Szia Judit!
En 96-ban koltoztem ide veglegesen, de elotte mar par evet itt toltottem. Otthon fenykepeszkent vegeztem, de nem dolgoztam a szakmamban tul sokat, mert rogton utana rajz szakra jelentkeztem a szombathelyi tanarkepzore, de a masodik rostan kiestem. Ezutan kitalaltam, hogy ket szakkal talan konnyebb bejutni, igy az angolt akartam meg a rajz melle megprobalni, de elotte a szuleim baratai -akik itt elnek- meghivtak egy evre, hogy gyakoroljam a nyelvet mielott jelentkezem a foiskolara. Ebbol az lett, hogy megismerkedtem a ferjemmel, igy nem vegeztem el a foiskolat, hanem ide-oda utazgattam a ket orszag kozott. Vegul ez kivitelezhetetlenne valt, igy osszehazasodtunk es en idekoltoztem. Aztan rajottem, hogy az egesz eletemet nem tudom itt leelni, es a ferjem szerencsere nem kotodik ide annyira mint en haza.
Nem, nem dolgozom a szakmamban, egy Home Building Company-nal dolgozom en is es a ferjem is, es az a terv, hogy ezt a fajta epitkezest szeretnenk otthon elinditani. (Van mar aki csinalja, de nem teljesen a kanadai eljarasok szerint) Egyebkent o magan vallalkozo, ugyhogy talan at tudjuk telepiteni a ceget Mo-ra.
Arrol amit te csinalsz az jutott eszembe, hogy az egyik legjobb baratnom ugy kerult ki Nemetorszagba (ahol aztan megismerte a ferjet), hogy o gyogytornasz eredetileg, es kesobb kiegeszito diplomat szerzett a Deveny Annanak az elso osztalyaban. Aztan Nemetorszagbol felekerestek a Deveny Annat, hogy nem lenne-e valaki aki ki tudna menni megtanitani nekik a modszert, es a Katit kuldtek ki. Tudom a Peto modszer egesz mas, de az agyserult gyerekek tornajarol jutott eszembe.
Igen, van nalunk is ho, de mar jo par hete nem esett. Viszont ket nappal karacsony elott sikerult a jegen ugy megcsuszni, hogy a kereket le kellett cserelni a kocsin mert teljesen elgorbul.
Hogyhogy mar nem dolgozol? Itt nalunk mikor a Bence szuletett 6 honap volt a szulesi szabadsag (azota felment 1 evre) igy en 2 nappal a szules elott meg dolgoztam, mert nem akartam elore elpazarolni azt a keves szabadsagomat. Visszamesz majd dolgozni szules utan?
Most mennem kell, szia!
Agi