Új privát üzeneted érkezett!

Hello Anácska. Örülök, hogy jól vagy!

Nálatok is ilyen rohadék idő van?
Sütsz ma is valami fincsit???????????? Az a tort...basszus, azóta minden nap gondolok rá!
Vendég

Sziasztok

Remélem senki sincs elkeseredve, max a tetű idő miatt :(
Niki sok mézzel idd, meg keverheted is más teákkal :)
Leti mi elég szarul viseljük ezt az időt, kismanó nem tud kimenni, Dominika nem nagyon tud aludni, egész éjjel fent voltam, a gyomorsavamról nem is beszélve.... Te meg addig pihenj ameddig csak tudsz, inkább fel se kelj, amúgyis olyan szar az idő, hogy kinézni is rossz :( Amúgy milyen időközönként jöttök Pestre?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Hello Baba! 2 hetente szombaton. Úgy tűnik, 1 éven keresztül.
De hát ugyebár én csak addig megyek, amíg nem megerőltető. Asszem, még bírom 1 ideig. A Városliget mellett van az iskola, közvetlenül, ha már végre szebb idő lesz, tök jó lesz ott ücsörögni vagy sétálni.
Vendég

Most sütit nem sütök, mert pénteken kakaócsiga volt vaníliasodóval.
A párom borsópörköltet kért nokival mi a gyerekkel meg rántott sajtot, de mivel van nokedli így lett tojásos is. A húsleves nálunk meg alap. Letti nektek az első után néztek progi szintet, milyen progihiányos tüneteid voltak?

pusz

Kép

Kép
anabana

ana

jól hangzanak ezek a kajcsik :)

én tegnap főztem csirkepörköltet borsóval,meg nokedlivel.finom volt.

nagyon gyalázatos idő van.tökre elegem van belőllle,de sztem mindenkinek.és még javulást sem igérnek.

KépKép
bettike83

Ana, nekem semmit nem vizsgáltak soha. Tavaly ideggyógyásznál jártam, mert a melóhelyen kicsinált a főnököm idegileg, akkor volt vérvételem és egy csomó vizsgálatom, akkor azt állította minden doki, hogy makk egészséges vagyok és irány a gyerekvállalás. Igaz, se a hormonjaimat, se nőgyógyászatilag nem vizsgáltak. A citológiám volt egyedül P1.

Csak belecsaptunk a lecsóba...
Vendég

Na de akkor miért szedtél duphastont?

Kép

Kép
anabana

CSak mondta a doki, hogy szedni kell, ezzel megtámogatja a terhességet.
Énmeg szedtem mint a jógyerek. Meg a Nospat is, 3x1-et, vagy 2-t, nem emlékszem.
Vendég

Baba köszi, de sajna a diétám miatt nem nagyon eszem mézet sem cukrosat. Amúgy is a teákat mindig natur magában iszom.
De hát végeredményképpen ki lehet bírni ezt a pár napot napi egy bögrével.

Ana, örülök, ha jól vagy! :) Csuda jó dolgokat főztél.

Leti, azért nem semmi ennyit utazgatni.
Jó sokat dolgoztál eddig. De hát a baba érdeke megkívánja a leépítést és a pihenést.

Hát ez az idő kikészít. Itt van a hétvége és megint nem lehet kimenni.
Be vagyok zárva a lakásba. :evil: :evil:

Remélem jövőhéten jó idő lesz, mert vasárnap anyósékhoz mennénk kerti partira és családlátogatásra.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Mennyit szedtél?

Kép

Kép
anabana

Niki milyen diéta és ki javasolta? Ihatnád gyümiteával, akkor annyira nem rossz, vagy mentával.
Nálunk rántott pipicomb van krumplipürével és almás fahéjas sütivel.
Az idő ramaty, szakad, dörög, fújjj :(

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Szénhidrát szegény diétát tartok már január óta dietetikus segítségével.
Az jó mert a kertbe van friss borsmentám és citromfüvem is.
Na meg most ültettem ki a kertbe Steviát is. De még pici és nem tudom még letépni a leveleit édesítőnek.

Köszi a tanácsot, kipróbálom majd velük.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

suzy olvasd el a privid !!!!!!

Kép

Kép
anabana

Ana, ha nekem céloztad a kérdést, azt hiszem 2x1-et, de már nem emlékszem annyira...
Vendég

Sziasztok!

Csak beköszönök, nehari hogy nem voltam tegnap....

de osztálytali "lefárasztott" ma meg kisánynak kellett a gép a házihoz.

holnap majd jobban részt-veszek!

Egy kép tegnapról:

Kép

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, szia, jó volt az utazás?
Meg sem kérdem, hogy milyen időtök volt :)

Fotódról meg nem mondanám, hogy már a 18. (!!!) hétben vagy. Jól nézel ki... még mindig :) Ez nem ér! :mrgreen: Persze csak így tovább! Jó példaként lebegsz majd előttem.

maccs01

Jó reggelt lányok! De mindjárt hányok... mármint ettől az időtől. :x :evil: Ez már ténylet több a sok(k)nál!

Nem is tudom, ilyen időben mihez van kedve az embernek, talán még szexhez sem... :roll:

Mares, mond, hova dugtad a hasadat? :shock: Nem látom, jól elrejtetted azt a babókát :D Jól le voltál már itt punnyadva, gondolom kifáradtál :lol:

Leti, te jó ég, de tele van a görbéd pluszokkal :lol: Egyébként nagyon szép :wink: De szerintem most már abbahagyhatod a mérést, vagy hozzádnőtt a lázmérő? A szokások, igaz?

Nanicke, eredményes kiscsibenevelést :wink:

Pusza, duplán a külön most nem említetteknek!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!

Én holnap reggel megyek AFP-re,és már este meglesz az eredmény.Kicsit pánikolok,hogy minden rendben van e,de persze minden rendben lesz:-)

Én is elkezdtem hízni :shock:
Rossz kislány voltam.Szénhidrát diétán vagyok,de egyre többször esem kísértésbe egy kis fagyiért,meg sütiért.De ennek mától végem,mert nem játék.Így nincs édesség,csak a szigoró diéta!!!!
Vendég

Szevasztok!

Csillag, ma hőmérőztem utoljára, a tesztek pedig már szombaton elfogytak. 23 db-ot csináltam...:)

Lassan a vonalzómat szúrom már be, lehet, hogy nem tudom kivárni a jövő hét kedd estét amíg megint mehetek orvoshoz.

Chris, én már januárban elkezdtem hízni :?

Mares, tényleg nagyon jól nézel ki!!!!!!!!!! szupcsi alakod van még mindig!

Az idő az egy katasztrófa. Tegnap piszama-party-t tartottunk Apukával, át se öltöztünk egész nap. Kicsit elmosogattam,. mostam pár adagot ÉS ENNYI VOLT! Még csak nem is főztem, pizzát rendeltünk. De ma jöttem dolgozni. Itt Pécsett is "kiöntött" egy patak, ezért lezárták az egyik teret, ahol fél méter víz áll. A közlekedés így katasztrófa lett, még jó, hogy gyalog járok.
Aki teheti, maradjon otthon! Ez az én javaslatom!

Niki, a sztíviát én is használtam édesítőnek, én készen vettem, most is használgatom, nagyon jó "találmány".

Lányok, terhesség alatt lehet cickateát inni? Csak úgy néha-néha hobby-ból?

Na, pussz egy időre, majd még íroghatok, itt vagyok a gépnél...
Vendég

Szebb napot!
Mióta én élek még nem volt ilyen rohadék idő! Most vágták ki 2 diófánkat,mert csaka lélek tartotta a földben és vagy a mi vagy a szomszéd házát csapta volna telibe. Plusz mozog egy papala a tetőn,de nagyon és ha azt letépi,akkor a többi is megy vele....
ja meg a fél házaban nincs áram. Ez tiszta gyagyás idő! Szegény tesómék ma egész nap mentenek,úgy szerda reggelig betart nekik csak a mai riasztások száma és még csak délelőtt van. Na ilyenkor nem is olyan szép szakma a tűzoltóé!

Kép
Kép
k_inga

Kinga, nagyon kemény lehet! Én se tudtam aludni, Anyukám falun lakik és a háza nem túl rózsás állapotú, vagyis a tető... De hál'Istennek semmi baja.

A mi házunk előtt is kidőlt 1 fa.

egyébként a tűzoltóknak minden eléismerésem. Meg a mentősöknek, katasztrófa-védőknek, meg stb. Iszonyat minimális lóvéért tulajdonképpen az életüket, egészségüket adják... nem semmi.
Vendég

sziasztok!

nálunk is durva ez az időjárás,hát meg lehet fagyni,olyan hideg van :shock: ez a rohadt szél is fúj..

én meg majd el alszom,tiszta rosszúl vagyok,pedig az előző napokban nem éreztem magam "terhesnek"de ma,aztán minden előjött.

mares

szépen látszik már a poci :)
tényleg,nálad mikor lehet megtudni a pici nemét? :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

CSillag: hát igen, idő az valami mocsadék!!! a hasam ott van csak én voltam a kaja után megcsúszva :D majdnem elaludtam :D

Maccs: igen, esett, de bent sokat nem éreztem, és uram meg kislánya jöttem 3ra értem, majd irány haza, de persze autópályán még megálltunk egy Magnum Gold-ra :)) nagyon finike volt :)

Kinga: tesód egy hős! Meg a többi munkatársa is!! Te hogy vagy??

Leti: jól tettétek, mármint, hogy nem mozdultatok ki, kell ilyen is! Melyik patak öntött ki??? Itt mislenyben nem tudok semmiről , ami pécsen történik....

Chris: naná, hogy jó lesz az eredmény!!!:D és már estére megvan??? Nekem levették, azt nem mondták mikor lesz belőle valami...

sebaj, péntekig kihúzom, akkor végre uh., 7 hete nem volt, kész is vagyok ettől :D meg ma babóca sem mozgolódik annyit.... de majd megsimizem, hogy jelezzen :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, a tettye patak. AZ Ágoston-tér le van zárva, nagy kaotika van. Éppen ezért a város többi pontján több az autó...
Vendég

Bettike: nagyon bízok benne hogy pénteken a kis drága jól szétrakja a lábacskáit, és az uh-s doki jó kedvében lesz és elmondja nekünk baba nemét :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, annyira várom az eredményt!

Úgy döntöttem, nekem is kell vonalzó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És lőn.
Vendég

Vonalzó széééééééééép :D

és olvastam, hogy igen kemény mennyiségű tesztet fogyasztottál el!!!:D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Letti
Szép a vonalzód!

Szerintetek lehet szőrtelenítő krémet használni az arcon terhesen is? Pilca van itthon,eddig mindig használtam,de most nem tudom merjem e. Segítség,szerintetek?

Kép
Kép
k_inga

Mares, mi pécsiek tartsunk össze: fogyasszuk a teszteket ezerrel!!!!!!!!! Most már csak mások tesztjein lehet magunkat kiélni... Majd Anának meg a Nikinek drukkolunk, hogy legyenek tesztképek...

Jah, persze én is napi 2-t nyomtam...:) Valahogy sose tudtam kivárni a reggelt...:)

Vonalzóügyileg meg "loholok" utánatok. Végre valamiben én vagyok a legfiatalabb!!!
Vendég

Kinga, szerintem inkább gyantázz, tartósabb is. Egyébként nem tudom, talán valamennyi felszívódhat a bőrön át, akárcsak a hajfestéknél, amit szintén nem ajánlanak az első trimeszterben - bár erről megoszlanak a vélemények elég erősen.

maccs01

Leti, szép a vonalzód :)

maccs01

kinga

sztem nem szabad,mert elég erős ezeknek a szaga is meg minden vegyszeres dolgot mellőznünk kell ilyenkor.probálj inkább gyanta csikot vagy nem tudom.én epillátorral szoktam ritkán.

leti

szép lett a voni :wink: :)

mares

én is nagyon várom az eredményt,hátha megmutatja magát a kis drága :)

KépKép
bettike83

Hello Maccs, köszike:)
Vendég

leti

ha legközelebb mész akkor már halhatod a szivecskéjét is :)

KépKép
bettike83

Betti, igen alig várom. Jövő kedden megyek.
Vendég

de jó lesz akkor :)

én is kb jövőhéten megyek :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Nagyon ramaty az idő, fúúújjjj, kismanó is megvan kattanva a bezártságtól, meg én tőle :lol: :P
Mares huh én nagyon izgultam, hogy megtudjuk mi lett végül, ajánlom, hogy előtte fél órával igyál kávét, hogy fent legyen és mozogjon, akkor tuti kiderül a neme. S szólj a dokinak, h szeretnéd tudni... hátha kicsit többet foglalkozik vele/veled :)
Kinga sztem is csak gyantázz az arcodon...
Chris minden rendben lesz ne izgulj, és örülj nekem 2 hetet kellett várnom az Afp eredményemre, szóval szerencsés vagy :)
Bettike pihenj akkor sokat, nagyon ki lehet fáradni!
Csillag hogy vagytok? Gyerkőcők? Nagyobbik fiacskád oviban van? Hogy bírjátok a bezártságot?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

szasztok csajok!

Látom mindenki megvan. MOst leveleztem le a teszteteket.

Képzeljétek, hívtam a dokimat, és azt mondta hogy várjak mert szerinte az égvilágon semmi bajom. Bízom benne, de azért jövő hét keddre bejelentkeztem egy másikhoz akinél majd szeretnék szülni, mert neki van uh több is. Az én dokim már nem vállal szülést és uh ra is mindig beutalóval kellett sétálnom. De ugye szerintetek sincs bajom?

Pusy nektek

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Jelentem hazaértem, de már rohadtúl elegem van ebből az időből! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Úgy kezdődött a napom, hogy reggel szarrá áztam, mert ugye esernyőt nem lehet használni.

Egész nap szinte nem tudtam dolgozni, mert folyton elment az áram!
Mire befejeztem volna egy zárót kezdhettem elölről.
Szerdán ISO lesz nálunk és nem tudtam arra sem készülni, így hazahoztam a melót. Ha megírom ezt az üzit neki is állok.

Hazafelé indulva úgy döntöttem inkább busz helyett vonattal jövök, mert a vasútállomástól csak 5 percre lakom és így legalább nem ázom szarrá megint.Erre fel a vasúton kiderült, hogy a vonat 30 percet késik.Na ezt még ki lehetett bírni.

Erre fel hazaérek és mit látok, hogy az ezüstfenyőnket a kerítés mellett megdöntötte a szél félig. F...sza, mert ki lehet vágni.
És ez még nem minden,mert pont ott a villanyvezeték. Ha nem áll el a szél és kicsavarja a fenyőt leszakítja a vezetéket!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Mi jöhet még???????????????? :evil:

Bocsi,de most nincs időm visszaolvasni, majd később!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki basszus, neked kijutott mára. Ez a tipikusan olyan nap, amikor azt mondják, hogy fel se kelj. De hát ezt előre senki nem tudhatja. Azért az árammal vigyázzatok! Én szorítok!
Vendég

Hello Ana!

Figyelj, nincs semmi bajod és kész!!!!!!!!!!!! Volt szép görbéd. Volt pé-d, sőt halvány csíkod is, ez azt jelenti, hogy a lehetősége megvan. Lehet, kell még 1 kis idő a szervezetednek, hogy helyreálljon. Take it easy!!!!!!!!!!!!
Vendég

baba

pihenek én amikor csak lehet :) nehéz lehet ebben az időben a gyerekeknek,mennének játszani és nem lehet.

KépKép
bettike83

Letti!

Színes a vonalzód, akár csak te magad is. Grat hozzá!
Cuki vagy, ugye tudod?

Bettike hogy érzed magad? Számomra te maga a csoda vagy.

Kép

Kép
anabana

Ana én osztom Leti véleményét!

Egy másik fórumon az egyik csaj, hasonlóan volt mint te. Ott volt a csík neki halványan,de aztán mégis megjött neki.
A rá következő hónapba viszont megmaradt a baba. Most kb. már 12hetes.

Te nem akarsz teát inni? Vagy netán iszol is? Szerintem jót tesz és ártani nem ártasz vele.Ja és a csajnak az első teás hónapja volt.

Leti nagyon teccccciiiiikkk a vonalzód!!!!!!!!!!!!!
Befejeztem a melót már nem bírom tovább. Majd holnap folytatom.

Csak nem akar a szél elálni!!!!!!!!!! :evil: :evil:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki!

Én már régen iszom. Cickafark, amit nagyon szeretek, palástfű, ánizs és citromfű. Én mindegyiket imádom, ezt iszom egész nap. Ez komoly.
Mit dolgozol?

Kép

Kép
anabana

Hűű jó, hogy írod kimegyek a kerbe a cickafarkhoz egy kis mentáért és citromfűért. Én teázom egész nap,de nem ezeket.

Osztályos adminisztrátor vagyok az Elme-rehabilitációs osztályon itt a Szent György Kórházban.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Hello Lányok!

Ana...kööööööösssssssszzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:. Aranyos vagy.

Niki, hagyjál mást is hozzáférni a melóhoz!
Mondom ezt én, Sztahanov...

Lányok. Egy NAGY TANÁCSRA lenne szükségem.
Kb 1 hete MINDEN ÁLDOTT NAP délután (függetlenül attól, hogy mit eszem, vagy hogy eszem-e egyáltalán) felfújódik a hasam, mint egy focilabda, akkora lesz. És érzem is, hogy fújódna tovább, de a hasfalam nem hagyja, ezért feszül, mint az állat. Mi a hála Istent csináljak vele? Ki kéne szúrni és elszállnék, mint a lufi...egyszer csak feltűnnék Pest, fehérvár, vagy Kecskemét környékén, majd integessetek! Na de félretéve a viccet,mi a frászt csináljak?

Tök minegy, hogy mit eszem. Most kipróbálom a tornát Rékával...:wink: Adok neki 1 esélyt.
Please, HELPPPPPPPPPPPPP!
Vendég

Én ajánlom az Espumisan gyöngyöt. A nagynéném is ezt ette terhesen.

Leti én lennék a legboldogabb, ha más is dolgozna nem csak én.

Nem én vagyok a minőségbiztosítási felelős,de én csinálom az egészet.És ha valamit kérdeznek mindenki néz rám hülyén.
Tőlem várják mindenre a választ! Na de ezt nem ragozom,mert még felídegesítem magam. Ettől függetlenül szeretem a munkám!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Letti! szerintem ez normális. De te nem vagy az ha most elkezdel rékázni. Gondolj a bébire. Vegyél be azt a gyöngyöt nem tudom hogy kell írni espumizan. Azt hiszem ezt lehet. A tv is reklámozza. De a bébire vigyázz.

Kép

Kép
anabana

Az veszélyes, ha az ember szereti a munkáját. Sosincs vége. A többiek (és a főnök is) ezt látják és mindig többet akarnak - és mivel az ember szereti a munkáját, megcsinálja. És ez egy jó kis mókuskerék. Aztán az ember rájön, hogy minek áldozza erre az életének legnagyobb részét...egyszer csak megöregszik és hello...nem csinált semmit, csak melózott. Én most jöttem rá. Csak hát ugye ha ugyanez az ember, aki szerette a munkáját, visszavesz a lendületből a saját érdekében, ez feltűnik és előbb-utóbb nem fog kelleni... tyűűűűűűűűűűűűűűű, ez most túl pesszimita lett...az idő miatt van.

Most súlyzózok és jobb lesz talán.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?