Új privát üzeneted érkezett!

Nem is tudom milyen magnéziumot vettem a patikában, de azt mondták elég napi 1 szem. Nem is görcsöl a vádlim...

Évi nagyon várom!

királylány

ez az amit mondott Kép

ez pedig amit én néztem szerintetek megpróbáljam ? Kép

Juvita Kalcium + Magnézium inulinnal

Nyújtott felszívódású készítmény, mely fokozatosan adagolja szervezetünk számára a Kalciumot és Magnéziumot. A Kalcium fontos az egészséges csontok és fogak kialakulásához és megtartásához. A Magnéziumnak szerepe van az idegek és izmok optimális működésében,fehérje,-szénhidrát-,zsíranyagcserében. Az Inulin segíti a Kalcium és Magnézium felszívódását.
Ajánlott adag: napi 1 filmtabletta
Kiszerelés: 60db /doboz
1 tabletta tartalmaz:
Anyag Mennyiség RDA%
Kalcium 350mg 43,68
Magnézium 150mg 49,96
Inulin 100mg

(RDA%=felnőttek számára ajánlott napi bevitel)
Vendég

Megpróbálhatod. Nekem is ezt ajánlották csak nem lehetett egészségkártyára így a másik fajtát vettem.

királylány

évi képet mutiiii :shock: :shock: :shock: :shock:

én is megpróbálok csinálni a szőnyegről és a pólyáról :)
Vendég

Tomisarok,ez már a végleges, így marad :)
Úgy ugrál a hasamban,biztosan örül.

Kép

Kép

Kép

a kosarakban zoknik,sapik,tutyik és a játékai lesznek,a Verdás dobozban az ágynemű,sajna a tetejét meg kell szabnom mert nem fér rá,a fiókokban hálózsák,kifogó,overall,és a pakolós részen az aktuális méretű ruhái.

és egy keskeny de jó mély pakolós szekrénye a gardóbba került,

Kép

Kép

ebbe befér minden ruci.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi nagyon jó lett! Nem csodálom, hogy ugrál örömében. De mondd meg neki, hogy még nem ér kijönni! Ügyesek vagytok!

királylány

de k... jó lett :P évi nagyon tetszik irigyelek ennyire kész vagy már :)

nekünk még nincs összeállítva a baba sarok csak minden a kiságyban van egyben :) majd juli 10 után mikor mennek a nyagy fiuk nyaralni apjukhoz akkor rakjuk össze
Vendég

Jól elment az idő szerintem heverek egyet,biztos ami biztos,aztán még teszek veszek.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi jó pihenést!

királylány

a kókusz pólyánk ez :) Kép

ez a szönyeg
Kép

ez a pléd
Kép

ez a cumis üveg :)
Kép

ez a kocsink :)
Kép

)
Vendég

ez pedig a kiságyunk :) Kép

Kép

Kép

Kép

NA AKKOR LESZ HÚ DE NAGY BAMMEG HA NEM IS LÁNY :(
Vendég

AZ UTOLSÓ KÉPEN AZOK OTT MIND RUHÁK A DOBOZBAN IS MEG A TÁSKÁKBAN :)
Vendég

na lassan elkezdek készülődni mert beindul a délutáni műszak :(
Vendég

Sziasztok...huhhh de elaludtam :)
Évi! Összehozzuk a közös szülést :D ha ez a vágyad :)
Képek nagyon jók csajok!!!
Én majd csak júliusban leszek kész...illetve akkor állok neki

Csajok!
Nekem is vett az ikres barinőm a profiban játszószőnyeget...de úgy döntöttem barbiét tartom meg :)

Próbálok átmenni hozzá,lefényképezni és hozni róla képet,ha valakit érdekel.
Nekem mondjuk 3500-öt mondott :(
Egy 100-as a difi ....

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szép napot mindenkinek itt egész nap esik :? délelőtt voltam csekket fizetni meg voltam tescoba ariel kapszuláért most akciós :lol:

Évi nagyon szép lett a Tomi lakosztája nem csoda ha örül neki,ma lehet csuklottál voltam a turiban ahova havonta egyszer mindig benézek,2100ft ért vettem 16 badyt,meg 6 rugit,meg 4 kisruhát,meg vagy 5 pulcsit Lilinek és márkásak next,disney,teddy macis.És akárhányszor egy kisfiús dolog a kezembe akadt mindig te jutottál az eszembe :lol: de jó lenne ez Tominak,mert,hogy te is sokat szoktál venni tesz-veszen és ezért jutottál eszembe,pihenj sokat és ma már ne nagyon tevékenykedj.

Szilvás remélem haladsz a takarítással ebben a rossz időben de utálom én is,a fejed remélhetőleg már nem fáj,de ez az idő csinálja tuti!

Csillag nem vettem be kalciumot de van itthon ha esetleg baj lenne,de ahogy olvasom lehet szedni fogom minden nap,nem ártok vele,szegény gyereked nem irigylem az eső miatt én is elmerültem ma kétszer is a vizben :?

Vanilla ne foglalkozz senkivel ki mit mond,tegyél rá egy nagyot,aranyosak amiket vetettek nagyon és sok sikert majd a 4d-hez!!!

Akit kihagytam ezer bocsi,de mire vissza olvasok elfelejtem amit írni akarok!

Dia te jobban vagy????

Kép
bévi

Csajok a kalcium pezsgő tablettát szedjem szerintetek???Az jó vagy milyen kalciumot az allergia miatt is meg amúgy is!!!

Kép
bévi

Vanilla!
Nekem a dokim írja fel receptre a magnézium-kálcium bogyót.Ez egy pici átlátszó kapszula.Ha ilyet szeretnél szólj rá a dokidra hogy írja fel!

Magnesi citr.
calcii lact.
aa ctga decem (0,10)
-------------------------------
polyox stear. q.s.
MF.pil.
Dent. tal. dos. No. CC (ducenti)

3*2 pil Ha jól emlékszem 200db

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="bévi"]C írta:bévisajok a kalcium pezsgő tablettát szedjem szerintetek???Az jó vagy milyen kalciumot az allergia miatt is meg amúgy is!!!

Lányzóm ezt szedte sokáig calcimusc ampulla helyett-mert ez ment közgyógyra!
Jó ez is!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nálunk mindig van itthon-
calcium,magnezium,multivitamin és vas pezsgőtabletta...
Szerintem jó dolog! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagfeny1976 2010.05.18 12:32-kor.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Képzeljétek mióta Lili megfordult fejjel lefelé ugye,azóta a gyomromat a torkomba érzem és ha megindul a lába vagy nem is tudom milyen testrésze :lol: akkor rendesen érzem ahogy hullámzik a gyomrom belülről,ha ülök akkor meg úgy össze szorul a gyomrom,alig kapok evegőt :? ha megeszek egy zsömlét olyan mintha megettem volna egy lovat :lol:

Kép
bévi

Ez az érzés ismerős.... :)
sajna az van :) :(
Már nagyon nyomják mindenünket.A tüdőt is... (ezt olvastam)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok! Kb. Mi is így állunk: kiságy összerakva, tárolásra használva :) Ruhákkal jól állunk, bár mindent úgy kell megvenni, mert "öröklési" lehetőségünk nincs. Még jó, hogy van Teszvesz! :) Még a babakocsin vacilálok, olyat szeretnék ami szemből is tolható, de azokból ami jól néz ki, az olyan k.. drága.

Évi! Nagyon jó lett a babasarok!!!!! UHról: amikor voltunk 4Dn, a 2Ds képen bekapcsolt valamit, amin a véráramlás látszott a köldökzsinórba, és lehetett látni, hogy az az arca előtt van.

Nekem kell szedni magnéziumot (és vasat), mert keményedik a hasam, 2-3 hónapja. Magnesii citricit írt fel az orvos, 3x1-et, de szükség esetén emelhetem 4x2-ig. Ez felírva 140 Ft (10szem) amúgy 300 Ft.

Kép Köldökzsinór
limo73

de jó kép...:)
nem is láttam még ilyet :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Uram és parancsolóm tegnap és ma itthon melózott gépen, persze lopva a netet is,ezért nemvoltam, bocsika!!!

CSillag, Tündi, Clarika, Évi, Limo: mindegy, bármikor, bárhol, amikor mindenkinek jó!!! Ezt a talira mondtam :) meg én a magam alig 19 hetével nem szólok bele :D :oops:

Szilvás: "Igaza is volt , koszt-kvártély-légkondi volt bent, minek adja fel??"- kész, itt vihogtam ezen!!!! Fejem nekem tegnap fájt, mára jobb neked?? Kolleganők gyerekei meg édesek lehetnek :D

Dia: szegényem, mindig takarítasz :(((

Bévi: jobban vagy ma már?? semmi kiütés meg hasmars??? házidokidat nem hívtad?

Babrcsi: örülök, hogy minden szuper volt, és sok sikert a vizsgához!

Vanilla: nagyon szép kis cuccok :D

Bekri: gratula , hogy kis drága fejvégű :)

Évi: szekrény codááááálatosz :)))) Tomika is látod , hogy örült neki azonnal :)

CSillag: látod, nélküled nem lehet tali :) holnap erdemény lesz?

Clárika: remélem nem fogsz megfázni??? tegnap voltam fogorvosnál, közölte a dokim, hogy azt várta, hogy legalább egy kis meleget hozok neki!!! Fázott a lelkem! :D

Tündi: jaj,vigyázz magadra, nem szabadna neked ennyit csinálni, főleg nem rohangálni!!!!!

Ircsi: Csillag cipős dolgát én is párszor átolvastam, mire értelmezni tudtam :))))

Limo: ezek mind jó tulajdonságok ide :)

kihagytam valakit??? remélem nem!!!! ha mégis, elnézést!!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares!
teljes jogú tag vagy!!! ne szórakozz :D megharaplak :D
Igen holnap eredmény... :) remélem :oops:
Cipős dolgot jól elírtam :(

Csak nyugodtan legyen tali!!! Ne máááááááááááár...jajj de sz.r érzés :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

....felébredtem,mindenki lelépett :D :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Limo:tök jó ez a kép én sem láttam még ilyet,keményedés nálam is van!

Mares:kiütés hasmenés bepirosodás elmult két óra alatt,ment a hasam kiment belőlem ami bántott és azóta semmi baj kop kpo.Ma nem mentem házi dokihoz kb 3 óra mire bejutok mindegy mikor megyek oda telefonon meg hiába is hívom :? ,próbálom kerülni az új zöldségeket és gyümölcsöket mert valószínű,valamivel meglocsolják amitől én kinyulok!!!

Csillag én is olvastam telítettség érzet meg stb de nem gondoltam ennyire :? hmm ülni egyálltalán nem tudok mert szúródik a gyomorszájam ha sokáig ülök csak elnyulva tudok lenni,és ha elkezd rugdosódni akkor a kaja jön kifelé :?

Kép
bévi

Lassan és mindig keveset...hülye dolog,nem próbáltál még enni oldalfekvésben? :oops:
Kényelmetlen egy picit de nekem bevált :) :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ÉN itten vagyok :oops:

szerintem csak mindenki vár téged is!!!! :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Megyek teregetek,eszek valamit,berakom a mosogatógépet,és jövök vissza :lol: Addig is puszi mindenkinek!!!!

Kép
bévi

jó teregetést!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag még ne de ha így haladok akkor valamit ki kell találjak erre,mert enni csak kell azért,már megint a gyomromat rúgja atya ég ez az érzés :? Megyek eszem hátha elalszik :lol: mondjuk akkor is fészkelődik kire is ütött :oops:

Kép
bévi

Mares!
Mindannyian aranyosak vagytok...de nem muszály...ti többen vagytok :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bévi.....kire? :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na képtelenség pihenni ezek itt fúrnak faragnak flexelnek,reggel 8 óta,erre ébredtem is. Jól felrántottam magam,felmentem de nyilván csak a melósok voltak ott,mondtam nekik is h.elképesztő,meg lementem és ráírtam a véleményem a papírra amit kiraktak.Lesz*rom.
Se a tv-t se a telefont nem hallom a macskák már szétesnek az idegtől,és a többi.A szomszédok is utálják,erről kiabáltak itt kint reggel de nekem pont a fejem fölött van.És kérdem meddig b*szakodnak ma még,erre h.4-ig.Aha mondom az a szuper.

Fúúúúú.

Bévi köszi h.gondoltál ránk :)
Calcium:nekem javasolta a doki,napi 300 mg-t szedek és mg-t is.

Limo érdekes kép,én se láttam még.

Mares ne viccelj már a 19 héteddel :) leszel te még 39 is :)

evilany

Ugye Évi?....itten szórakázik velünk :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi! sajnálom a fúrás-kopácsolást...pont ideg vagyok...megüssem őket?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag elmondtam nekik amit gondolok,és le is írtam... :evil: :evil: :evil:

evilany

A Klinikán a 4Ds UHról csak DVDt adnak, abból csináltam fotókat. Még a szívműködését is nézték így, lehetett látni, hogy a kamrákból hogy áramlik a vér, piros-kékkel jelezte az utat. Mondjuk ezt már láttam, mert nekem ugye kellett járnom genetikai tanácsadásra, és mivel "magas életkorú" anya (azaz vénszatyor) kategóriába tartozok, ajánlottak egy spec. szív UH-t is. És amíg a bökdösést meg tudtam úszni, addig csak UHzanak nyugodtan.
limo73

Limo,miért hány éves vagy?

evilany

Limo: dehogy vagy te vén szatyor!! Kolleganőm 43 évesen csodaszép kislányt szült, és most csodaszép anyuka !!! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Limo :( ne mááááááááááár :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

jajjj-lassan készülnöm kell...irány a vásárlás és a szülői :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

majd jelentkezek...puszika

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

hurrá, már napi 1,5 liter mentes vizet képes vagyok meginni!!! ez rekord!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

:) 37 vagyok! :) és 35. felett: magas életkorú anya, komolyan ez volt a beutalón! És automat. felajánlják az amniocentézist, amit alá kellett írni, hogy lemondok róla.
limo73

Mares csak így tovább :)
Én most kortyolgatom a mai 3.literemet :?

evilany

A legszívesebben...

Kép

evilany

Bababörzére akkor ki jön,Csillag,Clarika,Mares,Limo? Ott is lehet dumcsizni egyet :wink:
Fura h.pünkösd vasárnap lesz... :shock:

evilany

Én kérem dolgozom.....

Maccs most jó lett volna ha itt vagy. Kaphattál volna ízelítőt a koszorúslány-anyuka-nagymama verzióból :lol:

Kész katasztrófa volt. A kislány 11 év körüli, akkora szája van, mint a bécsi kapu. A nagymama sem különb. Próbára jöttek, ez ugye azt jelenti, hogy a ruha már ki van választva....na ne tudjátok meg. Elkezdtek variálni, hogy ez mégsem jó. Nagymama folyamatosan mondogatta, hogy a másik kellene, de ugye a kislánynak az nem tetszik. Erre a nagyi kitalálta, hogy akkor más színt választanának. Na a vérnyomásommal ma nem sok gond van. Majdnem elküldtem oda ahova gondolom. Mikor ruhát választani jöttek akkor is ment a cirkusz, minden lehetséges ruhát megmutattam, de a kislánynak ez tetszett. Bordó-ekrü. Igen ám, de kiderült, hogy egy másik kislány is bordó -ekrüben lesz ugyanabban a lagziban. És ez most fáj, nagyon fáj. Na nem a kislánynak. Elegem van :twisted:

Mares még szerencse, hogy szeretek takarítani :D

Bévi jobban vagyok, köszönöm.

Barbcsi még neked akartam írni, hogy szorítok a vizsgádhoz. remélem sikerült. Immáron férjes asszonyként írtad :D

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?