Sziasztok!
Kicsit lemaradtam, igaz, mivel a szoptatas volt elsosorban a tema, igy tul sok mindent nem is tudtam volna hozzaszolni...
A szepsegversenyekrol: en egyszer elcsabultam, beneveztem Kristoffal egy picibabasra. Kulonosebben en nem foglalkoztam vele, kb Feri, anyosom, sogornom es batyamek tudtak rola. Ehhez kepest eleg sok szavazatunk lett, ezeket draga gyermekem spontan kapta idegenektol, szoval meggyozodtem rola, hogy a csaladon kivul mas is cukinak latja Ot, ennyi nekem eleg volt.
Nyeres? Esely nem volt ra, a verseny par napja indult el es mar tobb ezer szavazattal volt az elen ket baba, a tobbiek nehany szazzal utanuk kullogtak.
En teljes oszinteseggel vegigneztem az osszes fotot es dobtam szavazatot az altalam leginkabb gyoztes-jeloltnek titulalt babara (nem keves volt), de oszinte leszek, a vezeto ket bababan semmi kulonoset nem lattam, minden baba szep, de azert az ilyen kepeken az sem mindegy, hogy van-e ragyogas, jo-e a felvetel, huncut mosoly, miegymas. A nyertes baba vegul a legelallobb fulu, leglangosabb kepu mosolytalan kisfiu volt, gyanitom, hogy rola is lehetett volna ezerszer jobb fotot publikalni, mert spec szerintem azzal, hogy kb orrmagassagbol telibe fotoztak a gyerek arcat, azzal nem tettek tul elonyosse. A masodik egy kislany volt, akin szinten se egy mosoly, se egy erdekes tekintet, sem semmi nem tukrozodott, habos babos rozsaszin ruhaba volt oltoztetve (kb haromszor belefert volna) es csak nezett szegeny dobbenten. Latszott, hogy ez egy olyan "nah most lerakom es gyorsan lefotozom, mert fel kell dobni a versenyre" foto lett.
Mindegy, nem ragozom tovabb.
Rolunk: Erik fiam ugy dontott, hogy unja mar a 6-7 kozotti ebredest. Ennek megfeleloen tegnap negyed hatkor ebredet, ma mar haromnegyed otkor, keszulok lelekben a holnapi negyed otre a statisztika alapjan.
Meg ez is jo, bar jobb lenne, ha utana meg visszaaludna. Ma is probalkoztam a visszaaltatassal egy oran at, kozben en bobiskoltam, de o rugdosott, kapalozott, nyoszorgott, nem akart aludni.
TEgnap is ez volt, hamar lehoztam, nehogy Kristofot felebressze. Lent kb fel orat nezelodott, majd ugy bealudt a babahintaban, hogy delben mar en ebresztettem. Nem ertem, hogy miert nem lehetett meg fent aludni egy kicsit...
Tegnap voltunk Petranal latogatoban, koszoni az udvozleseket. Nagyon formas kislany, gyonyoru nozija van. Elegge hasonlatos Erikhez, a szemuk kb teljesen egyforma es a profil is, szembol kevesbe. Kicsit hulye erzes volt, mert amikor meglattam a sogornom oleben epp oldalrol volt felenk a pofija, az en fejemben, szivemben meg egy pillanat alatt az futott at, hogy o az en Erikem. Hulye erzes volt, meg jo, hogy az agyam kapcsolt es nem nyultam erte..
Az anyukaja nayon boldog, de kuzd a csaszis fajdalommal, mozogni alig bir, a baba mellretetele is komoly fajdalommal jar emiatt. Amikor Feri aposomekat vsszavitte a korhazbol, epp akkor jott Ritu kotozesrol, elegge megbolygathattak, mert mondta Feri, hogy konnyes volt a szeme, illetve utana, amikor probalt leulni el is sirta magat szegenykem. Azt banom a legjobban, hogy a vajudasbol is jutott neki boven, mert mint meselte reggel fel katkor kezdte ugye kapni az oxyt, orankent emeltek es delutan mar durva fajasai voltak, kora este elfolyt a viz es akkortol kb egybefuggoek lettek es igy jutottak el a bo egy ujjnyi mehszajig ejjel fel 12ig, amikor kezdtek a csaszit. O azt mondja, hogy nem banja, hogy vajudott, fajt, meg minden, de az jo elmenykent el benne, a vajudas fajdalmanak emleket elsopri a csaszi utani fajdalom. Hat, nem irigylem.
Itt egy foto Petrarol es rolam:
Csutortokon megerkezett a babakocsi! Orok halam Kakti!
Nagyon tetszik, nagyon konnyu iranyitani, nyitogatni, meg minden.
Majd csinalok kepet rola gyerekekel egyutt, egyenlore mg csak uresjaratos van.
Babakocsirol jut eszembe. Tegnap dulledt a szemem rendesen. Az en szerelmetes Take off babakocsim a vateran ujonnan, garival csupan huszonparezer foint, raadasul van citromsarga! Ahogy meglattam elojottek bennem az emlekek, hogy egy eve kint kozel 70ezerert vettem, valamint az, hogy majdnem idegosszeroppanast kaptam a szallitok miatt. De azt mar vegigaszisztalhattatok.
Tenyleg! Emlekeztek arra, hogy hazakoltozesunk elott masfel honappal rendeltem egy overallt Kristofnak es hazakoltozesig nem jutott el hozzank, mert a draga futar (az o elmondasa szerint) a lakasajtonk elott akdalyba utkozott a kiszallitas soran, merthogy ket ajto volt azon az emeleten es nem tudta eldonteni, hogy melyik a mi lakasunk, igy egy 50-50%os eselyu probakopogas helyett inkabb sarkon fordult es elment? Es kepes volt ott hagyni egy ertesitot, amin rossz szam volt, majd miutan ket nap nyomozas uan vegre elertem, akkor kozolte, hogy a cccot mar visszakuldtek az aruhazba es kb egy honap az ujabb kiszsallitas? Es en akkor turtoztetve magam toroltem az egesz megrendelest?
Nah. azota is varok, hogy visszautaljak a lovet. Sehol semmi. Hat, az tuti, hogy hamarabb varrok lepedobol ruhat a fiukra, mint megegyszer rendeljek attol az aruhaztol...
Ki milyen bikinit, furdruhat vesz majd?
Nori?
Merthogy en apro bikinit nem fogok magamra huzni, az tuti. Hiaba fogyok vissza, a bor a hasamon meg mindig nem feszes. A fenekem enyhen lapos es narancsboros. A combom szinten es puhany is. A visszereimrol mar nem is beszelek.
Ha lenne mucicim, akkor kb ugy neznek ki bikiniben, mint Medveczky Ilus. Bar, lehet, hogy o jobban, biztosan nem visszeres a laba.
Lehet, hogy valami ilyesmit kellene keresnem:
Nem pedig ilyesmiben gondolkodni:
Nah, meg ezt a tehetseges kolykot megmutatom es tavozom:
http://www.youtube.com/watch?v=bxDlC7YV5is
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.05.15 06:24-kor.