Köszönöm mindenkinek Dana nevében a dícséretet!
Doris!
Boldog szülinapot a kis egy éveseknek!
Orsi!
Ügyesek vagytok, csak így tovább!
Bkriszta!
Üdv itt, örülök, hogy mindig van valaki aki átjön a fenti topicból!
Én a helyedben 5napig 3x1 -et használnék, aztán 5 napig 2x1-et, majd 4 napig 1x1-et, így még marad is ki a 38 szemből.
Én is aggódtam amikor le kellett csökkenteni az utrót, hogy lehet, hogy valami baj lesz, de semmi nem lett, ne aggódj te se! Én 3x2-t használtam, és korábban 3 korai vetélésem volt progeszteronhiány miatt.
Hurki!
Szöszi!
Szerintem Balázskáitok még kicsik az éjszaka átalvásához, véleményem szerint fél éves kor alatt nem érdemes őket erre tanítani. Vannak babák akik mégis maguktól így alakítják ki az éjszakát, azoknak nagyon szerencsés szüeik vannak, de én korainak tartom ezt tanítani. Ilyenkor még picik, sokat kell fejlődniük, az anyatejet hamar megemésztik, és gondoljatok bele, az anyaméhben nem kellett a táplákozással foglalkozniuk, folyamatosan kapták az éltető anyagokat. Most meg hirtelen rendszeresen hosszú órákat kellene tejcsi nélkül eltölteni. Legyetek türelmesek még egy darabig, aztán lassan alakul ez magától, ha meg már mást is eszik és nagyobb lesz meg lehet próbálni tanítani az éjszaka átalvására.
De ez csak egy vélemény.
Hurki!
Én Adobe Photoshop-ot használok.
Karmen!
Jobbulást Orsinak!
Ma borzasztó nagy szél volt, ettől nagyon hideg volt még a napon is, rajtam is két pulóver volt. Danára hosszú ujjú bodyt, polár pulóvert, bélelt kordnadrágot, vastag zoknit, kord anyagból készült kocsicipőt és sapkát adtam, meg betakartam egy polár pléddel, bár a babkocsiba nem süvített annyira be a szél. Amikor meg kivettem, akkor magamra kötöttem a babhordozó kendőben, így hátulról én is melegítettem, elöl meg a kendő is védte, meg még ráterítettem a polár plédet. Én nem szoktam nagyon felöltöztetni Danát, itthon is 19-21 fokban egy body és egy pamut rugi van rajta, úgyhogy hozzá van szokva. Meg olyan kis husis, melegítik a zsírpárnák is.
Van aki azt mondja, hogy úgy kell őket öltöztetni, ahogy te vagy, plussz még egy réteg ruha. Én azt követem, hogy úgy öltöztetem, ahogy én is vagyok. De mindig odafigyelek, hogy ne fázzon, szükség esetére a táskában van még egy réteg ruha, vagy egy takaró.
Télre én most a body, 2 pulóver, nadrág + overál rétegeket tervezem, de majd meglátjuk milyen tél lesz.
Szerintem a babák nem kifejezetten a hidegtől fáznak meg, hanem a hőingadozástól. (Persze nem arra gondolok, hogy egy szál bodyban vinném sétálni ilyen időben a lányt.)
De ez megint csak az én véleményem...
Leone