Balwin: gratula a dohányos eredményedhez, nem semmi teljesítmény, azt hiszem
Én sem szeretnék majd rágyújtani, de majd kiderül. Megnéztem a képet, tényleg neked is megnőtt normálisan
Nem idegeskedek rajta, hogy mekkora, az a lényeg, hogy bent minden oké, csak a kérdések fárasztanak. Hogy hány van bent? De most ketten is megállapították. hogy nem i látszik rajtam, na akkor most kinek higgyek???:roll:
Rita: nekem eddig egyszer mértek alacsony vérnyomást, akkor kitalálta a védőnő, hogy mindennap írjam 3x, na ez egy napig ment, aztán nem foglalkoztam vele. Nem iszok egyáltalán kávét (arra sosem szoktam rá
), és análkül 110 állandóan. Nekem ez normális
DE lehet a terhességtől alacsony, de lehet az időtől is, mert az meg nm normális, amit itt van.
Hétvége: szombaton elmentünk a berényi állatkertbe, persze hogy tele volt Liget útis gyerekekkel
De nem is tudtunk sokáig maradni, mert eleredt az eső, de a hiénák etetése nem volt semmi. Őket valahogy nem így képzeltem el, kisebbnek tűntek mindig, meg az a kacaj
Azóta meg nagyjából tanulok, ha nem találok ki magamnak valami elfoglaltságot, holnap már menni kell, majd kiderül.