Új privát üzeneted érkezett!

Barbi!Kép
Köszi megkaptam a telcsi számát.KépKépzeld a clion kúptól annyira fáj a hasam.KépNagyon rossz.Remélem elválal a Gajdos mert nekem ő nagyon szimpi.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok csajok!Kép

Azért ez nem igazság, hogy mind henteregtek délutánonként!!! Így ki lehet bírniKép Nekem meg állandóan itt van valaki a nyakamon. Példáúl függönyös-karnisos, asztalos. Sikító frászt fogok kapni. A karnisosok már másodjára jöttek mert elöszőr nem jót hoztak. Ma jöttek megint a függönyösökkel és itt cirkuszoltak egymással, hogy ki mit mért el. Aztán megjött az asztalos gyerek, aki már napok óta a gardrob szobát próbálja berendezni.Úgy volt ,hogy ma készen lesz, erre kiderült, hogy a fiókokat elszabta, úgyhogy az sem lett kész. Már alig várom a picurt, mert akkor mindenkit kiutálhatok innen!KépKépKép

BarbaraKép
Gratula a mínősítéshez! Most, hogy minőségügyi vezető lettél, még tegezhetünk??KépKép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Dia!
Látom,azért nem nyeled le csak úgy a sértést,ennek nagyon örülök!Kép
És annak is,hogy jó a vérnyomid és a kedved is javulóban.Kép
Kb.két hete ittam egy fél doboz alk.mentes sört és úgy éreztem,mintha a fejembe szállt volna.Kép
Jajj,lánykorom,bulik...
Ruszlán tegnap este irtó bunyesz volt mikor hazajött a munkából,mert nem úgy vártam haza,ahogy szerinte kellett volna.Kép
Még ma is durrogtam Rá,aaaannyira úúúúútálom,amikor ilyen lehetetlenül viselkedik!
Nálatok már szent a béke?

Barbara!
Na,akkor kitartást a holnaphoz!Kép
Sajna nekem nincs pénzem az őssejt-levételhez,de még olyan sem,aki szponzorálná.Kép

Zsófi!
Anyud nagyon rendes,ez tényleg egy igazi ajándék!Kép
Keveset hallunk az őssejttel való gyógyításról,még eléggé gyerekcipőben jár,de én mindenképpen jó lehetőségnek tartom.Bár inkább ne legyen majd szükség a felhasználásra!
Munkahelyemen van egy idevágó szállóige:"Ártani nem használ".Kép
Semmiképpen ne utasítsd vissza!

Gigi!
Talán Nálatok is fasírt van?!Kép
Ruszlán,ha itthon van,akkor csinálja az új részben a dolgokat,mostanában glettel-fest.
Köszi,hogy leírtad a recepteket,megegyezik nagyjából az itteniekkel,csak itt még a kamilla-virágzattal és a Bórax-glicerinnel egészül ki.
Már én is várom a Szülőszobát!Kép
Jó,hogy írtál Györesznek,alig várom,hogy jelentkezzen.

Marica!
Ezek szerint szép napod volt.Kép
Így,hogy pihentél és nyugodt voltál-keményedik,fáj most is a pocid?

Azt hiszem kitámasztom gyufával a szemhéjaimat,tényleg brutál a 22.45!

Puszi.
Kata

Kép
Kép
ruszlána

Lányok!Kép
Túl jól sikerült a délutáni alvás.KépNem tudok elaludni.KépNéztétek a szülőszobát??KépÉn a végén bőgtem.KépPuszi nektek,Dia 30+2Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!Kép
Na,úgy látom én vagyok az utolsó és az első is.Kép

Kata!Kép
Elfelejtettem megírni,hogy Tamás üzeni nektek,hogy fiatal házasoknak még turbékolni kell nem fasírtban lenni.KépKép

Lányok!
Elegem van,hogy velem mindig történik valami.KépMost például nagyon náthás vagyok.KépFáj a torkom,folyik az orrom,szóval dögrováson vagyok.Szerintetek picurnak lesz valami baja?Lázam nincs"egyenlőre" mézes teát iszok és kamillával gőzölök.Ugye ennyi elég?Gyógyszert nem akarok semmit bevenni.Puszi nektek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok kismamik!!!

Tegnap voltam a kórházban, vérvétel eredménye normálisan rossz, tehát ahogyan ez elvárható egy kismamától. Kontroll uh szerint is 3 héttel nagyobb a baba, egyenlőre abban maradtak a dokik, hogy továbbra is nov.20, de ne reménykedjek benne, hogy addig kibírom. Még 2 hét és bármikor elkezdhetek szülni. Így az Nst-t is előrehozzák a naptár szerinti időponthoz képest. Szóval szülni fogok az tuti, mert ami bemegy az ki is fog jönni, de mikor azt csak a baba tudja majd. Különben mindent rendbenlevőnek találtak.
Kicsit benéztem a szülőszobára, sajnos csak a light- os volt szabad, ahol horror események vannak az foglalt volt. S láttam egy újszülött ikerpárt, fiú+ lány édik voltak. Lány 2600gr fiú 2300 gr irtó nagyok!! S akkor döbbentem le, hogy az én picim 3000gr, tehát nagyobb mint a kislány, hogy fér el bennem szegényke, olyan nagynak tünik a 2600gr-os baba is.
Voltam védőnéninél is, kezdem megkedvelni, a + 11 kg-ra azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele. Eszembe ne jusson nem enni, mert ugye fekszem így alig mozgok és jobban fölszaladnak a kilók, de ha nem eszem az nagyobb baj. Persze az evés elég érdekes nálam, egyrészt egyszerre 1 zsemle ami belémfér, másrészt szinte minden fölfúj ami nem túl kellemes, mondtam is a páromnak ha így fojtatom a végén már csak vajas zsemlét fogok enni. tényleg tudtok rá valami jó praktikát?
Reggel sokkolt a hír miszerint megint pottyantós WC-be szült valaki, és ott hagyta szegényt, iszonyat milyen emberek vannak. A babának lehet, hogy nagyon szerencsés élete lesz, már most is van hiszen megtudták menteni.
Azt hiszem az ilyen nőket, arányaiban megfelelő mérető pottyantós WC-be kénne dobni és otthagyni őket.

További szép napot
Márti 33+6
márti05

KataKép

Nálunk most szent a békeKép De hát ugye ez teljesen változóKép

DiaKép
Veled tényleg állandóan van valamiKép Nem vagy egy egyszerű eset. Nekem a megfázásra a gyógyszertárban azt mondták, hogy nem lehet semmit szedni rá. Ha már nagyon rosszúl vagyok, akkor kérdezzem meg a dokimat.

Tegnap a hős férjemmel néztük meg a Szülőszobát. Annak örülök, hogy kezdésnek nem egy olyan szülést kellett a férjemnek végig néznie, amiben ordít a nő mint a sakálKép
Viszont amin teljesen ledöbbentem, hogy a kismamának mennyire szét volt menve a bőre a hasán. Elég brutálul nézett ki. Nekem a csípőm két oldalán van pár rövid csík. A hasamon nincs semmi. Na meg ilyenek jutottak eszembe, hogy nem e fog kiábrándúlni belőlem a férjem, amint eltorzúlt fejjel erőlködöm? De azt mondta, hogy nem. Felajánlottam neki, hogy ha majd nem bírja a strapát nyugodtan kimehet. Erre azt mondta, hogy nem akar lemaradni a trónörökös érkezéséről! Szóval férjem a hős. Erről az a mese jut eszembe, hogy Malacka a hősKépKép (kedves férjem nem egy csenevészKépKép)

Kép
Azért az elég elrettentő volt, hogy az a fiatal kiscsaj milyen körülmények között szült és most hol lakik!!!

MártiKép
Én még nem hallottam ezt a hírt a pottyantós wc-ról. De telejesen kiakadtam. Ezek a nők nem emberek. És teljesen igazad van, hogy az ilyennel ugyanazt kéne csinálni amit ő tett a gyerekével.
Kiváncsi vagyok mikor fogsz szülni. A másik topikon az egyik lány 5 kg-os babát szült meg, minden gond nélkül.Kép Azért neked nem kívánomKépKép De nem lesz semmi bajKép

Puszi mindenkinek!! Gigi 37

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Én is meg akartam nézni a szülőszobát, de elaludtam. Kép Bár hősiesen bevallom, volt egy kis részlet, amit mutattak belőle, és már akkor betojtam. Lehet, hogy inkább kihagyom, mielőtt nagyon megijeszteném magam. Kép Most sem túl idilli kép él bennem róla, de olyan rossz látni a nőket szenvedni. Azért még meglátom...hátha legközelebb.
Tegnap este férjem kitalálta, hogy engedjük le a hűtőket, hogy ma ki tudjuk cserélni őket egy nagyobbra. Hát szegény fél egyik ezzel szórakozott, ui. nekem nem hagyta, hogy segítsek...mert már nehezen megy a hajolgatás, és gugolás. Olyan aranyos volt. Azért nem bírtam a sejhajomon ülni, így segítettem neki, de 10-kor kidőltem. Kép Szegény nem sokat aludt, mert fél 5-kor kelt ma. Na jó, ennyit rólam.
Ja, tegnap beugrottam a céges dokihoz, mert már 4 napja kóválygok, hogy mérje már meg a vérnyomásom. Hát 2* is neki állt mérni, de mindig 100 alatt maradt. És, amikor mérte, nem is szédültem. Kép Ugye az alacsony vérnyomás nem árt a babának?

Puszi,
Zsófi
mzsx

Gigi!Kép
Látod milyen szerencsétlen vagyok?KépKomolyan mondom nem tudom mi jön még.?Mindig csak a rossz.Mikor történik már valami jó is velem?

Tamás nem nézte a szülőszobát.KépMondván őt nem érdekli más szenvedése,őt csak mi érdekeljük és ott segíteni fog.Kiváncsi leszek rá!Kép

Én is láttam a hírekben a wc-s sztorit.KépFel voltam háborodva!De az is eszembe jutott,hogy ha orvos nélkül nem volt gond,akkor talán egy kórházban nekem se lesz semmi bajom a szülésnél."Bár amilyen szerencsétlen vagyok manapság.Kép"

Brutál volt a csaj hasa??Akkor még nem láttad az enyémet.KépA szavannán simán zebrának néznének vagy elefántnak.KépKépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Na, megérkeztem én is nagy Szeged városából, de sajnos nem szolgálhatok túl sok jóval! Kép
Először is CTG-n voltam, ahol minden a legnagyobb rendben volt Kép, fájás semmi, szivhang tökéletes! Kép
Ezután jött a fekete-leves, az UH. Kép A dokinő megállapította, hogy rossz a köldökzsinórban az áramlás (3,3 mit jelent?), valamint a méhlepény el van meszesedve Kép! (az érettsége 3-as, ez a legutolsó stádium Kép )
Ha lett volna szabad ágy, akkor már a kórház vendégszeretetét élvezném, igy "csak" holnap reggel 8-ra kell megjelennem felvételre! Kép Kép
Egy kicsit be vagyok rezelve, hogy mi lesz most? Nagyon félek, nehogy valami baja legyen Majácskának! SZORITSATOK LÉCCI!

Marica
marica69

Marica,
drukkolok, hogy minden jol menjen, meglatod nem lesz semmi baj.
Az meg, hogy a korhazban leszel csak jo, hiszen mindig szem elött vagy. A babanak meg mar nem lehet semmi baja, ha kijönne, mert mar te is a vege fele jarsz! Drukk megy!
Sok puszi es kitartas!
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Marica!
Nem lesz semmi baj!Ha baj lenne, semmiképpen sem engedtek volna haza! A legtöbb, amit tehetsz, ráhangolódsz a bébire, megnyugszol és figyeld a mozgását. AmÍg az ok, addig nem lesz baj. Holnaptól pedig már biztos kezekben leszel. A legrosszabb, ami történhet, hogy megindÍtják a szülést, akkor viszont babázhatsz. Most már jó érett Majácska is, úgyhogy ne félj, minden oké lesz!!!!!! Kép KépszorÍtunk, hogy minden sima legyen!!!
bringa
bringa

Sziasztok!

Marica nagyon szurkolok neked és Majácskának! Biztos minden rendben lesz veletek. Ha 3000 gr a babó, akkor már nem lehet semmi gond!
Még jó, hogy összekészítetted már a kórházi motyódat. Lehet, hogy a férjed valamit sejtett, hogy így siettetett a készülődéssel!

Dia!
Homeopátiás bogyókat szedhetsz nyugodtan, de szerintem is a mézes hársfatea és a zsepi a legjobb gyógymód a megfázásra!

Gigi!
Én nem láttam tegnap a Szülőszobát, mert vacsin voltunk de felvettem, így ma du. megnézem. Nekem szerencsére még nem jött elő csíkom a terhesség alatt, persze előtte már beszereztem pár hosszanti rovátkát a fenekemre! Kép

Végre túl vagyunk az ISO minősítésen! Hibapont nélkül, 100%-on teljesítettünk. Pasi gratulált, hogy milyen szép rend van a cégnél! Persze paráztam nagyon, éjjel nem sokat aludtam és már 6:30-kor itt ültem az irodában és a hiányzó papírokat gyártottam. Nem baj, már vége és jön a hétvége! Kép

Elkezdtek a lábacskáim is vizesedni. Reggel alig tudtam belebújni a papucsomba, majd mikor szépen felöltöztem és megpróbáltam felvenni a magassarkú cipőmet, a nagylábujjam fért bele. Maradt a tutyi ruházat, de hát ez van. Most is majd szét akar pattanni a pocakomon az ing! Kép Lehet, hogy túlzásba vittem a sörözést! Kép

Mindjárt leírom a homeos tudományomat!

Puszi Barbara
babar

Íme a homeopátiás tudományom:

Cauphyllum D12 (homeopátiás oxiticin)
36.héttől
3 napig 3x5 bogyó
utána 3 napig 2x5 bogyó
utána 5 napig 1x5 bogyó
utána 2 nap szünet.
Utána 5 napig 1x5 bogyó
utána 2 nap szünet és így tovább a szülésig.

Arnica C30 (vérzékenység csökkentésére, szülés alatt keletkező szöveti sérülések, gyulladás csökkentő)
Vajúdás kezdetekor 1x5 bogyó, szülés után nem sokkal 1x5 bogyó, szülés után 1 hétig napi 1x5 bogyó.

Vajúdás alatt (3-4 adag)

Pulsatilla C30 - rendszertelen fájástevékenység vagy farfekvés esetén

Cimicifuga C30 - merev méhszáj, őrjítő fájdalmak esetén

Szülés után sebgyógytó: Hypericum C30 - 5 napon át 1-3 adag (idegsérülésre, vágott sebre, fájdalomcsillapító)

Tejserkentő: Urtica Urens 5CH

Barbara
babar

MaricaKép

Nem örülök annak amiket írtál, de csatlakozom a lányokhoz, hogy már nagy baj nem lehet. Picurka elég érett. Tudom, hogy vacak dolog kórházban lenni, ahelyett, hogy a családoddal lennél, de ott legalább jó kezekben lesztek. És tényleg max. az történhet veled, hogy te is beelőzől és hamarosan babázól!!!Kép Még a végén tényleg az lesz, hogy megelőz mindenkiKépKép Tudod a telefonszámom, légyszíves értesíts ha van valami. Én meg majd továbbítom a lányoknak.

BarbaraKép

Magassarkú cípő??KépKép Mikor láttam én olyat utoljára??? Örülök ha reggel épp annyira bedugom a lábam a papucsba, hog ne essen le.Kép Hétvégén meg pihenj egy jó nagyot, megérdemled főnőkasszonyKépKépKép Látszik, hogy már megint a piáláson jár az eszed!!! SöröshordóKép

DiaKép
Naggggggggyon pesszimista vagy!! Nem lesz semmi bajod szülés közben, ettől ne félj! Csak addig válts orvost!Egy kis náthától a picurnak semmi baja nem lesz! Mitől függ, hogy valakinek csíkos lesz a hasa vagy sem?

ZsófiKép
Ha már ettől a szüléstől kiakadtál (Szülőszoba) akkor szerintem ne nagyon nézd meg a többit, mert ez még nagyon light-os voltKépKép Csajszi nagyon jól bírta a gyűrődést. De szerintem ne félj. Egyik csaj azt mondta, hogy a szülés is olyan mint az érettségi, mindenki fél tőle, aztán meglepődünk, hogy már túl is vagyunk rajtaKép

Ma kisuvickoltam az egész házat. Virágaimat lezuhanyoztam, szóval nagyon rendes háziasszony voltam. Lehet, hogy ez már a fészakrakási ösztön? Mert már olyan szemmel is néztem,hogy ha most kéne elrohanni, akkor szép rend fogadjon.

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!!!!!

Marica!!!!
Kitartás, nagyon jó, hogy észrevették és berendeltek, így állandóan figyelni tudnak rád.
Hát úgy néz ki te is beelőzöl, mi volt itt az év elején, mindenki hamar kibújni szándékozó babócát csinált.
Azt hittem befoglak előzni, de ezek szerint nem fog sikerülni.
Nagyon vigyázz magadra s légyszi értesíts minket a fejleményekről, ha még nincs baba akkor is néha adhatnál infót, hogy hogy vagytok, mert mi itt aggodni fogunk, és persze nagyon drukkolunk.
Puszi
Márti 33+6
márti05

Marica!Kép
Csak ismételni tudom a többieket.Nem lesz semmi baj:Neked már szép érett babucid van.A kórházban jó helyen vagy.És szerintem is beelőzöd Gigit.KépKépHajrá!KépLégyszi Gigivel mindig üzend meg,hogy mik a fejlemények.KépNagyon szorítok!Kép

Barbi!Kép
Mikhez nem értesz?KépElmehetnél gyógyszerésznek.KépNekem az mind Kínai volt amit leírtál a bogyókról.KépKépHársfa teám nincs,viszont kamilla teát tudok inni.Szerinted a kamillát nem lehet túladagolni??Mert az őszi topikban olvastam egyszer,hogy a sok kamilla is árt a picurnak.De mennyi a sok??

A magassarkúé én is irigyellek.KépÉn már ott tartok,hogy a sportcipő a legkényelmesebb és a papucs.KépDe már azokban is úgy megyek mint egy rokkant nyugdíjas.Kép

Eteted itt a csajokat,hogy milyen tutyi ruhában vagy.KépKépLányok ne hidjetek neki!Tök klassz ruciai vannak.KépKép

Gigi!Kép
Hát mondd meg miért ne legyek pesszimista!?Hisz mostanában csak a bajok jönnek.KépMitől van csíkom?KépHát tudod a hirtelen 30-40 kg hízás nem tesz jót a bőrnek.KépKépLehet,hogy még nincs rajtad,de szülés után te is a klubba fogsz tartozni.KépKép

Puszi a többieknek is!KépKata te merre csavarogsz??KépDia 30+2Kép

Kép
Kép
lldicsi

Jaj de jó most tele van napocskával a levelem!Eddig fel se tűnt.Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!!

Hát most tudtam a hét második felét elolvasni, olyan buli, hogy már mindenki be van zsongva.

Kata, igen igyekszem sokat pihenni, pont lakásfelújítás van nálunk, szupi fekszem a kupi közepén és irányítom a nagyikat, időnként totál kiborulok, s utána kicsit jobb. Fekszem mert elkezdtem kinyilni így kötelező a sok pihi.

Cipő, rám még feljönnek a cipőim, de valahogy nem kívánok bennuk topogni, így ált papucs vagy van egy viszonylag lapos félig nyitott cipőm s azokat hordom. HÉtvégétől itt lesz a hideg, vége a papucsos korszaknak.

További jó estét
Márti 33+6
márti05

Marica!
Kitartás, meglátod minden rendben lesz Majácskával is veled is. Csatlakozom a többiekhez, üzenj majd, hogy mi van veled, nagyon fogunk aggódni érted. Kép
pancsa2

DiaKép
Azért van neked annyi mosolygós arcod, mert itt kárörvendsz rajtamKép Te pesszimista, ha a növekedés alatt nem lesz csíkom, akkor az összemenetelnél miért lenne???? Vagy csak azért írtad, hogy nehogy jólérezzem magam??KépKépKép Legszebb öröm a káröröm! Te kis gonoszKép

MártiKép
Mit ne mondjak nem irigyellek a lakásfelújítás miatt. Tudom miről beszélsz. Ezt még úgy is rossz átélni, hogy nincsen semmi bajod. Hát még így, hogy csak fekhetsz. Minden részvétem a tiéd. KitartásKép

Puszi, Gigi 37Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Én is most jutottam oda a héten, hgoy írjak kicsit, mi van velem. Még nem olvastalak teljesen vissza titeket, de be fogom pótolni.
Én tegnap mentem el a védőnénimhez, nagyon jó fej, szerencsém van. Adott már előre készített recepteket a babácskámnak, megdícsért, mert csak 6 kilót híztam. És sikerült a dokinénit is kiválasztani. A babaszoba már többé-kevésbé kész van, csak szépítgetni kell.
Egyébként valakinek vannak már előfájásai? Nekem két napja minden éjszaka arra kelek, persze a pisijáraton kívül, hogy görcsölök, menszeszgörcshöz hasonlóan. Elég fura, és igyekszem beszélni a babácskámmal, hogy még maradjon kicsit bent, legalább 1-2 hétig.
18-án megyek majd legközelebb dokihoz, akkor lesz CTG is, remélem, hogy minden oké lesz.

Cipő: Nekem nem dagad a lábam, de ettől függetlenül nem igazán érezném biztosnak a magassarkút, már kb fél éve még csak nem is láttam. Marad a kényelmes lapos cipőcske. Kép

Dia! Láttam, hogy jártál az orvosoddal. Hát, lehet, hogy érdemes lenne vele megbeszélni, mert nehogy hátráltasson a szülésben, hogy nem bízol már meg benne. Vagy váltani, ha más nincs... Kitartás egyébként, meglátod, a sok rossz után mostmár csupa jó fog csak jönni, tessék optimistának lenni! Kép

Anikó
35+0
pancsa2

Szia AnikóKép

Már nekem is vannak jóslófájásaim. Igaz én két héttel elötted járok. Nekem keményedéssel együtt szokott járni a mensis fájdalom. Jól bekeményedek (ami eddig nem volt fájdalmas) és hasonlóan fáj mint mikor megjön csak nem annyira. El sem hiszed, hogy milyen szerencsés vagy, hogy nem dagad a lábad.Kép

Gigi 37

KépKép
gigi28

Szia Gigi!

Igen, nekem is keményedéssel együtt jön, és pont így érzem én is. Nem tudom, te hogy vagy vele, de mostmár annyira gyorsan telnek a napok, hogy döbbenet. Mindenesetre a héten összepakolok, nehogy meglepetés érjen véletlenül Kép
Köszi, tényleg szerencsésnek érzem magam, bár még nálam is eljöhet a vizesedés időszaka. Almával próbálok ellene harcolni. Az jó vízhajtó. Meg a gyomorégésre is bejön néha.
Nektek szokott égni a gyomrotok? Én néha elviselhetetlennek érzem...
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Hű nem is tudom, hogy mit írjak! Totál szét vagyok csúszva! Nem egyszerű az anyaság! Azt hittem minden egyre simábban fog menni, de úgy tűnik hasfájós az én kis drágaságom! Ma nagyon sokat szenvedtünk, csak a cicin nyugszik meg, de egy kis alvás után kezdődik minden előrről!

Nem olvastam el, hogy miket írtatok, mert erre egyenlőre se időm, se energiám!
Persze mindent leszámítva nagyon boldogok vagyunk Norbikával és mindent megér, ha az embernek van egy édes kisbabája! Apuci is odáig van érte, állandóan fényképezgeti, úgyhogy majd rakok fel képeket!
Annyi mindent tudnék írni, de akkor rólam és Norbikáról szólna az egész babanet! Azért ha kérdésetek van szívesen válaszolok, ha tudok!

Lányok! A szüléstől ne féljetek! Abban a pillanatba, órákban szörnyű, de aztán egy pillanat alatt elmúlik a fájdalom és csak a boldogság és persze az aggódás marad!!!

Röviden:
Pénteken (október 1-jén) hajnal 4-kor görcsökre ébredtem, ami egyre jobban sűrűsödött. 10 majd 5 percenként jöttek. A dokit reggel felhívtam, de azt mondta, hogy várjak még hátha a napi gyógyszer adagom elmulasztja. Hát csak ritkultak, 15 percesek lettek. Délután 4-re ismét 5 percesek lettek, ekkor már irány a kórház. Amikor beértünk már 2 ujjnyira nyitva voltam. Kaptam beöntést, ami nagyon felgyorsította a dolgokat. Ez kb 6 óra körül volt. Ekkor azt mondta a szülésznő, hogy ha jól haladunk akkor kb. éjfélre meglesz a babó. Az én picurkám viszon úgy beindult, hogy a következő vizsgálat közben elszálta a magzatvíz és szinte összefüggő fájásaim lettek. Hívták a dokimat, hogy jöjjön. A szülésznő már előrehozta a saccolt időt és 10 órára jósolta a babát. Hirtelen totlófájások jöttek. Mivel a méhszáj pereme még megvolt és a dokim sem volt még sehol ezért nem nyomhattam, hanem át kellet lihegnem a fájásokat. Ez valami iszonyat volt, mert azt az ingert képtelenség visszatartani. Mire megérkezett a doki én már könyörögtem, hogy nyomhassak, így két fájásból ki is nyomtam Norbikát. 9 órakor 2550g-al és 52cm-el! 10/10-es Apgárral.
Hihetetlen érzés volt, nem tudtam felfogni. Oda tették a hasamra, de aztán hamar elvitték. Apuci ment velük fürdetni, felöltöztetni. Már ő hozta vissza. 2 órát még velünk lehetett és próbált szopizni.

Lányok egyenlőre ennyi, mert megyek vacsizni, hogy mire fel kel a picur készenlétben legyek.

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Gigi!Kép
Nem vagyok kárörvendő.KépNa majd ha megyek hozzád megnézem a hasad csíkos-e.KépKép

Anikó!Kép
Remélem neked lesz igazad és már csak jó fog történni velünk.KépPl:Holnap megnyerem az ötöst.KépKép

Györesz!Kép
Jaj de örülök,hogy már itt vagy ismét közöttünk!KépHiányoztál ám.KépMinden jót kivánok nektek,sok tejcsit és nőljetek nagyra!KépKépet kérünk az első babánkról!Kép

Lányok!Már nagyon dögrováson vagyok.KépVan itthon eukaliptuszos gél amit a mellkasra kell kenni.Elvittem a gyógyszertárba,hogy használhatom-e.De fogalmuk sincs.Kép"Pedig rá van írva,hogy kérdezze meg gyógyszerészét."Javaslat??Kata pont most nem vagy itt.KépPuszi nektek,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Jaj, Györesz, de jó hallani felőletek! Kép
Örülök, hogy minden rendben, a szülés is gyorsan ment és nagyon szuper a 10/10-es apgar.Kép Most ez egy kicsit megnyugtatott engem is, hátha nem lesz nagy baj, ha korábban jön a kelleténél!
A hasfájós időszaknak előbb-utóbb vége lesz, csak gyakoroljátok szorgalmasan a szopizást! Kép

Lányok: köszi mindenkinek a drukkot meg a biztató szavakat! Egy kicsit kibőgtem Kép magam idegességemben, remélem holnap megnyugtatnak, hogy nem lesz nagy baj! Giginek majd küldök üzit, ha lesz valami történés!
Most még megyek és pakolászok, vagy legalábbis végig gondolom, hogy mindent elraktam-e.
Olyan jó lenne már túl lenni az egészen és látni, hogy minden oké és egészséges a Babánk! Most ez a legfontosabb!

Megyek fürcsizni meg hajat mosni, mert egy ideig nem lesz módom szépitkezni Kép, az tuti!
Puszi Mindenkinek!
Marica
marica69

GyöreszKép

Újra köztünk! Jajj de jóKépKép Szupi, hogy már nem vagy úgy elkeseredveKép Már nagyon várom a képeket!!! Irigy is vagyok ám!!!!!!!! Most kivel beszélem meg, hogy épp mekkora kéne, hogy legyen a hasam, meg a baba stb...stb..Kép Már én is nagyon várom,hogy picurkámat láthassam. Biztos én is szerelembe esek majd veleKépKép

MaricaKép
Sokat fogok rátok gondolni és nagyon várom majd az sms-t. Légyszi mindenképp értesíts, mert itt a csajok nem fognak engem békénhagyniKép Majácskának adj majd egy nagy puszkót a nevembe.Kép Aztán most már ne bőgj!!!! Puszi, pusziKépKép

DiaKép
Bejössz a kórházba és nem is kell majd a babát az ajtóhoz tolnom, mert te csak a hasamat akarod megnézni!!! Na szépen vagyunk!Kép

AnikóKép
Nekem is szokott égni a gyomrom, de szerencsére elég ritkán. Én az ödémát kaptam helyetteKépKép

Nagy írogatás közben nézem a Kísértés című műsort. Mint időközben kiderült, hogy a brancs fele pornós. Hi-hi Kép Elég gázosak ezek az emberek! Aki csaj van most az úgy néz ki mint egy lityi-lotyiKépKép Ezekbe a műsorokba az a jó, hogy mindenki csinos, kisportólt. Mit szólnának ha megjellennénk a férjemmel. Ketten lassan elérjük a 200 kg-otKépKépKépKépKép Minket ki akarna elcsábítani??KépKépKépKép

Na befejezem a szófosit!

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Természetesen előbb Olivért nézem meg aztán ahasad.KépKépMár mondtam Tamásnak,hogy viszem majd hozzád a fényképezőgépet,mert a csajoknak teszem fel a fotót.KépÚgy,hogy Olivérnél kezdek aztán elhalmozlak a kérdéseimmel.KépKépJó lesz??KépJaj már nagyon várom!Kép

Én is nézem ezt a sz.. műsort.Elég gáz a felhozatal.KépKilókban mi nyernénk Tamással mert mi már meghaladtuk a 200kg-ot.KépKép

Na elteszem magam holnapra.Remélem ma éjjel nem fogok kisérteni.Kép
Kata te még biztos ezután jössz.Puszi neked.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Ja! Most számoltam utánna.Mégse vagyunk 200kiló ketten.KépBocsi.Akkor nem nyertünk.Kép

Kép
Kép
lldicsi

Gigi!Kép
Természetesen előbb Olivért nézem meg aztán ahasad.KépKépMár mondtam Tamásnak,hogy viszem majd hozzád a fényképezőgépet,mert a csajoknak teszem fel a fotót.KépÚgy,hogy Olivérnél kezdek aztán elhalmozlak a kérdéseimmel.KépKépJó lesz??KépJaj már nagyon várom!Kép

Én is nézem ezt a sz.. műsort.Elég gáz a felhozatal.KépKilókban mi nyernénk Tamással mert mi már meghaladtuk a 200kg-ot.KépKép

Na elteszem magam holnapra.Remélem ma éjjel nem fogok kisérteni.Kép
Kata te még biztos ezután jössz.Puszi neked.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

OO!2x ment el a levelemKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!Kép

Györesz!Kép

Nagyon örülök,hogy otthon vagytok.Nekünk hasfájásra a BABYNOSS cseppek segítettek a legjobban,és az,hogy hasra fektettem Bogit a baribőrre.De a védőnő is biztosan segít,ha megkéred.Az is jó ha jó meleg helységben levetkőzteted és tornáztatod.Lábacskákat feltolni,könyökét az ellentétes térdével összeérinteni,nálunk bevált,nagyon imádta és rendszerint jókat pukizott torna közben.De nem akarok okoskodni úgy tegyél ahogy szerinted a leg jobb.Sok tejcsit és minden jót kívánok nektek.Puszi.

Marica!Kép

Olvastam mi történt veled.Arra gondolj,hogy ha meszes a méhlepény már a babának is jobb ha megszületik.Ráadásul szép a súlya is.Nálam túl sokáig vártak és ezért a Bogi már sorvadni kezdett a hasamban.Nagyon helyes,hogy befektetnek és ha szükséges megindítják a szülést.Ne izgulj,biztosan minden rendben lessz.Nagyon szorítok,és várom a fejleményeket.

Gigi!Kép

Drágaságom,hát húzzál bele mert a végén mindenki beelőz téged.KépMár alig várom,hogy te is ilyen izgit írjál,hogy indulsz szülni,vagy valami ilyesmi.Kiváncsi vagyok a babó mennyire hasonlít az UH.-s fotóra.

A többieket is puszilom,mindenkinek szép estét.

Mennem kell készülődni,Bogi ma 3 éves,és holnapra meglepetés bulit szervezünk,lufika,csákó,mikiegers torta,stb.Még egy csomó mindent elő kell készítenem.Már nagyon várom.

Sok puszi,Saxi.
saxi

Dia!Kép

Neked jobbulást kívánok,én szedtem a Béres "C vitamint mikor meg voltam fázva,kb.2 hete.A doki mondta,hogy napi 1-et vegyek be belőle.Mellé csipkebogyó teát ittam,így egész jól átvészeltük.Ha bedugul az orrod,van a Niveának egy sima sóoldata amit újszülött kortól lehet adni,abból nyugodtan csepegtethetsz.Mielőbbi gyógyulást kívánok.

Puszi,Saxi.
saxi

DiaKép

Csak úgy hozhatsz fényképezőt, hogyha engem nem fotózólKép Mert még egyszerre fog megindúlni mindenkinek a szüléseKép

SaxiKép
Nem lehetne elmenni hozzátok kisgyereknek??? Nekem sosem volt ilyen szülinapom. Torta meg ajándék mindig volt, csak ilyen összeröffenés nem.Kép Na az én hányatott gyermekkoromKépKép
Már én is azon röhögtem, hogy még karácsonykor is itt fogok ülni és mindenki nekem küldözgeti az sms-t, hogy megszült én meg még mindig együtt a babával.Kép Na de azért már vannak jelei, hogy készülődik ő is valamire. De a lepény még csak II-es fokozatú és a magzatvíz is sok. Kedden még azt mondták, nem szülünk egy darabig. (állítólag szülés elött csökken a magzatvíz)
Ha lehet, dobjál föl a szülinapi buliról képetKép
Jó bulizást!

Puszi, Gigi 37+1 (az örök terhes???KépKépKépKépKép)

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Pedig téged is leszeretelek volna fotózni.KépMajd cseles leszek.KépAz nem biztos,hogy nem szülsz mostanában.KépAz ősziben is volt egy csaj akinek még délelőt azt mondta a dokija,hogy itt egyhamar még nem lesz baba,aztán délután pedig ment szülni.Kép
Vigyek neked majd Mikiegeres tortát?KépKép

Saxi!Kép
Köszi a tippet.Látod te vagy az egyedüli aki próbál segíteni a nyavajámon.KépNekem se volt sose ilyen szülinapi partim.KépNa de Dominiknél majd bepótolom.Kép

BOGI!!
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK!!KépKépKépKépKépKépKép

Puszi mindenkinek.Dia 30+3 Kép

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Ha ennyire fotózkodni akarsz, akkor már csak akkor értesítelek amikor megyünk haza! Majd azt hiszik, hogy valami hírességek vagyunk, mert majd ott ugrálhatsz fényképezdőgépet kattingatva a bejáratnál. (na most elképzeltelek ahogy szökellsz le s főlKépKépKépKép) A képre egyszerre úgysem fér fel a fejem meg a gyerökKépKép
Mikiegeres tortát majd a szülinapomra kérekKépKép

Én is boldog szülinapot kívános Boginak!Kép

A férjemet jól seggbe fogom rúgni. Megbeszéltük, hogy az utolsó hónapban már nem megy vidékre. Na reggel elment áruáért Pestre, aztán most hívott, hogy Hatvanban van, mert a srác aki vitte az árut,lerobbant azzal a tragacs teherautóval. Mondjuk attól nem félek, hogy ma szülök, na de mégis!!!!!! Apu sincs a közelben. Anyu max. a biciklije kosarába tud felültetni!Kép Szép látvány lennénkKép
Éjszaka már elég jó kis mensis fájásom volt, a combomba is lesugárzott. Lehet, hogy nem leszek örökké terhes?????Kép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Most ,hogy mondod én is elképzeltem magam mint paparadzó.KépKépNem csak Viktor csavarog Tamás sincs itthon.KépKépIgaz,szegény a pénz miatt gürizik."Most épp bankjegy elfogadót épít nyerőautomatákba valahol Pesten."Én pedig itt haldoklom egyedül.Kép

Hú,az már jó ha éjszaka fájásaid voltak.KépDe izgi.KépLehet,hogy a hétvégi hideg front segíteni fog??KépKépNagyon szorítok.Csak az a baj,hogy én még dögrováson vagyok és így nem mehetek hozzátok.Tehát még mégis várj egy kicsit.Kép
Sok puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Györesz!
Jó hallani, hogy jól alakulnak a dolgok, és már nem vagy elkeseredve. Irigykedem is kicsit, de azért még az én picurim maradjon bent vagy 2 hetet legalább. Kép

Dia!
Pár hete voltam én is nagyon csúnyán megfázva, nekem a dokim azt javasolta, hogy inhalálhatok kamillateával, meg a torokfájásra sós vízzel öblögessek. Meg C vitamin nagy mennyiségben. Jobbulást neked! Kép
Mellesleg szurkolok az ötösért, bár arra én is erősen pályázom. Milyen jól jönne most Kép

Saxi!
Boginak boldog szülinapot. Kép

Marica!
Remélem, minden oké veled, várom már a híreket, hogy mi újság...

Gigi!
EGyre inkább úgy tűnik, hogy hamarosan itt a ti időtök is. Húzzál bele, nem szeretnék én is beelőzni Kép

Puszi mindenkinek
Anikó 35+1
pancsa2

DiaKép

Ha arra várnék, hogy neked ne legyen semmi bajod, akkor az életbe nem szülnék meg!KépKépKép De nyugi, nem eszik forrón a kását! Még megvárom, hogy meszüljön Marica. Meg most már az Anikó is ilyesztget egy kis előzgetéssel. Kép Kivárom a sorom....Kép Na ebben a percben hívott a Viktor, hogy már Pesten jár. A vietnámiak (tőlük is szoktunk árut venni) kihozzák az árut és a csaj meg akar nézni, hogy milyen vagyok nagy hassal. A lány normális, de a férje elég hülye. Vagyis azt mondanám, hogy mivel teljesen már kúltúrából jöttek, nekem kissé idegesítő. Példáúl eljönnek hozzánk és simán bemegy minden szobába, elkezd kóvályogni, mindent összetapiz. Én meg ezt nem szeretem. Főleg most. Ráadásúl ők annyi féle emberrel találkoznak a kínai piaconKép Na ez most nagyon idegen gyűlölősre sikeredett. De mostanában hallottam, hogy Vietnámban megint kitört a csirkevész és már emberek is meghaltak. Szerinted én aggódok túlzottan?

AnikóKép
Hátrakötöm a sarkad ha te is előzgetni kezdesz!!!Kép

Na most elfolyhatna a magzatvízem és akkor nem jönnének a látogatok!Kép Lehet, hogy akkor meg a szülést vezetnék le???KépKépKépKépKép A férjem szerint én utálok mindenkit!KépKép Ugyan miért mondhatja?????KépKépKép

Puszi, Gigi 37+1

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Te kis utálós!KépRégen nagyon érdekeltek a keleti emberek,vallásuk,életük stb.Mára kinőttem belőle.KépGondolod csirkevészt visznek hozzátok?KépKépNem hiszem.De az tény,hogy nem egy tiszta népség.KépHát én biztos kiakadnék ha mindent megfogdosna nálunk.Húzz be neki egyet!KépDe azért mond meg Viktornak,hogy már ne nagyon vigyen oda senkit,főleg keleti fazonokat ne!Kép

Előzgetés:Lehet,hogy már Kata is beelőzött mert nem jelentkezik.Kép

Szerinted is problémás nőszemély vagyok??KépKép
Pusszancs!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Tettem fel új képet a profilomba Dávidról!
Liv

Kép

Kép
liv

Gigi! Kép
Én igyekszem nem beelőzni. Sőt, mostmár úgy beijedtem, hogy nehogy aztán mindenki megelőzzön majd engem is Kép

Liv!
Nagyon édes a kis Dávid Kép

Hű, én úgy megkívántam a piskótát, hogy gyorsan sütök is egyet. Lehet, hogy a végén bepótolom azokat a kilókat, amiket nem szedtem eddig magamra? Kép

Anikó 35+1
pancsa2

Anikó!Kép
Én most végesztem ki egy tábla svajci csokit.KépVolt benne egy kis alkohol is,ezért most igen furán érzem magam.KépKépDia

Kép
Kép
lldicsi

LivKép

Dávid nagyon szép babaKép Abszolút nem látszik, hogy korábban jött. Valamikor mostanában kellett volna megszületnie, nem? (1-2 hét múlva) Sok fényképet nézegettem az őszi topikban is és olyan érdekes, hogy ezeknek a kicsiknek olyan bölcsesség sugárzik a tekintetükből. Az én tekintetemből már eltünt.Kép

AnikóKép
Mitől ijedtél be???? Kép Csak nem a fenyegetésemtől?Kép Egy kis piskótát nekem is küldhetnél. Pedig én már két évre előre felszedtem a felesleges kilókat. Bár most olvastam, hogy a szoptatásnál a tejci termeléshez a szervezet felhasználja a combon és karokon lerakódott felesleges zsírt. Hat éves koráig szoptatni fogom akkor!KépKép

DiaKép
A fő szittyós (Barbara) nincs itt, de látom téged sem kell félteni.Kép
Érdekes emberek az ázsiaiak, egy csomót szoktam velük beszélgetni. De most nem éreztem rá késztetést. Konkrétan nem a csirkevésztől félekKépKép Csak amikor múlthéten bent voltam Pesten, akkor a piac elött jöttem el kocsival és már úgyis elég veszélyes volt.Kép Nem vágytam rá, hogy összefogdossák a gyerekszobát. De végül megoldódott. Elvittük kutyut sétálni és mire visszajöttünk már itt voltak. Mondta nekik a férjem,hogy irány a raktár. Közben meg engem is megcsodálhattak. A csajszihoz képest mindig is drabális voltam, hát még mostKépKép

Ha Kata szült volna, szerintem a Mica biztosan értesített volna minket. Asszem ők ismerik egymást.

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Gigi, Dávidnak október 20-án kellett volna megszületnie. De úgy látszik (ahogy eszik és hízik), gyorsan behozza a lemaradást. Különben a bölcsességről annyit, hogy még a doktornő is megjegyezte, hogy ilyen nézelődős babát még nem látott: nagy komolyan megszemlél mindent, egyfolytában nézelődik.

Liv

Kép

Kép
liv

Gigi!Kép
Azt nem olvastad véletlenül,hogy a hasról és fenékről is felhasználja a szervezet a zsírt?KépKép

Mi volt ma nálatok a menü?Tudod engem ez a téma mindig érdekel.Kép

Hát igen,az Ázsiaiak nem a kövérségükről híresek.Engem mindig lenyűgöz a nyugalmuk.KépLehet,hogy azért mert én hozzájuk képest idegbeteg vagyok.KépFőleg most sok mindenre ugrok szegény Tamás bánatára.Kép
Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia DiaKép

Menü, menü. Neked csak ezen jár az eszed állandóanKép Mondhatni semmi nem volt. A Viktor hozott a mekiből olyan salit amit együtt ettünk. Semmi kedvem már kotyvasztaniKép Nyüglődöm.

Puszi

KépKép
gigi28

Dia!
Szép vagy mondhatom. Alkoholos csoki Kép Bár imádom a svájci csokikat. Dobhatnál belőle. Mostanában minden jöhet, ami csoki Kép Még a végén több édessséget fogok enni, mint a férjem, pedig rajta nehéz túltenni Kép
A kis alkoholtartalomról annyit, hogy múltkoriban muszáj volt koccintanom, és elkortyolgattam 1 deci fehér bort. Ezek után nem elég, hogy én úgy éreztem, berúgtam, de a maszatkám is úgy rugdosott egész éjszaka. Szerintem ő is jól beszívott Kép

Gigi!
Naná hogy a fenyegetéstől. Ilyen kedves fenyegetés után nem is tehetek mást, mint hogy tovább növesztgetem a babácskámat Kép
Ha gondolod, küldök egy szeletet virtuálisan Kép
Mellesleg csatlakozom Diához. Nem lehet, hogy a fenékről is felhasználja a szervezet a zsírt. Nálam is megvolt már a kellő indulás kilóügyileg, igazán eltűnhetne onnan Kép

Puszi
Anikó
pancsa2

Gigi!Kép
Engem érdekel a gasztronómia és nem csak azért mert szeretek jókat enni.Kép

Attól a salitól nem lehet két embernek jó lakni.KépOlivér nem tiltakozott,hogy még éhes?Kép

Anikó!Kép
Sajna a csokiból már nem tudok küldeni mert mind megettem.KépAz ilyen jó féle csokikat én is szeretem,pedig nem vagyok édesszájú.De csak a töltötteket eszem meg."A kis válogatós.Kép"A párom rokonai kinn élnek és tőlük kaptuk.Rendesen szédelegtem tőle.Szegény kisfiam is mocorgot rendesen.KépNem tudom,hogy a csokitól/boldogság hormon/vagy a piától?KépKépMég csuklott is.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?