sziasztok,
Bikfy,
már túl vagy rajta, és remélem nagyon boldog vagy!!!!! Gyere majd!!!!
Babi,
nekem is a terhesség hozta ki, én is a hemoridot használtam, nagyon jó volt rá!!!!
Holnap hányra mész???
Jobbulást Marcinak, jobban van már egy kicsit???
Aviubi,
nagyon gyanus vagy Te nekem
. Itt tuti baba van, csak még jól rejtőzködik, pláne ha a fiúkkal is így volt!!!! A mensid szerintem már tuti megjött volna, ha nincs semmi... holnap újra tesztelsz? VAgy vérvételre nem kell menned?? Az áek-ban nem mondtak semmit???
pontos szülinapi adatokat tudsz küldeni? CSak hogy tudjuk, kit mikor kell köszönteni
Bazsa,
örülök, hogy túl vagy rajta, a pocifájás, meg biztos a randiktól van
. Drukkolok, hogy két hét múlva pozi teszted legyen!!!
Kiki,
hogy vagy ma??? De jó, hogy jobb már a kedved!!! Látod, a szél elfújta a borút és most már jön a napsütés!!!!! Vigyázz nagyon magadra és pihenj sokat!!!!!!
Rodi,
de jó, hogy a doktornő mindent rendben talált!!! A nemét biztosra még szerintem korai lenne megmondani, nekünk a 17. heti 4D-n tudták biztosra megmondani. Köszönöm a ragacsokat, elraktároztam
Luci,
csináljátok a szobát, emiatt van annyi minden???
Moncsi,
hát ez nem hangzik túl jól, hogy ennyire frontérzékeny vagy. Valóban Dávidkának azért még nem lenne jó kijönnie... de reméljük most már azért normalizálódik és nem jön korábban!!! Azért próbálj meg pihizni is, necsak dolgozni, mert hamarosan még kevesebbet fogsz tudni pihenni és aludni!!!!!!
Agassi,
elhiszem, hogy küzdötök a bentléttel... - mi is... borzalmas, hogy még sétálni se lehet kimenni...
jól értem, hogy most 30 nap "próbaidőt" kaptatok és ha minden rendben, akkor maradthatnak a gyerekek???? Ahhh, hát nem egyszerű!!!! irok majd!
Beze,
még nem voltál házidokinál az epéddel???? Hát, le a kalappal előtted, hogy ilyen jól bírod!!!!! Lexike ma ünnepli a névnapját???? Ha igen, akkor nagyon sok boldogságot neki!!! Hogy bírod a várandóságot és Lexit együtt??? Van segítséged???
Syl,
megvan már , hogy kihez mész dokihoz??? Az éhség jó jel
, bár gondolom pcosként nem lehet egyszerűűűűűű. sajnálom. de nagyon örülök, hogy egyébként midnen rendben. Te most dolgozol vagy otthon vagy???
NÁlunk a vihar bár nagyon nagy károkat nem okozott, de azért egy-két fa kidőlt, a pincében ha van áram két szivattyú megy, ha nincs áram, Apa lapától ezerrel, illetve tegnap már vett egy agregátort, hogy éjszaka ne azt kelljen figyelni, hogy van-e áram. Elég sokat nem volt mostanában, de aránylag hamar visszajött. A falu másik részén volt, hogy egy napig sem volt... a falu másik részén meg áll a víz a földeken, kiöntöttek az árkok. De szerencsére közel sem olyan rossz a helyzet, mint baranyában...
nekem vasárnap este elkezdett fájni a hasam, feszített, eléggé kellemetlen volt, aztán ma délelőtt mintha elvágták volna. Délután megint éreztem egy kicsit, de nem annyira, mint tegnap. Most először van, hogy próbálom elfogadni a hasfájást és nem tragédiának fogom fel. Sőt ma délelőtt azon aggódtam, hogy miért nem fáj???
.
most viszont elég rosszul vagyok, egy csomó browniet benyomtam... a fele is sok lett volna
. megyek, most már nem bírom tovább, sétálok egyet az esőben Bencével