Új privát üzeneted érkezett!

Szia Suzy!!
Hol dolgozol :?: Kér,hogy rossz időt mondanak a hétvégére pedig olyan jó lenne egy kis napsütés :lol:
sylvie1376

Sylvie
Laborban :!:
jó lenne már, ha elmenne a front :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Princzi
Örülök, hogy rendben van minden veletek, várom a képeket majd a baba szobáról :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Csajok!!

Sajnos nekem nincsenek jó híreim, életem egyik legszarabb napja a mai....Ma voltunk ugye genetikai uh-on Hajdú Krisztinánál és a nyaki redő vastagabb, mint kéne....2,4-2,5-nek mérte a doktornő, állítólag 3 alatt még nem kóros, de én nagyon beszartam, végig sírtam az Uh-t....Hétfőn a saját dokimnál megcsináltatom a kombitesztet és imádkozom a Jóistenhez, hogy minden rendben legyen az én kis Gombócommal!!Ennek ellenére valahogy azt érzem, hogy minden rendben, ez a kisbaba tuti, hogy egészséges....A dokinő azt mondta, hogy nem vészes az eltérés, született már 5,6-os nyaki redővel is egészséges baba, úgyhogy bizakodó vagyok!!!Ja és valószínű fiú a kis drága :wink:

Mindenkinek nagyon szép hétvégét, hétfőn jövök!

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok

Gyors bekukk, nemrég értünk haza...
A drnőm nem volt ma, így egy másik orvos írta fel a szurikat.Lóadaggal indulunk, vasárnaptól napi 6 szuri. Most fostimont kaptam.Csütörtökön kell újra menni.
A váróteremben 3 és fél órát vártam, míg bejutottam, aztán mikor megkaptam a receptet lementem a gyógyszertárba, ott kiderült nincs ilyen szurijuk épp, de hétfőre tudnak rendelni, mondom nekem vasárnap kell :!: :!: :!: És utána kb.még 10 patikában ezt mondták.Olyan ideges lettem, mondtam is anyunak, hogy úgy néz ki, hogy ez a hónap is kimarad...közben beszéltem tesómmal, ráült a netre és kezdte felhívni az összes gyógyszertárat, hogy hol lehet ilyet kapni...míg végül a déli pu-nál lévő gyógyszertárban volt.Így újra be budára...de hála istennek megvan! :D Még a fejem is belefájdult ebbe az egészbe!

Na megyek még főznöm kell!

Remélem mindenki jól van! Puszi
Vendég

Gyancsi nyugi!!! Nem hiába van megadva a limit, ha az alatt van akkor szerintem rendben van!!! És jól érzed hogy minden rendben lesz!!! A kombinált meg csak meg fog ebben erősíteni!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy nagyon cuki :-D!

Zsu hajrááá!!!

Bri :lol: Betty :lol: na ki is van eltűnve? He? És miért is? :lol: Na jó, tényleg ritkán vagyok, de be-benézek csak nincs most akció és sok a munka - aminek persze örülök, (és ki is írta hogy ha van mást csinálni mint netezniiii akkor máást csinál? 8) ).

Persze nagyon jól esik hogy kerestek, cukik vagytok, köszi. És vagyok is ám!

Pusszanás
Vendég

Sziasztok!

Én egy másik topikon létezem, de remélem nem baj, hogy kérnék egy kis segítséget!?

A fiaim részt vesznek egy babaversenyen és szeretném ha szavaznátok rájuk. Persz, csak ha nincs más ismerős, aki ezen részt vesz.

Az alábbi linken lehet szavazni:

http://www.delmagyar.hu/jatek/nicsak-ki ... how_vote=1

Köszönettel!

Odry

Kép

Kép
odry

Suzy78!

Köszönöm a szavazatodat!!!

Gratulálok a babához is! Minden szépet kívánok a pocakos hónapokra és jó egészséget!

Odry

Kép

Kép
odry

Gyancsi!
Nem lesz semmi gond,3 alatt jó!!!!A kombinált teszt biztos megnyugtat!!!Amit lehet csináltass meg a megnyugvásért.
Akkor tudat alatti volt,h kék vonalzót csináltál!

Zsu!
Jaj végre te is kezdesz!Nagyon drukkolok,h minden jól alakuljon!
És ez a szuri mennyi volt?A deca helyett most ezt kaptad?

Vanili!
Te kis zugoló!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Gyancsi ne idegeskedj minden rendbe lesz :!: Nagyon szorítok értetek :!: :!:
sylvie1376

Gyancsi
sztem se idegeskedj, minden rendben lesz :wink: nyugi nyugi :!:

Csokiiiiiii
Te egy zug vagy :lol: :lol: :lol: :D
Igazad van, ha van mást csinálni, akkor lekötjük magunkat mással, úgy sincs esemény :D ha meg lesz akkor meg azért :lol: 8)

Zsu
sajnálom, hogy mindent meg kellett mozgatnotok azért a fránya szuriért, de a lényeg, hogy megvan :!: 8)
Juhééééj, akkor kezdhettek :D
Örülök nektek nagyon :D

Szuzy
pusszantás nektek :wink: Cpikének is add át :lol:

Szylvie, Gabi, Bri, .............és aki még kimaradt, nektek is hatalmas puszika :!: :wink:

(Odry, ment a szavazat) :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok Csajok :!:

Én már 6 óra óta fent kukorékolok :shock: annyira éhes voltam, muszáj volt ennem egy pár falatot :wink:

Nem lesz jó idő a hétvégén sajnos :cry:

Gyancsi
Már sms--ben megírtam a dolgokat, nyugi van, egészséges Gombócka, anyukája érzi a legjobban, hogy minden a legnagyobb rendben van a kis pocaklakójával :!: :wink:

Zsu
Nem semmi, hogy mi mindent meg kell az embernek mozgatnia egy szuriért, úgy, hogy ennyi gyógyszer cég van és ilyen drágaság van, nekem ez felháborító, hát ez Magyarország kérem :!: :shock: a lényeg, hogy sikerült beszerezni és mehet, indulhat a sikeres lombik :!: :wink:

Vanili
Jó, hogy jelentkeztél, azért néha írj, ha nem is sokat, de legyalább annyit, hogy megvagytok és jó az idő :!: :lol:

Gabi
Jó munkát itt is mára és holnapra, nem ám sokat hajszolni magad :wink:

Betty
átadtam Cipikének is, apukáját kértek meg egy pusszantás erejéig :!: :lol:
Hétvége :?: voltatok mostanában valahol apácskával kirándulni :?:

Többieket is pusszantom, szép hétvégét, jó pihizést :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lányok :!: Kellemes hétvégét mindenkinek :!:
sylvie1376

Betty65!

Szuper!!!
Köszönöm szépen!

Odry

Kép

Kép
odry

Sziasztok,

Erre felé semmi különös csak egész nap esik ez a trágya eső!!!! Semmit nem lehet csinálni be vagyunk szorulva a lakásba.

Nekem csütörtökön megjött piri pont 28 napra ami nem is tudom mikor volt utoljára vagy volt-e ilyen...? De a lényeg, hogy a műtét nem zavart be mert ettől féltem.

Most nincs időm visszaolvasni majd talán holnap addig viszont puszilok mindenkit!!!!

Jó éjt lányok

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Sziasztok

Gyancsi, drukkolok a kombiteszthez, nem lesz semmi baj.

Gabi, a decát az előző stimunál sem kaptam, azt még longos próbálkozásnál írták fel.A fostimon 24 db volt 31ezer.Ha a kh patikájában lett volna akkor 3500al kevesebbe kerül.Mindegy az a lényeg, hogy tudtunk venni.
Remélem jól vagy!

Betty, olvastam a blogodat, ti is nemsokára kezdtek!!Tök jó!

Suzy, azt mondták a gyógyszertárakban, hogy ilyet csak rendelésre hoznak, másnapra meg is lett volna, ha nem péntek du-n lett volna.Ráadásul még bunkó is volt az egyik gyógyszertásosnő, mondta, hogy ilyen drága gyógyszert csak nem képzelem, hogy tartanak??Erre mondtam neki, hogy meg is érdemli, mert nem itt hagyom azt a rengeteg pénzt! De még egy algopirint sem veszek ott, az tuti.most már tudom, hogy a déli pu-nál lévő gy.tárban mindig van.
Remélem jól vagytok! Hányinger elmúlt?
Vendég

Halihó!

Ekkora trágya időt :shock: :evil: pfúúúúúúúú, de utálom már az esőt :!: :cry: nem lehet szinte semmit csinálni kint és olyan rossz az ember be van zárva a házba, rossz kimenni és mára hideg is lett :!:

Szrityi
örülök, hogy nem zavart be a műtét pirinek, most már akkor hajrá++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu
hát elég bunkó nőt fogtál ki az biztos :!: pedig kellene legalább egyet olyat tartaniuk, mert van hűtő is meg minden már manapság egy gyógyszertárban :!:
nem múlt még el a hányinger, de csillapodott, már jól elvagyok vele, még a szagokkal is küzdök :!: :wink: de egyébként nem panaszkodom, mert jól vagyunk, kicsit már izgulok a keddi genetikai szűrés miatt :oops: :wink:

Mindenkinek további szép vasárnapot :!: ha van időtök és kedvetek jelentkezzetek :wink: addig is drukk hegyek mennek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok,

Visszaolvastam. Először is
Zbinyeknek: Picit megkésve, de Boldog XXX. Szülinapot!!!!

Suzy:
Ha most kezdhetnénk férjecskémnek a gyerkőc lenne a szülinapi ajándéka, semmi mást nem adnék neki ennél szívesebben....
Május 10.-én kérdezted "ügyben mi újság ?" Mire gondoltál?
Nekem küldheted róka komát én tárt karokkal várnám!!!!

Gabi:
Nőtt már a poci?

Bri:
Nem semmi az ügyintézés!
De nagyon jó "hallani" az írásodból azt a boldogságot amit most érezhetsz! Nekem Rici 4 éve kérte meg a kezem és az is ilyen boldogságos volt! Nekünk Vácon volt az esküvőnk ha Pest melletti helyeket nézel nagyon szép a Főtér. Ha gondolod küldök képeket és meg tudod nézni. Templomi esküvőt szeretnétek?
Én is várom már mit mond a doki bácsink. Most már benne van minden bizodalmam.

Vanili:
De jó téged is látni, már hiányoltalak!!!

Gyancsi:
Szerintem ne izgulj bizti semmi baja a " kis kukisnak " odabent! Mit szerettél volna amúgy?

Kismamik:
tudtok már valamit kinek milyen nemű lesz a picikéje?

Zsu:
marha jó, hogy még a patikus van felháborodva mikor te hagysz ott egy rakat lóvét! Ahelyett, hogy értékelné!

Itt volt az anyósom és kérdezte mi lesz a béjbi neve ha megszületik mondtuk mit szeretnénk fiú-lányt ( ez még titok ), erre azt mondta de hát azokat nem lehet becézni. Mondtuk dehogynem: "pici Rici" :-) ! Hát akkorát nevetett mindenki.
szrityi

Helló!

Szrityi!
Ez tök jó,hogy megjött 28 napra.És akkor most hogyan tovább?
Pocim nőtt,de szerintem nem sokat.Mi még nem tudjuk mi lesz,de én úgy érzem lány.Aztán ki tudja..!

Zsu!
Már keverem a dolgokat :oops: Akkor ezt a gonal helyett kaptad?
Jól vagyok,köszi,csak ez a rossz idő ne lenne.
Csütörtökön már uh lesz?Húúú,de jó.
Tudod,nagyon-nagyon drukkolok!!!!

Gyancsi!
Kombiteszthez és uh-hoz mára megy a drukk!

Mindenkinek aki akciózik++++++++++++++++++++++++

És persze pusziiiiii

Kép
cukigabi
Budapest

Halihó :!:

Na ettől sokkal szebb napot kívánok Mindenkinek, most már annyira elegem van az esőből :evil: :!: :!: :!: én felvettem a szövet kabátomat, annyira fáztam reggel, tegnap fűtöttünk, nem akartam felfázni, komolyan nem gondoltam volna, hogy májusban vissza kell kapcsolni, ha nem is egész napra, de muszáj volt :!:
Ti fűtöttetek :?:

Hogy telt a hétvégétek :?:
Én egész hétvégén szinte aludtam, ilyen időben nem is lehetett mást csinálni :!: :roll:

Sok puszi és drukk hegyek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szrityi
Leident kérdeztem :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gyancsi
Kombiteszthez egy nagy kalappal++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++kicsit megnyugodtál :?: milyen volt otthon, egyedül voltál vagyis ketten a pocaklakóval :?: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Csajok!!

Nagyon szépen köszönöm a nyugtató szavakat a nyaki redővel kapcsolatban, utána olvasgattam, és tényleg nagyon sok helyen 3-ig tartják jónak, úgyhogy megvagyok valamennyire nyugodva...Ma megyünk a kombitesztre , drukkoljatok :wink: Amúgy azon gondolkodtam, hogy szerintetek az nem befolyásolja a vastagságot, hogy a páromnak is iszonyú vastag és rövid a nyaka??Inget konkrétan nem tudunk neki venni, mert ami jó nyakban, az 3 méterrel hosszabb a kezénél :D Már erre is gondoltunk, hogy lehet csak genetika :wink:

Vanili- Örülök, hogy te is be-be kukkantasz!! :wink:

Gabi- Mekkora már a pocakod???Dobhatnál egy képet :wink:

Sylvie- Köszönöm neked is!!! :wink:

Zsu- A lényeg, hogy meg van a szuri, a többit felejtsd el :D Hajrá++++

Betty- Ti mikor kezditek a szurizást pontosan???Kicsit kiestem a dolgokból, pedig szoktam tudni :oops: :wink:

Suzy-Gratula 12.héthez :D Hányinger , émelygés elmúlt már??Minden rendben lesz a genetikán, nyugi :wink:

Szrityi- Gratula a 28.napos ciklushoz :D Nekem a kis kukis tökéletesen megfelel, bár ha kislány lenne annak is örülnék, csak egészséges legyen, az a legfontosabb :!:

Bri, Ancsuka-????

Ma annyit kell mosnom, hogy csak na.....Párom nem mosott magára természetesen egész héten és az én cuccaim is itt vannak, ki kell pakolni , áááááá-UUUTÁLOM :evil: :wink:

Mindenkinek szép napot!

Puszi
Ancsi

KépKép
gyancsi

Gyancsi
Sztem az nem befolyásolja, Én arra gondolnék, hogy amikor voltatok már majdnem 13 hetes voltál és ahogy halad a terhesség előre a nyaki bőrredő vastagszik :arrow: Én így gondolom :!: :roll: és a kombi tesztnek mikor lesz eredménye :?:

Van még hányinger, de már nem sokszor :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy- Fogalmam sincs, de ma rákérdezek, szerintem az egy pár nap ( gondolom én :wink: ), mire megvan a kombi teszt eredménye!!Egyébként én is úgy tudom, hogy a terhesség korával fokozatosan nő a tarkó redő is.....Így azért benne van a zabszem a seggemben, hogy ma mit fog mérni a doki.....Elvileg ma vagyok pontosan 13 hetes ( az inszem szerint)!

KépKép
gyancsi

Gyancsi
Akkor ma is lesz uh :?: drukkolok nagyon+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy- Aha , ma is lesz Uh!!Elvileg a pénteki az nekem csak egy plusz Uh volt, amit privátban pénzért csináltattam, hogy Anyum és tesóm is lássa a babát, mivel ugye az összes Uh itt van kint és ők is szerették volna látni :wink: De van róla DVD-nk is, úgyhogy most már Non-Stop nézhetjük Gombócot :D

KépKép
gyancsi

Jah értem :!: :wink: akkor jó baba mozizást :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép estét mindenkinek!!

Megjöttem a dokitól, megnyugodtam.....3-szor is megmérte a nyakiredőt, a legtöbb az 2,3 volt, amire azt mondta, hogy egyáltalán nem vészes, picit több, mint az átlag....Kiszámolta a korom és a nyaki redő alapján a kromoszóma rendellenesség rizikóját: 21.triszómia 1:903, 18.triszómia 1:4384, 13. triszómia 1:8484.....Azt mondta, hogy abszolut negatív a leletem, ő nem kötelezne a kombinált tesztre ( vagy is a vérvétel részére, mert képzeljétek az nem volt benne a mai vizsgálatban, azért külön elkell mennem a Wels-i kórházba), de ha engem megnyugtat akkor csináltassam meg, adott beutalót...Holnap kérek időpontot, de már most boldog vagyok :D :D :D Köszönöm a bíztató szavakat mindannyiótoknak!!

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi

Gyancsi!
Örülök,hogy megnyugodtál!
És ő is azt mondta,hogy kisfiú?Vagy azt most nem néztétek?

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Lányok!!
Gancsi nagyon örülök a jóhírnek :!: :!: Én már tűkön ülök hisz nemsokára eljutok a dokihoz s remélem hamarosan kezdhetjük a progit :!: Jó egészséget mindenkinek holnaptól ujra meló :!: Jó éjt mindenkinek :!:
sylvie1376

Most csak bekukk, mert késő van :D

Gyancsi
pontosan 10 nap múlva kezdem a szurikat :wink:
Örülök az eredményednek, mondtam, hogy nem lesz semmi gond :wink:

Szuzy
gratula a 12. héthez :wink:

Többieknek továbbra is mennek a drukkok :!: +++++++++++++++++++++++
Puszilok mindenkit :!:

(azért nem jövök sűrűn, mert a lombikra valahogy ki akarom kapcsolni teljesen az agyam, nem akarok folyton ezen rágódni, és olvasgatni, remélem megértitek-amúgy nagyon jól vagyok, és nagyon várom már :D )

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty!
Mi is várjuk,hogy kezdjetek.És,ha nem jössz akkor is gondolunk rád!
:lol: Megértelek!

Gyancsi!
Dobok képet,ha ti is dobtok Suzyval! :P :P :P
Amúgy mindenki azt mondja,hogy jól látszik már.

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok :!:

Gyancsi
Örülök itt is a jó hírnek, nyugi van :!: :wink:

Betty
köszi :wink:
nagyon drukkolok továbbra is+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++foglald el magad az lesz a legjobb, várunk :!: :wink:

Gabi
Én csinálok képet, felteszem :!: :wink:

Puszi

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Helló Csajok!!

Sylvie- Ti mikor mentek dokihoz???

Gabi- Én dobok mindjárt képet :D Aztán várom ám a tiédet is meg Suzyét is :D

Suzykám- Mára egy nagy kalappal a viszgálaton, minden rendben lesz, ez nem is kérdés :wink:

Betty- Megértem, hogy nem kötsz mindent az orrunkra, annyit mondj amennyit jól esik.....Szerintem szavak nélkül is tudod, hogy mindannyian iszonyúan szurkolunk értetek :wink:

Na csajok a tegnapi vizsgálatnál kiderült, hogy 50 euro-ért csak megnézte UH-on a nyaki redőt a doki, vérvételről szó sem volt....Szóval így ma reggel felhívtam a Welsi kórházat és kaptam is időpontot 13.15-re......Egy nagyon kedves doki néni vizsgált meg, először ultrahanggal ( szegény gyereket az elmúlt 5 napban 3-szor Uh-ozták, már nagyon unhatja, ráadásul annyira cuki, minidg alszik, alig akar felkelni ).....Na most a doki csaj 1,5-,1,9 ilyeneket mért nyaki redőnek....Én mondtam neki, hogy az nem valószínű, mert itthon a legjobb szakember nézte meg, kizártnak tartom, hogy ekkorát tévedjen.....Csinált még vagy 15 mérést, egyiken sem volt 2 felett.....Na ezután behívott egy másik dokit, hogy ő is nézze meg, mert nagyon nagy az eltérés a mérések között...Bejött egy zselézett hajú, rágózós nagyon laza faszi.....Hát ő is 2,4-2,5-nek mérte, szóval a csaj nem tudom, hogy mi az anyját nézett.....Minden esetre a srác azt mondta, hogy 2,5-ig abszolut normális, úgyhogy semmi okom az aggodalomra, ez teljesen redben van :lol: :lol: Ezek után levették a vért és 2 nap múlva telefonálhatok az eredményért :D Ja ez a kis manőverem amúgy még plusz 160 euróba került, de tojok rá, a gyerek egészsége és az én nyugalmam nekem minden pénzt megér :wink:

KépKép
gyancsi

És a mai pocifotó: 13+1 hetes

Kép

KépKép
gyancsi

Sziasztok Lányok :!: Szép estét mindenkinek bár az eső elállt a szél fuj :!: Gyancsi csini a fotód :wink: Május 25-én megyünk a konzultációra már alig várom :!: Tudnátok nekem segíteni a Kaáliba ugyanannyiba kerül az injekció mint a patikába :?: Sok puszit mindenkinek :!:
sylvie1376

Gyancsi!
Akkor mostmár tényleg megnyugodhatsz!
Nagyon csini vagy,majd csinálok én is képet.

Sylvie!
25-e mindjárt itt van! :lol:
Injekcióban nem tudok segíteni,nem Kális vagyok/voltam.

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Este már nem tudtam jönni a hírekkel, nagyon fáradtak voltunk, annyit idegeskedtünk :oops: :wink: a lényeg, hogy minden a legnagyobb rendben van Cipikénkkel :lol: nagyon boldogság volt számunkra, hogy láthattuk Őt és hogy egyáltalán van nekünk :D

Szeged legjobb uh-os dokijánál voltunk, akiben megbízok már régóta, apróra átnézett mindent, de annyira mozgott a kis béjbink, hogy alig tudta lemérni, 3/4 órát voltunk bent :shock: :wink: nekem nem tűnt annyinak :wink: :!: és a méretek:
CRL:58,5 mm :arrow: pontosan 2 hét alatt nőtt kétszeresét
nucha: 2,2 mm, először 2,9-et mért na ekkor a sírás kerülgetett, de aztán megmérte egy másik szögből és mondta, hogy nem jó az előző, mert belemérte az amnion vastagságát is, de jelzem tényleg nehéz volt lemérni, mert annyira mozgott, kalimpált :shock: :lol: és a végén akkor nyugodtam meg, amikor látható volt az orrcsont is :arrow: van még nagyon sok adat, de azt most mind nem írom le...szíve is rendben van, 4 üregű :!: :wink:

Nem sokat aludtam éjszaka, az uh hatása alatt voltam, járt az agyam és olyan furcsa még mindig számomra, hogy már mindene meg van a babónak, láttam is uh-n, csak még ugye nem érzem, hogy ott van :arrow: számomra ez olyan fura érzés még mindig :wink: :roll: boldogok vagyunk, mehetek a védőbe a kis könyvért most már :!: :lol:

Ja és nem akart elfogadni egy fillért sem, mert hogy ismerjük egymást, de mi azért ezt nem hagytuk :!: :wink: apácska azt mondta ez neki minden pénzt i meg ért volna :!: :wink: annyira boldog Ő is :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt Csajok!!

Mi ez a nagy pangás?? :shock:

Sylvie- Köszönöm szépen, 25-e mindjárt itt van, nagyon szorítok :wink: Szerintem nem drágább a Kaáliban megvenni a cuccokat...De azért lehet jobb ha rákérdezel! :wink: Ki a dokid?

Gabi- Köszi a képdicsit, várom ám a tiédet is :wink:

Suzy- Gratula itt is a jó eredményhez!!Képet tőled is várom ám!Pontosan ugyanezt érzem amit leírtál....Hogy hihetetlen,hogy egy ekkora baba ott úszkál a pocakomban és én semmit sem érzek belőle...De már csak pár hét, állítólag a 16.héttől már lehet érezni, nagyon várom :D

Itt gyönyörűen süt a nap, a kedvem is nagyon jóóóó és mindjárt itt a nyár, juhéééj!!! :lol: 8)

Mindenkinek szép napot!

KépKép
gyancsi

Sziasztok,

Gyancsi :
ari a poci kép még nem olyan nagy vagy csak én látom rosszul a képen? És örülök, hogy most már több doki is megnyugtatott, hogy minden oké Gombóckával.

Suzy:
Cipike is rendben van ez is nagy öröm!!!!
A Leidennel az van, hogy nincs!!!! Téves az előző papír. Jó mi? Nem elég, hogy a műtét előtt a vizeletet is elcserélték, még a Leiden is téves. Mondjuk egy vizelet sem jó ha el van cserélve, de egy Leidennel játszani? A dokimmal viszont abban maradtam őt nem érdekli van-e vagy nincs a lényeg, hogy volt 1 trombózis a szervezetben így Ő ajánlja a stimu -és a terhesség alatt a véralvadásgátlót, és hát megmondom őszintén én is inkább szúrom magam és járok havonta kontrollra csak ne legyen majd baj. Bár ennek ellenére a hematológus nő is a stimu alatt javasolja. A többit az orvosomra bízta. Azt mondta baj nem lesz ha kapom csak hát kellemetlen a szurizás. De azt már fél lábom is kibírnám.

Betty:
Csuriban a kezem érted annak ellenére, hogy nem jössz. Most csak magaddal törődj és kívánom, hogy sikerüljön!!!!! Én is gondolok rád így is akár csak a többiek.

Puszi mindenkinek
szrityi

Halihó :!:

Sylvie
drukkolok nagyon neked is, szuper...már nemsokára itt az időpontotok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++szép napot :!:
Sajnos nem tudok segíteni a Kaális dologban :!: :oops:

Gabi
V.v megvolt ma :?:

Gyancsi
Én ezek után fel sem merem tenni a képet a pocakomról :oops: :wink: nekem akkor van :roll: :!: :wink:
de jó Neked, itt olyan sötét és szürke minden :evil: már annyira elegem van ebből a rossz és hideg időből :!: :cry: fűtünk otthon, itt bent meg meg lehet fagyni :evil:

Szrityi
Ez nem hiszem el :shock: nagyon durva :!: :!: :!: a sógornőmnek is van véralvadási problémája, ami miatt elvetélt többször, de ezt már írtam...végig kell a terhesség alatt és előtt is már szúrni, mert csak akkor hatásos :!: nemcsak a stimu alatt :!:

Többieket is pusszantom :!: :wink: és drukkolok egyben+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Szrityi!
Nincs Leiden? :shock: :shock: :shock: Ez jó hír,bár tényleg nem árt az óvatosság! :wink:
És mikor kezdtek?

Suzy!
Vv megvolt,ügyes volt a csaj,nem szadizott szét :lol:

Nem volt uh :cry: 2 hét múlva nagy genetikei uh lesz,akkor szerintem már megtudjuk,hogy tényleg csajszi-e.Pont a szülinapomon :lol:

Szurizósoknak drukk++++++++++++++++++++++

Várakozóknak időgyorsító :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

És persze puszi mindenkinek
Fotót ma megpróbálok csinálni,csak mindíg elfelejtem :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Mégse a szülinapomon lesz az uh,hanem 2 nappal előbb :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Jó reggelt Csajok!!

Gabi- Na akkor a szülinapodon már tutira tudni fogod a babócád nemét, annyira kiváncsi vagyok :D Én is kislányt tippelek :wink:
Képet ma nem elfelejteni :wink:

Szrityi- Ez a sztori nem semmi :shock: Még jó, hogy nem valami halálos betegséget mutattak ki az elcserélt vérből és jól elkzedtek volna kikezelni belőle :shock: Vazzzeeeeg :shock: :shock: :D Jól látod, nem nagyon van még hasam.....De szerintem lassan elkezd majd nőni.....Mikor most otthon voltam , a barátnőmnek volt a 30-ik szülinapja.....A pasik állandóan a mellemet bámulták ( mert az nagyon nagy lett) és mikor mondtam nekik, hogy terhes vagyok, azért ekkora akkor azt mondták: Jó lerázós duma!!! :shock: :D :D Szétpusztultam :D :D :D

Suzy- Mára ide is ideért az ocsmány idő, állítólag egy hétig ilyen lesz :evil: Nyugodtan tegyél képet a pocakodról, szerintem minél nagyobb annál szebb , én már nagyon várom, hogy az enyém is látszódjon :wink:

Ma kell telóznom az eredmény miatt, várom, de azért még húzom kicsit...Olyan 11 körül szerintem odacsörgök :wink:
Nekem ma mennem kell a kolleganőmet meglátogatni, meg veszek Apjuknak egy utazós táskát ( tudjátok olyan repteres huzogatósat :D ), mert augusztusban megy Hollandiába és csak kézi poggyászt visz, viszont nincs olyan táskánk ami ennek a célnak megfelelne :wink:

Mindenki vigyázzon magára!

KépKép
gyancsi

Sziasztok

Gyancsi, biztos jó lesz az eredmény!

Gabi, szóval te is ikrek vagy? :D

Suzy, te is rakj fel képet!

Betty, sokat gondolok rád, ti is mindjárt kezdhettek!

Szrityi, ez az elcserélős sztori nagyon durva, még jó, hogy nem kezdték el kezelni.

Én most jöttem haza a kh-ból. Ma van az 5.nap, van két 16mm-es, 13-as, 12-es, és 5db 11-es peti.A mnyh baromi vastag, 13mm :shock: A múltkor ilyenkor 5mm volt, pedig most nem szedek semmi méhpempőt, úgyhogy nem is fogok.
Kaptam még szurikat, gonalt, cetrotide-ot, és még fostimont.Ezzel a cetrotiddal most akkorát bénáztam, még mindig röhögök magamon :D :D összekutyulom, és be is szurtam a hasamba, közben rájöttem, hogy nem légtelenítettem, kihúzom, légtelenítem, újra beszúrom, elkezdem nyomni, erre kijön a másik lyukon, akkor gyorsan kihúzom, és a hasam másik felére nyomom a többit. :D :D És most viszket mint két oldalon a hasam. :twisted:

Hétfőn kell újra mennem uh-ra.
Vendég

Zsu!
Ezek nagyon jó eredmények!Ilyen szépen haladj tovább!!!
Igen ikrek vagyok,férjem néha ki is van tőlem.

Gyancsi !
Nagyon remélem ,h akkor már fogom tudni,h mi lesz.
Eredményt írd majd meg,de tuti jó lesz. :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Csak bekukkantottam, remélem mindenki jól van :!: :wink:
Továbbra is mennek a drukkjaim kinek mihez kell++++++++++++++++++++++++ :wink:

Zsu
nem semmi eredményeid vannak :o :shock: elámultam most, és nagyon örülök neki, csak így tovább :wink:
A mnyh vastagságod is brutááááál :o :lol:
(érdekes, mikor én sem szedtem rá semmi pempőt, meg kiskutya fülét is, sokkal vastagabb volt :roll: , úgyhogy én sem fogok most sem semmit szedni rá)

betty615

Zsu- Ezek tényleg nagyon-nagyon jó eredmények :D :D Drukkolok, hogy a folytatás is legalább ennyire sikeres legyen!!!!

Betty- Gondolok rátok sokat :wink:

Gabi- A fotót nem elfelejteni!! :wink:

Lányok én is most nagy boldogságban vagyok, visszahívott a dokinő a kórházból a kombiteszt eredményemmel, és a Down kockázata 1: 7000 valamennyihez, úgyhogy megnyugodtam, azt mondta ő is, hogy ez egy szuper eredmény :D Meg is simiztem Gombóckámat, hogy ügyes volt :D

KépKép
gyancsi

16+6 :lol:
Kép
Az előzőhöz képest nem sok a külömbség,de ezen másik nadrág van rajtam,meg más a póz is.

Kép
cukigabi
Budapest

Gyancsi!
Szuper!!! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?