Sziasztok!
LINACSKA
Ez nagyon jó hír!!!!!!!!!! LEVI GRATULÁLOK, NAGYON ÜGYES VAGY!!!!
RODINA
Enyim baba is nagyon nyugis volt és most is az, leszámítva néhány napot (általában frontoknál), de azért hamar megunt egy-egy helyszínt amikor már kezdett értelmesebb lenni. Akkor fogtam és áttettem a játszószőnyegről a hintába, a hintából a pihiszékbe, a pihiszékből a kiságyba, onnan a hordozóba.... majd ismét előlről és így el is ment a nap. A hordozóba nem szeretem ha sokat ül mert sztem az olyan természetellenes pozíció. Nem is szeret benne lenni. Az esetek 99%-ban el is kezd benne csuklani tehát a gyomrának sem tesz jót. A hinta ugyanez, bár annak a formája kicsit másabb volt.
Az én gyerekem azért többet el volt/van itt-ott (hintában volt hogy másfél órát is, ráadásul be is aludt a végére) mint Linácska Levije de nekem mindig olyan kevésnek tűnt. Hát igen pörgök egész nap, elmegy az idő. Nem is tudom mi lett volna velem ha megmarad Miló ikertestvére is.
TWIST
Azt hitted hülyéskedek?
Nem pisilt be útközben?
Ne köszöngess annyit mert nem fog használni!
DENIKA
Most jutottam el oda hogy regisztráljak. Nagyon jó az oldalad. Profi munka. A videok szuperek. Annyira helyes kis család vagytok, nagyon szimpik, otthonos a lakásotok, Niki meg hááááát... még mindig egy tündérke.
Nagyon ügyes mindenben, járás, evés, babakocsiba mászás. Büszkék lehettek!
Kicsit bele is olvasgattam ma már fáradt vagyok, de majd ha több időm lesz felmegyek megint kukkolni, hogy mi történik ezzel a kis csupa mosoly leányzóval.
Nem csodálom hogy ki szeretne menni a szabadba, hiszen egy örökmozgó csajszi.
Én is ki vagyok bukva hogy ilyen böszme idő van. 3 napja nem alszom szinte semmit. Miló általában 2 óránként elfárad és alszik másfél-két órát. Igaz min. 3x felébred közben de ha lefekszem mellé és visszaadom a cumiját már húzza is tovább a lóbőrt. Ehhez képest tegnap fél 12-től semmit nem aludt. Este már nagyon ki voltam készülve mert órák hosszat próbáltam altatni, és mindig eljutottunk oda hogy már csukva volt a szeme, nem is mozgott, cumizást is abbahagyta, úgy nézett ki már mély álomban van mire egyszer csak valami zajt hallott és kipattant a szeme. Ez a k...a szél visz mindent. A nappaliban a fiúk is zörögtek, köhögtek, stb.... már azon gondolkoztam bedugom a fülét. Annyira nyüzsi volt már, hulla fáradt volt de képtelen volt elaludni, és ahogy vergődött legalább 10x belekapaszkodott a hajamba és úgy meghúzta hogy a könnyem kicsordult a fájdalomtól. 6 óra szórakozás után ismét olyan szinten meghúzta hogy majdnem bepisiltem, és akkor elszakadt a cérna. Akkorát üvöltöttem fájdalmamban, persze aztán rá is mérgemben hogy miért tesz ő is tönkre.
Ilyet még sosem csináltam és nem szeretnék máskor sem mert nagyon ellene vagyok de otthagytam vagy 15 percre sírni a szobájában még az ajtót is rácsuktam hogy ne halljam a hangját. Annyira ideges voltam. Persze nem ő tehet róla de amikor már 3 napja nem aludtam 4 órát összesen és páromnak is volt a 40. szülinapja azt is rendezni, itt volt a családja majd a barátok. Kertben nem lehetett hát itt ütöttek tanyát a lakásban. Szóval nagyon ki voltam. Persze csak az egyik családnak volt annyi esze hogy mikor letettem Milót este aludni fogták a kabátjukat és elmentek. A többiek (megjegyzem azok akikkel nem volt itt a feleségük) nem zavartatták magukat. Itt van a nappali a Miló szobája mellett közvetlen de még annyi se volt bennük hogy a lakás túlsó oldalán lévő étkezőbe menjenek dajdajozni. Oké szerencsére elaludt Miló hamar mert elfáradt, de tudom hogy zavarják a hangok, pláne mikor 5 percenként akkorákat kacagtak hogy a dobhártyám beszakadt. El kezdtem látványosan elpakolni mindent, hogy vegyék már észre magukat, majd mikor láttam hogy ezzel nem megyek sokra, bunkóság vagy sem, mondtam nekik hogy folytassák valahol máshol a bulit mert itt kisgyerek alszik és nem szeretném ha felébredne. Tudom hogy egy kerek évforduló más de akkor is Miló nyugalma mindennél fontosabb.
Éjfélig pakoltam a romokat. fél 2-kor kerültem ágyba és 5kor már talpon voltam megint. Persze párom megint hozta a formáját. Meg sem köszönte hogy fáradoztam és kiszolgáltam a gyerek mellett a haverjait meg a családját. Egyetlen dolgot kértem tőle, hogy a nagy halászleves edényt mossa el mert konkrétan lenyúztam úgy az egyik ujjamat hogy még hús is ment vele, majd jól be is gyulladt. Ez az edény akkora darab hogy nem fér be a mosogatógépbe. Minden mást betettem. 3 napja úgy áll, már kitettem a teraszra hogy ne itt büdösödjön. Sztem így fogja vissza vinni az anyjához de az se érdekel.
Aztán meg a vihar miatt sem lehet aludni már 3 napja. Mérgemben kimentem levágtam az aranyesőt. Annyira elhajlította a szél hogy a falat kaparták az ágai és kopogott az ablakon. Egész éjjel azt hallgattam. Amikor kivilágosodott fogtam a metszőollót és adtam a testének. Úgy megnyestem hogy száz évig se nő vissza.
Annyi minden szarság történt mostanában megint hogy még tudnék panaszkodni őrák hosszat.... de most már legyen elég belőlem, nem akarom ezt az amúgy is pocsék hangulatot amit az időjárás okoz még jobban tetézni.
Viszont egyetlen előnye volt hogy ilyen mocsok idő van. Ráértek az emberek internetezni és mindent eladtam a teszveszen amit feltettem. A hintát már el is vitték vasárnap, ma meg az étkező garnitúránkat. Kb. 50 ezer értékben bizniszeltem most. Ha elviszi a féltetőt a szél akkor legalább lesz miből megjavíttatni.
Egy helyen már kikezdte kiváncsi leszek reggelre mi marad belőle mert orkán erejű a szél.
Na lelövöm magam!
Jó éjt Mindenkinek!