Új privát üzeneted érkezett!

Élek-nagyon rossz éjszakám volt,alig aludtam úgy fájt a fogam helye.....most sem jobb..jövök-megyek....
Kitty-ezek után milyen vizsgálatok várnak rád??-mi a teendő ilyen esetben????
Bree-cuki a szék,nagyon jó dolgokat fogsz ki.
Suzy-remélem nem hordod túl a babát,én is attól féltem,hogy kórházba töltök pár napot,frontok jönnek mennek-megindul az a szülés időben hidd el.....
Nita köszönöm a gyógypuszikat,egy hét múlva megyek vissza dokihoz,rendbe rakja a számat,már nem félek tőle.....
Betti-tudom ,hogy korai,de milyen nemü babát vártok?-és milyen név tetszik??
HÉKÁS, RÉG VOLTÁL.....

Kép

Kép
kistörpe

kistörpe

én kislányt szeretnék elsőre az tuti.Liliána név tetszik mindkettőnknek :)

KépKép
bettike83

látom sokunknak bejön a Liliána név.nekünk is ez lett volna ha lány lett volna....... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

igen nita

de éppen még egszer harmadikként lehet nálatok is lili baba :) mikor már a fiúk nagyobbak lesznek.

KépKép
bettike83

Bettike nem hinném..............api is ezt mondja mint te is.de hát ő könnyen beszél.nem ő csinálja végig a 9 hónapot nem ő kel fel éjjelente.stb.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Törpe
a PCO-nak egy csomó társbetegsége van, ezeket kell kiszűrni, hogy van-e, nincs-e. Mert attól függ a kezelés. De ezeket ha lehet, helyben végeztetném el, remélem, a nődoki is így gondolja, meg a házidokitól kérek majd beutalókat.
Fogad helye fáj még? Szegény! Mikor nekem kihúzták, két napig zabáltam a fájd. csillapítókat, aludtam is tőle, aztán a 3. naptól lett jobb.
Vendég

nita

szoval akkor már nem akarsz harmadikat?végülis megértem.lehet pár év múlva majd meg gondolod hogy akarsz e még mikor Barnika is nagyobb lesz már :)
most sokat kell csavarogni,menni a gyerköcökkel :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Sajnos már megint régen jártam erre. :oops:

Bettikét olvastam már, itt is gratulálok Neked!

Susy meg még mindig 2in1???? Figyu, ha jövő hétvégéig nem szülsz meg, szombat-vasárnapra hazaköltözünk anyuékhoz, mert festés lesz nálunk. A fiam a szeleburdiságával tuti beindítja a szülést :lol: :lol: :lol: Csak szólj, és csapunk egy nagy játszóterezést Kristófnak és Marcinak :lol: :lol: :lol:

Marci egyébként beteg. Torokgyulladás. A gyógyszert alig lehet neki beadni, leizzadok teljesen a végére. Minka jól van, ma kapta meg az oltását, 1 hónap csúszásban vagyunk a kórház miatt. Majdnem 5 hónapos, és 7450 gramm és 66 centi. Nem sovány, na. Legalább tuti tudom, hogy hasonlít rám :twisted:

Bocsi, most visszaolvasni és reagálni nem volt időm. Van egy új szenvedélyem, a digiscrap. Állandóan képeket és blogháttereket tervezek :lol: :lol: :lol: De most megyek, mert ébredezik a kiscsaj. Holnap tuti nem tudok jönni, de hétvégén megint benézek hozzátok :wink: Jövök Nórához gratulálni :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

hékás

szegényke,remélem hamar meggyógyul.mostanában sok pici gyerek beteg.

KépKép
bettike83

Betti nem fogom meg gondolni magam mert mondtam a családnak ha még is megfordulna a fejembe lőjenek fejbe............ :oops: :oops: :) :)
Hékás jobbulást a kis betegnek!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, most hogy betegek voltatok, nem csoda, hogy ezt gondolod...

Brigi, én is ebbe a csapdába estem, állandóan képeket kreálok :oops: :oops: csak nincs annyi időm rá, mint kellene :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Képzeljétek, Minka is belázasodott estére. Remélem, hogy csak az oltástól. A dokinénivel holnap megint beszélünk. Ma meg megyünk a kórházba kontrollra. Ha megint húgyúti, akkor bent is tarthatnak :cry: Rettegek a láztól :cry: :cry: :cry:

Ildi, nekem muszáj képeket kreálnom. 8 tervezőnél is benne vagyok a kreatív csapatban, így határidőre kell készítenem :lol: :lol: Most is kell 4-et, most töltöm le éppen a készleteket :lol: :lol: :lol: Mutatsz majd képet? Imádom más képeit nézegetni, jó ihletet meríteni belőle

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás reméljük "csak" a szuritól lázasodott be!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Brigi
Minkának gyógypuszi!!!
Vendég

köszi lányok. A gyógypuszik hatottak, lement a láza. Voltunk nephrológián is, minden oké, 2 hónap múlva kell csak menni :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi
örülök, hogy minden rendben! Kép
Vendég

Brigi örülök hogy minden rendben!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote="hkitty22"]S írta:hkitty22ziasztok!

Meg van a hormoneredményem, nincs peteérés (ezt eddig is tudtam), egy hét múlva uh, ha addig nem jön meg. Utána kapok gyógyszert.

Susy
nagyon finishben vagy! Szegény anyudék.

Törpe
nyugi, nem esz meg :lol: Én is akarok menni, én nem félek egy orvostól sem, ha muszáj, hát muszáj.

Ez endokrin betegség...
nehogy engedd, hogy fog.gátlót irjanak, vagy a petefészked akarják lehámozni...

www.mensmentis.hu
Tűű dr
az ország legjobb spec.endokrin orvosa...

babatszeretnek_972

Brigi, persze, hogy mutatok, csak most rohannom kell, mert úszik a ház és vendégek jönnek :shock: :shock: :shock: ne gondolj nagyon nagy dolgokra én csak a családnak gyártom ajándékba, kész ötletek alapján egyszerű szerkesztésekkel...

Tűű dokiról én is csak jókat hallottam, de Kittynek szerintem messze van...

KépKép

KépKép
beneildi

hékás

minden rendben a picurral ma is?remélem nem beteg szegényke.

KépKép
bettike83

Szilvi
köszi a választ! Tűű doki nekem kicsit messze van, de van már kiválasztott endokrinológus. Jún.ra van hozzá időpont.
Ezen már túl vagyok, hogy fog. gátlót nem hagyom. Sokszor veszekedtünk már ezen a két dokival. De nem hagytam magam :lol:
Vendég

Éjszakai baglyoknak egy kis szurkolni való, 21:28-as sms!!!
Zsuzsa szülőszobán van, szivárog a magzatvíz, fájások vannak, de kevés eredménnyel, fennáll a császár esélye.
Nóri baba és Zsuzsa, szurkolunk nagyon!!!

KépKép

KépKép
beneildi

HAJRÁ ZSUZSI!!!! :D :D :D :D
Ügyesek legyetek!!!
Kép

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

[quote="hkitty22"]S írta:hkitty22zilvi
köszi a választ! Tűű doki nekem kicsit messze van, de van már kiválasztott endokrinológus. Jún.ra van hozzá időpont.
Ezen már túl vagyok, hogy fog. gátlót nem hagyom. Sokszor veszekedtünk már ezen a két dokival. De nem hagytam magam :lol:

Sokan külföldről is haza járnak Tűű dr-hoz.
Sajnos senki sem kezel ugy, és nem érti ugy, ahogy ő, a dolgokat...
Se diéta, se bogyó, se ellenőrzések terén.

babatszeretnek_972

Jó a hír, jó a hír! Pár perce sms-t kaptam:

Szabó Nóra Johanna vagyok, 0 óra 38 perckor hosszas vajúdás után császármetszéssel születtem. Súlyom 3250 gr, hosszúságom 55 cm. Már ciciztem, anyával együtt jól vagyunk!

Kedves Nóri! Isten hozott!
szeretettel gratulálunk, Ildi, Lilla, Léna

KépKép

KépKép
beneildi

HURRÁ, HURRÁ, HURRÁ!!! Éreztem én, hogy ma az első oldalnak ennek kell lennie. Susy, gratulálok, Nóri, üdvözöllek a nagy világban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sajnálom, hogy megszenvedtél, és császár lett a vége, de a lényeg, hogy mindketten jól vagytok!

Minka szerencsére jól van. Másnap délelőtt még hőemelkedése volt, de azóta semmi. Most durmol, már csak Marcinak kéne elaludnia, hogy nyugi legyen :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

NÓRI ISTEN HOZOTT A NAGY VILÁGBAN!!!
Nagyon Sok Boldogságot az egész családnak!!!

Kép

Kép
bree

Susy SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK A KIS NÓRI BABÁHOZ!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, megint új vonalzók? :lol: :lol: :lol: Nagyon szuperek! (és úgy hiányoznak más smiley-k, amik más fórumokon megvannak, itt csak ismétli az ember önmagát :oops: ) :lol: :lol: :lol:

Kismamák! Nem akartok kisrucikat venni? Nemrég válogattam Minka ruháit, és van egy csomó, alig használt 56-62-es ruha. Most készülök eladni, feltölteni a képeket a netre.

Brigi

Kép

Kép
hékás

susy

gratulálok nóra babáhóz :) sok sok tejcsit neki de már látom h szépen cicizik,szuper kis csajszi :)

hékás

engem érdekelne mert megérzésem szerint lányzóm lesz,de még túl korai vásárolni,meg amig nem biztos hogy mi lesz a kis drága addig nem merek venni.
de 12.hét körül el akarok menni 4dre hátha látni lehetne :)

KépKép
bettike83

Bettike,
ha azért szeretnél menni 4d-re, hogy lásd a picit ok.
Ha a nemét szeretnéd tudni, az nagyon korán lesz, 90% borítékolható, hogy nem tudják megmondani.
Én nem vagyok a 4d ellen, Lilluval babamozin voltunk, Lénával 4d-s genetikai vizsgálaton...
és csak halkan jegyzem meg Lillus a 12. héten, igaz csak 2d-vel, de fiúnak lett mondva :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

ildi

köszi a tippet.végülis én sem gondoltam komolyan,mondjuk a 15.hét körül már csak lehet látni valamit,vagy nem tudom.egyik isminek 15 hetesen mondták meg 3dvel h kislánya lesz.mondjuk a 12hét az tényleg túl korai lenne.
igen mert sokáig majdnem egyforma a lányoknak és a fiúknak is a nemiszervűk,biztos azért nézték fiúnak :)

KépKép
bettike83

Betti, nekem a 13. héten mondták meg Minkát, Marcit a 18. hét körül. Előtte nem nagyon szeretnek mondani nemet a dokik, mert tényleg csak tippelgetés. Mindenesetre Marcinál és is tuti kislányt éreztem, Zsófinak is hívtam, amíg meg nem mondták, hogy fiú :lol: :lol: :lol: :lol: De Minkánál akkor hittem el, hogy lány, amikor már a 23. héten is azt mondták. Addig bizonytalan voltam. Főleg, hogy Ildinek lefiúzták Lillát, Susynak meg lelányozták Kristófot :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

hékás

hát igen,érdekes dolog ez,de végülis ki tudom várni a félidőt,akkor már biztos lesz a bébi neme :)

KépKép
bettike83

Gratulálok !!!!

babatszeretnek_972

Susy: Gratulálok!

Kép
zuzmo4
Érd

Bettike, igen 18-19. héten a nagy genetikai uh-on általában már látják a nemét.

Én Lillusnál nagyon kiváncsi voltam, de 12. héten félre nézték, aztán meg nem mondtak semmit, csak a 24. héten derült ki, hogy kiscsajunk van (Lilla napon). Lénánál annyira nem izgatott, most már 19. héten láttunk, hogy lány :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Susy gratulálok.
Jöttem volna csak nem volt gépem.
Betty-szerintem az ultrahanghoz,egy jó doki is kell.......nálunk van egy nagyon jó én hozzá kerültem,Bálintot kapásból fiúnak mondta.De tők mindegy egészséges legyen nem igaz?????
Ildi milyen korán fenn voltál ma...3:50-kotr irtál,nincs valami baj ugye???

Kép

Kép
kistörpe

persze kistörpe :) na majd kiderül idővel :)

KépKép
bettike83

Nincs baj, csak Léna kicsit korán kért enni :lol:
igen az uh-oz tényleg jó doki és jó gép is kell :lol: nálunk megvolt mégis kukist véltek látni :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!!!!!!!

voltunk ma méreckedni!!!!
Barni 7590 gramm és 69cm-re nőtt:))))))

Brigi igen.szeretem váltogatni a vonalzókat.nem tudok sokáig leragadni....... :oops: :oops: :oops: :oops:
milyen smileyk-ra gondolsz:?????? :oops: :roll:

Betti általában a 18.hét amikor meg tudják mondani a baba nemét.én is akkor tudtam meg..... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

18 hétig meg kibirom :D ha csak nem lesz szégyenlős :D

KépKép
bettike83

Barni az volt de addig bökdöste az uh-os hogy megmutatta a kis fütyülőjét:))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Suzy! Gratulálok Nóra babához!!!!!! :D :D :D

KépKép
KépKép
gittus0726

Sziasztok,

Susy,
gratulálok Nóri babához, örülök, hogy már rendben vagytok! Jó egészséget nektek! :) :)

Nita,
szép méretei vannak Barninak! :) Jók az új vonalzóid! :)

Gittus,
azta már te is túl vagy a félidőn, rohan az idő! :wink:

Brigi,
de jó, hogy jöttél! Minka ugye azóta is rendben van?

Bree,
van már utódod a munkahelyen? Nekem még mindig nincs :( :( Nem is kapkodják el a keresést..... :?

Mennem kell, munka van!
Vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Nita, én már csak Veletek fórumozok itt, átköltöztünk az anyatanyára. Sokkal jobb a zárt fórum, csak azok olvassák, akiknek szánom a soraimat, más nem. És pl. ott is vannak nagyon jók, amikkel jobban ki lehet fejeznie magát az embernek.

Húúú, azt hiszem, nekem akkor nagy a kiscsajom az 5 hónapos korában mért 66 centijével és a 7450 grammjával. Mondjuk pufi is :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszi, Sucer, Minka remekül van kopp-kopp-kopp. Labor negatív lett, és csak 2 hónap múlva kell menni kontrollra. A láza meg az oltástól volt. :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Megkaptuk a 4 hónapos oltást.Bálint 6kg 90 dkg,és 65 cm.
Hékás Jázmin tényleg nagy baba -nagyon örülök hogy minden oké....
Nita a fiúk annyira aranyosak igy eggyütt,

Ildi én az ultrahangot nem úgy értettem,hogy biztosra mondják,de van egy-két kismama akinek azt mondja a doki hogy "úgy látom fiú" ő kézpénznek veszi,és egy-két hét múlva csalódik mikor azt mondják neki hogy csajókája lesz....Egy doki sem mond biztosra semmit,volt olyan esetem mikor a szonográfus nő azt mondta 7 hetes terhességem van örültem ,mint az állat és pár hét múlva meg megbetegettem-be a korházba ott meg semmi jele nem volt a terhességnek....nem irnám le ha nem történt volna meg velem,ennyi a különbség nőgyógyász és ultrahangos doki között....

Kép

Kép
kistörpe

Kistörpe, igen én is ismerek sok ilyet, aki készpénznek veszi a találgatást majd neki keseredik az ellenkezőjének.
Én lehet igénytelen vagyok, de nekem tényleg mindegy volt, hogy fiam vagy lányom születik :lol: másodszorra meg pláne, Lénának örültünk hogy lett, nem hogy válogassunk :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

persze azért az elején még összetéveszthető a nemiszerv ezért is nem lehet alapozni ha túl korán megmondják mit látnak.de pl volt olyan akinek 12 hetesen megmondták h fiú és az is lett.változó,de az a lényeg h egészséges legyen és szépen megszülessen.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Csak gyors életjel.
Utód tegnapra meglett, voltak nálam próbanapon is...de végül tegnap megszületett végre a döntés...
Hétfőtől már jön és egészen jófej.
Fáradt vagyok, lábam dagi, Luca cuki..kinyomja a hasam, meg valamijét oda tolja néha..annyit bohóckodik, sokat fent van és nagyon eleven:)
Így azért jobb dolgozni, mióta ilyen "nagylány"sokat nevetgélek napközben rajta mait művel:)))
Ruhákat elkezdtem mosni és vasalni, kórházi táska félig bekészítve, hálóingek kivasalva...de remélem még nem kell a tatyó két hónapig.
Csak semmi nem merek júliusra hagyni, mert ki fog csavarni a június érzem és nagyon fáradt leszek.
Most hétvégre pölö két napos alvást tervezek, mert nehezen megy már a munka, álmos és fáradt vagyok..a hasam nagy és nehéz stb.

Jövő szerdán 32 hetes UH és azon a szombaton 4 D-re is megyünk.

Hát ennyi van velem....

Millió puszi Mindenkinek, most nem tudok külön külön írni :((meló van.

Kép
bree

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?