Új privát üzeneted érkezett!

Horibol
én is remélem, hogy végre jó orvoshoz kerülök, a nőgyogyikkal nagyon megjártam. Meg remélem, nem véletlenül épp ő a főorvos...

Ettike
üdv itt! Én is friss tag vagyok, nálam múlt héten derült ki a PCO.
Vendég

hkitty22

És mit javasoltak Neked?

diéta tippeket várnék bárkitő!!
etike

Sziasztok!

Etike,
kezdjük az elejéről! Üdv itt! Mi alapján diagnosztizálta a doki a PCO-t? Uh vagy hormonsor? Ha van egy hormonsor eredményed, dobd fel ide, megnézzük!
Diéta ügyben én úgy kezdtem, hogy totál elhagytam a fehér kenyeret és a fehér cukrot, tehát a finomított szénhidrátot kihagytam teljesen. Amúgy én is viszonylag friss vagyok, februárban derült ki nálam a betegség. Visszatérve: nem eszem fehér kenyeret, fehér cukrot és a tésztából is csak a jó minőségű, olasz tésztát veszem, ami durum. Szerintem már ezzel is rengeteget tennél az ügy érdekében.

Terheléses inzulinod volt?
2 alap honlap: www.pco-szindroma.hu és www.mensmentis.hu
Nézegesd!

chrissy81

chrissy81

Szia,

UH alapján. Bár már 2 hónapja is gyanús volt, de akkor még megpróbálkoztunk egy Norcolut Clostilbegy kúrával, de semmi eredménye nem volt.
Most megkaptam a beutalót a 2 vérvételre és a terheléses cukorra.
Amint megvan akkor majd felteszem ide.
Egyenlőre a doktorúr nem mondott semmit, csak én kezdtem el a neten nézelődni, és saját elhatározásra már kb 2 hete diétázom, és próbálom a rendszeres mozgást is beiktatni az életvitelembe.
A szakmám miatt az utóbbi nehezebb, és néha el-el csábultam még 1-2 kiflire is :)
Nehézségek annyi okoz még nálam, hogy én Pesten élek, itt dolgozom, az orvosom Kecskeméten van, és oda írta a vizsgálatokat is, és így kicsit szervezni kell az életet, de ez élvez minden prioritást.

És te, hogy állsz? Milyen előrehaladás van február óta?
etike

Sziasztok!

Elsősorban a "Régiektől" kérdezném,meg azoktól akik ott vannak a témában!
Hamarabb abba szeretném hagyni a metformin szedést a 12.hétnél!Most 4és fél hetes vagyok.
Csajok!-nagyon kellenne a tanácsotok,hogy csinálhatok vele valami bajt,ha most elkezdem leépíteni lassan a metet??? :?:

Kép

Kép
syl100

Syl, miért akarod abbahagyni?Bajt nem csinálhatsz, elméletben, építsd le ha ennyire akarod, de sztem a leszigorúbb dokik is engedik a 12. hétig szedni a vetélés elkerülése érdekében.De én azért 6x meggondolnám, érdemes-e abbahagyni egyáltalán.VAlaki beparáztatott esetleg?

Etike, ki a dokid Kméten?
Vendég

Hunci:Nem paráztatot be senki,csak én félek nagyon a met ,babára való hatásaitól!Nagyon félek tőle,hogy lesz valami fejlődési rendellenessége a gyógyszertől!
Főleg,hogy rendben is van a cukrom,csak azért szedtem a metet,hogy a baba összejöjjön.
Ezért kérdezlek titeket,hogy mit gondoltok,mit tanácsoltok nekem???
Fogalmam sincs,hogy mit csináljak,csak vhogy azt érzem,h nem akarom szedni!!!

Kép

Kép
syl100

hunci,

Tankó András az orvosom.
Már 16 éves korom óta, én bízom benne, bár tudom, hogy Budapesten szeretnék majd szülni ha egyszer összejön, szóval tudom, hogy előbb utóbb szükségem lenne itt egy orvosra.
etike

Etike, aha, ismerem.korrekt.

Syl, értem.

mint írtam, a legszigorúbb dokik is szedetik a 12, hétig hogy ne legyen vetélés. ez nem a gyerekcsinálásra találták csak ki, hogy így fogalmazzak, hanem neked, hogy meggyógyulj.
nyugaton szedetik a nőkkel ha cukrosak. ha nekik nem árt, nekünk magyaroknak sem.
itt szedetik 12. hétig vetélés elkerülése végett.
ha meg úgy veszed, a gyerek a 12, hétig alakul ki, uténa meg csak nő.
tehát logikailag nézve, ha szedetik 12. hétig hogy ne legyen vetélés, akkor még alakul a gyerek szervei, utána meg már kialakultak, tehát ha árthat, addig árthat, utána meg egyáltalán nem, de mivel szedetik 12. hétig, logikus, nem árthat.
én ezt így logikáztam ki annó, én szedtem végig, de ezt te döntsd el, mert a te tested.
Vendég

Etike,

nálam a terhelés alapján diagnosztizálták, az uh-n nincs jele a Pco-nak. Amint elkezdtem szedni a metet, lett pé-m. Előtte sosem volt. Ezt azóta is követjük minden hónapban uh-n és jó eredményeim vannak. 20 mm feletti tüszőim vannak a met hatására. Tehát nálam egyértelműen beindította a peteérést. Igaz, márciusban lett egy cisztám, így végül is ez a 4. éles ciklusom a mettel, remélem nem sokára összejön. kontrollra a jövő héten megyek először, ha megjön (remélem nem, bár nem érzek semmi erre utaló jelet, igaz, az ember nem adhatja fel- de ez van).
A diétát tartom és mozgok rendszeresen, illetve sokkal jobb a közérzetem, jóval energikusabb vagyok. Én is másik városba járok orvoshoz, sajnos itt nem sok mindenki ért a témához, így inkább a tutira megyek.
Ha endokrinológusra van szükséged, a Mensmentis a tuti PCO ügyben. Az eredményekkel én biztosan elmennék egy konzultációra egy endokrinológushoz. ( Nem tudom, hogy a kecskeméti orvosod nőgyógyász-e vagy endokrinológus...)

chrissy81

Sziasztok!

Etike
nem az orvosom uh-zott, így ő csak annyit írt a papírra, hogy pco szindróma, további kivizsgálás javasolt. jövő héten lesz meg a hormoneredményem, és jún. elején megyek endokrinológushoz Szegedre.
Nekem már uh-n is látták, mert tele vannak tüszővel a petefészkeim. Rendes ciklusom nem volt, amióta nem szedem a fog.gátlót, csak gyógyszerrel jött meg (norcolut, provera).
Vendég

syl100: Én csak ritkán olvasok, de most hozzá tudok szólni a dolgokhoz. Én a 15. hétig szedtem a metet, mert addig volt elég. Szedni akartam tovább is, csak a diabetológus nem engedte (így nem volt aki felírja). Így a 15. héttől inzulinos cukorbeteg voltam a terhességem végéig. A gyereknek semmi baja nem lett a mettől, legalábbis eddig nem vettünk észre rajta semmit. Az hogy a 37. hétre született a cukorbetegség és a méhizom gyengeségem eredménye lett. De ha te nem akarod szedni akkor hagyd abba, csak akkor fokozatosan. Nem hinném hogy egy egészséges stabil terhességnél vetélés lenne a vége a dolognak, bár azt én is hallottam hogy megelőzheti. Én utrogestant is használtam 12. hétig, utána már azt is lehetett csökkenteni fokozatosan.

Bocsi hogy nem sokat jövök mostanában, csak nagyon lefoglal a kiscsaj. :D
vicky79
Budapest III. kerület

sly!
én kb a fogantatás előtt 2 nappal hagytam abba a metet... nem érzem hátrányát semmiben. semmi problémám nincsen :)

de egyébként a tesóm a szülés napján hagyta csak abba :) és abból sem volt semmi probléma.

szóval én azt látom, hogy sztem tök mindegy :roll:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Azért a tökmindegy erős túlzás szerintem... :roll:

Kép
Kép
zazzy

Szerintem sem mindegy azért annyira. A hirtelen megkavarodott inzulin szint okozhat azért bajt. De ha a 12. hétig szedi az ember akkor már előrébb van. Én ha tehettem volna a szülésig szedem, mert azért mégis csak könnyebb két tablettát bekapkodni mint naponta háromszor szurizni és cukrot mérni.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Én most csak annyira, hogy a szép görbe és a tegnapi negatív teszt után ma este megjött pirinéni! :(

Egynek viszont örülök az előző 51 napos ciklus után 35 nap lett. :)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

hkitty22

Nekem sem jön meg a fogamzásgátló abbahagyása óta ( november ), azóta 1szer volt meg Norcoluttal, most jutottam el újra a dokihoz, már látszik a sok kis ciszta, egyértelmű a PCO csak még a vér eredménnyel is alá kell támasztani.
Mondta jöhet utána a gyógyszer, ha nem segít a műtét.
Minden kockázatot elmond, korrekt nagyon.
Amúgy még annyit, hogy a cukrom amúgyis mindig határmesgyén táncolt, bár a legutolsó vévizsgálatnál ( október ) éppen teljesen normális volt.
Most elkezdtem a diétát, aztán majd megyek a vérvizsgálatokra.

Kedves Mindenki

Jó kis napi étrendeket bárkitől szívesen fogadok.
etike

[quote="zazzy"]A írta:zazzyzért a tökmindegy erős túlzás szerintem... :roll:

egyetértek.és Vickyvel is, egyszerűbb bogyót enni mint inzulinozni.Bár tény, sokunknak nem lesz gond a cukrával.

nehéz kérdés, de dönteni kell :?
Vendég

hunci: Még szerencse hogy nem jár mindenki úgy a cukrával mint én. Én is jobban örültem volna ha elkerülöm, bár most nem hogy plusz kilók maradtak volna rajtam a szülés után, 4 kilóval könnyebb vagyok a cukros diétának hála mint a teherbe esésem előtt. Vannak előnyei, de nagyon nehéz volt betartani. Bár úgy könnyebb, hogy az ember nem akar a gyerekének rosszat és magának meg egy 5 kilós gyereket.

etike: Hali. Bocsi hogy ilyet mondok, de a műtét nem oldja meg a gondokat. A ciszták ugyan eltűnnek, de kb. fél év múlva vissza is jönnek. És az inzulin rezisztencia miatt a hormonok ugyanúgy megkavarodhatnak. Én nem műttettem meg magam, szedtem a metet és diétáztam egy kicsit. És a sok cisztám mellett sikerült teherbe esnem, igaz hogy meddőségi kezeléssel. De nem okozott ott sem gondot hogy sok kis cisztám van, csak oda kellett rájuk figyelni, nehogy túlfeszítsék a petefészkemet. Drukk neked a mielőbbi babához (ha egyáltalán szeretnél mostanában).
vicky79
Budapest III. kerület

vicky79

Nagyon szeretnénk jöhetne bármikor, most költözünk szép új házikóba és ott várja majd a kis szobája is már.

Szerintetek a stresszes élet mennyire befolyásolja a gyógyulást?
etike

juli

jaj de jó lett a vonalzód :)

KépKép
bettike83

[quote="bettike"]j írta:bettikeaj de jó lett a vonalzód :)

köszi :) egy másik topicon irigyeltem el :lol:
és a legszebb az, hogy visszaszámol... pipálja ki a napokat, amin túl vagyunk :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Syl,

mint már írtam, én is szedtem a szülés napjáig. Cs. azt mondta, hogy kétfajta doki van, aki nagyon ajánlja és aki nem. nekem ő ajánlotta, és a terhesség alatt soha nem szállt a cukrom.

Kép
gota79

Vicky, hát igen, neked sem volt egyszerű az élet akkortájt.Nekem sem.Egy volt jó, gdm-es voltam, de mettel tudtam kezelni, az inzulint nem engedtem és hát én nem vallottam be az igazságot sok dokinak, hogy szedem a metet, csodálkoztak is, hogy nem kell inzulin.ÉN is végigdiétáztam a terhességet, 0 kg-mal szültem, ergo -10 lett a vége...nagyon odafigyeltem, de nem akartam inzulint.és még így is hogy odafigyeltem 36 hetesen szültem:?
Vendég

sziasztok.

csak egy pillanatra...

syl,8honapig szedtem a met et a terheseg alatt.nem volt gondom a cukrommal.2*lett nezetve(nem terhelesesen,csak sima cukor)
13kg ot hiztam ami 10nap alatt lement szules utan,most meg lement 3kg am.
Nocit 39+6on szultem,3450grammal tok egeszgesen.
azt hogy vegeg szedem a metet magam dontottem el,a doki nem is tudta.

tied a dontes,ha nagyon nem akarod szedni fokozatosan epitsd le,inkabb minthogy vegigparazd a terheseget hogy valami baja lesz a babanak.

Kép
monyo83

hunci: Én is végig szedni akartam a metet, de elfogyott és nem tudtam szerezni. Mondtam a dokinéninek hogy saját felelősségemre felírhatná, de nem tette. Így jártam, de már mindegy.

monyo: Nem nagyon szoktál jönni a februári fórumra. Mi van veletek? Hogy van Noémi?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Syl,
bár én még nem vagyok kismama, de ha egyszer végre sikerül, tuti, hogy végig szedni fogom a metet!
De természetesen a Te döntésed!
Viszont, ha most szeded, akkor a 12.hétig mindenképpen ajánlott szedni!

Vicky,
jó néha titeket is látni!
:D

Monyó,
Nóci hogy van?

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

[quote="vicky79"]h írta:vicky79unci: Én is végig szedni akartam a metet, de elfogyott és nem tudtam szerezni. Mondtam a dokinéninek hogy saját felelősségemre felírhatná, de nem tette. Így jártam, de már mindegy.

tudom,emlékszem.majd tesónál :wink:
Vendég

Sziasztok!

Én úgy értettem, hogy Syl azért nem szeretné szedni, mert nem volt igazolva nála az IR.
Nos nálam sem volt (és a mai napig nincs, volt terheléses cukor-inzulin, de tökéletes lett) és a mai napig szedem a metet, mert segÍt.
Syl, ha amiatt nem akarod tovább szedni, mert neked sincs Ir, akkor sztem a 12. hétig nyugodtan szedheted. Én szedtem, pedig nem volt gondom se a cukrommal, se az inzulinommal, "csak" PCOS miatt szedtem. Bencének semmi baja sem lett!
A Te döntésed ;)
Egyébként meg gratulálok! Drukkolok, hogy minden simán menjen a terhességgel!
No és persze a többi friss kismaminak is hatalmas gratula!

Üdv,
Betti

Kép

Kép
bettica

Ja és ha csökkentesz akkor azt is fokozatosan, mint az emelést anno... Így fogja kevésbé megsÍnyleni a szervezetetek a megvonást...

Viszont ha úgy döntesz, hogy szeded továbbra is, akkor a folsavból mindenképpen pótolni kell! Nekem napi 1-2 tabit mondott a doki, mert a met miatt a felszÍvódása bizonytalan. A terhesvitaminban kevesebb van, mint egy tabiban, ha jól emlékszem, Így akkor is kell minimum egy tabletta, ha szedsz valamilyen terhes vitamint. Már nem nagyon emlékszem, de asszem 3mg van a tabiban és napi 5-6 kell a met mellé összesen.

Kép

Kép
bettica

Köszönöm Lányok a segítséget! :)

Bettica:Elevitet szedek ,mellé 3mg-s Folsavat napi 1 szemet.De akkor holnaptól 2 szem folsavat fogok szedni!

Szerintem szedni fogom a metet a 12.hétig,de még egy kicsit mindig bizonytalan vagyok!!! :oops: :roll:

Kép

Kép
syl100

Sziasztok,
köszönöm nektek a reagálásokat hogy irjak nyugodtan attol h mi most meg nem tervezzuk a babat..:)
olyat szeretnek toletek kerdezni hogy ti milyen gyogynovenyeket szedtek? gyogyteakat isztok?
nagyon sokmindent talaltam mar a neten de ha mindenbol szednek akkor az anyagilag meg mennyisegileg is rengeteg lenne...
Nalam a pattanasokat es tulsulyt leszamitva mindne mas PCOS tunet jelentkezik.
elore is koszonom a segitseget

borzaszto ez az eso mar abbahagyhatna, remelem ti nem vagytok arvizveszelyes helyen
puszi
napvirág24

Sziasztok!

syl: nekem Tűű doktor azt ajánlotta, hogy a 12. hétig szedjem a metet... Én betartottam, így a 13. hét óta nem szedem.
A 18. heti terhelés eredménye tökéletes lett... A met nem szedése Tűű szerint az első 12. hétig sokkal nagyobb kockázattal bír a terhességre nézve, mintha nem szednéd.

vicky: volt esetleg tüneted, amiből a magas cukorra lehetett következtetni vagy a normál esedékes terheléses vizsgálat során derült ki a gdm? Én most megyek szerdán a 26. heti vizsgálatra (8 hete voltam legutóbb) és bennem van egy kicsit a félsz :roll:

monyo: nem is tudtam, hogy Te is szinte végig szedted a metet... A súlyod nagyon gyorsan visszaállt, gratulálok. Én most a 26. hét közepén tartok 6,5-7 kg-nál, összességében max. 15 kg-ra számítok, de ki tudja hol lesz a vége.

gota: a terhesség alatt Neked milyen terheléses vizsgálataid voltak? Nekem most már 2. alkalommal az 1 órás (reggelizős) vizsgálatra kell mennem, de úgy tudom hogy a nem PCOS nőknél a 26. héten a cukros löttyös terhelés van. Félreértés ne essék, nem vagyok mazohista és nem feltétlenül szeretnék 75 gr cukrot elfogyasztani éhgyomorra, csak aggódom, hogy a "reggelizős" terhelés ugyanannyira megbízható eredményt ad-e. (De lehet csak túlspilázom magamban az egészet...)
Vendég

csibuc: Nem volt semmi tünetem, csak a pcos-re hivatkozva már a 15. héten csinált a doki terheléses cukrot (löttyöset). És az még "csak" 7,8 lett (7,9 a határ), de a diabetológus azt mondta hogy méregessem kaja után és azok már magasak lettek. Erre kaptam az inzulint. Én is jobban örültem a glukózos vizsgálatnak, mert én ezt pontosabbnak találtam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2010.05.16 19:04-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Nancike!
Sajnálom ezt a hónapot,de minden átküzdött hónap közelebb visz a boldogságotokhoz. Továbbra is kitartás...

A mettel kapcsolatban én fekete bárány vagyok, mivel még mielött felírta volna a doki beköltözött kisbabánk a pocakomba. Ettől függetlenül időnként aggódom, mert nekem iszonyú magas volt az inzulinszintem, és max fogyással lett kezelve, mással nem, és igazából nagyon sokáig féltem nehogy e miatt veszítsük el a kicsit. Az endos doki viszont nem aggódott, és a pajszmirigyemre koncentrált, illetve csak az éhgyomri cukor érdekli. Viszont kilátásba helyezte amint rossz a cukrom azonnal inzulin, terhesség alatt valami támpontoto, az én esetem is.már nincs tablettázás!!!!!
Tehát ha kívülről adhatok tanácsot, inkább most a tabletta, nehogy késöbb legyen gond.
Elnézést hogy beleszóltam /mert ugye én még nem szedtem/,de hátha ad

Kép
mók

Bocsi befejezem a mondatot: valami támpontot az én esetem is.

Kép
mók

Mók, pedig a görbém szép babásnak indult, de biztosan így kellett történnie. Sebaj, így legalább megint tovább fogyhatom!

És szerdán meg megyek az endokrinológusomhoz beutalókért hormonokhoz.No meg kérek terheléses inzulint, mert az nem volt kivizsgálva, csak alapjában volt magas az inzulinszintem.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

sziasztok.

bettike gratulalok.

nancike sajnalom hogy megjott.gratu a fogyashoz,szepen latszik hogy fogytal,csak igy tovabb.

vicky,lattam Barbus kepet,nagyon szep kislany.Ferbruarikat neha olvasom ha van idom,de rendesen kovetni nem tudom ezert nem irok.

Csibuc,neked is jo a sulyod,kb en is enyit szedtem fel ekkorra,a vegen kicsit jobban gyarapodtam.igen szepen ement,meg a borom visszahuzodik es mar meg leszek elegedve.

Nocirol.
tegnap mertem hazilag ami nem biztos hogy pontos,6kg am es 64cm,kis gizda a lanyom,a laban kivul egy szal hurkaja nincs.
valszeg jona fogunk,be van neki duzzadva es mar megjelent a duzzanat vegen egy pici feher csik.
Nagyon mozgekony,keveset alszik,inkabb jatszik,dumal.
legujabb hobbija hogy fel akar ulni,ha 150fokba tesszuk akkor felul es eldol,barmibe kapaszkodik felhuzza magat.megy a harc rendesen hogy maradjon fekve,ha visszatolom vizszintesbe ordit mint a sakal.
amugy imadom,bar nehez vele de a mosolyatol elolvadok:)

Kép
monyo83

Monyo:Szeretnétek kistesót Nócinak?

Kép

Kép
syl100

syl,nem szeretnenk.

egy modon lenne Nocinak kistesoja,ha vedekezes melett besikerulne,akkor nem vetetnem el az tuti.Mondjuk most vedekeznunk sem kell,meg nem voltunk egyutt szules ota :oops: lassan fel eve nem eltem nemi eletett.

Kép
monyo83

Sziasztok!
Sajnos a kismamák száma 1-el csökkent. Múlthét csütörtökön elvetéltem.
franci

franci: nagyon sajnálom :cry: Ölelés a lelkednek!
Vendég

Syl: Mindenki azt ajalja, hogy kell a 12 hetig . en anno megkerdeztem a dokit,hogy miert es felfogtam az en esetemben miert kellett.
cukrommal semmi gond nem volt csak az inzulinom volt magas es az kavarja ossze a hormonokat ha nincsen rendben. tehat met mellett hormon rendben es elvileg ezert sem kellett volna prog potlas. viszont ha nincsen met. akkor valszeg hormonok osszedolnek es mindenkeppen kell prog. kb igy lett nekem (az en esetemre) ez elmagyarazva. nemtudom nalad mi a helyzet...
vitamminnal kapcsolatban pedig lattam, hogy elvitet szedsz mindenkeppen ajanlanam melle a jodot mert az elevit nem tartalmazza es a gyerek szellemi fejlodesehez elengedhetetlen. (gravidaban van jod amugy) plusz magyarorszag jodhianyos terulet. (persze ez akkor ha a pajzsmirigyed rendben van)

Franci, nagyon sajnalom :(

Kép
deepgirl

Sziasztok!

Meg van a hormoneredmény. Mindjárt bemásolom, ha vki ért belőle vmit, megköszönném, ha leírná. Doki csak annyit mondott, hogy nincs peteérés (ezt eddig is tudtam), és egy hét múlva újra uh, ha nem jön meg.

LH: 18,54
FSH: 6,16
Prolactin: 321,4
Ösztradiol: 266,3
Progeszteron: 1,5
Tesztoszteron: 3,07 (ez biztos magas, meg is van csillagozva)

Franci
nagyon sajnálom :(
Vendég

franci

annyira sajnálom,mi történt? :cry:

monyó

köszönöm :)
jó nagy már Nóci baba :) és a fogacskája is jön,pedig még olyan pici :)

KépKép
bettike83

Hkitty,
az LH/FSH hormon arányának 1/1hez kellene lennie, az a jó!
Nálad ez nagyon el van csúszva, sajna ez a pco egyik jele!
És a tesztoszteronod is magas!
Ez 3.napi vérvétel volt?Mert csak akkor lehet értékes következtetéseket levonni.
Terhelésed volt már?Vagy mikor lesz?

Franci,
nagyon sajnálom!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Franci,
őszinte részvétem :cry: gyors felépülést kívánok!!

HKitty,
valóban, teszto magas, és LH/FSH nagyon elcsúszott.
PCOS-ra jellemző a 2:1 arány az 1:1 helyett, de van akinek még jobban elcsúszik. Nekem is pont 3-szoros volt az eltérés, de ne félj, ha jól belevágsz a kezelésbe, látványosan javulni fog. 6 hónap alatt jelentősen javulni fog, remélem, neked is. Nekem úgy lett.
Teszto is lejjebb fog csúszni.

Eclipse
eclipse
Budapest

eclipse

neked miylen uhval deritették ki ilyen korán a pici nemét?4d?

jó korán meg tudtad :)

KépKép
bettike83

Bettike,
3D.
De van aki 3D-vel már a 12. héten tudja! A 15. hét már nem is számít olyan korainak :shock:
A valószínűséget 95%-ra mondták, amit én elhiszek.

Gota,
igen jól emlékszel, titkolni kell Apa előtt :lol: :lol: meglepi kell neki, én nem rontom el...

Eclipse
eclipse
Budapest

eclipse

végülis nem,de sokan csak olyan 20 hét körül tudják meg,sőt volt olyan ismim aki 24.héten,mert mindig takarta magát a pici :)

KépKép
bettike83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?