Nadi, Neked is köszi! Én sajna nagyon rossz vagyok az ilyenek figyelésében. Mindig elfelejtem...
Párodra is biztos hatással van a front is a vizsgák mellett. Tuti nem akart felhúzni.
Hát igen, Bicskén is van patak meg horgásztó, de mi szerencsére nem lakunk túl közel hozzájuk. Meg hát messze nem olyan a helyzet, mint Miskolcnál...
Azt nem értem, hogy a fáinkat hogy nem döntötte ki a szél.
Na, persze örülök neki, csak meglep.
Mayday, üdv újra itthon!
Jó babázást! Kicsit irigykedünk, de már nekünk sincs sok hátra.
Törpi, drukkolok, hogy minden rendben legyen, és ne kelljen befeküdnöd!
Zsu, Nadi szerintem tuti fogtok találkozni, ha nem is egy napon szültök, de csak lesz átfedés! Izgi!
Zsu, azért ha rendszeresek a fájások, kezdd el mérni őket!
Mi azt hiszem, kapunk kölcsön kendőt az első időkre, aztán varrok mei tai-t. A rugalmasról jókat hallottam, és szerintem nem kell azt a 7 kilót olyan komolyan venni. Szétszakadni nem fog a baba alatt, az biztos, és kisebb, könnyebb megkötni, mint a simát. Esetleg varrhatok néhány mei tait a találkozóra, Nektek anyagáron adnám...
Az kb 3000.-ra jön ki ikeás anyagból. Ha rajtam marad, valahogy csak elpasszolom utána. Mondjuk nem tudom, lesz-e időm varrogatni. Lehet, most kéne?! Meg nekem csak a legalapabbhoz van szabásmintám, alvócsuklyásat sajna nem tudok gyártani. De ahogy látom, a leggagyibbakat is nagyon drágán adják a neten.
Ebéd után bealudtam az Unokahúgommal, de egy óra múlva Anyu felhívott, és nem tudtam visszaaludni.
Remélem, este jobban fog menni, mint tegnap!
Igazából az ilyen éjszakák után mindig nyugtalan vagyok, hogy csak most ne induljon be a szülés, amikor tök fáradt vagyok.
Mindig Kovmarti jut eszembe, aki előtte egész nap szerszámot adogatott.
Tényleg, olvasol minket? Hogy vagytok?