Új privát üzeneted érkezett!

És mi lesz a fő fogás,Szilvi?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Mi, ha a méretekkel így haladunk, ahogy az uccsó UH-on láttuk, megint nem tudjuk az 56-os rugikat használni... :-)

szilvás76

Hát, legjobban anyukám van ki, de már volt velem UH korábban ő is...akkor már látta, hogy a dokimat kiokosítottam, hogy titok a neme, erre abból is rájött, hogy nagyon óvatosan nézi a babát alul...mondjuk dokim tudja már, de nem mondja el...figyel, hogy véletlenül se vegyük észre...úgyhogy így a legnehezebb esetet (anyut) sikerült meggyőzni, hogy tényleg nem tudjuk...:) a többiek lassan beletörődtek...és látják azt is, hogy tényleg mindene sárga vagy fehér (babakocsit kivéve), úgyhogy mi sem tudjuk...:)

Találgatások mennek nálam is...kb fele-fele...megérzésem meg annyira erős nincs, vagy lehet hogy csak direkt nem akarok egyik nemhez se jobban húzni...ezt nem tudom én se eldönteni...:)

Én csak azt tudom, hogy hihetetlen aktív...most szerintem beleakadt a bordámba vagy én nem tudom, de vagy 10 perce folyamatosan azt mozgatja, nem megy el onnan, hiába piszkálgatom...és közben hólyagon kézenáll...imádom ezt a gyerkőcöt, de ezt igazán abbahagyhatná mára...:)
Amúgy 14 hetesen már úgy mozgott, hogy tudtam, hogy ez ő, és nem csak találgattam...azóta egyre "durvul"...már jó ideje érzi apája is, meg persze akinek engedem a hastapit...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Persze Ilus de ilyen vékony kismamik előbb érezhetik.Irigy irigy.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Na ha már kaja: tegnap az oviban káposztás bableves volt ebédre. Este volt szerencsém közelebbről is megnézni....Szegény gyerekem kihányta. Azt már megfigyeltem, ha paradicsomos káposzta van akkor annak este következménye lesz, ezért nyomatékosan felhívtam az ovónők figyelmét, hogy ne adjanak a gyereknek belőle. Úgy látom ezzel sem lesz szerencsénk. Csak azt nem értem miért állítanak össze ilyen kaját...ráadásul a múltkor a paradicsomos káposzta előtt karfiol leves volt. Végülis nem fúj ám mind a kettő....

királylány

Nem ez nem az a doki lányok komolyan mondom én mióta terhes vagyok kifogom a leg bukóbb orvosokat . Otthon Dombóváron ilyen nem volt 12 évig 1 dokihoz jártam és amit az mondott az ügy is volt soha nem tévedett még 1 mm sem itt meg mindig van valami haza akarok menni anyuékhoz és elmenni a saját régi dokibácsimhoz !!!!!

Úr isten belegondolok mi lesz a szülésen ???? :shock: :? :cry:
Vendég

Tegnap nekünk is nagyon aktív volt a Kisasszony, rendesem mozgott a hasam ide-oda... :-) Forgolódott, nyüzsgött... Nagyon! :-)
Megyek gmailre kukkolni! :-)

Ja, Évi, nem hoztam kaját, valami büfés-cucc lesz a főétel, majd RÉSZLETESEN :-) leírom, mi volt... :-) ;-)

szilvás76

[quote="evilany"]P írta:evilanyersze Ilus de ilyen vékony kismamik előbb érezhetik.Irigy irigy.

na, most azért szívok is a vékonyság miatt...barátnőm nem volt ennyire vékony soha, mint én, és mondja, hogy jaj, hogy mozog a baba...odanyúltam, hát alig lehetett kifelé érezni neki...pedig már 30 hét körül járt akkor...nekem meg...már Gábor mondja néha, hogy hú, ez fájhatott anyának...és fáj is olyankor már, rá is szokott szólni Babácskára, és az apjára hallgat...de azt továbbra sem értem, hogy a lassan 12kilóm hol van...ilyen esetekre kipárnázhatna engem...:P

Ilus

KépKép
badzsulka

Barbcsi nagyon szépek voltatok!! És alig látszik a pocid,főleg a menyecskében!

evilany

Hu lányok nem is mondtam tegnap kicsi fiam nagyon jól érezte magát a kiránduláson és semmi baj nem volt . Hülye para gép lettem mostanában komolyan mondom :oops:

Akkor az éjjel a nagy fiam kiment a fürdőbe folyó ügyeit intézni erre mit hallok lehúzza a budit , megmossa a kezét és elkezd folyni a tusolóban a víz megyünk be mit látok :shock: az én fiam meztelenül a tusoló alatt van és ALSZIK :shock: :lol: mondom Zsoltikám mit csinálsz kicsim erre megszolal semmit én ébresztettem fel mondom neki miért mentél újra fürdeni hiszen lefekvés előtt fürcsiztél erre megszólal énnem tudom . na pffffff

Kaja ÁÁÁÁÁÁ éhes vagyok
Vendég

barbcsi nagyon szépek voltatokkkkkk :D gratulálok !!!!
Vendég

Na megkisérlek elmenni a boltba.

evilany

Barbi nagyon jók a képek és nagyon szépek vagytok rajta. A pocid alig látszik a ruhában :lol: De ezt már akkor is mondtam, hogy jó választás :wink:

királylány

Évi, Vanilla köszönjük szépen!!!!! :roll: :roll: :wink: :wink:
Évi, azért vigyázz magadra boltbamenésnél!!! Itt még mindig hülye idő van :arrow: nagyon fúj a szél! :?

Kép

Kép
barbcsi

Lányok! Elmentem hajat mosni ti meg egy oldalt termeltetek, 10 perce olvasok vissza, igen, a csapat erősen grafomán :)))

Ilus: nagyon jól mutatsz a blog-od-on, persze élőben is gondololm, kis babácska helye szép már most , babácskával meg még szebb lesz!!!!

Hú, amennyi kaja fajtát írtatok, most megállt a tudomány, mit is ebédeljek, .... lehet kicsit még itten klimpirozok, talán mondtok valamit még :)))

Barbcsi: gratula mindenhez, és jó nászutat majd HÉvizen!!!

Dia: látod, még a gondolataimat sem mondom ide kaja ügyen :) védem mások gépét a sok sok nyáltól!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Köszi Dia!!! :) :roll: Pedig elég méretes már a pocim! :D
Feliratozom gyorsan a képeket. Tényleg, hogy tetszik a grillázstortánk? :roll: Olyan szép volt és olyan finom... :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi, nagyon szépek voltatok, és a pocid tényleg alig látszott a ruhában. :-)

szilvás76

Hát ha még ehetnék is abból a tortából.....Szép volt Barbi, a csokod is!

Mares én ma karalábé levest eszem, meg hoztam egy kis lencsefőzeléket sült virslivel, de nem tudomeljutok e addig, hogy meg is egyem. Ilyenkor általában elég a leves.

királylány

na lányok én is mentem majd késöbb vissza nézek sziasztok :)
Vendég

Dia: lencse, bejönne, de mostanság nem sok mindenhez vankedvem, elkezdem, aztán nem kérem, majd marad a piritós sós vajjal, azt imádom meg a sajt.... de kéne változtatni... ezen vagyok most :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ééééés, találtam egyetlen képet, ahol látszik, hogy készülődik a Kisfiatok is a Nagyvilágba... :-) A képekből ítélve remek volt a hangulat a hülye idő ellenére. Örülök, hogy nem vettétek a szívetekre! :-)

szilvás76

Köszi Szilvás! :roll:

Dia! Ha leugrassz most Vámosra, adok belőle, mert még van! :wink:
Hát ha tudnátok, milyen súlya volt annak a csokornak... :shock: :D 8)
De olyan nagyon nagyon szép volt, és úgy tetszett a csokrom, teljesen olyan volt, mint amilyet szerettem volna! :roll: 29 szál volt, ha jól számoltuk. :roll:

Na közben összeírom mit viszünk a nászútra, és az élménybeszámolót is próbálom megfogalmazni. :) De olvasni maradok! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Mares hmmm pirítós vajjal-sajtal.....jajj de éhes vagyok! Ne aggódj, nálam is ilyen hullámok vannak. Sokáig egyfélét eszem reggelire/vacsorára. Ebéd az változatos, éppen mi van főzve...Valószínűleg erre van szüksége a szervezetednek.

királylány

Barbi nem nagyon megy nekem az ugrálás....marad a képzelőerő... :lol: de köszi!

királylány

Na, a rend kedvéért:
brokkolival-sajttal töltött csirkemell, kukoricás rizzsel. :-)

Ma későn érek haza, kell az "üzemanyag" :-)

szilvás76

Szilvás: ez finnnnni kaja :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Na mindenki elhúzott ebédelni?

Tegnap mentünk Gáborért a munkahelyére. Ha már ott voltunk akkor átmentünk megnézni mennyire öntött ki az Ipoly. Hát nagyon. A gát lábánál van közvetlenül. Én még ilyet nem láttam. Régen jártunk futni a barátnőmmel és volt, hogy nem fent hanem lent futottunk a folyó mellett. Na most úszni lehetett volna.
Utána elmentünk Ipolyszögre is, mert az a hír járta, hogy már az úton folyik a víz. Az úton ugyan nem folyt, de az út mellett volt közvetlenül. Még egy egész éjszakán át tartó esőzés és tuti átfolyik. Borzasztó volt látni "élőben" ahogy a kerteket elöntötte a víz. talán egyik házba sem ment be, de volt olyan melléképület amit elöntött. Van arrafelé egy bográcsolós hely. Éppenhogycsak kilátszott a bográcsrúd teteje.
Ilyet csak a híradóban látni. El tudom képzelni, mi van Miskolc felé....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára királylány 2010.05.19 11:58-kor.

királylány

Már hangosan korog a gyomrom, de mindjárt mi is ebédelünk. :wink:

királylány

ÚRISTEN!!!!
Másodpercenként 76547865 hozzászólás.... A csapat valóban grafomán....

Badzsulka! Melyik kórházban fogsz szülni? Egyébként üdv! :)

Kfmares! Minden rendben lesz az Uh-n. Örülj, hogy végre láthatod a picit... 18. hét környékén mozgott mindenhol, csak nagyon fent nem, inkább lent, meg a mai napig kétoldalt bökdösi ki a lelket belőlem. DE forgolódik össze-vissza ....

Vanilla 01! Az az orvos egy ÖKÖR! Szörnyű, hogy az ember kiszolgáltatott helyzetbe kerül egy ekkora baromtól. Ne foglalkozzál vele (valószínűleg nálunk a sarki zöldségesbe több empátia szorult, mint abba a birka orvosba). Ha így viselkedett, azt gondolom a munkájába sem fektetett túlzott energiát. Össze biztosan nem ment a baba, inkább valószínűbb, hogy a "professzor úr" laza csuklómozdulatai odébb csusszantak jó néhány millicskét. Jövőhéten 4D! Tartsa benned ez a lelket!
szilvi35

Szilvás, melyik képre gondolsz?? :D
Így utólag visszagondolva, akkor és most annyi izgalom, öröm és boldogság volt bennünk, hogy nem is jutott eszünkbe az idővel foglalkozni!!! :wink: Sőt, élveztem, hogy az apukám és a férjem ennyire vigyáz ránk! Mindig apa fogta az ernyőt, Tomi nyitotta nekem a kocsiajtót, kisegített, apa fogta a csokrom, én a ruhám kaptam fel, Tomi belémkarolt, fogta az ernyőt és rohantunk. :D :wink: Így még jobban odafigyeltünk egymásra, és tényleg: elképesztően jó volt a hangulat :arrow: hajnali 4-ig buliztunk! 8)

Mares, köszönjük szépen a gratulációt! Reméljük a nászutunkon már jobb idő lesz! :wink:

Hát Dia, pedig én szívesen látlak! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Én is ebédeltem...ma volt tarhonya, meg csirkemell krumplipürével...
Néha kicsit szényenlem magam, de én ritkán főzök csak...drága férjecském nem hajlandó egy ételből már kétszer sem enni, ezt viszont se ötletileg, se anyagilag, se energiával nem bírnám, úgyhogy én mindig rendelek...legalábbis ameddig babó nem jön, így egyszerűbb...és főleg olcsóbb...

Nagyon gázos tényleg, ami megy itt már (Árvizek)...régebben a híradóban volt mindenféle, még hülye hírek is, most meg szinte csak ezt hallani, és olyan rémes...:(

Képzeljétek, úgy megijesztettem szegény babát az előbb...bordáról csak nem szállt le, már akkor is fáj, ha nem rugja...de elaludt végre (vagy legalábbis mozgásszünet volt már vagy 15 perce) én meg óvatosan benyúltam a bordáim alá egy kicsit....ami bal oldalon ment is, de jobb oldalon ott volt a baba (gondolom én lába)...szegény úgy megijedt...akkorát ugrott...én gonosz meg jól kinevettem...de azóta bűnhődök csak...már megint azt nyüstöli... :wink:

Ilus

KépKép
badzsulka

Barbi nincs kétségem efelől. :)

királylány

Szilvi, Budapesten a Szent Istvánba fogok szülni...legalábbis a dokim itt van (Németh Miklós), én őt választottam, nem a kórházat...de örülök is neki, nagyon szuper kórház...:)

Dia, jól vettem ki, te esküvői ruhákkal foglalkozol? (próbálok rájönni, ki mit csinálhat...)

Ilus

KépKép
badzsulka

Ilus Ha jól láttam, freeblogos blogod van!Nekem is freeblog, de annyira még nem tudok kiigazodni rajta, életemben először blogolok. :roll: Nekem lenne egy olyan problémám (amit hetek óta nem tudok megoldani, pedig már Dia is próbált segíteni), hogy nem tudom hogyan és hol lehet beállítani, hogy lehessen kommentelni, ilyen kis kommentes doboz jelenjen meg oldalt, és archívum is, mint neked, és hogyan lehet beállítani, hogy megjelenjen az is, hogy kiknek a blogját olvasom és kik olvasnak engem. Egyszerűen sehol nem találom, lehet csak én vagyok ilyen béna. :oops: :( Remélem érted mire gondolok, mi a problémám. :oops: Kategorizálni egyébként hogyan lehet? :oops: Bocsi, de tényleg ennyire béna vagyok. :(

Kép

Kép
barbcsi

Ilus: babácska aranyos lehetett , ahogy megijedt :D

Árvíz: igen,nagyon dúúúúúrva!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok,

sajnos visszaolvasnom esélytelen :( :( :( .

Látom, hogy többé kevésbé mindenki jól van.

Évi,
ne aggódj, minden rendben van Tomikával!

Vanilla,
sztem is fölösleges rágódni a hüle doki miatt. Nekem a nyaki redőnél volt, h egy másik orvos egy régi gépen 2,3 mm mért, majd a genetikai központban hiper-szuper gépen a genetikus 4x megmérte és 1,6 mm lett. Na ha valahol itt számítanak a mm-erek. Ne aggódj picikéddel minden rendben, a neme meg szinte mindegy! :)

Dia,
bekukkantottam a blogodba, Bencéd tényleg igazi sármos nagyfiú! Büszke lehetsz rá!

Barbcsi,
megkukkolom mindjárt a képeket! Örülök, hogy az idő nem szegte kedveteket!

Pécsi csajok,
én olyan irigy vagyok rátok :oops: :oops: Biztos jó lesz a találka!

Limo, Bandzsulka
üdv köztünk! Ilus a kislányunk augusztus 20-i, szép dátum! :)

Bocsánat ha csak ennyire futotta, de meló van.

Tegnap amúgy frászt kaptam, olyan görcsök törtek rám, hogy azt hittem szülni megyek :( :( :( Muszáj lesz pihennem, lassítanom és kevesebbet stresszelnem, mert íg ynem lesz jóvége....

2 napja a gyermek olyan mintha keresztbefordult volna, eddig soha nem tapasztalt helyeken kezdett el veszettül rúgni, nyomni.... remélem nem fordult át buddhába... :? :?

igyekszem mihamarabb jönni!
Holnap doki, biztos kikapok a görcsök és a barnázás miatt, remélem a méhszájam bírja.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Megjöttem.
Töltött paprika lesz,paprika nélkül mondjuk..lassan nekiállok.

Az árvíz helyzet borzalmas :( belegondolni is,hány embernek odaveszik mindene.:((

Nekem babukám, most megállt,folyton befészkeli valamijét a jobb bordák alá,ott egy gümecs :)

Stílusosan bőgtem egy sort,majdcsak jobb lesz,csak ez a hetekig tartó bizonytalanság lassan már kikészít.Nem is csoda h.ilyen ideges vagyok.

Ilus,kérdezz bátran :)

evilany

Sucer,görcsök,barnázás? :( :( nem hangzik jól.Lassíts.

evilany

Barbcsi, a képnél kommenteltem... :-)

Szilvi. Bendét én is ott szültem, én is csak a doki miatt mentem oda. A kórházzal ne legyenek nagy elvárásaid... Leginkább a Csecsemős főorvosasszonnyal.
Bekrit is kérdezheted, teljesen függetlenül egymástól hasonló finomságokban volt részünk...

Ja, és sztem elvből nem császároznak (mert hogy milyen frankó baba és mamabarát a kórház, és majd ők megmutatják, mennyire felesleges a csaszi, és az ő kórházuk erre a példa) szóval nekünk mákunk volt. De nem kívánom senkinek a 1,5 órás kitolást, aminek a vége mekóniumos víz, gyerek kitaposás-vákuum lett, mert picikém 4.4 kg volt, és gondok lettek... A császár meg már nem ment, mert a szülőcsatornában volt (rekedt) a gyerek... Naná, hogy nem volt gátvédelem, helyette vágás és belül(!) repedés.
Egyet tehetsz: a dokiddal mindent végigbeszélsz, hogy TE mit szeretnél, Ő mit tud biztosítani. Mindenre készülj fel. Ha teljesen problámamentes a szülés, semmi gond nem lesz, és szép emlék marad, ha becsúszik vmi, akkor...
Az anesztes doktornő 1,5 órával az értesítés után jött, hogy miut akarok... És ha sürgősségi csaszi lett volna???

Mindegy, történelem. A dokid a lényeg, csak beszéljétek végig, és tudd, hogy mi miért történik.

Gyerekorvossal meg majd ne törődj. :wink: Úgyis csak 3 napot kell kibírni, utána (ha rendben vagytok) egyik pillanatról a másikra dobnak ki... :-) Amúgy nekem a legtöbbet a sokadik babás szobatársam segített... :-)

szilvás76

Szilvi...nem tudom miért de úgy emlékeztem,Te császárral szültél,hát ahogy olvasom távolról sem...belül repedés?....atyaég..!!

evilany

Sucer...
Mindjárt kapsz tőlem is egy ejnye-bejnyét... :evil:
Pihi Lelkem!!! Korai még a görcsölgetés, irgum-burgum... :-( Inkább lazíts, és vedd kicsit könnyedébben a dolgokat, mintsem kórház vagy baj legyen!!!

Lécci-lécci!

szilvás76

Mares! Válaszoltam a prividre! Küldtem a képeket! :wink: Várom tőled is a véleményt! :wink:

Bévi! Neked is küldöm a privit!!! (amit még pénteken ígértem :wink:)

Kép

Kép
barbcsi

Évi. Nem, én nem csaszis voltam, bár a mostani dokim ezen kiakadt... :-( És rákérdezett, hogy "maga tán csak nem az Istvánban szült?" Hát ennyire ez a jellemző, hogy a történetből már tudott az intézményre következtetni, pedig nem is mondtam....

no comment...

belül repedtem, a méhszájnál. A fércelése gázabb volt, mint maga a vajúdás. Nem a szúrások, hanem már a bőröm-húsom érintése is fájt... :-(

De az eredmény megérte. :-)

De nem bánom, hogy nem ott szülök, és nincsenek elvárásaim.
Túl nagy reklámja van a kórháznak, de azért nem olyan, és túl sokat vár az ember... Mondjuk szép, meg felújították, de ez azért nem minden. Az agyakkal/mentalitással van baj....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvás76 2010.05.19 12:37-kor.

szilvás76

Sucer! Én is örülök, hogy a rossz idő ellenére a jókedv tetőfokon volt! :wink: Vigyázz magadra nagyon nagyon!!!! Pihenj sokat, próbálj meg nem stresszelni, mert ez a görcs és barnázás nem hangzik túl jól! Nehogy baj legyen!!! Most TI vagytok a legfontosabbak, minden más csak másodlagos!!!

Szilvás! Megtaláltam!! :lol: :lol: :D :D Köszönjük szépen! De menyasszonyi ruhában is van olyan képem, amikor nagyon látszik!!! :wink: Főleg miután levettem az alsószoknyám, mert csak gondot okozott :? ... Majd mikor Bence nagyobb lesz, és mutatjuk neki a képeket meg a vdeót, majd mondjuk: te is ott voltál velünk anyu pocijában!... :roll: És végigbulizta ő is, amikor nem táncoltam, olyan rúgásokat kaptam, hogy nyomás vissza táncolni! :lol: :lol:

Kép

Kép
barbcsi

barbcsi...midjárt megnézem, mit hol állítottam be a blogomban...

A dokim amúgy inkább császározos...ezt úgy értem, hogy nem vár sokáig rá...már beszélgettünk is róla...mondta, hogy alkatilag nem biztos, hogy alakalmas vagyok egy nagyobb gyerek kitolásához, de majd úgyis kiderül, ha már beindult...de ha X órán belül nem lát eredményt, akkor nem szenvedtet ott sokáig, hanem kiszedi...aztán majd meglátjuk...úgyhogy nem készülök se egyikre, se másikra...
Barátnőm, aki márciusban szült nála, szintén elég vékony (még nálam is keskenyebb medencével) kb. 2 óra alatt ( a fájások kezdetétől) simán megszülte a 3,5Kg-os kislányát...viszont gátmetszés úgy tudom mindenképpen lesz, ha simán jönne...

Majd meglátjuk...ezen a részén nem annyira parázok...még...majd ha már ott leszek...:P

Ilus

KépKép
badzsulka

Én úgy vagyok vele, divatból nem kérném a császárt, mert ennek a szülés-tortúrának (leginkább a baba szempontjából) nagyon fontos "élettani" szerepe van (előkészítőn erről volt külön előadás...)
DE! Ha a dokim azt mondja, most márpedig császározni kell, akkor nincs apelláta. Ezt elfogadtam, nincs vita, ő az orvos.

Jó lenne, ha könnyen szülnék, normál úton, úgy szeretném normálisan átélni, de akkor sem esem majd kétségbe, ha valamiért mégsem lehet.

A baba szellemi-fizikai épsége fontosabb... :-) Én meg majd helyrejövök, legalább az aranyerem nem lesz rosszabb ;-)

Uff. :-)

szilvás76

ilus igen, azzal foglalkozom :D

Sucer: köszönöm, büszke is vagyok rá, de itt épp nem tudtam elkapni a jó fényképarcát...
Görcs :?: Barnázás :?: Ezt most nem mondod komolyan, hogy nem fekszel :?: Jó lenne ha otthon maradnál, lehetőleg vízszintesben, munka ide vagy oda. Nagyon korai lenne még a szülés!

királylány

Ezzel én is így vagyok...ő a doki...majd tudja a dolgát...én meg csak elviselem a fájdalmat valahogy és megszülöm a babát valahogy...azért néha próbálok vele egyezkedni...remélem lesz valami hatása Porontykára...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Na a császárról nekem is ez a véleményem, meg a szülésről általában. Én császáros voltam - Évi lehet engem kevertél Szilvivel - nem készülök most sem így vagy úgy. Majd amit a gép dob.

királylány

SZilvás,
édes vagy! Vigyázok magamra, tegnap is lepihentem rögvest, mert szinte fetrengtem úgy fájt... nagyon megijedtem. Na azóta van, hogy a gyerkőc totál máshol mozog, lehet, hogy megfordult attól voltam annyira kész? Méhszáj repedés, jajaj... szegénykém. Most biztos minden másképp lesz! Megint egy rugóra jár az agyunk a császárral kapcs. tök ugyanígy gondolom.

Barbcsi drága,
annyira szépek voltatok, fiatalok és boldogok! Árad rólatok, hogy imádjátok egymást! :) Kívánom, hogy ez örökké tartson! Nagyon szép a pocid a ruhákban, szinte alig látszik Bencus. Tényleg hogy viselte a nagy felhajtást? Sokat mocorgott? Vigyázok magamra megígérem! Ja a vizsgádhoz gratulálok, ügyes vagy!

Pénteken 91 cm volt a haskörfogatom, tegnap 93 cm. Többször megmértem, ugyanakkor, ugyanott és tényleg van 2 cm difi. Létezik, hogy ennyire nő most a baba???

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?