Na, csajok.Először is, beszéljetek erről az orvosotokkal, mert az enyém pl. kifejezetten ellenezte.
Aztán, mikor van a szülésfelkészítő azon az anesztes bácsi(nekünk ő volt)elmondja, hogy mi is pontosan ez az egész.
Ez úgy van, hogy van a kh-ban 3 anesztes, ebből 2 szúr ilyet(a 3.-at vajon minek tartják...?)Ha épp mikor szültök egyik sincs bent(tehát a 3. ügyel)és nem is kértétek meg előre, akkor ez van, így járt az ember.Ha vmelyik épp ügyel, akkor szó nélkül beadja, ha jónak látják az orvosoddal együtt, mert minden esetben az ő beleegyezése kell hozzá.Ha nem ügyel egyik se, de vmelyikkel előre meg volt beszélve, akkor jön ő is.Ha bejön és mégsem kéred, akkor is tejelhetsz, akkor is így jártál.
Remélem nem voltam túl kusza.
A sétálóról én is hallottam, de nem tom mi az.
Sztem írd be egy kereső programba, aztán csak kidob vmit.
Egyebként nekem a Sorbán csinálta a császárhoz, tök jó fej volt
Ő tartotta a szülésfelkészítőn is a fájdalomcsillapításos részt.
Összevissza beszéltem a fájások miatt, erre elkezdett poénkodni, hogy nem vagyok beszámítható, inkább a közönségemmel tárgyal.Aztán műtét után minden nap bejött.
Mondjuk volt egy szenya húzása.Én nem tudtam, hogy le van ragsztva a hátam, mondjuk nem tudom mit gondoltam, de mindegy, egyik nap, azt mondja nekem, hogy mutassam a hátam, mit sem sejtve oda tartom neki, erre szó nélkül lerántotta a tapaszt, azt hittem besz@rok
Meg is lepődtem, meg fájt is.
Na, csók, megyek, mert leég a zbab főzi.
ui.:mondjátok, miért sír az ember a szszoba adásain
LÉna