Új privát üzeneted érkezett!

Na mi van itt ma? Hová tűnt mindenki?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

edit: Az egyik ismerősömnek a gengi gélt javasolták fogzásra, de nem tudom milyen kortól lehet használni. A párom használta ínygyulladásra és neki jó volt. Legfeljebb nézd meg. Nem tudom milyen hatóanyag van benne.

kakti: Itt, csak tanulgatok.

Ha nem bánjátok megosztom veletek a most kedvenc képemet. Barbus olyan édesen koncentrál rajta.

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Hali!

Itt vagyok, félkézzel....

Ádám ma annyir aludt, h nem tudom mi lesz éjszaka.

Én az elmúlt napokban úgy elfáradtam, h ebéd után kértem időt és 4 órát aludtam.

Én is szeretnék tankinit..

Hiába sportolok, nem megy le 1 deka sem. szten a szoptatós hormonok miatt lehet, nem ??? vagy a csokis keksz miatt?

Edit! Milyen golyót adtál fogzásra ?

Hajrá Balogh család!!!!!

Reni! Látod, a sok folyadék meghozta az eredményt.

Itt szakad at eső, az aknát már 5x szivattyúztuk ki, pedig menni akartunk a Ligetbe, hát az idén lehet nem húzunk fürdőrucit...

Móni
kokonya

kokonya: A chomumillát szokták adni azt hiszem. Mi Barbusnak adtuk az első hetekben, de nem tudom ettől volt-e nyugodtabb.
vicky79
Budapest III. kerület

Csak gyorsan. Beköltöztünk. Gyerekszoba kész. Takarítás folyamatban. Azért még anyunál alszunk. Fürdőruci: nekem van tini-puni-kinim de nem szeretem,mert hangsúlyozza a csípőhájam! :D Amit szeretek, az olyan,h hátulról bikini. Spagetti pánt meg bugyi látszik. Meg nyakban megkötő. Elöl háromszöges felső, egyben a bugyival. Ja és Noémi felül a pihenőszékben.
Vendég

az őrlőfogak elég messze vannak még. A sorrend elvileg: alsó 2metsző, felső 4, 2metsző lent, 4őrlő, 4szemfog, majd az utolsó 4 őrlő 2-3 évesen. Az 20.
Vendég

Sziasztok!

Már anyukámnál vagyunk Ózdiában, az ő tiptopjával az ágyból is tudok netezni, meg hát halkabb is, mint a saját nagy gépünket bekapcsolni. :D

Gratula Nóri, ügyik vagytok! Tök jó nektek,hogy már a költözésnél tartotok!

Azt hiszem, Samunak is megindult az alsó két kis fogacskája. Nyáladzik is nagyon, az ökle állandóan a szájában van, nyűgike is kissé, és látszik is, meg ha megfogom érezhető is a két kis fogacska,hogy dudorodik. És is elmélkedem, hogy veszek Chamomillat. :shock:

Most először fordult elő, hogy egyedül -azaz kettesben- aludtunk Samuval. Zsoltim Vadnán aludt, én meg Ózdon anyáéknál. De mivel kicsi a lakás, így itt hagytak éjszakára, ők meg anya melóhelyén aludtak egy emelettel lejebb. Még jó, hogy pszihomókus, és van ott ágy :lol:

Képzeljétek, a minap írtam, hogy mikor kéne a tárgyak után nyúlni, meg megfogni. Erre elküldtem a hsz-t, és hallom, hogy zenél a meghúzós kutya a pihenőszéken. Hát az én okos kisfiam megtanulta meghúzni. Azóta örül, mint majom a farkának, és állandóan húzogatja, én meg már álmomban is hallom azt az idióta dallamot. :D

Kép
zsizell

Ja, kihagytam: VIcky,nagyon cuki a kiscsajszi :wink:

Kép
zsizell

Jo reggelt!

Nori! Orulok, hogy ilyen jol haladtok. Nagyon jo lesz nektek, mar biztosan latod te is a fenyt az alagut vegen. :wink:

Edit! Az tenyleg durva lenne, ha mar az orlok jonnenek. Ugyan ez nincs kobe vesve es vannak kulonleges esetek, de a fogzas sorrendje tenyleg ugy van altalaban, ahogy Nori leirta.
Kitartas hozza. Probalj arra gondolni, hogy ha ilyen gyorsan jonnek a fogak, akkor hipp-hopp tullesztek rajta, aprankent, vagy egyesevel is nyugos lenne a gyerkoc, igy viszont egy nagy nyuggel kipipaltok tobb fogat. Tudom, sovany vigasz, de en mindig ezzel vigasztaltam magam.

Lehet, hogy Eriknel is kezdodik valami. Ma is korabban ebredt egy bo oraval, mint szokott, ahogyan az elmult napokban is. Napkozben sokat aludt ahhoz kepest, mint altalaban. Es nagyon durvan megtalalta az oklet, kb csukloig nyomna be mind a kettot a szajaba, ha nem lenne a folyamatnak fizikai korlatja.
Mindent megtesz a kisrac a fordulasert. Haton fekve ugy jar a laba, mint a cseplogep, ossze-vissza kapalozik, biciklizik. A kanape kicsit lejt befele, tegnap ott fekudt es pillanatok alatt hasra fordult, kihasznalta, hogy a dolesi szog segiti a fordulasat. Mondtam is neki, hogy raerunk meg ezzel, nem kell ilyen hamar kapaszkodni.
Ha negy-ot honaposan kezd el forogni, en azzal boven beerem, addig meg szeretnem kihasznalni, hogy csak egy izgo-mozgo gyermekem van es egy pici babam. :D

KOmolyan mondom, hogy ez a f.s ido az oruletbe kerget. Esik, fuj, hideg van, gondolom, hogy nem kell reszleteznem, ti is erzitek, latjatok. Miert van erre szukseg majusban???
Es az egy dolog, hogy mi benottunk a lakasba, K. egesz nap nyugos, mert nem tud a kertben jatszani, de szegeny szuleimnek kb az osszes munkajuk a semmibe vesz. Anyukam sirva hivott, hogy az aprilis vegen kikelt krumpli megallt a fejlodesben, egy par bokrot kiastak es dobbenten tapasztaltak, hogy konkretan bele van rothadva a foldbe. Otbol negy. Kb semmi sem lesz belole, pedig az en szuleim az ilyesmit nem kis mennyisegben csinaljak, tekintve, hogy ebbol elnek. A takarmanykukoricat (ami szinten nem csak sajat reszre menne, hanem eladasra) meg el sem tudtak vetni, mert amiota vetni lehetne, azota all a viz a foldeken, szoval nincs hova. :twisted:
Fogalmuk sincs, hogy mibol fognak megelni iden.

Mas: tegnap kiprobaltuk a babakocsit. Szuper!
Nagyon-nagyon jo!
A gyerkocoknek is tetszik. EGyebkent nem sokkal nagyobb, mint egy normal babakocsi, mert keskenyebbek az ulesek. A kerekei szuperek, meg az egesz kocsi konnyu, nagyon konnyen iranyithato annak ellenere, hogy netto 22 kg-nyi gyermek volt benne. Kristof aranyos volt, amikor Erik nyoszorgott, akkor atnyult, megfogta az occse kezet es probalta ringatni, hogy hallgasson el. :lol:
Vendég

Sziasztok!
Ma (illetve tegnap) Lili is megtréfált minket. Este, a fürcsi előtt még szokott egy órácskát aludni úgy kb. hattól. Hát tegnap is, mint máskor letettem az ágyába (fáradt is volt) épp hat órakor. Aztán hajnal negyed háromkor ébredt szopizni! :) Gyors pelenkacsere, nagy szopizás és fél háromkor már újra aludtunk - fél hétig! Ez nettó 12 óra! :) De mókás is volt: a cicimből 3-4 sugárban spriccelt a tejcsi, ahogy megszívta az elején. Utána már csak nyelnie kellett. :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kokonya, rólam megy le egy deka sem.. és még csokis kekszet sem eszem, pedig van a kamrában.., de mivel óriás számokkal van ráírva, hogy 1 db 77kalória, így mindig elmegy tőle a kedvem :(

Tej mennyiség/gyorsaság nálunk is helyreállt. Két napja nem mérlegelek, nem nézek órát, de többször etetek mint eddig és most éjszaka már átázott a betét.. Nem használtam semmilyen tejszaporítót, az olajom elfogyott, a lactoherb nem hatott, más meg nem volt otthon.
Hihetetlen, hogy mennyire befolyásolja a hangulatom ez az egész.. ha van tej, tök mindegy mi van én boldog vagyok, ha nincs akkor meg senki ne jöjjön a közelembe.. :shock:

Nóri, kitartás! Családi hátterünk hasonló, ahogy olvasom.. 34hetes terhesen, nekem sem segített egyik nővérem sem pakolni, mikor költöztünk.
Anyukám, mikor két hete voltunk otthon az újszülött kis csöppel, felhívott, hogy vigyáznék e az öcsémre míg ő elmegy spinningre?!!!
Hát mondom NEM!!!
Vendég

Ma reggeli kepek.

Kép Kép Kép Kép
Vendég

jó reggelt!

Megvolt a kórházlátogatás, háát szegény apósom már nagyon le van rongyolódva, de Levente kedvéért addig kűzdött, hogy fel tudjon ülni, és mivel a földszinten van, így kilátott az ablakon. Most egy picit erősebbnek tűnt, de hát már tudjuk azt is, hogy bizony most már tüdőgyuszija is van szegénynek :(

Nóri: megértem, hogy felment a pumpa, szépen cserben hagyott a tesód.. :x

Miért mérlegeltek csajok még mindig? Attól tényleg be lehet kattanni...Mi az első 2 hónapban mérlegeltünk és utána rögtön vissza is vittük szépen. Tényleg a mérleg rabja az ember.

zuzmooo:hogy sikerült a babalátogatás?
Sajnálom, hogy nektek is újból kell szedni a gyógyszert, talán a jó hír, hogy hátha elég Benőnek 2 hét hogy rendbe jöjjön..

vicky: Barbus csuda édes a képen

Bea:Erik nagyon komoly képet vág, tök cuki :)

Lányok, ne stresszeljetek már a furdőrucis képeken, mi nemrég szültünk, nem kell nekünk a Heidi klummal versenyezni. :)

Kattkat: te kérdezted, hogy mit csinál Levi. Hát ugye mi most még örülünk annak, hogy végre normálisan tartja a fejét hason.
Állandóan hidal, próbál hátról hasra fordulni.
A kezével utána nyúl a tárgyaknak és próbálja a szájába tuszkodni és persze mindent megkóstol ezekből.

Edit: hát nem semmit, hogy már kezdődik a fogzás, hátha már könnyebb lesz, hogy kibújt a teteje.

fogzás: a sorrend nincs kőbe vésve, de valóban a lányok által leírt sorrend a normális. DE! Nekem épp ellenpéldám is van már. Szandika :) Először a két alsó metsző, majd a két felső szemfog bújt ki. És íme BIZONYÍTÉK :) Kép
stephie

Szandi milyen kis vámpír volt! Nagyon cuki. Apósodat sajnálom, nagyon rossz már őket ilyen állapotban látni. Én már aput nem láttam az utolsó hónapban, de szerintem jobb volt, mert nem úgy emlékszem rá. Reméljük hogy még azért javulhat a helyzet.
vicky79
Budapest III. kerület

Hát Anita! Ez a minivámpír tényleg tündéri! :)

Ami meg a fürdőrucis képet illeti: én azért nem stresszelek, mert az a kép, amit betettem, 3,5 éve készült, így hát látható, én alaphelyzetben sem vagyok egy szálfa - sajnos. (Bár voltam kisebb is az akupunktúra hatására, de majd eljön annak is az ideje megint...)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

nem nagyon olvasok vissza, csak átfutottam..
azthiszem náluunk is kezdődik a fogmizéria, ilyen vámpírosan nekünk is
az én nagy bánatom hogy ma 7 kor kelt a lány, így megpróbáltam normálisan elcsúsztatni az etetéseket, aminek most az az eredménye, hogy most amikor ennie kéne, elaludt.
így egy zsákbamacska az egész napom, és itt van még nekem a díszpinty apja második gyereknek, és tegnap sokáíg fönnt voltam mert néztem az Adam Sandler(rem. így irják)es filmet.

Tegnap voltak itt a tesómék, egymás mellé raktuk a 2 kölköt, 2 nap különbséggel születtek, de most látszik igazán hogy ilyen picik között is mekkora különbségek vannak
egyelöre hiába "várom," hogy a nagydarab tesóm és a 3xl-es sógornőm agyonetetett gyereke elhízzon és kövér legyen, mert az én napi 4x etetett Mircim gömböcebb mint az ő lányuk. :D :D
csak viccelek
de tényleg gömböcebb a Mirc.de a Biankán tényleg mindent összevetve 2x annyi kaja( és tea meg sárgarépa pürétől kezdve minden)átmegy... :D
JA
slussz poén:
miután teljesen legatyásodtak és csak adóságuk van az isten háta mögötti mucsaröcsögén, kitaláltáhk, hogy akkor ideköltöznek
erről regélhetnék, hogy ok, én is itt vagyok a szülői házban,de én hoztam egy egész lakásnyi bútort, tv-vel, mikroval, és ugyanugy fizetek, mintha albérletben laknék.ők mit hoznak?11 macskát, a kutyát meg a tengerimalacokat?meg a sparhertot?
meg
:nem férünk el w@zze

zsó
Kép
pcd1985

Sziasztok!
Képzeljétek, Lili átfordult! :lol:
Sajnos nem tudjuk, hogy hogyan, de hason fekve tettük le aludni, és hanyatt ébredt. És senki nem járt bent nála! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jányok!!

Elzárt minket egymástól az árvíz az urammal! :cry:

Ő Vadnán van, én meg Ózdon, és a kettő között Dubicsánynál nem lehet átjönni. :cry:
Azt mondják legalább egy hét a lezárás!!!!!! áááááá
Arról nem is beszélve, hogy nemhogy egymáshoz nem jutunk el, de így még haza sem Pestre.

Kép
zsizell

Huhh, Szilvi!
Az gáááááz! :? Sajnállak titeket! (így most anyukádék egy hétig a munkahelyén fognak lakni?)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Éééés!
El is felejtettem mondani: Cincikém ma 3 hónapos! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hát Kakti,nem sok más választásuk maradt. :? Nem terveztem egy hétig itthon ülni. És a nagy esőzés miatt ki sem tudunk mozdulni itthonról. És a férjemet akarooom!!
Majd átúszom a Sajót, Samunak meg még úgyis van búvárreflexe. Vagy Zsolti is átjöhet, ha a Balatont átbírta úszni, a Sajó is menni fog, hogy láthassa a kisfiát :lol:

Kép
zsizell

Boldog 3 hónapot Cincike! :wink:

Kép
zsizell

Erusverus Botijának boldog névnapot!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zsizell, most gonosz leszek, de talán a kedves párod a távollét hatására elgondolkodik. :oops:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla: lehet, hogy igazad van, ez nekem is eszembe jutott már.

Kép
zsizell

Köszönjük szépen a névnapi köszöntést! :)
Kakti, nagyon ügyes Lili, hogy átfordult! És boldog 3. hónapot!

Tegnap jól sikerült a délután, fotós barátaink jöttek, szép képeket csináltak rólunk. Ők fotóztak az esküvőnkön és a lagzinkban. Ezek nem beállított képek lettek, de lehet, hogy majd olyanra is megkérjük őket.

Most kettecskén vagyunk itthon, mert apa elment laboros ebédre.
Hát, ez a fogzás nem lehet túl kellemes sem a babának sem a szülőnek... Boti a takaróját húzza folyamatosan a szájához és azt rágcsálja... (persze hogy nem a rágókáját ill. a rágókáit; ti. kapott már vagy hármat, de azok nem érdeklik, csak az ökle és a takarója...) Kicsit idegesít, mert volt már olyan, hogy teljesen betakarta az egész arcocskáját vele...
:shock:

Normaflore-t vagy valamilyen más probiotikus készítményt adott már valaki a babónak? Mi kb. 3. napja a Normaflore-t próbálgatjuk, mert kicsit nyálkás volt a kakija ill. szerintem kicsit ment a hasa, most viszont mintha szorulása lenne... Lehet, hogy ez az izé okozza? :?

Jajj, Zsizell, ez az árvíz jól betett nektek... Drukkolok, hogy mihamarabb újra együtt lehessen a kis családod!

Hííí, Anita, Szandi haláli a képen! :D :D
És a többi gyerkőc is nagyon aranyos!!! :)

Nyár: mi strandra idén tuti nem megyünk, még szüleinkhez is épp hogy csak eljutunk. Júniusban anyukám szabin lesz, akkor kb. egy hetet leszünk náluk, anyósomékhoz nem tudom, mikor megyünk, bár nekem sok kedvem nincs oda menni. (Van egy kaukázusi juhászuk, aki szerintük baromi aranyos, én viszont frászt kapok tőle. Télen beengedték a lakásba, ott aludt a bejárati ajtónál, de férjem szerint mikor nem voltunk ott, volt olyan is, hogy a hálószobában, az ágyon, amin mi alszunk, ha megyünk hozzájuk... ÁÁÁÁÁ! És olyan büdös volt szegény... Karácsonykor is beengedték, pont mikor vacsiztunk. Már én kérdeztem rá a sógornőmnél, hogy mi ez a bűz, ő nem érzi?! Na, ő kapcsolt szerencsére, és kipaterolták a kutyát. Hát a gyomrom felfordult tőle, komolyan! Bocsi, a kutyatartókat nem akarom megbántani! Csak az a véleményem, hogy egy ekkora testű kutyának semmi keresnivalója a házban, aminek egyébként van udvara. Amin még kiakadtam: anyósom úgy főzött sokszor, hogy közben meg-megsimogatta a kutyát, és nem mosott kezet. Mi meg azon rettegtünk, hogy csak el nem kapjunk valamit... És az a szép az egészben, hogy anyósom is és apósom is orvosok... Még mesélhetnék... Szóval ilyenek miatt nincs kedvem odavinni Botit.)

Kép
erusverus

Ja, az előbb tulajdonképpen azt akartam írni a nyár kapcsán, hogy -bár strandra vagy konkrétan fürödni nem megyünk idén, de én is olyan tankinit szeretnék venni, mert még nekem is látszik a linea negra, meg aztán Boti szépen kicifrázta a hasfalamat a kis lábikóival, mikor még pocaklakó volt. :) Istenem, mekkorákat rúgott az utsó hónapokban... :) De gyakran emlegetjük apával még azt is, mikor először érezte a kis pukkanást a hasamon, ahogy odatette a kezét. :) Hihetetlen... :)

Kép
erusverus

Már megint beázunk... Hurrá! :x Jó, hogy ősszel kifestettünk, és a lakóközösség nem szavazta meg a tető megjavítását... Mi meg ugye a zárószinten lakunk. Persze, aki az elsőn lakik, azt nem zavarja... :x

Kép
erusverus

Lányok, a mostani hajuk még kihullik a babóknak? Most néztem Boti fejét a tarkója felett, és mintha egy foltban kevesebb haja lenne. Olyan mintha elkoptatta volna...

Kép
erusverus

A babahaj elmegy, és jön helyette a végleges. Samunak is már van új hajacskája, meg még régi kis taraja is. Én levágtam egy tincset a babahajából, és eltettem emlékbe. :D

Sajnálom, hogy beáztatok. MI is folyton beáztunk a felettünk laktótól, beletelt néhány évbe, míg megjavíttatta a csövét. Folyton festeni kellett- eléggé idegesítő. :evil:

Kép
zsizell

Zsizell, köszi az infót babahaj ügyben! Megnyugodtam, mert közben anyum is hívott, és nála is rákérdeztem. Bizonytalan voltam, mert azt hittem, hogy korábban tűnik el a babahaj, illetve férjem is azon lelkendezett, hogy Botinak ez már az "igazi" haja lehet, mert nem vettük észre, hogy kihullott volna neki a babahaja. :) Ja, én is beragasztottam pár dolgot egy kis emlékkönyvbe: a köldökcsonkját, a kórházi karszalagját, 10 kicsi körmöcskét, amit először rágtam (!) le neki :), UH-s képeket stb. :)

Kép
erusverus

Bea!
Még a babakocsis hsz-ed után küldtem neked egy privit! Majd nézd meg! :wink:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Halihó.

Mi is megjöttünk. Tesóm ma volt elsőáldozó. A nagyfiúúúúú. Hjajjj még most volt olyan kicsi, mint Kornél.... :roll: Jól viselkedett a kis drágám. Elaludt anyuék ágyán hason a Forma1-en. :lol:

Eszter. Mielőtt megint elfelejtem. Nagyon köszönöm. Komolyan mondom, hogy te mindig olyan jól helyre tudsz pakolni, hogy az csuda. :wink: A szülés előtt is, a szülésnél is és azóta folyamatosan. :lol: Köszönöm mégegyszer :oops: :wink:

Nagyon cukik a babócák. A kis vámpír különösen tetszik :lol:

Zsizell. Ebben az elgondolkozós témában tényleg van valami...

Nóri! Hipphipp hurááá. De jó már nektek :lol: Irigy irigy... :oops:

Na megyek, mert lassan kajaidő...

bellerreni
Eger

???

BEA!
Válaszoltam a válaszodra! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hjajj.
Hát Zsoltinak nem igazán van ideje elgondolkodni, mert sajni a házuk kertjében már áll a víz, és emelkedik a szint. Pakolja egész éjjel a homokzsákokat a katasztrófavédelmisekkel a faluban és torlaszolják el a nyílásokat a saját házukon is. :?
Ráadásul azért jöttünk haza, hogy felújítsunk egy szobát magunknak a vadnai házban - vettünk gipszkartont festéket stb. Soktízezret költöttünk, erre most azt sem tudja hová pakolja el a hatalmas táblákat, meghát a bútorokat, mert úgy néz ki bemegy a víz... :cry:
Bocsi a témáért, de nagyon aggaszt ez az ügy.
Samukának meg Apahiánya van. Már második napja nem látja, és este nagyon sírt szegény fürcsi előtt, mert azt hármasban szoktuk csinálni. És még vagy egy hétig nem tud átjönni a faluból hozzánk :cry:

Kép
zsizell

Erusverus!
Botinak boldog neve napját! :)

Viki!
Barbus nagyon komoly kisasszony :)
Aranyos!

Bea!
Erik egyre jobban hasonlít Kristófra szerintem (vagy nem?)

Anita!
A kis Vámpírának pedig a vérszívó fogai mellett a szív alakú szája is vicces :) Ezt a képet egyszer felraktad már, ugye?
Jó ez a kép a homály háttérrel.
Na pl a mélységélességet nem lehet ilyen jól beállítani az én digi gépemmel, bezzeg a Praktikával.

Kattkat

Kép
kattkat

Zsizell!
Babaügyileg felkészültetek ilyen hosszú ottlétre?
Van elég kajája, ruhája?

Fos idő mondjon le!
MOST!

Kattkat

Kép
kattkat

Zsizell, gondoltam Rátok a Híradó alatt. Drukkolok hogy minél kevesebb kárral megússzátok ezt a xar időt.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sziasztok!

Férjurammal nem beszéltem még ma. Hajnal 3-kor írt egy smst-hogy szeret. Szerintem most alszik, nem háborgatom. Kíváncsi vagyok mekkora a kár.

Mi Samuval a körülményekhez képest jól elvagyunk Ózdon, meghát a panelba nem jön fel a víz. Szerencsére, mivel nem tudtam milyen időjárás lesz, úgy döntöttem az összes ruciját elhozom, hideget, meleget. Hát nagyon jól tettem! Pelenkát majd veszek a Tecsóban. És tápszert is lehet venni recept nélkül (csak persze drágábban), ha elfogyna idő előtt. Anyukám szerint örüljek, hogy nem háború van, mit igazgatom magam. Na, persze igaza van, de azért így is bosszantó a helyzet. :?

Köszi lányok, hogy gondoltok ránk.

Kép
zsizell

Zsizell!
Sajnalom, ami veletek tortenik, foleg a ferjedet a viz miatt.
Hat, en ugy akartam kezdeni az elso hozzaszolasomat, hogy panaszkodom egy jo nagyot a szar ido miatt, de ugy erzem, hogy hozzatok kepest, nekem nincs is panaszkodni valom.
Ettol fuggetlenul utalom ezt a hanyadek idot. Konkretan engem meg a konnyu eso nem is zavarna, de ez nem konnyu eso, raadasul kombinalva ezzel a borzalmas szellel es hideggel...... Szinte nem erdemes felebredni.
A kutyat reggel alig birtuk kirakni, hogy legalabb a dolgat menjen ki elintezni, valahogy nem volt neki sem setalhatnekja.

Kattkat!
Fotokon jobban hasonlitanak, eloben kevesbe. Erdekes, mert van nehany porcikajuk, ami teljesen kozos, a szajuk, a pofijuk, a Hermann-parnacskajuk szem alatt. Az orruk is eleg hasonlo. Tehat szemtol lefele kb teljesen egyforma minden porcikajuk. Az osszhatas meg megis mas! :D
A tekintetuk is, a grimaszuk is. Erik egyenlore kevesbe huncutnak tunik, mint Kristof volt, vegtelen artatlansag es kedvesseg sugarzik belole, K. mar babakent is csibeszes volt. :lol:

Rolunk: egesz jo ejszakank volt, bar nem ugy indult, mert K. felebresztette E-t, akit tizre tudtam visszaaltatni. K. fel tizenegyig porgott. Reggel Feri otkor ebredt egyebkent is, ugyhogy kicsempeszte az eppen ebredo Eriket a szobabol, nem ebresztett engem sem (bar igy is megebredtem), megetette, visszaaltatta a nappaliban. Igy en majdnem hatig lustizhattam, Kristof meg mindig alszik, kopp-kopp.
Tegnap este feltakaritottam a nappalit, konyhat, ma reggel mar kivasaltam es teregettem, szoval csak foznom kell mar ma. (Az emeleti resz hanyadek, kulonos tekintettel a furdoszobara, csempet kellene mosni, kadat, wc-t suvickolni, de ez ma kimarad, nem is gondolok ra inkabb.)
Hogy mit fozok, azt nemtom.
Az auchanba tegnap beneztunk, mert elvileg 79 ft az ujkaralabe, beindulta a tejszines karalabelevesre, de persze nulla darab volt.
Akit erdekel: Ariel egesz jo arban van, 8 kilosat vettunk 4ezerert.

Jah, tok mokas, mindenki megbamulja a kolykoket a tesokocsiban. Szerintem sokan azt hiszik, hogy ikreket tolok, amig kozelebb nem erunk. De paran meg is allitottak bennunket, meg majd beleestek a kocsiba kukkolas kozben. Vicces volt. :lol:
Vendég

Zsizell:
küldöm a pozitív energiákat:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

És egy nagy puszit nektek! :)

Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

zsizel: Én is sokat gondolok rátok. Sajnos ha ez a helyzet marad, akkor mi nem fogunk tudni haza menni miskolcra, mert belemosott minden vackot a vihar az ivóvízbe és nem biztos hogy lehet inni a csapból. Szerintem erre vigyáz te is, bár nem tudom ilyen szemppntból arra felé milyen a helyzet. Kitartás.
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt, kányok!

A fos idő engem is tökre elszomorít, már napok óta nem voltunk sétálni...

De ez tényleg semmi ahhoz képest, ahol áradás van, Szilvi, kitartás Neked és a férjuradnak!

Buckó babám eddig nem volt bukós, de a mai reggeli kaja után vagy 8szor visszabukott, és nem is keveseket... Kíváncsi vagyok, mi maradt meg benne. Félek, hogy beteg... Az miből látszik még? Majd peluscserénél megmérem a lázát.

Nóri, gratula a költözéshez, húzós, de tök jó lesz!!!

boruska

Basszus csajok, úgy néz ki mi se tudunk haza menni. Teljes útzár Sásd fele, összepakoltam, nemsokár megindulunk Szigetvár fele. Kérlek gondoljatok ránk, hogy haza tudjunk jutni. Félünk, hogy mi lehet a Zselicben, mert ha az erdőben fakidőlés miatt elakadunk, akkor nem jutunk haza.

zarja

Szintus, igen meggyógyult Léna, remélem nem lesz újra beteg... pláne, hogy a héten oltást kellene kapnia.

Az esőből nekem is elegem van, de ez ugye semmi ahhoz képest, hogy más a gáton küzd a házáért, így nem panaszkodom.

Pedig jöhetne a jó idő, mert én csavargást és keresztelőre a csajoknak ruhavásárlást terveztem.

Vicky, szép Barbus fülbevalója, Lillusé is ilyen. Hiába egy korosztály vagyunk :lol:
Mivel Lénus már nem tud örökölni, mert a többi gyerekkori fülbevalómnak elég veszélyes a csatja, így ha ő is kap fülbevalót Lillusnak is veszünk egy ugyanolyat...

KépKép

KépKép
beneildi

Eső esik, idő vacak.... Már nézem mikor kezd megjelenni a pincénkben a víz :evil: .
Levi itt ájuldozik az ágyon és bőszen szopizza a hüvelyk ujját. Nem bírom lebeszélni róla. Ami sok az sok. Kendőben nem bírja szopogatni :D . Én meg őt nem bírom egész nap emiatt cipelni :D . A cumit nem fogadja el helyette :wink: . Viszont így képes egyedül elaludni :D .
Kedvem nincs semmihez, pedig dolgom van ezer. Az éjszaka kicsit kalandos volt, meg emiatt rövid is. Nem részletezem...
Az elmúlt napokban teljesen beleszerelmesedtem a hordkendő témába, állandóan bújom a Mamami honlapját, ahol egyébként egy csomó más érdekes dolgot is lehet találni. Hasonló a Babanethez, csak sokkal színesebb a paletta. Na, azt mindenesetre kibogarásztam, hogy aki nagyon beleszeretett a rugalmas kendőbe, van módja folytatni. Egy francia rugalmas kendő JPMBB, alkalmas 13 kg-ig. Hááát nem olcsó, de van. Néha használtan is felbukkan egy-egy a mamamis piactéren. Akinek van/kipróbálta csak felsőfokban beszél róla.
Aztán itt a Babanet nyitólapján van egy nagggyon jó cikk, a "Te csak tanulj!" címmel. Ajánlom mindenkinek, mert alapvető nevelési elveket boncolgat, nagyon normális gondolatokkal. Érdemes megfontolni.
Levi tegnap kapta az utolsó adag antibio-ját. Mai vizeletének eredményét mindjárt kérdezem. Remélem most egy darabig rendben leszünk.
Halkan kérdezem, hogy nincs e valakinek ismerőse, aki Angelcare légzésfigyut keres. Nekem lenne egy használt eladó. 401-es, jól működik, ha épp nincsenek itthon a gyerekek. Szemmel láthatóan a masinát megzavarja a sok rádióvezérelt, tányéros kütyü (tv, számgép). És nálunk nincs vezeték, minden tányéros. A légzésfigyut úgyse használjuk, a bébiőr viszont fontos lenne. Hétvégeken a két masina rendszeresen "elveszti" a kapcsolatot, én meg a hajamat tépem a bip-bipelő egységgel a kertben. Hétközben semmi gáz. Inkább vennék egy olcsó, nem ennyire érzékeny bébiőrt, ezt meg továbbadnám. Decemberben vettem első tulajtól 25e Ft volt. Ennél olcsóbban adnám. Már bocs az OFF-ért, nem hiszem, hogy itt lesz vki akinek kellene :wink: .
pammut

Sziasztok!
Mi is élünk még, csak általában olvasó üzemmódban működöm!
De ebbe a "JÓ" időbe mi se megyünk sehova:((
Helyzet jelentés:
Vivi: Már elmúlt 4 hónapos 15.-én:))
Esszük a bébiételt(tegnap egy egész üveg sütőtököt betolt)
Szerencsére egészségesek vagyunk, hasról hátra forgunk, ha kedvünk van.
ezerrel gagyogunk, nagyon hisztisek vagyunk.
van már fülcsink:)
este 9-reggel 8ig alszunk.
napközben pedig nyűglődünk, nem akarunk aludni.
Köldökünk már nincs leragasztva, szépen vissza ment a sérvecske.

Kép
bettike830

Kép

Kép
bettike830

Már ilyen nagy lányok vagyunk.

Kép
bettike830

Sziasztok!

Mi is itt.
Remélem ez a sz@r idő nem okoz senkinél semmilyen gubancot a depin kívül... bár én örülhetnék, mert piciny lányom tegnap rekord időt aludt (hozzánk képest).
Most már mi is kostoltunk ezt-azt (anya beparázott, h a sok izgulás miatt nincs elég teje), de nem visszük tulzasba.
Ha vkit érdekel, a tescoba nagyon édi rugik vannak leárazva 555Ft-ra.

Megyek visszaolvasok.

Kép
csipike09

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?