Sziasztok!
Popek, üdv köztünk!
A dokidat én sem ismerem, a pénz dolgot meg érdemes tőle megkérdezni, én legalábbis ezt tettem. Ha nem mond összeget, akkor a 10Xmagánrendelés díja, mi is ennyit adtunk, én egy üveg whiskey mellé tettem borítékba és én adtam át a kórházi utolsó vizsgálatnál. Elég idétlen volt a dolog, mert nem vagyok hozzászokva az ilyesmihez, de a páromra nem lehet ilyesmit rábízni. Mindegy, a dokim örült neki. A szülésznőnek mi nem adtunk, mert nem volt fogadott, meg velem nem egy szülésznő foglalkozott, hanem mindig az jött be, aki ráért. Sokszor kellett benézni hozzám, mert Bogi szíve sokszor lelassult, volt, hogy a gép nem is érzékelte.
Kubu, a pöttyök még mindig vannak. Múlt héten a védőnő megnyugtatott, hogy csak hintőporozzam, ne nagyon foglalkozzak velük, de még mindig nem múltak el, bár már száradnak. Jó a pocakfotód.
Rólam sajnos nem készült ilyen
Éljen Marci jó alvókája, tartsa meg jó szokását!
Gratulálok a vizsgához, nagyon ügyes vagy!
A fogadat nagyon sajnálom. Még mindig fáj?
Claire, sajnálom a labort. Annyira bunkók az emberek. Persze, amíg nem próbáltam, milyen pocaklakót hordani, nem volt elképzelésem sem, szóval egy pasitól igazán nem lehet elvárni, hogy megértse. Ráadásul a jó édes anyukájuk sem tanította meg a mostani férfiaknak az illemet, szóval egyáltalán nem csodálkozom azon, amit írtál.
Az osztályon a protekciósoknak veszik le a vért. Sajnos, ez tényleg a dokin vagy a személyzeten múlik.
Szegény Eszter, remélem nagyon gyorsan meggyógyul.
Boldog szülinapot apukádnak!
Millye, a kajasztájk még mindig megy. Egyszer megeszik 160 grammot, van, hogy akár 5 perc alatt is, de az a baj, hogy máskor meg csak 100 gramm körül eszik ennyi idő alatt. Aztán sokszor nem is kajál, csak 2-3 percig, aztán félóránként próbálkozom vele újra, mert az tuti, hogy nem elég neki. Így most 1 órás etetéseink vannak. Aztán meg egyszer csak rendesen szopizik 10-15 percet. És mindig kéri a cicit, éhesen áll neki az evésnek.
Most a héten csak 60 grammot hízott, szerintem megint felhívom a védőnőt.
A torta gyönyörű! Én epermisut csináltam tegnap, annak is nagy sikere volt, de az nem ilyen nagy feladat.
Nagyon ügyes vagy.
És a képek még mindig nagyon jók. András szemei szépségesek!
Zizi, a két tali jó ötlet, remélem, mindkettőre el tudunk majd menni.
Örülök Fló alvőkájának, drukkolok, hogy így maradjon.
Kriszta, műtét? Remélem, nem komoly! Gondoltam Rád pénteken, ugye érezted a sok pozitív energiát, amit küldtem. Hogy sikerült?
Mulan, hogy sikerült az utazás? Lili jól bírta?
Bogi tök nyűgi az idő miatt, de megértem. Viszont legalább szépen alszik. Sajnos, a babaszoba ablaka ázik, nem zár rendesen, meg a frász kerülget egy-egy nagyobb széllökésnél. A tetőtérnek ez a hátránya...
Megyek, Bogi felébredt, elég kétségbeesetten sír...
Kati