Új privát üzeneted érkezett!

Sucer de jót nevettem :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szilvi...az alapból van már nálam január óta...muszály :D
max ha elfogy megyek wc papír gurigáért... :) na leléptem,nem rontom a levegőt!
pápá

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sucer mint Lara Melon :-) hehe... :-)
Kezdek bekattanni, pedig esküszöm, csak bubimentes ásványvizet ittam... :D ...vesztem érzem... :-) 8)

szilvás76

Jajj most olyan jót nevettem.
Ircsi én közben dolgozom is :lol: Vagy csak úgy csinálok :lol:

Szilvi 90-60-90 mondd ez az új telefonszámod? :lol:

Csillag kitartást! Ne sírj! Gondolj valami humorosra...

Katka de jó, hogy minden rendben van veletek (sóhajtós smiley)

Sucer szerintem a doki parkolópályára küld. Egyébként megnézném a jelenetet miszerint te a kollégádon térdelsz :lol:
Mostanában jártam úgy az önkormányzatos pasival, hogy hívtam, de a kollégája vette fel, ő megígérte, hogy majd az illetékes hívni fog. Bacott hívni, újra telefonáltam, akkor sem volt bent, viszont nem üvöltöttem le a kollégát, mert nem tehetett róla. De! Megoldották a problémát.

Akkor most tegye fel a kezét aki laptopról ír!

királylány

Hasam
Leeszem, mindennek nekimegyek... :cry: :?

Évi
Nálatok már minden kész? Csak Tomi hiányzik.... :wink:

Badzsulka
Üdv a csapatban!

Mares
Ott mocorog a baba! Hacsak nem a gyomrodban hordod! :wink:
(18-20 hetesen még a méhfenék a köldök magassága alatt van, babát lenn érezheted)

Vanilla
Papír szerint én is veszélyeztetett terhes vagyok!!!!
Mégis vígan élem az életemet!!!!!
BPD: lehet, hogy csak mérési pontatlanság! Ugyanazon a gépen, ugyanaz az orvos vizsgált?????
Bence Zoltán jó név :lol: :lol: :lol: :wink:
Gondolj arra, hogy a sok esőben a cseresznye is megkukacosodik :lol: :lol: :lol:

Barbcsi
Mindegy, hogy hogyan, csak lássuk a képeket :lol: :wink:
Nyugodtan lehet akár másik albumba is!!!!!!

Szilvás
Süllyedés... ma már elavult! Más, pontosabb gyulladást jelző markerek vannak!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA................ nem ér írni.............
SOSE FOGOK A VÉGÉRE ÉRNI!!!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Annyira pörögtök ma, hagy nem bírom az iramot, pedig be-be olvasok de mégis :lol: :lol: :lol: :lol:

Barbi nagyon szépek voltatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szülés én nem foglalkozom vele, de én csak bazsalyogok magamba azon amit ti irtatok, bocsi csajok de ez van. Ez nem így működik. Mindkét szülésnek megvan a maga előnye és hátránya és sajnos előre nem lehet eldönteni. Mivel pl a kórházban ezt a személyzet naponta végigcsinálja ember kell legyen a talpán aki mindenkit végighallgat. Anya azt mondja manapság a császár sem olyan mint régen volt, nem altatnak csak zsibbasztanak, ébren vagy mindenről tudsz és szerinte a babát nem viseli úgy meg mint maga a normális szülés. Aztán kicsit rossz 1-2 nap addig míg lábra nem tudsz állni és nem kezdesz el sétálni. A vajúdás sem leányálom, fájások ott is vannak, babát sokkal jobban megviseli és még aztán jöhet a repedés, stb. komplikáció. Én nem döntök előre, ahogy alakul úgy lesz. Apás szülés azt én nem akarom, férjem is azt mondta reméli nem kell bent legyen. Nekem már előre az a legnagyobb problémám, hogy ott csurin kell lennem :oops: :oops: :oops: annyira szégyenlős vagyok, hogy inkább ne legyen bent a férjem, mint úgy lásson.

Kép
Kép
melisch

[quote="lombikbaba"]
írta:
lombikbabaGondolj arra, hogy a sok esőben a cseresznye is megkukacosodik :lol: :lol: :lol:

He-he-he. Ez tetszett :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

királylány

Ejjj de humorosak a kismamik ma :))) Ircsi :)) sok esőben...
Nevetgélek...

Hát,még ki kell mosni,vasalni a rucikat,meg a babkocsit,kádállványt,mózeskosarat elhozni.Osztán kész...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Melisch a császár nem egy-két napig rossz! Persze az első napok a legrosszabbak, de az még sokáig fáj és nagyon kell vele vigyázni. Én csak erről tudok beszámolni, összehasonlítási alapom nincsen.

királylány

Ircsi, nemto, a laborleletemből rögtön azt kapta ki, hogy oké, az tök jó, mármint a süllyedés...:-)
Biztos rápillantott a többire is... GOndolom... ;-)

Csajok, itt süt (egy picit) a Napocska, ettől lett ilyen jó kedvem? :-)

Katka, de jó, hogy semmi gond nálatok... Pedig arrafelé most aztán van víz jócskán...

Iszonyú lehet azoknak, akik egy élet munkájával építgették a házukat, nevelgetik az aprójószágot, kiskertet gondoznak, és akkor jön EZ... :-(

szilvás76

Otthonszülés és Geréb Ágnes: valamelyik nap volt a híradóban. Komolyan mondom ez nálam kiveri a biztosítékot. Oké, én megértem ha valaki otthon szeretne szülni. De milyen áron :?: És a fent nevezett személy már nem először keveredik ilyen kimenetelű szülésbe vagy éppen targédiába. Most én vagyok ennyire maradi?
Egyébként én nem szülnék otthon :roll: ....

királylány

Szerintem a babát jobban megviseli a császár mint a sima szülés.Olvastam is róla sokat főleg h.barátnőm tavaly császáros lett,hogy megértsem a gondjait. Gondold el,olvastam olyant hogy a baba láthatóan aludt épp mikor kivették...micsoda stressz.Persze előtte van hogy megindítják a fájásokat(vagy mindig?)
Na nem azért írtam csak tényleg ennek utánaolvasgattam.
Meg az anyának is áll.egy hiányérzet a szülés elmaradása,egyszer csak ott a baba..de persze ettől még ugyanúgy kialakul kötődés,szeretet,csak sokaknak ez hiány marad.

evilany

én sem birok a végére érni annyit irtok

nem reagáltam személy szerint bocsi de amit én is tudtam volna mondani/írni már más megírta a mai témáitokról

Nagyon vígak vagytok ma, egyik "aranymondás" a másik után Kép

Kép
Kép
melisch

Meli, de hát ezt írtuk le mi is... :-) Mi az , ami nem így működik? :-)
Vagy így, vagy úgy kijön a baba, a doki meg megmondja, a körülmények alapján, hogy melyik módon. ;-)

szilvás76

Szilvi majd elmúlik :!: He-he. Itt is kidugta az orrát a napocska de úgy döntött, hogy elég is volt a munkából.

Ha valaki laptopról ír, akkor mondja már meg, hogy neki nem ugrál a kurzor? Mert nekem már az agyamra megy állandóan javítgatni. Mindig visszaugrik a szövegben :twisted:

királylány

ilyen gyorsan sem szárítottam még meg göndör fürtjeimet-na félre a tréfával komoly pillanatok elé nézek...majd megpróbálok kikapcsolni,de meglátom a lányzót és........na nem csöpögök itt tovább húzom a ruhámat és az irhámat hogy oda érjek...
Látom másnak is vannak poénbombái :D de jóóóóóó...azt hittem megőrültem :D :wink:
Hála Istennek-tévedtem :D
na szasztok...majd még be"futok" :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sucer
Görcsök, barnázás :cry: :cry: :cry: :cry:
TESSÉK PIHENNI!

Szülés/császár
Nálam programozva lesz. Sima szülésre készülünk, de a legkisebb bibinél, császár....

Katka
Jó, hogy jelentkeztél!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

A repülő sem marad fenn..... :lol:

Évi nekem nincs hiányérzetem. Oké akkor komolyan elgondolkoztam míg vártam a dokira a műtőben, hogy felállok és hazamegyek, mert van még 2 hét hátra.....de egyéb hiányérzetem nincs. Viszont azt megfigyeltem, hogy Bence fél az új dolgoktól. Nem is jó szó rá a fél, de nem lehet őt felkészíteni, zsigerből elutasítja, viszont ha mélyvízbe dobod akkor kezeli a helyzetet. Ebben lehet valami.... :idea:

királylány

én nem agyaltam a szülésről, nem is néztem utána ez anyukám véleménye, mégis lassan 20 éve dolgozik a nőgyógyászaton, szerintem van kis tapasztalata. Szülés: sógornőm ismer valakit aki úgy megrepedt, hogy utána ráment a házassága is. Én jobban félek attól, hogy lent megrepedek, megszakadok, mint a császártól :oops:

Kép
Kép
melisch

Csillag szia!
Na van víz,de csak nem fúrtak le ezek jelezni nekem :? megyek főzni :)

evilany

kurzor marad a helyén...itt nem beteg...:(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Meli de hát arra van a gátmetszés...hm?
Én is hallottam itt is olyan rémtörténetet h.csiklóig repedt vki mert nem kért gátmetszést,stb...de ez is biztos sok mindentől függ,baba mérete,tágulás,stb.
Franc se tudja...

evilany

Császár :arrow: :arrow: :arrow: NAGY HASI MŰTÉT--annak minden kockázatával!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Dia nekem is szokott figurázni :x aztán keresem, hogy is folytatta :evil: még, jó, hogy aktív a helyesírási ellenőrzés és rögtön aláhúzza, mert másképp gyötrelem a helyleírásom :oops: :oops:

Kép
Kép
melisch

Királylány
Én felteszem a kezem!
Nálam nem ugrál a kurzor!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Otthonszülés. Elvben szép, meg az ember ezt szeretné, mert nyugis, stb
DE
nincsenek meg a feltételek hozzá (ugrásra kész mentő és kórházi stáb stb), és perceken múlnak a tragédiák.
Így felelőtlenségnek érzem.

Biztos szép és jó, de nekem igencsak gondom lett volna, ha Bendével otthon próbálkozunk (mondjuk meg sem fordult a fejemben, biztos én is maradi vagyok)

Pedig olvastam róla sokat. én mégsem merném bevállalni...
Lehet olyan kórházat-orvost keresni, ahol hasonló (persze nem ugyanolyan) de meghitt környezetet és (aránylag) háborítatlan körülményeket lehet biztosítani... Ha minden símán megy!!!!!!

szilvás76

Ircsi anya azt mondja csak bikini vonalban vágnak meg kicsit, strandon a bikini el is takarja de én nem TUDOM, azt viszont igen, hogy nálunk ritka a szülés! Kényelmesebb az orvosnak, szerintem de ezt ő tagadja :lol: de akkor miért van, hogy 1 nap 10 császára van és 1 normál szülés sincs (ez nem csak ritkán fordul elő) de én nem vitázok vele, mert ő a főnök :wink: szüléskor meg úgyis kuss lesz nekem :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Ma reggel is hallottam a tv-ben, hogy volt valami gond otthonszülésnél, ahol G.Á. is ott volt. Koraszülött mentő ment a babához, anyuka visszautasította az eü. ellátást! (ezen akadtam ki, ennyire barom, hogy lehet??????)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi! Már feltettem a képeket egy külön mappába! :wink:

Dia! Én is laptopról írok, de nem ugrál a kurzorom... :oops: Én se szülnék otthon!!! Bármi baj történik, hirtelen komplikáció lép fel... Meg amúgy is. A kórházban a dokik, szülésznők értünk vannak! sokkal nagyobb biztonságban leszünk ott!!! :)

Melisch! Köszönjük szépen neked is! :)

Csillag! Kitartást az anyák napjához! :wink: Sok sok zsepi! :D

Na annyira jó kedvetek lett, hogy ahogy olvastam, a nagy nevetésbe el is felejtettem mire akarok reagálni, mit írtatok... :oops: :lol:

Katka örülök, hogy semmi komolyabb kár nem történt nálatok!

Évi! Olyan nagyon irigy vagyok, hogy így készen van Tomi szobája, nagyon ügyesek vagytok, szép lett!!! Tényleg már csak Tomi hiányzik belőle, de ő még ráér 10 hétig legalább a kijövetellel! :wink: Mi még csak most kezdjük el! Jövő hétvégén vásárolunk, és aztán állunk neki. Már nagyon várjuk!!! :roll:
Csak ez a sok vizsgám ne lenne. :( :cry: Remélem a stressz miatt nem lesz semmi baja Bencének. :( :cry: Nagyon féltjük.

Kép

Kép
barbcsi

[quote="melisch"]I írta:melischrcsi anya azt mondja csak bikini vonalban vágnak meg kicsit, strandon a bikini el is takarja de én nem TUDOM, azt viszont igen, hogy nálunk ritka a szülés! Kényelmesebb az orvosnak, szerintem de ezt ő tagadja :lol: de akkor miért van, hogy 1 nap 10 császára van és 1 normál szülés sincs (ez nem csak ritkán fordul elő) de én nem vitázok vele, mert ő a főnök :wink: szüléskor meg úgyis kuss lesz nekem :lol: :lol:

Itt is bikinivonalban vágnak, de akkor is egy nagy hasi műtétnek számít!!!!!
Minden veszélyével együtt!!!!
-sebgyógyulási zavar
-különböző sérülések (pl.húgyhólyag)
-trombózis, tüdőembólia

Ehhez a doktorhoz biztosan nem mennék!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lombikbaba 2010.05.19 15:11-kor.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Barbi nem lesz semmi baja, max zseninek születik és nem felsír, hanem majd azt mondja. jó napot kívánok! :lol:

Akkor az én kurzorom vajon miért ugrál? Már az agyamra megy, de nagyon!

Hát azt az anyukát én jól megrángattam volna az tuti.

Családbarát szülőhelyek potom fél milláért. Volt valamelyik kismama újságban. Még jó, hogy ülve olvastam....

királylány

Barbcsi
csak én vagyok lemaradva!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]M írta:lombikbabaa reggel is hallottam a tv-ben, hogy volt valami gond otthonszülésnél, ahol G.Á. is ott volt. Koraszülött mentő ment a babához, anyuka visszautasította az eü. ellátást! (ezen akadtam ki, ennyire barom, hogy lehet??????)

Én nem is értem. Ugye ő már orvosként nem lehet ott.
Hát megy Dúla-ként.
De tud még tükörbe nézni?

Nem igaz, hogy egy modern, jól felszerelt kórházban ezt ne lehetne megcsinálni. :-/
Az Anya meg... no comment... :-(
Ha nincs baj, és minden jól halad, sztem egy jó szülésszel, meg egy jó kórházzal épp úgy lehet jó emlék és meghítt a szülés... :-(

szilvás76

Mára elköszönök, mert mennem kell Bencéért, utána apát is összeszedjük és irány haza. További szép délutánt/estét. Otthon a gép még mindig szétszedve, úgyhogy holnap innen jelentkezem ha tudok.
Puszi nektek. Kép

királylány

Szilvi hát nincs neki tükör :!: :idea:

királylány

[quote="melisch"] de akkor miért van, hogy 1 nap 10 császára van és 1 normál szülés sincs [quote]

Ez a perverziója biztos... :-)

Meli, Ahogy a doktornénink :D írta, ez nagy hasi műtétnek számít (doki bácsim is mondta amúgy) , hisz a hasfalat felvágják. A méhen metszést végeznek. Jó, az izmokat "csak" elhúzgálják ma már, de ez akkor sem egy karcolás...

A két kolleganőm közül amúgy az egyik még mindig az örzőben van. tegnap 3 egység vért kapott.. :-( Többet nem tudok róla, de aggódom érte...

szilvás76

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szilvás
Kolléganődnek jobbulást!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, köszi a nevében is. Nem akarom felhívni, hadd pihenjen, majd ha tud, jelentkezik... Bátorítanám, de nem akarom zavarni... :-(

szilvás76

Ircsi nem vagy lemaradva,a múltkori képek alapján.
Megnéztem az esküvősöket,ill.rájöttem melyik a másik esküvős :)

Dia én is olvastam a magánklinikát... :shock: :shock:

Barbi zseni fia olvasatán ismét jót kacagtam :)
Babám is ugrál lehet jókat göcög ő is :)

evilany

Szilvi :( jobbulást neki

evilany

Szilvi és Ircsi én nem írtam mást mint anya mondott, neki ez rutin, olyan mint nekem a havi zárás vagy az éves mérleg :lol: már lehet neki csak a nagy altatásos műtét súlyos. Ő nem parázós típus, velem sem volt az. Elment a magzatvize felöltözött besétált a kórházba szülni :shock: mire mentő közel lakott :x Én is faros voltam de azt mondta szerencsénkre kicsi volt a fejem és kifértem. Öcsémmel utolsó percig dolgozott, éjszakás volt és érezte valami van. A váltás megnézte már ki volt tágulva :arrow: hazament letusolt, engem ellátott, dédimenk mondta csak, hogy mama ma megyek szülni. Az csak nézte bolond vagy te dehogy mész. Megmondta mit kell főzni, mit hogyan kell tenni és mikor ismét elfojt a magzatvíz aki hívta le apa a dokit, egy panelben laktunk, az meg a mentőt. Én felelőtlennek tartom és ilyet nem csinálnék, de ő nagyon nyugodt volt.

Kép
Kép
melisch

Melisch!

Én is csak egyet érteni tudok a mi doktornéninkkel :D, az én orvosom azt mondta, csak akkor van császár, ha azt valami megindokolja, tehát csak azért mert anyuka azt mondja, hogy ezt akarom, nem lesz!!! Ők tudják, mikor van rá szükség! Mondta hogy senki ne jöjjön úgy, hogy császárt akar, mert nem kapja meg! Azzal érvelt ő is, hogy súlyos hasi műtét, és hogy második császárnál pl. anyuka ne akarja látni a hasát, a harmadiknál meg végképp ne, mert elborzadna a látványtól... Ha baj lenne, akkor császár, de mindenki úgy jöjjön, hogy természetes szülés!!! Volt már olyan nő, aki 140 cm magas volt, és a testalkata se épp olyan, hogy könnyen megszül és mi lett? :arrow: rácáfolt az egészre: 4 és fél kilós :!: babát szült természetes úton, gyorsan, könnyen!!!
Múltkor néztem egy császárt youtube-on, inkább nem kellett volna... :shock: Szegény babát sajnáltam, hogyan bántak vele. :cry:

Ircsi! Hát akkor nézd meg a képeket! :D :D :D Remélem megtalálod!! :wink:

Szilvás! Kolléganődnek én is jobbulást kívánok!

Kép

Kép
barbcsi

Melisch :shock: azta...
Hát igen mondjuk mi már túl okosak,aggódóak is vagyunk ám...anyám is olyan természetesen viselte a terhességet,és szenvedett velünk rengeteget,vajúdott,stb...de sose emlegette fel,neki ez normális volt...

evilany

Na most láttam, hogy Dia mit írt Bencére. Lehet, hogy nem jó napotot fog mondani, hanem pl. arzénessav képlete :D :lol: :lol: :lol: :lol: De ezen én is jót nevettem, Bence is csak úgy ugrál a pocimban, mint Évinek Tomi! :lol: :lol: :lol:

Évi! Én is olvastam a magánklinikát! :evil: Én maradok a kórháznál. Szülésznők aranyosak, ha minden jól megy, a dokim lesz ott szülés alatt, amúgy meg: azt a 3-4 napot kibírjuk! Kaját hoznak be nekem úgyis :oops: :arrow: én már annyit feküdtem kórházban és úgy nem szerettem sosem a kórházi kaját, nem tehetek róla :(, hogy így megyek, hogy kaját hozzanak nekem be. Szerintem én olyan nagyon boldog leszek és fáradt is, hogy semmi nem fog foglalkoztatni, csak a pici fiunk! :wink: :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi itt a mamák kérik, programozott császár is sok van, az eszem megáll, gondoltam nem olyan nagy gáz látom tévedtem :cry:

Igen Évi mi már túl sokat olvasunk :lol: na meg a régi világban nem volt annyi kiírás, meg lógás. Itt csak 3 hónap volt szülés után és irány dolgozni. Ha bármelyik dokinál mondod, hogy te a netten azt olvastad, hogy...már gőzöl az agya, félbeszakít és nem is fejezheted be rendesen. Szerintük nem kell annyit olvasni, már többször megjártam így nagyokat hallgatok :wink:

Kép
Kép
melisch

Barbcsi kisfia Kép

evilany

állítólag kihat a babára az anyuka életkörülménye terhesség alatt, ezt is olvastam :oops: tehát Barbinak esélye lesz ilyen kis zsenire annyi infóval tömi :lol:

Kép
Kép
melisch

Melisch,hát...sokszor igazuk is van.Magunkat diagnosztizáljuk,és szervezzük a gondozást :) tisztelet a kivételnek :) én se merek semmit mondani a dokimnak,h.utánaolvastam...

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?