Juci!
GRATULÁLOK!!!
Sok boldogságot, jó egészséget, sok tejcsit kívánok!
Bibar!
Nagyon szép Kamilla, nemsokára a kezedbe foghatod Te is!!! Csini kismami vagy! Remélem, Olivér túl van már a betegségen!
Witch!
Neked jobbulást, Jaminának gratula az elinduláshoz!
Benszi!
Nagyon helyesek az ikrek! Sajnálom a gerincsérvet, jobbulást!
Hát, azt én is szeretném tudni, mikor költözünk! Az ígérték, május végén kész lesz a ház, akkor költözhetnénk júniusban. De biztos, hogy csúszni fognak, szóval lehet, hogy csak július végén. (Ugyebár közbejön a fociVB, azalatt meg persze nem lehet költözni!
) A tető még kb. két hét, utána még színezővakolás és az udvart is kicsit rendbe kellene tenniük, most katasztrofális. Ráadásul most a burkoló is tetőt fed, szóval a parkettacsiszolás sincs még sehol. Az eredeti határidő április 30. volt!
Vikkata!
Sajnálom a nehéz heteket, remélem, mostantól már csupa öröm lesz a tesót kihordani! Halk gratula a kislányhoz, én is egy kicsit irigy-birigy... Gyerekdoki mindig megkérdezi, nem megyek-e még vissza dolgozni, mondom, még maradok, erre ő: ja, várják az öcsikét. Hát persze, tényleg szép lenne, dolgozunk is rajta, de ahogy a védőnő is mondta, azt még össze kell kalapálni (ő tud a lombikról meg a méhenkívüliről, a dokinő sztem nincs képben).
Sok szerencsét a házprojekthez, mi majdnem egy évig kerestünk, építkezni nem akartunk, de végül csak olyat találtunk, amit teljesen át kellett alakítani. Még a kiírt időpontomban is házat nézni jártam, nem volt egyszerű! Bár nekem nem voltak méhszáj-gondjaim, sőt, mindezek ellenére se akart Anna magától kibújni.
Lőrinc nagyon édes lehet, én is alig várom, hogy Anna elkezdjen dumálni!
Fogproblémát mi sem ismerjük, pelenkából nekünk is a Libero ill. a DM Babylove vált be, most már bugyipelenka, mert ezt állva/hason fekve is rá tudom adni. (Szintén mindig az aktuális legnagyobb méret.)
Jerika!
Nagyon vagány Marcell a fogmosós pózban! Drukkolok, hogy minél előbb túl legyetek a műtéten! Igazad van a következetességgel, nekem sajnos nem mindig megy, de igyekszem.
Süni!
Nyugodtan adhatod már Zétinek azokat a kajákat, amiket magatoknak főzöl, ha nem túl zsíros ill. fűszeres. Én kb. 2 hónapja álltam át arra, hogy Anna nagyjából ugyanazt eszi, amit mi. Alvás nálunk még most is kicsit összevissza van. Én is mostanában próbálkozom azzal, hogy csak délután aludjon, de elég változó, hogy jön össze: ha pl. délelőtt sokat mászkálunk, van, hogy hazafelé elalszik a babakocsiban, olyankor nincs szívem felébreszteni, mikor hazaérünk. Ilyenkor délután nem mindig sikerül elaludnia, múltkor nálunk is volt ilyen "csendespihenő".
De tegnap pl. 2*2 órát aludt, igaz, szombaton egész nap bútorboltoztunk, akkor csak 2*1/2-et a babakocsiban. Éjjel szerencsére nem ébred, este 6-kor szokott rendes vacsit kapni (azt, amit ebédre), meg fürdés után még babatejet. Ezzel elvan reggel 7-8-ig.
Nika!
Ati milyen vagány a tévénézős pózban! És nagyon ügyesen eszik! Anna még inkább csak kézzel, most kezd próbálkozni a kanállal is, de még forgatja, nem tudja, melyik végére, hogy tegye rá a kaját, meg az ujjával turkál benne. De fő, hogy érdekli, próbálkozik, ha elveszem tőle a kanalat, visít. Csak legyen türelmem utána takarítani meg mosni... Drukk, hogy hamar túl legyetek ezen a fogzáson!
Share!
Máté milyen nagyfiús már! Szerintem nem ciki, ha ilyeneket mond az utcán, teljesen normális gyermeki kíváncsiság-őszinteség. Ha ez valakinek nem tetszik, az ne érdekeljen. Persze, szép lassan meg kell majd tanulnia, hogy nem szólítunk le vadidegeneket, de mi van azokkal, akik felnőtt létükre minket szólítanak le folyton vadidegenként: de aranyos, de szép, hány éves, az én unokám is ekkora, stb.? Persze, jó ez az anyai büszkeségnek, de néha már uncsi meg fárasztó...
Elan!
Jó lett Gabi sérója! Nem irigyellek az alvásgondokért meg a válogatásért, de remélem, hamar kinövi!
Anna-leltár:
81 cm, 10400 g, 8 fog. Közlekedés: kapaszkodva, babakocsit tolva és négykézláb. Beszéd: dallamos gagyogás, értelmes szavak még nem, csak mammma (ha panaszkodik), brümbrüm, dedede mostanában. És fejrázás mindenre, leginkább játékból, mert olyan vicces. Ráncigálom szegényt mindenhova: ha a háznál kell valamit intézni, ha vásárolni kell, ha lámpákat, bútort nézünk. Vagy néha kiviszem a szülőkhöz 1-2 éjszakára, jól elvan a kertben, imádja őket. Szerencsére úgy néz ki, jól viseli mindezt. Azért néha eljutunk Ringatóra, babás jógára, meg játszótérre. A hinta a sláger, de ismerkedik a homokozóval is. Nagyjából mindenevő, tejjel most kezdek próbálkozni, egyelőre csak kajába (pl. krumplipürébe) keverve.
Na, megyek, úgy hallom, felébredt...