Aviubi!
Örülök, hogy túl vagytok a szurikon! Jó lehetett a szülinapi buli, biztos lelkesek voltak a kicsik!
És így utólag is boldog szülinapot a nagyfiúnak!
Teszteltél ma? Hogy vagy? Sokat gondolok rád ma! Remélem mégsem jött meg, és ott az a baba a pocakodban!
Babicsek!
Nagyon sajnálom a cicát, nehéz lehet elengedni, de ennek most így kellett lennie. Ölellek!
Mióta felvetetted ezt a Medárd napot, hát nekem is ez van eszemben, tényleg nagyon sok az eső... Egyre több helyen van lehetetlen helyzet. Az anyósom a Szikszói kórházban dolgozik, ott már a földszintem víz van...
Vius!
Örülök, hogy Darinka jobban van! Annyira édes ez a kislány! Nagyon jók a képek! Az a tükrőződős meg tényleg díjnyertes kép lehetne, olyan édesen belefeledkezik!
Aagassi!
Hogy vagytok, visszekerült minden a régi kerékvágásba? Vagyis van már kerékvágás, kialakult már nálatok is rendszer? Kitartást neked, és azért próbálj meg nem elfogyni!!!
Sajnálom az ügyeletet, ez elég furcsa, hogy a gyám nem adta oda a közgyógy kártyákat... Csak letelik végre a 30 nap!
Monic!
Örülök, hogy ennyire is jöttél hírt adni magadról! Azért ne terheld túl magad! Remélem sikerült tényleg előre dolgoznod, és szusszanhatsz kicsit!
Syl!
Jó, hogy jöttél! A 6. héten már látszódni szokott a petezsák, és lehet tudni, hogy jó helyen a baba. A többségnek ekkor már akár szívhang is van. Drukkok mennek neked is továbbra is!
Nati!
Ez az új vonalzó és a Bencus-fotó is nagyon jó! Persze azért élőben találkozni volt az igazi! Lányok, hogy tényleg milyen sármos nagylegény már ez a fiú!!! Rögtön megismertem, mikor belépett az ajtón!
Olyan kis mosolygós, vidám, mint a képeken! Nagyon jó volt találkozni a szüleivel is, Natival tudtunk kicsit beszélgetni, nagyon jól esett nekem is, hogy összefutottunk!
Drukkolok, hogy Rab szigetére már ne hármasban menjetek!!!
Tényleg szervezhetnénk topik talit!!!
Bazsa!
Ne nézd a korod, én itt mindenkit egy korúnak érzek, kezelek!
Gratulálok az inszemhez!
A tüszőrepedést ha jól értem vérvételből állapították meg? Elvileg max. egymást követő két nap lehet tüszőrepedés, annál nem távolabb, és ha ma lesz, akkor még mindig jó helyen lesznek a katonák, nyugi!
És igazad van, ez most sikerülni fog!!!
A vérzés szerintem ember függő, nálam nem volt, de én is úgy tudom, hogy ilyenkor természetes, ne aggódj rajta! Ilyenkor bejuttatják méhszájon belülre a katonákat, és közben lehet kicsit felsérették a méhszájat, de az gondot nem okozhat, tényleg!
Remélem lassan a nap is kisüt nálatok, már nekem is elvonási tüneteim vannak.
Rodi!
Hogy vagy? Hogy van a fejed? Remélem javul, és már nem fáj annyit!!!
És mesélj, mi volt ma? Megnyugodtál végre teljesen?
Bumi!
Tényleg uh van nálad? Mesélj, mi volt!! Rád is sokat gondolok, hogy vagytok?
Lucuzs!
Nagyon jó lehetett a koncert! És Bogi is édes! Olyan jó volt olvasni a soraidat!!
És jó lehetett ma a szívhangot hallgatni! Érzed rendszeresen a mozgását, azért tudtad, hol bújkál a babó?
Bikfy!
Hogy sikerült a vizsga! Nagyon drukkolok neked holnapra, hogy jó híreket kapj!!!
A kutyádban nem volt mostanában kullancs? Nekem azt mondta az állatorvos, hogyha napokig rossz kedvű a kutya, és előtte kullancsot szedtem ki belőle, akkor menjünk hozzá, mert fertőzött lehetett a kullancs, és van rá ellenszer, csak minél hamarabb el kell kezdeni kapnia!
Beze!
Drukkolok, hogy ez az epegörcs végre megszűnjön!!!