na sziasztok,ujra itt
lucuzs,
örülök a jó a eredményeknek,csak így tovább...
aagassi,
hát jó lenne,ha attól lenne minden! sőt hiszem,h attól van az álmosság és a fájás is. ma egész nap uton voltam,a végén már azt hittem összeesek. lehet többet kéne pihennem.
babi,
vki írta itt,h van vitamin a méhnyálkahártya erősítésére.
rodi,
hát jóóóó sokáig bírtátok. na akkor mindent bele
bikfy,
nnna,
tökéletesen igazad van! én sem azt mondtam,h szegény párom,hisz eleget háborúztunk mi is! először is azzal kezdődött,h nem lesz andrológiai vizsgálat,mert ő szemérmes nagyon és ez neki ciki. na nekem felment a pumpám, én is ott bőgtem,h ezt hogy gondolja,én itt küzdök mint állat,neki ezt a kis apróságot nehezére esik megtenni???? na nagy nehezen elmentünk,nem ült be a váróba,mert ő nem ég,én meg mondom neki,h csak pasik ülnek bennt és valószinüleg ugyanzon okból.
a 2. esetben urologushoz küldött a doki,el kellett jönnie,meg is vizsgálták,ő meg magyarul ott nyomta nekem,h erről nem volt szó és ilyet soha többet ne tegyek vele. na engem elkapott a bőgés,a doki kérdezte mi a baj és elmondtam neki,ő meg nem engem,hanem a páromat kezdte el nyugtatgatni,h minden nap 20 ilyet csinál legalább,uh ne vegye zokon.
na utána volt egy komolyabb beszélgetésünk! tudod nekem is fájt,mikor mondta,h ő is szeretne gyereket,de nem minden áron! na az volt nekem a vég! ugy beolvastam neki,h nagyon gondolkozzon el rajta,h mit mondott.
na ez azóta nagyjából renbejött, ma már minden szó nélkül adja le a spremát,csak nekem kell szállítanom. ha tud eljön velem,az inszemre is elkisért volna,de a főnöke nem engedte el.
most is említettem neki,h mi a téma itt és megint ellenvéleményen vagyunk! persze szerinte neki szarabb mint nekem. én meg mondtam neki,h jöjjön el velem mnden alkalommal,h mi mindent kell végigcsinálnom a cél érdekében és akkor átértékelné a dolgokat!
szomorú,h ilyen problémák vannak,pedig szerintem az lenne a normális,ha mindkétfél a maximálisat adná. együtt akarjuk a gyereket,akkor együtt kell végigcsinálnunk,ha kellemetlenséggel jár,ha nem! A pasik nagyon kényelmesek,nekik az lenne a legjobb,ha a gólya hozná a babát
viszont a kötelező szex,nekem sem szokott jó lenni, erre kéne vmi megoldás,h ki tudjak kapcsolni,de képtelen vagyok rá.
bocs,ha hosszúra sikeredtem