sziasztok!
Lassan készülnöm kell vizsgázni.
Közben kiderült, h eu ismeretből átmentem,3-as lett, de vámismeretből megbuktam. (mondjuk biztos nem ártott volna, ha nem a vizsga előtt adja le az egyik anyagot... )
AFP:
Nekem Marcival éhgyomorra kellett mennem afp-re!!!!!!
Eclipse
Drukk a vizsgákhoz!!!!
Tied apának hatalmas gratula, és neked is! Kis hősök vagytok
Én ilyen időben a kisboltig jutottam
Dúla: én is elhiszem ám, hogy jó dolog
Sőőőőt nagyon nagyon fontos, h lelkiekben felkészült legyél a szülésre, és minden a helyén legyen, és hogy úgy indulj neki, hogy minden rendben lesz, minden jól fog alakulni! De a terhességet is igy kell kezelni, szerintem. Tudod, én anyukámmal nagyon jóban vagyok, és ő 5 gyereket szült, tehát ő engem maximáisan bíztatott mindenben, mindent elmagyarázott, felkészített
Na persze nem kismamajógáztunk
Meg nem jártam kismamatornázni sem, viszont napi 2x45 percet sétáltattam kutyát, az is jó kis testmozgás volt. Persze a jóga tudom, teljesen más.
De nagyon sokat beszélgettem Marcival is, szerintem ez is sokat segített, szülés közben is.
Nekem szerencsére könnyű vajúdásom és szülésem volt, igy most nagy önbizalommal indulok neki a mostaninak is.
Ebba
Sajnálom,h ezt okozta a vihar nálatok! Remélem jobb lesz a helyzet!
Angie
Akkor majd megátjátok a vasúttörténetit!
Vaya
Örülök, hogy jók lettek az eredmények!
Nem tudom, hogy ti mennyit szántok a babakocsira, de amit Eta írt, ahhoz jó sokminden van, és viszonylag még könnyű is ezekhez a kocsikhoz képest!
Henne
Neked is gratula az eredményekhez, édes a babád is!
Akkor átszínezlek kékre a tábliban, aztán ha mégis csajszi lesz, akkor változtatunk
Ancsi
Jajj dejó, örülök, hogy megnyugtattak és hogy minden szuper!
Lucus
Drukk az afp-hez! Remélem a cukorral is minden rendben lesz!
Rodi
Nahát, most már nagyon nagyon kívácsi vagyok, h kisfiú vagy kislány akik a pocakodban?!
Eta
Headset: jaaaj, bocsi, nem tudtam!
Tök jófej a párod a táblával! Bezzeg én magamnak csináltam
mert összekaptunk apával, h őt nem érdekli ez az egész, én megsértődtem, és mondtam neki, h össze írom, mit hol mennyiért néztem ki, majd megkapja a listát és akkor majd arról dönthet, mit mikor vegyünk meg...
utána mentegetőzött, h nem az, h nem érdekli, hanem, hogy ő nem ért hozzá...
Dorka
Nem is értem, miért kell ijesztgetni mindenfélével a kismamikat. Ha nekem ilyeneket mondtak, mindig mondtam anyunak, ő meg mondta, h nem kell vele foglalkozni