Megjöttem. Vagy 1 órát vártam,persze korábban is mentem aztán egy baba előttem se akart mozogni így várni kellett. Enyém noszogatásra mocorgott,egyszer leesett a szívverése..nem mozgásnál,spontán,és biztos nem félrehallottam mert a nővér is mondta neki,naaa baba ilyet nem csinálunk. De a papíron nem látom nyomát,csak pár mp.volt különben.
Átjött a Doktor is a leletet megnézni,mondtam neki a hétvégi eseményt,azt mondta nst rendben,de sűrűn kell találkozzunk,jöjjek csütörtökön is és jövő kedden is nst-re. Az UH továbbra is rossz. A 8 cm pedig amire mondta hogy jó,azt úgy mondta hogy a normális alsó határa(hát,ezt mondjuk sejtettem,hiszen 12 cm-től jó)
Nem vagyok nyugodt. Csak próbálkozom. Nem tudom nst-vel mennyire lehet követni a magzatvíz mennyiségét(nyilván sehogy,csak azt hogy érzi magát a baba) de bízok a doktorban,nyilván tudja mit csinál.
Csak ne láttam volna annyi oxigénhiányos embert,és ne tudnám a következményeket,és ne rettegnék hogy beteg lesz a babám.
Azaz hát,magam se tudom ez az állapot milyen gyorsan romolhat vagy milyen gyorsak a következmények.
De hát,várom a csütörtököt
Visszaolvasok..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.05.17 13:00-kor.