noki!
besz..rás milyen képek vannak, boti ugyanígy aludt a babakocsiban. lazára veszik nagyon. most már sehogy nem alszik a babakocsiban, ezért nincsenek már ilyen képek. régi szép idők, mikor még aludt....
gratulálok a mászáshoz és a fogakhoz. már csak 16 és kint van a java
hugi!
hát fiú, ez még csak a kezdet. boti 3 hós korától hordja a borostyán nyakláncot, végig szívás volt a fogzás, de jól áll neki
azért reménykedj, tedd a nyakába, hátha..
egyébként gyulladás csökkent és immunrendszer erősítő hatása is van, nagyon ritkán volt beteg boti, másfél év alatt 6x, de ebből egy volt komoly, a torokgyuszi 1 hétig 40 fokos láz, nem ment le semmitől. fürdésnél nem nyugszik meg a kis tökös? nálunk is gáz volt a délután, ha szél volt, ha eső, ha nap mindegy, ordított. éjjel is. most kezdi átaludni az éjszakát, pedig másfél éves. bezzeg a csajok!! ők azért jobb babák szerintem. de mi majd alszunk később, miközben a lányos anyák tövig rágják a körmüket, hogy hol mulat a lányuk és kivel
gondolom ezeket a frontokat nem bírja szegény. nagyon édi, 10-es skálán a szerelem 20-as? később, mikor anyás lesz, mert tuti az lesz, akkor elolvadás erős lesz. fegyelmezés semmi
köszönjük a bókot, nem kell vinnem csajozni, megy magától. érdekes a lányokat nem bántja, a fiúkat sajnos gyepázza, néha szénné égek
tinkyb!
örülök,hogy mentek lombikra és nagyon nagyon fogok neked drukkolni. mi télen megyünk a tesóért, ha addig fel fogok tudni lélekben készülni. egyenlőre még kértem egy kis időt a norbitól, de már nagyon szeretne egy tesót botinak, persze mert ő keveset van az ördöggel
de hát azért a botis terhességem nem volt könnyű, ha még az előzőket nem is említem. de gyűjtöm az erőt.
sikerült eladni a lakást, most költözés alatt állunk, nem semmi, mert a másik lakást fullra fel kell ujjítani. van rá 30 napunk, egész jól haladunk, mondjuk nekem még boti is mellé......
néha nagyon égedelem, de egyre aranyasobb. most már kezd beszélni, meg tudnám zabálni. csak ne bunyózna. na megyek lányok.
szép napot mindenkinek, remélem fellendülünk nemsokára, mert lassan lesznek új kismamik bibus mellé.