Anita, látom Te is bízol a hideg frontban
Hátha... Neked akkor szerencséd van, hogy Kende októberi és vannak meleg cuccaitok is. Én is pont most gondoltam bele, hogy lehet kéne vennünk majd még egy bundazsákot, mert megfagyasztjuk szegény bébit hazahozatalnál. Bár ha május végén szülök, akkor addig még akár kánikula is lehet.
Kende skorpió jegyű?
Olyan kíváncsi vagyok mikor szülök. Néztem, hogy a bika jegy május 20-ig tart. Aztán ikrek jön. Eddig azt gondoltam jobb lenne bika, de végül is ez most rajta múlik
Az eddigi topikbabák mind bikák, majd meglátjuk mennyire hasonlóak. Bár én hiszek abban, hogy az aszcendens is sokat számít.
Barba, nálad akkor nincs további haskeményedés? Lassan Te is soros lehetsz, sőt nem is olyan lassan...
Csöpplány, na aggódj, tök jól viseled ezeket a napokat, pedig azt mondják ezek a legnehezebbek, végül is össze kell szoknotok még. És tuti, hogy Balázst is megviseli ez a hülye idő, lehet csak ez a baj.
Ercsikati, szülésznővel még egyeztettek? Ez tök jó, hogy neked van fogadott. Én is akartam, de a Máv kórházban nem lehet választani, ott az lesz, aki épp be van osztva...így bízom a szerencsében, hogy normálisat fogok ki. Bár mikor bent feküdtem akkor egyel találkoztam, hááát őt nem kérném...
Nekem még ma is fel van puffadva a fejem, bokám, ujjaim és a szám is
Olvastam én is, hogy elvileg ez már szülési előjel...meglátjuk. Ma egész jól vagyok viszont, meg is lepődtem, már ez is fura, ha nem fáj folyton mindenünk
Az idő nálunk is pocsék, annyira, hogy délben visszakapcsoltam a fűtést. Nem akarok itt szülés előtt megfázni... de azért durva, hogy május közepén fűteni kell!
Na megyek kaját kreálni.
Kismami akkor hétfőn jön ki a kórházból, várom már az élménybeszámolót! Nem is írta, hogy akkor végül is sima szülés volt-e vagy császár, ugye? Hiberniáék meg mostanában jönnek haza elvileg.
Mindenkinek további szép napot!