sziasztok!
Angie, nagyon örülök, hogy mindenk okés volt tegnap HK-nál! most már fellélegezhetsz, szerencsére minden okés a kisbabáddal!
Dorka, én úgy tudom, hogy kb. ugyanannyi a magzatvíz+egyebek, mint maga a baba! én amúgy a szülés után már kb. ugyanannyi voltam, mint terhességem elején, iszonyat mennyiségű víz volt rajtam, pedig annyira nem is volt látványos! :S aztán meg a sok stressz, amit az első napok, hetek okoztak, enni is alig bírtam, szóval szépen lementem, aztán meg szépen visszajött...
ez már csak ilyen! de most kevesebbel indultam neki, sőt, még most is kevesebb vagyok, úgy 2,5 kg-mal, mint Benivel!
és én nagyon nem vagyok vékony! sajnos sok a feleslegem!!!
(szeretnék 100 alatt szülni menni...)
Szisszka, kettesek csak meglesznek! drukkoltunk erősen!
AFP MOM értéke nálam 1,4 volt, és a 2008-as augusztusi topicban kb. az volt a trend, hogy 1 alatt kislányok, 1 fölött kisfiúk születtek, persze az 1 körüli értékek mindig 50-50%-ban voltak csak sanszosak!
babakocsi! lányok, azt azért ne feledjük, hogy télen fogunk sétálgatni a babával, ha csak nem lesz mínusz 20 fok, de szerintem nem, és a hóban, latyakban a bolygós kerekek nagyon gázosak! igaz, hogy a fix-szel nehezebb kanyarodni, de sokkal jobban járja a nehéz terepet, mint a bolygós lefixálva...
nekünk Bergon van, már bizti írtam, nagy hajó, felcipelni az emeletre nem egy leányálom, de megérte, mert a terepet is jól bírta, meg Beni is kényelmesen elfért benne!
szerettem volna másikat, de lehet, hogy nem lesz, mert a célnak tényleg tökéletesen megfelel, ráadásul most volt szervízben, mert egy csavar eltört (mi Benit a babakocsiban ringatva, rángatva altattuk közel 1 éven keresztül
), de ezen kívül nagyon el voltak hülve a szervízben, hogy milyen szép állapotban van!
és 36e Ft volt 2008-ban! ja, és 1+1 év gari van rá... mi itt vettük
www.katibababolt.hu elég jó cuccaik vannak, elég jó áron! na. reklámspot-nak vége
szerdán uh, már számolom vissza a napokat... szerintem én leszek az utcsó, aki a 12. hetire megy... vagy van még, aki utánam megy csak a vizsgálatra?
Szisszka, te rákérdeztél a nemére az uh-n? vagy van erre ott lehetőség, SZTKs alapon?
o.agi, tökre jó lenne, ha a Te szülinapodon születne a kisbabád, mint szülinapi ajándék!
nekem is majdnem összejött, mert én július 28-án voltam 28, Beni pedig augusztus 12-én bújt ki, a 39. héten, 4 kiló fölött
nektek amúgy már akkor tuti a kisfiú, mert ez nekem nem jött le, csak most olvasom a többiek hozzászólásában!
sajnos még én sem érzem a babócám mozgását, pedig ugye második terhességem... :S vagyis sokszor azt gondolom, hogy na, talán ez most az volt, de aztán mégsem vagyok benne biztos! persze lehet, hogy még korai, mert uh szerint még csak jövő szerdán leszek 12 hetes
de a hasam talán elkezdett nődögélni, persze nem túl látványos, de majd az lesz, remélem!