Sziasztok!
Még csak csendes gratut kérek, bár a hőgörbém a csillagokat veri (végre elindulta felfelé, csak maradjon is ott), a reggeli x-epiles teszt - lett
az esti gabriel volt, ami + lett, szóval egyelőre a reggelit meg nem történtnek tekintem, mert a gabrielt ismerem, azt tudom, hogy nem csap be, az x-epil még soha ezelőtt nem próbáltam, csak hát az volt otthon...
Hogy történt? 3. nap, és mensi sehol, cserébe minden szagtól rosszul voltam, szédültem, kimentem az üzemdokihoz, kaptam tőle B6 vitamint, de mintha szájon csókoltam volna egy halottat... a dolog akkor vált nagyon gyanússá, amikor a termelésben megcsapott az ipari alkohol szaga, és végem lett... mintha gyomorszájon vágtak volna... elmúltak a fájdalmaim, nem görcsöl már a hasam, csak mintha csúszna le a méhem és szúrnak a petefészkeim/hüvelyem... de úgy voltam vele, csak a cukrom... elszopogattam egy kanál cukrot, de semmi, pedig az szokott segíteni... aztán ebédkor jobban lettem, amikor ettem egy almát...
amikor hazaértem azt hittem, meghalok éhen, ettem zabpelyhet joghurttal, amitől végképp taccs lettem... hát elmentem tesztet venni... one-step-et ajánlották, de az nem volt a patikában, mindenféle teszteket mutogatott a csaj, mondom, legyen Gabriel, azt ismerem... vártam türelmesen, hogy meglegyen a 3 óra a két pisi között, aztán megcsináltam a tesztet... megjelent a C vonal és pár másodperccel alatta a T... de annyira halvány volt, hogy azt hittem, csak káprázik a szemem... az nincs is ott... tök szomorúan elkönyveltem, h negatív lett a teszt... otthagytam, kimentem pakolászni... ki akartam már dobni éppen, de csak nem hagyott nyugodni a dolog, mert ÉN LÁTTAM!!!! OTT VOLT!!!! akkor már nem volt vörös, csak mintha ott lenne... ennyire hülye nem lehetek... aztán kivittem a szobába és megnéztem természetes fénynél... és OTT VOLT!!!! olyasmi rózsaszínen, mint itt balra a smiley tábla, mára ki is szürkült (de már egyértelműen látszik mindenhol, minden fényviszonyban), de ott volt... leültem az ágyra, felhívtam párom, és elsírtam neki, h + lett a teszt... elköszönt, ő is sírt...
Ezért is rázott meg kicsit ez a - teszt reggel, de nem vagyok hajlandó ezen stresszelni...
majd ha megjön vagy hirtelen elmúlik a hányinger...