Új privát üzeneted érkezett!

Leti megtalálod az aláírásomban az új kedvenc mellett.
A youtubos link.
Amúgy a Chrystalnak a Hullócsillag című száma Vásáry Andréval!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Hű, már megint laptetű! :D :D :D

Ennyi után csak be kell babásodni! :) :)

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok

Jelentem itt fúj a szél, mint az orkán.... naagyon kemény!!!

Niki:bőgős számot nem merek hallgatni, mert tegnap néztem a híreket, hogy Edelényben minden mozdítható ember a gátakon van és elkezdtem könnyezi... már ennyi is elég, sőt, az is, ha arról beszélek, hogy sírás... :) Laptetű meg szerencsét hoz nagyon remélem!

Kinga: hát igen, pörgős heted lesz!!!!! :)))

Chirs: gratula a negatív eredményhez!!!!! :)))) pénteken 9-10 között vagyok beírva uh-ra, de már most izgulok..... elég nagy-e, jól van-e, eleget mozog... mindene szép... minden miatt :)))

Csillag: te csak írjál ide, légyszike, bármiről, felőlem maradhat a zene téma, vagy gyerekek, szerinte bármi lehet, csak rólad szóljon.... gratula a fogyáshoz, ez is nagy hír ám!!! szerintem! Unokahugom szombaton volt , az állat esős időben a veszprémi állatkerben, esett, de azért élvezték, remélem kicsi fiadnak is tetszeni fog és természetesen az idő is jobb lesz akkor!!

BAba: bakker, nagyon tökjó pocak!!! :D tök jó csúcsos :))))) és igen, csini vagy, nem híztál, Dominika már benned is szép!!!!

Leti: azért óvatosan, ne hajtsd túl magad!!! Ugye nem tornázol?????

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

ÚÚÚÚÚÚÚÚúú, az a Vásáry André engem úgy idegesít!

De nem annyira, mint ez a Tabáni István! Na, attól megőrülök! Szegényt, elvitte a gépezet, majd amikor már nem lehet belőle pénzt kiszedni, elengedik őket! Akkorát koppannak ezek az új sztárok, azért sajnálom őket! Tudom, milyen, mert az Öcsém is volt a Megasztárban, el is jutott majdnem a döntőig - belülről nagyon gusztustalan.
Vendég

Ó, Leti, nem azért írtam ám, hogy bántsak bárkit is, nyugodtan beszéljetek a kismamiságról, én egyátalán nem bánom, örülök nagyon nektek, a kisbabáknak! :wink:

Kinga, nálunk is jövő hét pénteken lesz a ballagása nagyfiúnak, addigra még 2 verset meg kell tanulnia. (mellesleg aznap lesz a szülinapom is)

Szerintem írtam, hogy a fiam most aránylag szünetelteti a szerelmét :lol: , még mindig szerelmes, csak most valamiért stagnál a dolog, nem nagyon mesél a kislányról. De mindig mondja, hogy ehhez, meg ahhoz mit szól majd a Zsófi :lol: Cukik nagyon.

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Leti: tesód, Megasztárban??? wáooo, híres tesód van!!!! Miért gusztutalan???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Háháháhá láttam, hogy jövő pénteken szülinapod lesz Csillag!!!! Amúgy a 8 kg az igen! Kell hozzá kitartás! Én 2 éve 4 hónap lalatt 10-et fogytam, csak aztán miután leszoktam a cigiről, visszajött - még több is..:(

Mares, nem tornázom...A múltkori kudarcba fulladt, azóta nem próbáltam.
Vendég

Sziasztok, sajnos most nem tudok sokat írni rohanok a dokihoz, uh-ra meg a védőnőhöz... de este majd írok többet :)
Ne szomorkodjatok annyit :)
Niki próbáljátok kiásni és átültetni valahova a mamád fáját! Az egy örök emlék, lehet megmarad...
Csillag 8 kilót fogytál? Én is fogok, augusztus 9.-e körül :D :lol:
Örülök, h nem láttátok, de híztam azért, a karomon és a fejemen látni!
Szomorú megasztáros dalokról:
http://www.youtube.com/watch?v=j_Y0ST9TU1E

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Hát ,hogy mennyit nőt múlt hét óta, nem tudom, talán akkor délután volt és már fel volt puffadva, nem tudom...

Kép Kép

most gyors összenézem a többivel... ez már szerintem beteges nálam :))

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, igen az első szériában volt (Székelyhidi Balázs - rajta van a you tube-on) rokker-csávó. Utána lett egy lemezük. Neki nem sikerült befutni, mert pl. a barátnője miatt nem költözött fel Pestre, úgy meg nem működött, hogy Pécsről néha felmegy egy-egy fellépésre. Ráment a gatyája, aztán abbahagyta. Meg elég öntörvényű volt, nem akarta azt csinálni, amilyen szerepet ráosztottak, amilyen ruhába öltöztetni akarták. Igazából ott az működik, hogy kitalálják az eladható "sablont", keresnek rá embereket, kihúzzák belőle a lóvét, aztán magára hagyják. namármost, aki kis szürke egérkéből odakerül, 2 lehetősége van: vagy elviszi a daráló és beépül, leépíti az addigi életét, és éli a sztárok kicsit sem felgyorsult életét. De onnan nagyon könnyen le lehet bukni és ezek az emberek könnyen tönkremennek. Tehát addig "használják őket, amíg pénzt lehet belőle kihúzni.

Hát hol van ma már a Nagy Edmond, a Kandech Evelin, a Tóth Lüszi, stb... Ez a Tabáni is ilyen szerintem... ilyen stílussal, nem hiszem, hogy bírni fogja a nyomást és össze fog omlani, mint BB Évi - nem szeretném persze.
na jól van, nagyon összetett - csak a Vásáry Andréról jutott eszembe..:) Sajnálom ezeket a tehetségkutatóból jött emberkéket, csak néhánynak sikerül,a többinek marad a mézesmadzag. Először felemelik és szépen elengedik.
Vendég

Szasztok!

Maresz Baba irigy vagyok, olyan aranyos a poci. Kinga Chris Pocifotó?

Kép

Kép
anabana

Ana: nem azért tettem fel... ne legyél szomorka jó!?!?!? :oops: csak néha kicsinek néha meg nagynak érzem.... mondjuk most fürdőben ruha nélkül igen furán mutatok :D :D jöhet a greenpeace értem :))

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Maresz, most már elég jól érezheted ahogy mozog. Mikor tudod meg a nemét?Mondjuk megnéznélek szemből is, de olyan fiúsnak látom innen, általában beletrafálok. A kozmetikus kis csaj akihez néha járok ha nekem nincs kedvem magamhoz, meglepődött mikor igazam lett. De kéne egy kép szemből is.

Kép

Kép
anabana

mares

én is fiúsnak látom :wink: :) most lehet megált picit a nővekedésben,én legalábbis úgy látom h a multkorihoz képest nem sokat nőtt,de lehet csak rosszúl látom.vgülis te érzed :) szted nőtt?

KépKép
bettike83

Én meg úgy látom hogy sokat nőtt. Cm re mennyi a változás? Méri a védőnő?

Kép

Kép
anabana

Mares, nagyon édik vagytok ti is!

Az én hasam már most nagyobb!!! Hihihihi - a greenpeace előbb engem görget vissza a vízbe, ne aggódj...:)
Tényleg sokat nőtt Cukrofalat!
Vendég

Letti !

Mikor is mész az orvoshoz?

Kép

Kép
anabana

épp ezt akartam én is irni mint leti.az én pocim is elég nagy már most is,jól be van ágyazva a gyereknek,kényelmes :D :D

KépKép
bettike83

Betti!
TE a filteres cickafarkat ittad vagy a lédiget? Mert én a filtereset, és lehet gyenge volt, de már vette ömlesztettet.

Holnap lesz kész a tsh a másik két értékkel, majd felhívom a dokit és kierőszakolom a lelet eredményeit. ha 2 fölött lesz ami nem vészes akkor kilhiztizem hogy hamarabb fogadjon és adjon gyógyszert, mert a 07.13. messze van. Szorítsatok.!!!!

Kép

Kép
anabana

Csillag!

Írj püt vagy valamit ha van valami ujsi a csomival kapcs.

Kép

Kép
anabana

ana

én volt h ömlesztettet ittam,de igazából nem birtam,igy vettem tablettában ,igy már jó volt,be tudtam szedni szépen.600ft körül van a 100db.és egy ciklusban biztos kitart.

én is úgy halóttam h a filteresben nincs annyi mint kellene.fél literhez kell 1 ek teafű.

KépKép
bettike83

Ana: védőnő, a maga 24 évével és 0 gyerekkel aranyos, de nem méri... én mintha azt látnám, hogy most nem nőtt max "emelkedett" a hasam, és ugye elvileg nap végére szokott puffadtabb lenni...

Betti: néha már én sem látom, hogy most nőtt vagy sem, uram szerint igen, bár ő néha el van foglalva a pocim felett lévő cm3-akkal.. :)

Leti: majd jövök veled vissza a vízbe :)

A kis bentlakó cukorfalatomnak nagyon bejöhetett az ebéd, mert jó 40 percet szundiztam, ..... pedig gondoltam kicsit eszek, emésztek, teregetek, torna,sütök azt már talán jön is uram :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Képzeljétek ma voltam az endokrinológusomnál ugye, hogy kérek tőle beutalót vérvételre, mégis hogy állok.
Mióta babázni akarunk azóta ugye nem voltam nála.

Erre fel közölte, hogy nekem nem kell beutaló, mert már ki vagyok vizsgálva, nem kell a hormonokat nézni! :evil: :evil:
És arra, hogy babát szeretnénk felírt 1x1 clostyt (2havit), no meg progreszteron hormon vizsgálatot majd a 21.-25.napra.

És mondta, hogyha a két clostys hónap után sem jönne össze,akkor inkább gondolkodjunk el a mesterséges megtermékenyítésen.
Most nagyot csalódtam a dokiba és nem tudom mi tévő legyek. Szedjem be a clostyt vagy ne! :roll: :roll: :?

Kép

nanicke
Székesfehérvár

nanicke

én nem tudom.nekem is felirták,de én nem szedtem be,sőt ki sem váltottam.
és ha elmennél nőgyogyihoz és tőle kérsz beutalót?biztos adna ő is,végülis az ő dolga,és hátha haladna a dolog.probáld meg.

KépKép
bettike83

Niki, múlt hónapban én is szedtem Closty-t :? De ha nem jött volna össze, a következőt nem szedtem volna be. Nekem 26. napon volt pé-m és arra kaptam. Rögtön vissza is állította 15. napra. És íme... De csak ezért ne szedd be.- Én adtam neki 1 esélyt. Ja és tényleg nőgyogyihoz kellene menned!

Ana, kedden este megyek dokcsibácsihoz!

mares, mit ettél/ettetek?

Szerintem az ömlesztett teák jobbak, a filterekben az összetöredezett szemét van általában. Egyik filteres tea sem jó minőségű, a minőségi osztálybasorolás legalján vannak. Minden teára igaz, hogy a szálasat kell inni, mert az származik a növény értékes részeiből.

Ana, most mi is az a tsh és milyen gyogyi kell neked???

Betti, az én pocim az olyan a babónak, mint egy iszonyat-nagy dunyha. Ha ebben nem fogja magát jól érezni...

Van 1 könyvem, Tápanyagtáblázat asszem a neve. Nagyon jól használható, fontos könyv, régen az iskolában ebből tanultunk és az tanított, aki ezt írta. Abban elolvastam a kismamákról szóló részt. Van egy olyan, hogy testtömeg index, ez ha 26-29 között van, az túlsúlyt jelent, felett I. fokú elhízás van. A "Túlsúlyos" kismamáknak 7,5 - max. 9 kg - t szabad hízni, mert különben a gyereknek sok szövődménye lehet. Na, a lecke fel van adva, az én indexem kicsit túllépte már a 28-at. Úgyhogy nagyon kell vigyáznom. Mondjuk én se terveznék többet, de ez egy veszélyes és nehéz játék. Bár ha úgy veszem, már gyűjtöttem a Pocimanónak sok-sok tápanyagot, most elszívhatja azokat..:)
Vendég

Niki!

Milyen volt az utolsó leleted és mikor volt? Nem feltétlenül kell hülyének nézni a dokit. szerintem ha eddig nem volt gond a pajzsmirigyeddel, akkor nem is lesz. Ha nem régi a lelet akkor mindek másik. A nődokid meg kérdezd meg a clostiról, Letti is ezzel lett babás. Én boldog lennék ha progeszteronszint mérésre küldenének, legalább megnyugodnék. Szerintem hasznos vizsgálat.

Kép

Kép
anabana

Letti!

ez egy pajzsmirigy hormon. Ezt kell szabályozni, hogy minden rendben legyen. Alul és túlműködésre utal ez az érték, de képzeld ami még igazán fontos érték lenne a számomra az két hónap múlva lesz kész. De semmi bajom egyébként ez csak óvatosság. A pajzsmirigy betegségnek komoly tünetei vannak.

Kép

Kép
anabana

Ana, két hónap, basszus, ez nem ilyen türlrm-huszároknak való, amilyenek mi vagyunk!!!

Ez kemény. Jó de addig is összejöhet!
Vendég

leti

9kg bőven elég lenne,még sok is.én probálok nagyon magamra vigyázni,no meg a bébire.

KépKép
bettike83

Niki: én is csak kiváltottam és egy adagot szedtem be closty-ból még júniusban vagy inkább májusban... aztán már csak vitaminokat szedtem és teáztam

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ana én nem a dokit akarom hülyének nézni.Nem vagyok pajzsmirigyes,de a pcos is van olyan rossz.És nem szoktak jó leleteim lenni.Az utolsó vérvételem 7 hónapja volt. És én azóta szedem a metet és azóta fogytam nem is keveset.
Még én ezt a mai időpontot februárban kaptam és azért mentem, hogy megnézzük azóta javultak-e az eredményeim.Mert azt veszem észre,hogy nemigazán. Gondolok itt a tesztoszteronra.Az mindig magas volt nekem.

Januárba már volt clostys hónapom,de az a nődoki követte uhun minden héten, mert baj is lehet belőle.
Na de nem rágom ezen magam tovább.Lesz,ami lesz.

Persze a proginak örülök, de azt biztosan tudom, hogy kevés, mert azt még a nődoki megnézette februárban.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Leti, nem ér leleplezni az apróbetűsömet :lol:

Baba, aug. 9-én van a házassági évfordulónk párommal, ha akkor születik kismanód, akkor te is ünnepelhetsz velünk, persze csak neten keresztül legfeljebb :lol:

Ana, pénz még nem érkezett meg, de ami késik, nem múlik. Kellene már a teszt? Pénteken postázom neked a csomit, akár megkapom addig a pénzt, akár nem, oké?

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!
Bocs,hogy csak most jövök,de pihiztem délután! Úgy feszüla hasam ha fent vagyok,mint az állat és időnként olyan érzésem van,mintha be lenne püffedve a méhem. 2 Magne b6 és fekvés után semmi bajom,de 10 perc séta vagy állás után megint érzem. Tök fura.
Pocifotó nincs,mert még szerintem takarja az úszógumim. A párom szerint csak a cicim nőtt,a pocimat meg jól bedunyháztam,mindig ilyen volt, de most talán nődögél majd,szerinte,m ettől érzema feszülést. Mares
Neked nem volt ilyen?
Csillag?
Neked mi a tapasztalatod?

Kép
Kép
k_inga

Csillag ment a csekk pü-be.

Na erről a virágtartóról beszéltem múltkor. Csak a színek nem annyira jók mert már este fényképeztem, de lusta vagyok még egyet csinálni.
Kép

Kép

Kép
anabana

Kinga: igen, mindig volt feszülés, puffadás, nap végére mindig, mégmost is :D ilyenkor még a buta védőnénis mérleg is többet mutat! Reggel üres gyomorral 59 vagyok itthon délután már 60,5 :)))))

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hello Mindenki! Csak én nem látom Ana képét? Mármint fényképét :lol:
Vendég

Ja, látom már! 8)
Vendég

Nagyon szééééééééééééééép, Ana!
Vendég

ana

nagyon jól néz ki :)

KépKép
bettike83

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anabana 2010.12.15 08:52-kor.

Kép

Kép
anabana

Jaj de édi bébi cukorfalat, küldhetnéd ide is, ellennék vele :)
Mutizok én is egy képet sogornőm kislányáról Regéről
Kép

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Jaj de nagyon helyes kis babucikák, milyen rég volt ilyen apró mindkét fiam :|

Kinga, ha nem a szelek bántanak, akkor csak a baba miatt lehet pocakfeszülés. Valószínűleg, ahogyan a méhszalagok nyúlnak, meg nő a hasikó, méh, tágul, meg kezd nyomni ezt-azt odabenn, lehetnek kisebb kellemetlen érzések odalenn, vagy szurka, fájásszerűség, de ha Mg-ra nem reagálsz, vagy rosszabbodik, azért jobb megnézetni, nincs-e gond. De szerintem csak nősz :D

Lecseréltem a tündérkémet, mert már a másik szerintem elfáradt, de Ő is hinti rendesen a babaport ám :wink:

esthajnalcsillag

Na nekem mikor dob már a sors ilyen aranyos bébit. Baba nagyon tündérke.

Csillag! Már tegnap kérdezni akartam, hogy mi ez a csere.

Szorítsatok ma hívom a dokibácsit.

Kép

Kép
anabana

Szisztok!

Ana: szorítás megy, és a virágtartó nagyon teteeee .))

Baba: de jól néztek ki :)))) húúúúú, de várom már, hogy ilyen legyen kezemben, meg a holnapot..... 24 óra és indulhatunk az uh-ra.... :))

CSillag: igen, szép az új kislányka, és látom megállás nélkül szórja a babapor :)))

Kicsit el, később re!!!

pusssza

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

jaj de édesek ezek a babák!
Nekem is olyan kell!!!!!!

Baba
A kislány nem épp kis súllyal született,ugye? Olyan édes kis pufók angyalka!

Csillag
Jó az új képed! Kis boszorkány!

Holnap vérvétel,már áll a hátamon a szőr! Azt se viselem el,ha valaki a hajlatomhoz ér,egyből elkap a hányinger,nemhogy még bökjenek is!

A sógornőm szombatra van kiírva,kíváncsi vagyok mikor indul mega szülés! Csoda,hogy eddig elhúzta,amekkora a hasa,meg ezeka rossz idők...
Már várom!

Kép
Kép
k_inga

Lányok!

Megvan a ludas a TSH 4,76 ami sok a babához, egyébként normális. Le kell vinni 1 -re, nagyon arik voltak az endokrinológián jövő kedden soronkívül fogadnak és elkezdjük a gyogyot. hurrá......

Én tudtam, vagyis éreztem hogy valami nem stim. 3 hó múlva vagy akár előbb is, mihelyt lemegy a tsh szint már lesz is baba a pociban. Addig is szünet, így lehet ritkábban jövök.

Kép

Kép
anabana

Hallali!

Idő közben még variáltam a tündéremmel, most egész bödönnel szórok babaport :lol: , remélem, nem baj! Aki ide csak betéved, annak jól ellátom a baját :D

Ana, örülök, hogy kiderült a "turpisság", és könnyen, aránylag még gyorsan is orvosolható, úgyhogy hajrá gyogyó, majd baba! Szerintem azért ne tűnj el! :wink:

Két érdekes képet teszek fel nektek, hátha érdekel vkit:

Kép
Magyarázat: éppen krumplipürét csináltam, és tettem bele margarint, és ahogyan olvadt szét, szívecske alakú lett :P

Kép

Magyarázat: ez egy Clearblue digitális ovuteszt, állati aranyos. Amikor nincs magas LH szinted, tehát nem várható ovuláció, akkor csak egy kör látható az ablakban, viszont amikor 2 napig LH csúcsod van, vagyis ovulálsz pár napon belül, akkor egy ilyen mosolygós babafej látható rajta, ezen a 2 napon kell apusra ugrani, ha babát akartok. Nagyon cuki kis bizgentyű, előnye, hogy nem kell találgatnod, hogy ez most pozi teszt, vagy nega, teljesen egyértelműen jelez, viszont egy hátránya van, hogy drága 8)

esthajnalcsillag

Csillag! Nálad még a krumpliban is szív terem. Próbálok nem eltűnni.

Kép

Kép
anabana

csillag
édi az új teszt. Az árát meg szabd kérdezni,bár nekem nem kell! :D

A kombinált teszt és az integrált között mi a különbség? A kombináltat megcsináltatom,de az Afp-t sokan szidják,azt mondják jobb az integrált. Szerintetek?

Kép
Kép
k_inga

Kinga, 6000 Ft felett van az ára, és 7 db "tesztcsík" van benne.

esthajnalcsillag

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?