Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó napot gyors beköszönés mert megyek főzni a kicsi fiam megy vissza a koliba és tepertős pogit sütök és babgulyást neki :lol:

Tina szuper eredmény ahogy látom nagyon ügyes vagy kitartó munka eredménye ez biztos vagyok benne,minden elismerésem :lol:

Évi házatok sajnálom én is csak azt tudom ajánlani rongyot rakj az ablak közzé ha lehet,és az valamelyest felszívja a vizet,sok sikert mára neked!!!!

Csillag ügyelj magadra és pihenges te is sokat!!!

Maccs nagyfiúval kapcsolatban igazad lehet,pszichológus kell neki valami baja is lehet,meg kicsit gonosz is,de nem a baba miatt jött ez elő már előtte is velünk lakott és ilyen volt,mondtuk neki a pszichológust de ő nem megy az apja mondta elviszi de nem,mindegy majd csak megoldódik,nem lesz könnyű az élete az biztos ha magára lesz utalva,de a kicsi ő aranyos most is voltam vásásrolni és szalad a kocsihoz és hozta be amit vettem mondani sem kell neki!!!Remélem lábadnak segít a cipő sokan dicsérik,hát sok egészséget hozzá és gyógyulást neked!!!

Szilvás merre lehet ő napközben szokott jönni ilyenkor,remélem csak elkerülte a figyelmemet lehet írta megy valahova!!!
Dia????????

Megyek főzni mindenkinek szép napot ezen a rossz időn,Lili nem nagyon aktív remélem csak az idő,puszi nektek!!!!

Kép
bévi

na megjöttem-gyors voltam mint a csiga :D
megérdemlek most egy hagyományos sporszeletet...babó is szeresse :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

és csak 5 percre van a lakástól a posta... igaz bementem a zöldségesbe is ...vettem piros retket ,pcr paprikát(imádom) és koviubit...hmmm

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok, vagyok, csak meló van...
Kivételesen dolgozom... :-)

Annyi minden volt a hétvégén, majd próbálok jönni és mesélni... :-)

szilvás76

Sziasztok! Szia Csillag! Én lennék, aki szeretne csatlakozni hozzátok. Valóban próbáltam visszaolvasni a fórumot, de se ülni, se feküdni nem tudok sokáig a gép előtt :? így csak próbálok valamennyire képbe kerülni.
Egy kisebb, egy nagyobb (óriási) kudarccal a hátam mögött, vágtam neki harmadszor a babaprojektnek. A babavárást viszonylag könnyen viselem, leszámítva a parázást.
Tegnap délelőtt pl. egyfolytában bökdöstem: no Bercibaba mozogj már, aztán arra gondoltam, pár hónap múlva, lehet örülnék egy nyugis délelőttnek. Este meg mosolyogva olvastam, hogy Ti is hasonló cipőben jártok. :)

Mégegyszer üdv mindenkinek!!
Kép
limo73

Évi beázás :evil:

Na én is beértem a melóhelyre....
jó 20 perc séta, a kabát ugye nem ér be, azt próbáltam magamon tartani, meg azesernyőt se csavarja ki a kezemből a szél....
De a sok paraszt autós gázzal bele a pocsolyába engem meg telibe....
Ugyan ez vár hazafelé is, csak még be is kell vásárolni....s sajnos nem vagyok polip.

Ha holnap is ilyen idő lesz, én nem leszek hajlandó bejönni....
Vagy eljön értem, azt behoz(hisz úgyis útba esek neki), vagy nem....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Szia Limo!! :D Örülök,hogy csatlakoztál... :D
E-mailt elolvastad?
No para...babócákat is megviseli az időjárás... :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika!
Váltó rucit vittél? :( :shock:
csórikám!!!
Olvastad?Csütörtökön mégsem tudok csatlakozni :( :'(
Ne hari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bár enyém babó ma sokat mozog reggel 4 óta :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Limo!
De jó...most esik le...te tudod babód nemét :D Bercibaba... :D
Édes kis bébi :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagfeny1976 2010.05.17 11:27-kor.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Pécsi Csajok! Limo-t is beszerveztem a csapatunkba :D ő is pécsi :D
Ha gondoljátok és neki is jó,már most a csütörtöki randin...tud veletek talizni...beszéljétek meg vele :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Dehogy hoztam..... csak nem jövök utazótáskával dolgozni.... :evil:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Megint egyedül irogatok? többiek? merre vagytok? a rossz idő miatt nem vagytok itt? :shock:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Pedig lehet jobban járnál :D Bocsika :) egyszer kell bevinni...aztán majd ha lesz kocsi hazaviszed...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Én ma csóri fancsámmal küldtem be a suliba egy váltónacit,zoknit,hogy ha elázna át tudjon öltözni :(
Aztán majd hétvégén hazahozza ...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

És a vizes meg itt marad.... :) aztán itt lesz a végén a ruhatáram... :)
Mindennap hozok egy váltással.... :D
Annyi ruhám nincs ekkora méretben.... :D

Clárika
Kép
clárika

Adok kölcsibe :D ha gondolod....
na jó félre a viccel...szar ez az idő :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Ritka szarul vagyok ma. Nem szokásom panaszkodni, de ma alig bírtam felkelni. Szerintem a vérnyomásom még a béka seggétől is lentebb van. Ez a hetünk nagyon zűrös lesz ráadásul. Itt is pocsék az idő, szombat óta esik. Kikészít. Tuti ettől vagyok ilyen rosszul.
Lesz még egy futásom ma a védőnőhöz is. Legszívesebben lefeküdnék.

Limo üdv. Jól sejtem, hogy fiatalember lakik a pocakodban? Gratulálok hozzá.

Woody ennek a lánynak olyan csókos szája van már most, hogy szerintem a párod már most bekészítheti a fegyvert :lol:

Évi sajnálom a beázást. Nincs egyéb ötletem, mint a csajoknak. Inkább többször menj feleslegesen dokihoz, minthogy bármi baj legyen. Én is úgy tudom, hogy a magzatvíz mennyiségét ivással nem tudod befolyásolni, de ártani nem ártasz vele az tuti.

Tina nagyon szép lesz a csokrod. Képekkel kérjük majd illusztrálni.

Barbi még biztosan ezer felé szaladtok, remélem minden úgy sikerült ahogy szerettétek volna, az esőt leszámítva.
Gondoltam rátok ám szombaton :wink:

Bévi köszi a hiányolást. Aranyos vagy. Hétvégén ritkán ülök gép elé. Most meg Gábor szétszedte, mert át kell alakítani a számítógépasztalt, de dolgozott nem volt rá ideje, így nem volt net. De a héten sem lesz otthon, mert a bútorlapot péntekre ígérték. Pakolásztam, Bence játékai között rendet vágatm, kivétel az autók - na ezt még át kellene válogatni, de akármennyire "beteg" is egy-egy darab, mind kedves neki és nem hajlandó megválni tőle.

Csillag örülök, hogy jó a vérnyomásod.

Na biztosan kihagytam többmindenkit, bocsika.

királylány

Bévi a "nagyfiú" témával kapcsolatban: lehet nem csinálnék meg pár napig semmit utána. Tudom marha nehéz, mert én is szeretem a rendet, tisztaságot, de volt olyan, hogy azért sem pakoltam el. Nem mosnám ki a cuccait és hasonlók. Hátha elérsz vele valamit. A másik meg az: feldobnék két marha nagy fülest és alárántanám. Nem vagy köteles eltartani sem te, sem a párod. 18 éves, mehet otthonról. Engem így felidegesítene lehet összepakolnám a cuccát és kitenném az ajtó elé.....Jujj de nagyon gonosz vagyok....

királylány

:)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Köszi Dia! Pihenj ha teheted!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na megyek tényleg lepihenek...psuzi majd jelentkezem :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok lányok !!!

Bocsi csak így rohanóban vagyok és annyit szeretnék mondani hogy
írtam pár sort gmailra kérlek olvassátok el
és várom a véleményeteket az ötletről !!!

puszi mindenkinek !!!!
Vendég

Valóban nem szégyenlős a lelkem, ékes bizonyítékát - anno kb. 24 hetesen - 1,14 cmvel megmutatta, hogy bizti legyek benne: Bercink lesz! :D
Csillag: már válaszoltam is az emailre, és szívesen csatlakozok a "csütörtöki" csapathoz.
Nálunk az előszoba ázik, így Évi nem vagy egyedül - bár ez csekély vigasz. Tomisarok nagyon aranyos. Én azt hittem csak én rohanok előre a készülődéssel, de most megnyugodtam. (Tudjátok csak "kicsit" vagyok babonás :wink: )
limo73

Nem tudok pihenni-nem hagy babó :)
Vanilla! :D olvasom....

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

ÉVi: ez nagyon kemény, a beázás... főleg , hogy most volt festés.... de talán holnap már nem esik.. és mit tudtok ilyenkor tenni?? CIcák aranyosak :D , mint mindig :D

Clárika: hát, ennyire sok tapló ember!!! Mert ne vegye észre hogy szegény pocakos ember lánya vonul az utcán, csak mint ember simán legyen tekintettel és ne menjen bele 100al a tócsába...igazad van, ha szrájkolsz, és holnap "taxit" kérsz! :))

Tina: grat a jó eredményekhez!!

Limo: üdv itt, babóca édes :))

Maccs: (amit neked ide üzentem, véletelen eltűnt, de majd rövidítve próbálom :D ) Szóval nővérem, aki 40 múlt, szokta mondani, hogy már figyelnie kell magára. Főleg hogy pénteken kiderült nála, hogy 3 hét megfázás és az emiatt kialakult köhögés miatt egy diónyi lágyéksérve lett, majd szombaton reggel ment lefelé a lépcsőn a mosatlan ruhákkal, és megcsúszott, az uccsú 5 fokot végig csúszta könyökén... alig tudott vele aznap fogni! Vigáyzz te is magadra és remélem cipő használ!

CSillag: nekem bármelyik időpont jó, többiek döntsenek! Dehogy baj a gyerek, csak néha sok a program :)

Dia: vigyázz magadra!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Limo Üdv!

Clárika
Kép
clárika

Elolvastam-kommentáltam ott :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mares! Ez így van :D
Nekem ez a hét kilőve :(
Sajnálom lányok!!! :'(
Pedig nagyon jó lett volna!!!
De megismeritek Limo-t :D
Pocakfotó is elmarad...vagy max lemaradok róla :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

...nem hagyhatom ki azt hogy a fiam énekel :D :D
Sajna utolsó fellépők lesznek :( de megéri...felveszem videóra :D
Emberek:Tábortűz :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barbcsi jöhetne már az élménybeszámolóval! :wink:

Clárika
Kép
clárika

CSillag: naná,hogy nem hagyod ki! De a pocakos képetekről nem maradhatsz le!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Megjöttem. Vagy 1 órát vártam,persze korábban is mentem aztán egy baba előttem se akart mozogni így várni kellett. Enyém noszogatásra mocorgott,egyszer leesett a szívverése..nem mozgásnál,spontán,és biztos nem félrehallottam mert a nővér is mondta neki,naaa baba ilyet nem csinálunk. De a papíron nem látom nyomát,csak pár mp.volt különben.
Átjött a Doktor is a leletet megnézni,mondtam neki a hétvégi eseményt,azt mondta nst rendben,de sűrűn kell találkozzunk,jöjjek csütörtökön is és jövő kedden is nst-re. Az UH továbbra is rossz. A 8 cm pedig amire mondta hogy jó,azt úgy mondta hogy a normális alsó határa(hát,ezt mondjuk sejtettem,hiszen 12 cm-től jó)
Nem vagyok nyugodt. Csak próbálkozom. Nem tudom nst-vel mennyire lehet követni a magzatvíz mennyiségét(nyilván sehogy,csak azt hogy érzi magát a baba) de bízok a doktorban,nyilván tudja mit csinál.
Csak ne láttam volna annyi oxigénhiányos embert,és ne tudnám a következményeket,és ne rettegnék hogy beteg lesz a babám.
Azaz hát,magam se tudom ez az állapot milyen gyorsan romolhat vagy milyen gyorsak a következmények.
De hát,várom a csütörtököt :(

Visszaolvasok..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.05.17 13:00-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Limo üdv itt,hol laksz pontosan?
Hogy előre lennék rohanva(kelengye),lehet,csak hát egy ilyen gond is bizonyítja azt mennyi minden közbejöhet már a harmadik trimeszterben.
Kihez,hova jársz dokihoz?

Clarika,megszáradtál már? :(

Szilvi ne dolgozz annyit :lol:

Vanilla nézem mit írtál.

Csillag majd lesz pocakfotó 2 hét múlva.

Dia jobbulást :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi: nagyon szorítok és remélem, hogy minden , minden, minden rendben lesz!!!!!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Dia, lehet, hogy sok a melód, de irigylem, hogy milyen klassz helyen dolgozol. Én másképp nem is tudom elképzelni, minthogy öröm és boldogság :):):) Nyugodtan rángass csak le a földre :)

Mares, szegény nővéred, bakker! Jól bezúzta a könyökét. Remélem, hogy helyrejön helyi kezeléssel és nem komoly. Még jó, hogy nem lett nagyobb baj.

BÉvi, tényleg jó tanács Diától, hogy ha egy kicsit kivonod magad a forgalomból, akkor biztos feltűnik a nagyfiúnak, hogy mennyi mindent teszel érte - mikor már egy pár tiszta zoknija sem lesz.

maccs01

Évi! Örülök hogy "minden" ok...mármint a helyzethez képest.
Nyugi...csak nyugi! Nem idegeskedni,skat pihenni!!!Tomika jól van :D
Mares!
Csúnya lenne,ha a legnagyobb pocakos kimaradna a képből :D :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mares! Nővérednek jobbulást!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szia Limo, gyere bátran. :-) Ha tudsz, mesélj egy picit. :-)

Lányok. Ez a Mamanetes dolog... Én azt gondolom, ide úgysem írunk tök intim dolgokat, ami olyan, az vagy pü.re megy, vagy a gmailre. Nem tudom, Limo is így talált ránk, nemrég Kata is... Ha zárt a topic, akkor ez nincs. Sztem mindenki tudja, hogy mi az, ami szupertitkos, vagy kényes, azt ne írjuk ide. De teljesen bezárni a topicot.... :roll: :?:

szilvás76

Évi, az NST / CTG sztem csak a baba állapotát (kvázi közérzetét) mutatja. A vizet nem.
Az, ha a szívhan leesik az attól is lehetett, hogy elúszkált oddan, ahol az a fej a pocakodon van. Ne izgulj. Amig szépen növekedik, mocorog, a lepény rendben, addig nem lehet baj. Peregnek a napok, szépen kihúzzuk a 36-38. hétig minimum, és minden rendben lesz! 8)

szilvás76

Évi! Minden rendben lesz!!!!!!!!!! és dehogy vagy előre rohanva, hisz mindjárt itt az augusztus :) Tulajdonképpen nálam is készen van minden, csak a dekoráció hiányzik. Éppen a múlt héten gondoltam rá, hogy mégis festéssel kellene mintákat csinálni. Nálatok ez saját mű? A belváros közelében lakunk, de én elég mászkálós vagyok. Anyósom a Budai vámnál lakik, a dokim a Szőrényi (bár most éppen hadilábon állok vele), tehát Urán, a Klinikára járok UHra, Kertvárosba szülésfelkészítőre, még bírom. Bár ma még ki sem léptem itthonról.
limo73

Szilvi,attól leesne a szívhangja?...kimondottan lelassult.Persze csak pár mp-re. Igen tudom hogy a nst ezt nézi,ezért nem értem a dolgot. Szerintem abszolut pillanatnyi információ,de biztos a hülye intenzíves agyam... :?

Ja, a Klinikás szülés igaz, az nst-s nővérkét kérdeztem(nagyon rendes) de úgy,hogy a Megyeis dokik mennek fel szintén. Pontos infok szerdn leszek nekik is.

evilany

CSillag, Maccsa: mi családunk már csak ilyen, mindig valaki tuttira összetöri magát :D

kicsit el, matekozni unokahugommal, aztán jövök este, addig mindenkinek pussz, Évi pihenj sokat és csakis a jóra gondolja!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Limo,és még,mesélj magatokról.

evilany

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Múlt hét szerdai info dr. Bózsa Szabolcstól: a Megyei május 25-én költözik fel, onnantól ott megszünik a szülészet. A dokik is mennek fel, tehát nem kell orvost váltani. Ez volt a legutolsó "hivatalos" Klinikai info, annyit tett hozzá, hogy azt nem tudni, hogy a PTE-s nyomozás akadályoz-e valamit e téren.
limo73

A nyomozás? :? csak nem...

evilany

Nem esik le a szívhangja, csak a ketyere nem érzékeli, mert elmegy a közeléből. Nekem ezen nem akadtak ki, bár az is igaz, hogy a 38-42 hét között szegény gyerkőcömnek nem is nagyon volt hova mennie már :-)

Az nem árt, ha folyamatosan figyelnek, biztos ami biztos. De nem lesz baj, amig a minimum víz megvan, és jól van, addig nincs baj...

Nekem is mindig aludt Bende. Jó tanács: indulás előtt 20 perccel egy csoki, innivaló, és úgy menj. Tuti salsa klub... :-)
Az Istvánban tudod hogy keltik fel őket NST előtt? Először megrázzák - lökdösik a pocakot, ha az nem elég, hoznak egy olyan ketyerét, amivel a gégemetszettek "beszélnek" odateszik a pocakhoz, és bekapcsolják. Szegény babák... :-) Mindig olyat ugrott... :roll: :roll:

szilvás76

jézusom!!!
nem semmi ébresztő a babának!!! jáááááááááááááááááááj :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

mi történt?mit kell nyomozni...hú de le vagyok maradva :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya