Új privát üzeneted érkezett!

Bévi, Clarika, Claire és Sophie! Nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat!!!

Kép

Nagyon be vagyok zsongva, egész éjjel alig aludtam! Csak gondoltam beköszönök, hogy 5-kor madárcsicsergésre ébredtem. Be van borulva, de boldog vagyok! Reméljük ilyen marad az idő, ha nem: akkor tényleg sok gyermekünk lesz! :D :lol: :wink: :roll:

Megyek is fodrászhoz hamarosan, csak gyors beköszönés volt.

Legyetek jók, sziasztok!

Kép

Kép

Kép
barbcsi

Sziasztok, jó hétvégét mindenkinek!

amivel akarom kezdeni: Barbcsi SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!!! És legyen gyönyörű esküvőd..!!!! Tényleg nagyon megérdemled, egy szeretetreméltó embert ismertünk meg benned, hosszú-hosszú házasságot kívánok!

Évi, neked továbbra is fel a fejjel, pihenj sokat, sokat, nagyon sokat, azzal nem ronthatsz el semmit, sőt, és egyszer az életben igazoltan lustálkodhatsz, használd ki!!! Gyönyörű pocakos!

Sophie, üdv itt újra! Bevallom, zug-olvasód vagyok, olvastam a novemberiben a hozzászólásaidat, és nagyon-nagyon-nagyon drukkoltam neked, hogy elérd a 12. hetet (na meg fogok is, a 40-ig), de tudod, ez nekünk egy fontos lépcső. Gratulálok, és kívánok problémamentes terhességet! (Mint mindenkinek itt...)

Cukorterhelés: nekem 3 havonta kell járni az IR ellenére. Szerintem toll a fülébe a dokidnak, ennél még az is jobb lenne, ha magadnak csinálnád otthon, (ahogy látom, csak glükózt néz - ?? inzulint nem??) igaz, az meg beruházás: én vettem vércukormérőt, a tesztcsíkokkal együtt otthagytam a Reginában 14ezret.

Én most voltam péntek hajnalban, hétfőre lesz eredmény, majd jövök vele. A dokim meg elutazott 5 hétre, igaz, pont utána lesz az, hogy elkezdhetünk próbálkozni. Nem is mondtam itt senkinek, mert nem akartam róla sem beszélni (még anyám sem tud róla, mert pánikolna), sem a hangulatot lelohasztani, de kell csinálni egy kisműtétet, és azután még egy hónapot várni a teherbeeséssel. Nem is akarom részletezni, boldog kismamák ne olvassanak ilyen orvosi szörnyűségeket, de legyen elég annyi, rám még a doki is azt mondta, hogy magának aztán kijutott... de a lényeg, hogy most már megoldják, és úgy tűnik, engem sem kerül el a sorsom :lol: :lol: :lol:

Ma megyek virágcsokrot meg tortát nézni, meg bejelentkezem a kozmetikushoz.

Kép
xtina75

Jó reggelt!

Barbcsi
Legyen ez a nap életetek legszebb napja!
Legyetek együtt nagyon boldogok, jóban-rosszban tartsatok ki egymás mellett Tomival!

Legyen megbecsült a házasság mindenki előtt és a házasélet legyen tiszta!
(Zsid 13,4)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="claire"]K írta:claireedves Házasulandók! SOK BOLDOGSÁGOT, és a nagy napra is minden szépet! ami az esőt illeti, remélem teljesen nem önt el4 Egyébként meg az esküvő napján hulló eső bő gyermekáldást jelent :D (nálunk esett :lol: :lol: )

Kérünk mi is ha lehet, egy kis pozitív energiát, mert Eszter lányomnak ma felhasadt a szája, össze kellett varrni 3 öltéssel, és persze aggódom, hogy mennyre fog szépen gyógyulni. :cry:

Szép hétvégét mindenkinek! claire

claire,

Először is köszi a jókívánságokat, hát ezek után már nekem is muszáj kérni egy kis esőt az esküvőm napjára... :D Jún 12...

Másodszor, ennyi pozitív energiát küldök: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
xtina75

Évi
Szép a pocakod! Makkák meg... :lol: :lol: :lol: :wink:
Pihenés mellett igyál sokat! Legyen benned elégségesen folyadék!
Flowmetriát nem csinálnak? Azzal jobban lehet követni, hogy elég tápanyaghoz jut-e Tomi baba.
Mikro :cry: :cry: :cry: :evil: (azért én megnézetném szerelővel)

Szilvás
Babácska :lol: :lol: :lol: :lol:
Mai technikai vívmányok azért csak jók! Akár 10 évvel ezelőtt ilyenről még álmodni se lehetett nagyon, hogy így láthassuk a babáinkat :lol:

Mares
Drukkolok, hogy lehessen macsekod még!

Testvérek
Nagyon sajnálom, ahol gondok vannak a kapcsolatban.
Nekem elképzelhetetlen, hogy ne érdekeljen, mi van a hugaimmal. Sok kilométerre vagyunk egymástól, de minden lényeges dolgot tudunk egymásról! (modern kor vívmányainak köszönhetően :lol: )

Királylány
Ha hiányzik a porszívózás, jöhetsz hozzánk is :wink:

Csillag
Labor :cry:

Melisch
Nagyon szép lett a házatok! Sok munkátok van benne!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Clarika
Jó a cikk! Alvást is, inzulinszintet is nagyban befolyásolja a stressz, kedvezőtlen irányban. A mai, rohanó életmód hozadéka :cry: :cry: :cry:
(Kivételek mindig vannak! :wink: Én pl. nagyon jól alszom, napi 8-9 óra az alvásigényem. Általában én már az esti filmeket se látom... mégis gondom van az inzulinnal) :oops: :wink:

Claire
Mekkorák a csemetéid? Képek rólatok????
Eszter szája szépen fog gyógyulni! Ha olyan helyen van, ahol az étel érheti, akkor 2-3 napig érdemes a tejet, tejtermékeket kihagyni, étkezés után kamillateás fültisztító pálcikávan alaposan letisztítani, ne maradjon rajta lepedék. (a varrratoknál a cérna eredeti színe látszódjon)

Sophie
Vegyél egy vércukormérőt! Aztán nézegetheted magadnak. (étkezés előtt, étkezés után 1,5 órával)

Tina
Milyen műtét?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="csillagfeny1976"]J írta:csillagfeny1976ujj de utálom ha olvasgatnak!!!
HELLÓ OLVASÓ!
Unatkozol?

Elárulok egy TITKOT! :wink:
Nagyon sokan olvassák a fórumot!

Gondolom, te is szoktál más topikokat is olvasni, én igen... :wink: ű
(ezért itt csak olyant írok le, amit bármikor, bárki előtt felvállalok)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Esküvőnk
Nekünk kettő is volt :lol: :lol: :lol: :lol:
Fiatalok, bohémek voltunk... és jó buli volt :lol: :lol: :lol: :lol:
(a gmailon mindegyikről van kép :lol: :wink: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Barbcsi,nagyon sok boldogságot kívánok nektek még száz évig legalább,és csodás napot,várunk a képekkel,beszámolóval!!
Kép

Ircsi,flowmetria,azt is UH-val nézik ? Mert akkor volt,legalábbis azt mondták mindkét UH-nál hogy jó a köldökzsinór keringés.
Vagy 5 litert iszok,hátha...és biztatom Tomikát,pisiljen :wink:
Azon aggódom csak hogy jövő hétre jó legyen a gép a Megyeiben mert nyilván meg kéne újra nézni.
Esküvők:mesélj.... :wink:

Sophie,örülök hogy jól vagytok,voltál UH-n?
Terhelés: :evil:

Claire,tényleg,képeket szívesen néznék családodról! Nem semmi,2 ikerpár,még ezen vagyok fennakadva :)
Kislánynak drukk!

Tina,műtét?....mi a baj?....

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Jóreggelt! :)

Honnan lehet tudni, hogy olvassák a fórumot?

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Melisch,

Neked még akartam írni, hogy igazán szép munkát végeztetek a házzal. Gyönyörű, és igényes munka. Sokszor én is belegondolok, hogy mi is mennyit költöttünk a miénkre, be sem hozná, és mi is 20 évre gondoltuk a házat, de ki tudja mi lesz. 3 éve lakunk itt, és most úgy néz ki, maradunk, de bármi jöhet. Mondjuk, mi is gyorsan vágtunk bele, illetve én fél évig nézegettem házakat a neten a környéken, a két szememmel vagy 5-öt láttam élőben, a majdnemférjemnek ( :wink: ) meg már csak ezt az egyet mutattam meg, a többit fotón, meg elmeséltem róluk mindent, de tényleg ez tűnt a legjobb vételnek.

Szóval nehéz döntés a költözés ennyi munka után, tudom. De ezt nektek kell meghozni, leülni, átbeszélni, türelmesen. Sok erőt hozzá!!!!!!!!

Kép
xtina75

Clarika,autóval mi van?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="szilvi35"]E írta:szilvi35vilany! Helyes pocakod van :)
Nem unalmas a semmit tevés és a sok pihenés. Nekem nagyon nehezen ment.

ne is mondd :x

evilany

[quote="clárika"]J írta:clárikaóreggelt! :)

Nem tudom, hogy Csillag miért írta.
Szerintem, sokan olvassák ezt a topikot is, mint a többit is... :wink:
EZ NYÍLT FÓRUM! Bárki, bármikor olvashatja!
Ezen nem kell megütközni!
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewforum.php?f=405590
A topkok felsorolásánál két számsor van (hozzászólások száma, megtekintések száma)
Nálunk most: 11316 hozzászólás van, amit 99233 megtekintés követ... :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kiteregetek, utána megyek piacozni! :lol:
Itt még kicsit süt a nap :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Barbcsi: IT is your wedding day!!! Do not worry , Be happy!!! Így is van, te csak mosolyogj, mással ne foglalkozzál, és igen, ha esik akkor bőséges lesz a gyermekáldás nálatok :D SOK SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Évi: csini vagy, jól áll a poci és a ruci is : D => cééééép kismami vagy :D

Készülök, megyünk Fehérvárra, uram elvisz , osztálytali, addig ők meg kislányával majd valamerre lesznek :D

puszka, holnap jövök!!!

Mindenkinek a fránya eső ellenére is nagyon szép napot kívánok!!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Claire: remélem szépen fog gyógyulni kicsi lány szája... ne aggódj!! Tényleg, nagyon gratula a dupla-ikrekhez!!!! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Nekem nincs se időm, se energiám más topikokat is olvasni.....
Örülök ha ezt tudom követni.

Évi
Kocsi már jó kezekben, voltam megnézni. ;)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!

Hát, ez a nap is elérkezett!
Barbcsi, útravalóul küldöm Nektek Simon András szavait,
sok-sok szeretettel:

"Szívembe írtalak és megjelöltelek szeretetem örök pecsétjével,
de szabad vagy mégis.
Nem azért szeretlek, hogy egyetlenem legyél, s hogy végre magamhoz kössem csillagsorsodat.
Istent csodálom benned.
Puszta létedben a teremtés szépségét ízlelgetem.
Mehetsz vagy maradhatsz kedvedre, imáimban őrizlek,
s míg élek, áldani fog a lelkem."

"Bennem vagy, és benned vagyok...
Mint jobbik énemet fogadlak magamba boldogan;
menedékem lettél és otthonom;
nem vagyok többé hontalan."

"Hűségünk szárnyaló szabadság,
két akarat szent szövetsége arra,
hogy egymás felé szállva
- vagy egymástól olykor elrebbenve is -
elszakíthatatlan a szeretet köteléke."

bekri

Nem tudom eldönteni,szivárog e a magzatvíz. Valami van de nem tudom mi az,eddig én azt hittem vmi hígabb folyás..na mindegy majd alakul,bocsánat a paráért.
:( :(

evilany

Évi, ezek szerint nem vettél betétet... sajnálom. A magzatvíz tudomásom szerint színtelen és szagtalan, de nem vagyok kompetens. Nekem a doki felrakott egy csövet és nézte, hogy szivárog-e: 40. héten. 40-től tudom, hogy nézik, előtte pedig, ha felmerül a gyanú. Nálad csinálta?

Barbcsi, hatalmas gratuláció és sok-sok örömöt a mai napra, fütyülj arra, hogy milyen idő lesz! LEGYETEK NAGYON BOLDOGOK!

Sophie, nekünk is itthon van Accu Check. Ha a doki nem kér inzulineredményeket, akkor simán vezetheted magadnak a reggeli éhgyomri és rá egy v. másfél órával az étkezés utáni értékeket. Ha 6.5 fölé megy, akkor meg felhívod, hogy mit tegyél. Én ezt így gondolom. Ráadásul nem is glükózon voltál, pedig az pontosabb eredményt ad.
Gratulálok a betöltött 12. héthez!

Én is szoktam más fórumokat olvasgatni, sőt, van hogy ha valakinek küldök privit is, ha úgy gondolom. Abból indulok ki, hogy amit itt írok, az nyilvános, ezért tényleg hozzám és bárkihez is itt akárki írhat, ezért én is így szoktam tenni.

Tina, Neked is mennek a drukkok! :):):) A műtétedet nagyon sajnálom, de szerencsére nem kell sokáig várni utána a próbálkozással. Remélem, hogy a doki kinyaralja most magát és egy évig nem megy sehova :)

maccs01

Maccs,kerestem 4 patikában is,de nem lehet kapni már. Se tesztet. :(

evilany

Zsófi
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
Én mennék, de legalábbis beszélnék orvossal!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hát lehet felmegyünk.Csak már lehet én generálom túl. A francba eddig olyan szépen telt 28.hét...
Tusoltam,most figyelem magam/magunkat.

evilany

És ügyelet ugye csak klinikán...

evilany

És ha a doktorodat hívod fel????
A megyeiben nem néznének meg????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="clárika"]J írta:clárikaóreggelt! :)

onnan hogy az utcai tűzcsapból is te csöpögsz :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok csak egy gyors bekukk...ide engedtek a géphez :D
Tudom hogy sokan olvassák a fórumot-és ez normális is...
Csak annyit tennék hozzá:
Akinek nem inge,nem veszi magára :)

Barbi!!!
Még egyszer [color=red]SOK BOLDOGSÁGOT!!!![/color]

Évi!
Menjetek fel!!!

...bocsi hogy a többiekre nem reagálok...lassan ebéd,mennem kell :D
Majd holnap bővebben :)
Puszim mindenkinek

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi,nem tudom,elvileg ott nincs ügyelet már,és UH meg amúgy sincs ugye.

evilany

Csillag vettem neked acélos 5 Euroért játszószönyeget. Lefényképezem és felteszem, remélem tetszeni fog. Szereztem egy adag kislány cuccot is ingyen, ha végre kiderülne a neme, sokat segítene. Zömmel rózsaszín, tehát ha neked nem lesz jó, valaki másnak esetleg.

Puszi: én
Vendég

[quote="evilany"]I írta:evilanyrcsi,nem tudom,elvileg ott nincs ügyelet már,és UH meg amúgy sincs ugye.

Vannak, akik még most ott szültek/szülnek? :wink:
Ahhoz, hogy eldöntsék, folyásod van, vagy a magzatvíz-szivárog, nem kell UH!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nagyon ráérőknek:
www.enkicsitanyam.hu
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Íme sebtiben összerakva:

Kép
Kép

3 fityegöje van, a középsö jó nagy tükörrel. Eredeti csomagolásban.
Vendég

Barbi
Ez nagyon jó!!!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Barbi!
Nagyon édes vagy!!! :D
Köszike a játszószőnyeget...csúcs szuper,jól néz ki :)
Babaruha....már nekem is van csomó rózsaszín és lila...de nem baj :D

Most lepihenek...kapásból megettem 5db sűlt halacskát...igaz kicsikék voltak...de nyammmmmmmmmmmi :D

Évi?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi, magzatvíz olyan, amilyennek a többiek is mondták, színtelen, szagtalan. Bálint gyakran kóstolgatja, aztán megy a csuklás ezerrel...
Szerintem bemehetsz ügyeletre akárhová, ahol elvileg kell lennie (próba szerencse, esetleg egy telefonálás előtte), megvizsgálnak. Méhszáj milyen állapotban volt múltkor, amikor uh-ra mentél? Vagy akkor csak a babát kukucskálta az orvos, téged nem vizsgált?
Drukkolok!

bekri

Méhszáj zárt volt hétfőn.
Kicsit még várok figyelgetek aztán lehet felmegyünk,max hülyének néznek.Enyém is biztos issza mert sokat csuklik(hiába mondom neki tanuljon meg spórolni :))
Legalább legközelebb nem hiszem majd hogy szivárog ha ilyen lesz... :shock:

Barbi de cuki!!

evilany

Évi
Szerintem sem ártasz azzal ha bemész,kötelességük ellátni,megnézni...még ha nem is szereted nagyon a klinikát :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szép napot mindenkinek!

Barbi SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Claire jobbulást kislányodnak!

Itt ma esik, be van borulva hangulatom is ilyen semmihez nincs kedvem, szerintem ma nem sokat fogok tenni venni :oops:

Évi én sem tudnám mit tegyek a helyedben, én is utálok fölöslegesen orvoshoz szaladni de lehet mégiscsak kéne???? :roll: megértelek én is iylen lennék a te helyedben, határozatlan és aggódó. napi 5 L víz??? ezt hogy csinálod? Én szerintem szűkön iszom meg a 2L, pedig nagyon igyekszem :oops: :oops: :cry:

Ezen aktív topik mellett én sem érek már rá máshol is aktívnak lenni, pedig régen sokat írtam máshova de már nem jut időm :oops: mást meg tényleg nem tudnék még követni, meg nem is vagyok annyira kiváncsi 8)

Tina operáció???? Sok erőt neked!!!!!!!

Köszi csajok a házunk dicséretet, most legalább tudom, hogy nem csak szerintem szép így majd könnyebb lesz eladni is :( Anyukám sem ért egyet a párommal gmailen leírtam.

Na megyek ég a gyomrom eszem valamit

Kép
Kép
melisch

Melisch egész nap iszok :? :lol:
Jó étvágyat :wink:

evilany

bamass szuper ez a szőnyeg

ircsi én imádom az ilyen játékokat :lol:

szia bekri

na nem tudok írni, beindult a kicsi és nem kényelmes ez a pozíció nekem sem. Nincs asztalom, hanem a nappaliban üllve írok.

Kép
Kép
melisch

évi én is próbálok inni de nehéz köszi

Kép
Kép
melisch

nekem is csak a napi 1.2-2 liter van meg...de erőltetem :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

A magzatvíz hihetetlen ütemben cserélődik, és eszméletlen sokat is iszol (én se tudnék ennyit, de persze a kényszer nagy úr), szóval szerintem nem kell spórolnia Tominak :lol:

Egyébként engem nagyon idegesít, amikor hosszasan csuklik :oops: és azt sem tudom, hogy befordult-e már, mert nem tudom pontosan eldönteni, honnan érkeznek a csukláshullámok... Van egy olyan érzésem, hogy még mindig kissé keresztben van, bár talán most tükrözte magát: feje van lejjebb és jobb oldalt. Tegnap végre bejelentkeztem a dokihoz, így hétfőn este ki is derül majd. :roll:

bekri

Claire, Eszternek gyors és hibátlan gyógyulást!!!

bekri

Dokim szerint nincs összefüggés ivás és magzatvíz között,de én azért nyomom lefelé a poharakat mert máshol azt olvastam mégis...

evilany

Ircsi szerezzek neked is? Holnap is lesz bolhapiac! Egyéb vágyak? Most szóljatok, aztán jövö héten szállítás... :)
Vendég

Barbi jöttök erre ismét?

evilany

Évi: igen. Május 21-június 6.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?