Új privát üzeneted érkezett!

Fórumbabák

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

de ők a hibásak, mert sokszor rád se figyelnek és elküldenek alapos kivizsgálás nélkül :cry:

Kép
Kép
melisch

Évi! Ez a kép nagyon tetszik!!!! :lol: :lol: :D :D

Melisch! Meglátjuk, zseni lesz-e, hamarosan kiderül! :wink:

Anyukám nem tudom hogyan fog hazajutni. :( Pesten dolgozik, és lezárták az M1-est Bőny és Győr között. :( Apum kamionsofőr, ő se tudom hogyan jut majd haza. :( Ő Pest előtt van. Most olvastam origon a híreket. :(

http://www.origo.hu/itthon/20100519-lezak-az-m30as-autopalyat-es-a-3as-foutat-a-sajo.html

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi
Megnéztem a képeket!
nagyon szépek voltatok!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="evilany"]I írta:evilanyrcsi nem vagy lemaradva,a múltkori képek alapján.
Megnéztem az esküvősöket,ill.rájöttem melyik a másik esküvős :)

Topik-olvasásban voltam lemaradva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Általában úgy olvasok vissza, hogy két ablakban nyitom meg a fórumot. És ahogy olvasok, úgy írok... az más, hogy közben ti írtok 4-5 oldalt is :wink:
És arra is rájöttél, hogy hol volt???? :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Lányok nagyon szörnyű Mo-n a helyzet :cry: :cry: :cry: :shock: láttam a képeket.

Barbi más kerülő ut nincs???

Kép
Kép
melisch

Ircsi mekkora ötlet!!

Nem jöttem rá hogy hol volt...elárulod??

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ircsi! Nagyon szépen köszönjük!!! :wink: :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Lányok nagyon szörnyű Mo-n a helyzet :cry: :cry: :cry: :shock: láttam a képeket.

Barbi más kerülő ut nincs???

Na indulok én is haza, ma nem sokat dolgoztam :cry: :oops: nem nagy kedvem volt, puszi nektek!

Kép
Kép
melisch

Szia Meli jó pihenést.
Én is már csak a Mikit várom haza.

evilany

Melisch!

Az 1-es főútra terelik a forgalmat, de ott már hatalmas dugó van emiatt. A másik lehetőség: M7-esen Székesfehérvár és Veszprém felé lehet jönni, magyarul felénk. Az még nagyobb kerülőút! :( Iszonyatos a helyzet Mo-n, kérdem én: mikor külföldön volt földrengés,cunami, mi mindig rohantunk, ott kellett lenni, most hogy nálunk van hatalmas baj, ki jön nekünk segíteni :?: :?: SENKI :!: :!: :!: Ennyit erről, csak mérges leszek ettől... :cry:

Kép

Kép
barbcsi

Ircsi! Én is rájöttem melyik volt a másik esküvős kép! :D :D Én is kíváncsi vagyok, hol volt!!! Nem jöttem rá. :( Évi, te már rájöttél? :)

Kép

Kép
barbcsi

Évi
USA :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi,vaó :) és ott pontosan hol?

Barbcsi,hát igen....remélem rendben hazaérnek a szüleid :(

evilany

Ircsi, hűha! Hát ez tök jó! :wink:

Évi! Én is remélem! Mondtam anyunak, hívjon majd fel. Szép nagy lyuk lett az M1-esen... :shock:

Kép

Kép
barbcsi

Ircsi... Vegas? :-)

Csajok, elmentem, jók legyetek!

szilvás76

Szilvi én is azt tippelem :oops:
Jön a Miki is,most hívott a boltból mert rendeltem diab.nápolyit,nst-re meg ma estére :) jé ez rímelt. Hívott h.milyent kérek :)

evilany

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, megőrülök!!!!!! :D :D :lol: :lol: És hogy jött az ötlet, hogy Vegasban házasodjatok? :wink: Meséld el nekünk! 8)

Kép

Kép
barbcsi

CSAJOK, MA VALAKI NÉZTE A TERMÉST, MÁRMINT OLDAL SZINTEN??? TALÁN REKORDOT DÖNTÖTTETEK???

iRCSI : wow, vegas... vivá lász vegász... céééép - mint a bikicsunáj :)

Barbcs:igen, okoska lesz a bentlakód... a sok infótól :D én is olvastam hogy a terhesség alatti "agytorna" jót tesz babának, remélem szülők rendben hazaérnek!

Évi: áááááááááááááá, fórum babák, nagyon állat :D

csajok, fő a jó hangulat :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Na, visszatrtem, elolvastam a sok oldalt, amit azóta írtatok...:)

Közben hazajött Gáborom, én meg kicsit elaludtam...most már ébren vagyok (talán :) ) ő meg elment edzeni...

Otthonszülés...én se értem...persze, ha minden rendben van, de ezt hogy lehetne tudni addig, ameddig nincs rajta túl az ember?! Ennek a nőnek meg az lenne a dolga, ha már ilyen feladatot lát el, hogy adott esetben hívja a mentőt, vagy küldje kórházba...de ez nem először csinál tényleg ilyet...én nem is engedném terrhes nők közelébe...

ez a két ablakos megnyitás nem is hülyeség...annyi mindent olvastam, hogy már el is felejtettem mindent...amúgy is elég szita vagyok... :wink:

Ilus

KépKép
badzsulka

sziasztok!

na jó, ez már minden képességemet felülmúlja... 6 oldal... :shock:
nem is tudom mit írjak!
tudjátok mit? csak annyit, hogy élünk, minden ok, de most inkább megyek képeket kukkolni pihenésképp!!!

ha nem jönnék vissza, mert még teregetnem is kell, meg némi házimunka :arrow: akkor jó pihit estére!

csajok, akkor holnap talizunk!!! Limo javaslom cserélj valakivel telszámot priviben, a biztonság kedvéért! bár nem nagyon lehet eltéveszteni minket, ritka ennyi pocakos egy kupacban!!! bár Maress-nak egyenlőre alig látszik, de ha jobban megnézed, akkor ott van! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Pffúúúú...tényleg nagyon aktív nap volt!

Előre tudott császár Pécsen: mindenképpen megindítják a szülést, és hagynak kb. 2 órát vajúdni, hogy a baba adrenalin szintje emelkedjen, készüljön, hogy valami történik...ne csak úgy kikapják :) (Info: szülésfelkészítőről származik) Ma a babakelengyéről volt szó, mi KELL, mi az ami szinte felesleges, meg ilyenek.

Csillag! Bírom a vaniliát. Sőt! Ebből sejtettem, hogy hopp, lehet itt a baba. Mindig a csoki pudingot imádtam, de azóta vanilia fun vagyok!!! :D
limo73

Sziasztok,

Hát Ti aztán nem semmik vagytok!!! Az egyik férjhez megy* (:D Gratulálok, Barbcsi!!!), a másik megjelenik itten a 27. héten (üdv az újaknak) és máris grafomán (csak így tovább Badzsulka, tök jó ez a név, vigyorogtam!), a harmadik-negyedik-ötödik-hatodik-hetedik (? már követni sem tudom, hány pécsi van) meg kézen fogva akar szülni (na, majd jön egy front aztán még igazatok is lesz! :D), mi ez a rajcsúr?! :lol: :lol: :lol: :lol:

*nagyon szépek a képek, csak rakjad, rakjad...! :) Sokkal szebb mindkét ruhád így 'használatban', mint amikor előtte raktad fel, vagy a boldogságodtól lett szebb? :wink:

Kép
xtina75

Tina már hiányoltalak!
6 pécsi van,abból 5 aug-i :wink:
Badzsulka mindig is grafomán volt :lol: :lol:

Ircsi ezt tippeltem,csak nem mertem írni nehogy hülyeség legyen :oops: a hirtelen felindulás miatt is :)

Limo írom a számom

evilany

Tündi! Oké, küldöm a számom - ha legközelebb felkelek :D Laptopom van, és most ágyban, párnák közt.... pihizek! Egész délután mászkáltam, Bercóka bokszedzést tart, a telefonom messze, a számom új, az agyam szita :oops:
limo73

Tina! Szerintem a boldogságtól lett szebb!!! :wink: Mi olyan nagyon boldogok vagyunk!!! Majd meglátod Te is az esküvőtökön!!! :wink: Huu már nagyon várom! :roll:
Ahogy kapjuk a fotóstól is a képeket, tenni fogom fel őket, ne aggódj! :wink: De egyenlőre ennyivel tudok szolgálni, viszont elvileg jövő hét végére készen lesz a videóval együtt minden! :wink:
Egyébként hogyan álltok a szervezéssel? :) Szólj ám, bármi segítség kell! :) Szívesen segítek! :)

Kép

Kép
barbcsi

Itt is bokszedzés van :wink: hála a finom vacsorának és apa hozta diabetikus nápolyinak :lol:
De most megyek nézni az urammal a táskanyitogatóst.

evilany

[quote]6 írta: pécsi van,abból 5 aug-i

és 5 szülőszoba van a Klinikán :D
limo73

A mai szerzeményem:
Kép

Kép
limo73

Nagyon tuti :wink:

evilany

[quote="barbcsi"]E írta:barbcsigyébként hogyan álltok a szervezéssel? :) Szólj ám, bármi segítség kell! :) Szívesen segítek! :)

Aranyos vagy, de már elég jól állunk. A legkisebb esküvőt sem egyszerű megszervezni. De már sok mindent leegyeztettünk:

- voltunk az anyakönyvvezetőnél, van időpontunk
- meghívtuk a vendégeket, felkértük a tanúkat
- vettem ruhát, cipőt, fehérneműt, ékszert, harisnyát
- kell még valami kék és valami kölcsönkapott (fülbevaló egy barátnőmtől), kell még egy kistáska
- megvan a vőlegény ruhája is
- anyunak is elmentünk ruhát, cipőt venni
- asztalt kell foglaltatni az étteremben
- bejelentkeztem fodrászhoz, kozmetikushoz
- meg van rendelve a torta
- meg van rendelve a virágcsokor, kitűzők a fiúknak, szülőköszöntő virág
- zenék kiválasztva
- fotós felkérve

A kérdés, hogy mit felejtettem el... Mást már nem is akarunk, max valami apróság hiányozhat.

Kép
xtina75

Évi, jó tévézést! Pihenjetek csak! Nemsokára (10 percen belül) hazaér az én uram is, aztán mi is pihizünk kicsit! Úgyhogy jó pihit lányok, későbbre jó éjt és szép álmokat!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
barbcsi

Évi, én is szoktam diabetikus nápolyit enni, az Ela a legfinomabb, főleg a citromos és a vaníliás!

Kép
xtina75

SZIASZTOK!!!!
Jesssssssssszum pepiiiiiiiiiiiiiiiii....mennyit írtatok...és most itt sem voltam :D csak úgy pörgött a fórum :D
de cooooooooool...képek jók(babásak)
Császár-no comment :D

Hát nem sikerült fa arccal végigülnöm a versmondást...
Beléptem a terembe...halk zene szólt...ajándék az asztalon....Még le sem tudtam ülni,már sírtam...Fanni szemei csillogtak és sírva fakadt ő is...2szer futott neki a versmondásnak...próbáltam abbahagyni,de zokogás szerűen tört rám...HIHETETLEN!!!
Ezt az érzékenységet! :(

Gyönyörű volt a vers...és minden...szépet rajzolt és írt,kaptam egy szál virágot.
Istenem...ezek gyönyörű pillanatok.
Ha nem zavar benneteket leírnám a verset,nagyon tetszett:

Köszöntelek Anyám,lila orgonával,
Rózsafa virággal,tuli-tulipánnal.
Köszöntelek Anyám,édes gyermek szóval,
Áldjon meg az Isten,minden széppel-jóval.
Könnyet sose ejtsél,mosoly legyen szádon,
Hisz te vagy a legjobb,nékem a világon!
Köszöntelek Anyám,lila orgonával
Rózsafa virággal tuli-tulipánnal

Megint sírok :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagfeny1976 2010.05.19 18:31-kor.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Minden lefekvőnek,elköszönőnek...szép álmokat kívánok én is...
sziasztok

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag de szép!!!

Tina,igen azt ettem,mogyorósat,holnap nst-re meg bekészítve a csokis :wink:

evilany

Most nyomtam be egy rántott csirke felsőcombit...ezer éve nem ettem :D
Nápolyi?????????hmmmmmmmm nyami :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!
Tényleg pörgés van itt! :D :D :D

Tegnap mikor akartam írni nektek este, jött a szomszéd a tűzoltóval és sajnos kivágták a nagy fenyőt, de nálunk kezdték a dolgot, hiszen itt volt a nagyobb része. :(
Kép
Kép

Kép
Kép

Bocsi, most nem tudtam visszaolvasni, így nem igazán tudok reagálni. :?

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok nagyon sokat írtatok láttom olvastalak titeket de képtelenség reagálni :lol:

Holnapi talisoknak minden jót és geyetek helyettem is fagyit :lol:

Évi sok sikert holnapra!!!

Barbcsi nektek sok boldogságot és szépek voltatok nagyon!

Ircsi nem semmi vegas!!!!

Csillag biztos nagyon megható volt az anyáknapja!!!

Woddy sajnálom a fát szép nagy volt már!!!

Újaknak üdv köztünk!!!

Ne haragudjatok,hogy nem reagáltam mindenkinek!Mi jól vagyunk Lili nagyon sok helyet foglla bent én majd meg fulok,alig eszem valamit olyan mintha lovat ettem volna elég fura érzés.Nálunk is árad a Tisza bár lakóházak nincsenek veszélybe csak üdülő területet öntötte el,reméljük megáll!!!Szörnyű ami az országban van Borsod meg katasztrófa sajnos!!!

Kép
bévi

Bévi, már épp akartam kérdezni, merre jársz...

Kép
xtina75

Évi köszi a számot, megírtam én is az enyémet.

Elvonulok fürdeni, szép álmokat mindenkinek!
limo73

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Holnap nem leszek. Megyünk Pestre ügyeket intézni. Délután meg érkeznek a hugicáim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Na végre bejutottam az ágyba! :)

Úgy megirigyeltem Évitől a kész kis sarkot, s el is szégyelltem magam, hogy még a kiságy se áll, pedig az volt az első amit megvettem, így ma összeraktam.
Hát nem volt egyszerű egyedül....
Meg szépen elpakolásztam, de még közel nincs kész.
A napokban megrendelem a komódokat, de le kell mérnem, hogy biztosan befér-e.

Jóéjt ;)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok, jó reggelt!

[quote="lombikbaba"]K írta:lombikbabaatus kb. ilyen most
http://3dpregnancy.parentsconnect.com/r ... gnant.html

Ircsi, ez nagyon tuti oldal!!!!! Elmentettem magamnak, és majd mindig megnézem a heteket, ha már babás leszek újra!

Kép
xtina75

clarika, nálad is indul a fészekrakó ösztön... :lol: Majd a képeket kérük szépen.

Lányok, lányok rakjátok szépen a képeket ezerrel, mindennap azért jövök, hátha egy pofikép (UH), pocikép, kisruha... Évi a legszorgalmasabb ebben (is) Nyugodtan tessék dicsekedni a szerzeményekkel!
xtina75

Kép
Szép jó reggelt!
Ircsi jönnek a tesóid,de jó!!!

Clarika,ügyes vagy :wink: du.találkozunk! 5 körül fogok odaérni én is.

evilany

Sziasztok,szép jó reggelt.
Bévi jó hogy nálatok is minden rendben a körülményekhez képest. :)
Kajálás,gyomornyomás :(
Clárika ügyes vagy :)
Ircsi tényleg nagyon jó kis oldal :) Jó utat...
Csajok nektek mára jó talit!!!Óvatosan a fagyival ilyen időben :( :D

Ma reggelre fáj a torkom :(
Tegnap esti elköszönös elmaradt sorry érte...de majd beszakadt a hátam az állástól.
Lehetséges hogy estére a hasam is felpuffad?Nagyobb mint reggel-délelőtt :(

Fancsa is köhécsel,így leviszem ma dokihoz-elébe megyek a betegségnek...

Én is szerváltam 3 kis napozót...imádom őket :D
A rózsaszín max otthon lesz majd rajta...ha kisfiucska :D

Kép

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagfeny1976 2010.05.20 06:51-kor.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?