Új privát üzeneted érkezett!

Leti, jól hangzik ez a dokiváltás ilyen kapcsolatokkal :)

maccs01

Nálunk most szakadt le a (j)ég!

maccs01

Niki!

Nálad is baba van. Nyugodtan tesztelj. Én már szerintem csak reggel fogok, de elnyomok egy lh t is. Ha visszakeresel én már teszteltem egy pár napja. akkor az lh már mutatta.

Kép

Kép
anabana

Jaj, azt elfelejtettem írni, hogy az a baba kerifiú a képen, az a kis hajasbaba egy cukibébi! :) Ilyenkor ilyen irigy vagyok ám: :mrgreen: :lol:

És akkor ha nem baj, felteszem a tesztdolgokat, ha esetleg vki szeretne rendelni:

LH (20 mIU) tesztcsík = 75 Ft/db.

HCG (10 mIU) tesztcsík = 75 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 350 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 1700 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására 8900 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét, ára 8500 Ft.

Vásárlói tájékoztató:

Postázás készlettől függően a pénz beérkeztétől számított 3 munkanapon belül történik bélelt, diszkrét borítékban, csakis ajánlottan! Postai díj egységesen 600 Ft. A postaköltség tartalmazza az elsőbbségi ajánlott postai díjakat, a csomagolás árát, és azt, hogy a postára megyek. Kérheted, hogy ne bélelt borítékban küldjem a teszteket, ebben az esetben 350-500 Ft között változik a postaköltség annak függvényében, mennyi és milyen fajta teszteket vásárolsz. Babateszt csomagként 1100, ajánlott levélként 600, elsőbbségi a. levélként 700 Ft, spermateszt detto!

A fizetést banki készpénzbefizetéssel, számláról átutalással lehetséges. Az utalás banki készpénzbefizetésnél azonnali, számláról átutaláskor pedig 24-48 óra.

Tesztet csak akkor küldök, ha már az összeg a számlámra megérkezett, előbb nem áll módomban!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Ana, most te is gyanús vagy nekem!!!!!!!!!!!!!!!!! Te már tudsz valamit. Csak nem írod meg. Ezért nem írod be a hődet se, hogy még rághassuk itt mindannyian a kefét....

Anácska! Ne csigázz!

Az a baj, hogy én holnap Pestre utazom Apival így csak este tudom megnézni az eredményeket. De Istenemre mondom, amíg várok rá, keresek 1 Net Café-t!

Niki. te is jól állsz!

Nem semmi ez a topic! Biztos idelátogatott a termékenység Istene.

Maccs, ma délután felhívom ezt a nőcikét. Egyébként nagyon bírnak engem, saját lányukként kezelnek. Úgyhogy no problem. beszéltem Apival még mindig nem érti, hogy miért vagyok kiakadva.
Vendég

Leti: hajrá új doki!!! :D én is holnap nemvagyok itthon, Székesfehérvár, osztálytali... de majd próbálok infóhoz jutni :D

Ana: hmmm, Letinek igaza van???? már tudod , amit mi csak sejtünk???

Niki: jóóó a hőd :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

CSajok!

Én reggel megírtam a hőmet, de csak a ciklusos görbén volt időm megcsinálni, de majd mindjárt a másikon is. Dolgoztam, és most sok volt a meló, de már végeztem és itthon vagyok.

Tényleg nem csináltam tesztet, majd meglátom este csináljak e. Az úgy jó ha sokáig nem pisilek, én meg ilyet nem tudok.
De az biztos hogy jót érzek, a cicim jajj, mensi nincs pedig eddig max 32 napra megjött, a hőm a magasban, ezeket összerakva, azt gondolom hogy...................De kézzel fogható bizonyítékom nincs.

Kép

Kép
anabana

eDDIG a 13 dpo jött meg, bár múlt hónapban a 12. en.

Kép

Kép
anabana

Na, Ana, akkor holnap reggelig kapsz haladékot! :!:

Én Pesten bemegyek 1 Net café-ba! Ez k...jó kis hő! Akarom mondani nagyon szép...bocsika :oops:
Vendég

És ha jól számolom, ma van a 13. DPO...?!?!?!?!
Vendég

NA Letti itt a hőm.

Kép

Kép
anabana

Igen jól számolod..

Kép

Kép
anabana

Csajok!

Annyi mindent írtatok, hogy azt se tudom hol kezdjem.... ti írtok, én meg csak eszem egész nap :lol:
Nálunk is esik az eső!
Csillag ugye jobban vannak a gyerkőcők?!
Maccs nekem dm-s olajam van, de nekem nagyon bevált :) Mondjuk kenem mindenem, de a combim elkezdett narancsbőrősödni :S
Majd rakj fel képet a lakásról, hátha kapok újjabb ötletet a 20. átalakításunkhoz :P
Leti simán keress új dokit, az uh nem árt, de nézz utána :) Egy hét múlva tuti lesz szívhangja is már.
Niki és Ana hááát szóhoz se jutok! TESZTEK??? Vagy csak Maressal mi voltunk ennyire függők a napi 2 vel?! Ne tegyétek ezt velünk :P
Várok ameddig csak tudok :D
Kinga lassan 12 hetes uh :) Izgulsz, hogy láthatod?
Chris mikor is mész afp után uh-ra?
Mares várod már, hogy kiderüljön, hogy kisfiú vagy kislány? Lassan megtudod :)
Bettike menj nyugodtan el a 7-8. héten a nőgyogyihoz, h adjon papírt neked a védőnőhöz!
Nah megyek puszika mindenkinek, este még jövök, hátha megszállja Anát és nikit a szentlélek és TESZTEL VÉGRE :D :P pux

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

ana

én nagyon drukkolok neked ,elég biztató a görbéd :wink: :D

KépKép
bettike83

Én teszteltem.

Íme jobb képet nem tudok sajna.

Először megkérdezem ti mit láttok? :oops: :oops:

Egy jósteszt és egy sima hcg.

Kép

vagy

http://www.postimage.org/image.php?v=aVM0Hk9

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Én mintha látnék valamit,de elég rossz a kép
majd Maccs megwuduzza! :D
a telefon nem csinál jobb képet? Én azzal csináltam,mert az én gépem is vacak képet csinált
próbáld meg azzal

Kép
Kép
k_inga

Niki, az Lh-teszt egyértelműen pozitív. HCG-nél meg úgy tűnik, hogy látom a csíkot, vagy csak a szemem káprázik. Próbáltam élesíteni, de nagyon pixeles lett. Lejjebb vettem a háttérfényt, de még mindig nem vagyok határozott, nagyon fényes lett a kép. Vakuval csináltad? Készíts még egyet, de ne a csíkra fókuszálj, hanem alá v. fölé, ne villanjon rá. Vagy próbáld meg vaku nélkül. De áruld már el, hogy szabad szemmel mennyire látható? Pozi?
Kép

maccs01

Kinga, úgy látszik, hogy a képességeim még nem fejlődtek ki rendesen :)

maccs01

NA Niki mit látni élőben?

Én is pont most akartam tesztelni, de ha a tiéden semmi, akkor én sem tesztelek csak reggel.

Kép

Kép
anabana

Ez így is elég látható.De köszi maccs.

Ez az, hogy jól látjátok. :oops:

Ennél jobban nem lehet.

A jós pozi de a hcg totál nega. Azon semmit nem látok egyáltalán.
Ezért nem láttok ti sem. :(

Amúgy telcsivel csináltam mert nincs digi fényképezőm.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

nanicke

hát nem tudom..mintha én is látnék,de pár nap mulva ujra tesztelj és már jóval erősebb lehet. :)

KépKép
bettike83

Ana pedig nagyon várom a tied is.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

HÁt én inkább nem, ha a tiéden akkor az enyémen se fog. Amúgy visszakerestem a Letti 13 dpo s tesztjét és rajta van egy R betű, gondolom a reggelit jelenti. Neki se volt még valami erős, tehát akkor az esti még annyira sem. Máj 6 nál keresd

Kép

Kép
anabana

234. oldal Niki nézd meg

Kép

Kép
anabana

Niki egyébként nézd meg úgy hogy egy kis asztali lámpa égője és a szemed közé tedd a tesztet, úgy látnod kell egy kis halvány csíkot. Ez tuti

Kép

Kép
anabana

Niki, amíg nincs piri, addig remény van! Holnap reggel újra próbáld meg, vagy vasárnap. Mondjuk elég nehéz kivárnom, de neked még nehezebb lehet.
Ana, én nagyon kíváncsi vagyok, de ha holnap tesztelsz, akkor egyet kell már csak aludnunk :)

maccs01

Ana megnéztem, hát ebben reménykedem én is, hogy még nincs annyi a délutáni teszthez.

Legközelebb vasárnap reggel csinálom meg, ha addig meg nem jön.

De én várom a tiedet holnap.

Ja és a hugom is itt van ő is nézte,de ő sem lát semmit. :(

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Ana,ne már,tesztelj ma,megöl a kíváncsiság!
Itt ülök a gép előtt egyfolytában!
Légyszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
k_inga

Kinga. fölösleges. annyira alacsony még a hcg szint hogy semmi nem lenne rajta. Majd reggel tesztelek.

Kép

Kép
anabana

ana

nagyon kitartó vagy :wink: :)

én is ilyen voltam,mert annyira felesleges naponta tesztelni.reggel a legjobb és azért már utathat vmi biztatót is,drukk neked :!: :!: :!: :!: :!: úgy néztem a 13.dpon vagy.még lehet a holnapi teszt is korai lesz,habár én asszem a 10. dpon teszteltem elöször,talán..

KépKép
bettike83

ja nem mert a 12.en délután,az nagyon halványka volt,épp h észrevehető de lehetett látni rajta valamit.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Én egy másik topikon létezem, de remélem nem baj, hogy kérnék egy kis segítséget!?

A fiaim részt vesznek egy babaversenyen és szeretném ha szavaznátok rájuk. Persz, csak ha nincs más ismerős, aki ezen részt vesz.

Az alábbi linken lehet szavazni:

http://www.delmagyar.hu/jatek/nicsak-ki ... how_vote=1

Köszönettel!

Odry

Kép

Kép
odry

Kép Kép Kép

CSajok azért teszteltem, mert nagyon megijedtem, ugyanis én érzem hogy terhes vagyok. De most mikor megvizsgáltam a méhszájamat, halvány rózsaszínes váladékot észleltem, a bugyimon nincs nyoma, de múlt hónapban is így volt aztán másnap megjött. Szerintetek ez lehet normális?

Kép

Kép
anabana

írjatok

Kép

Kép
anabana

Letti!

Neked milyen volt a 13 este?

Kép

Kép
anabana

Ana az lh közelről nekem is totál ilyen volt.

De én a te hcg-den látok halvány csíkot. Azt te is látod?

Ana és milyen a méhszájad? Hol van fent vagy lent? Kemény mint az orrod vagy puha mint az ajkad?

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Ana nyugi, menszesz idején lehet rózsaszínes folyás, csak élénk piros ne legyen!!!!!! Vmi mintha lenne, valaki bütykölje meg Ana képét plsssssssssssssssss

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Niki: tényleg van a hcgn csík.

Baba: ha nem nézem a méhszájam észre se vettem volna.

Igen fent van és kemény zárt. Remélem nincs baj mert én csak a pünkösd után akarok dokihoz menni.

Niki a te méhszájad.

Kép

Kép
anabana

Baba igazad van. Tényleg ez igaz. A cicim még fáj. Képzeld nincs étvágyam 3 napja.

Kép

Kép
anabana

Baba nem kell megbütykölni tényleg van csík.
Reggel hozom még.

Kép

Kép
anabana

Ana én amondó vagyok, hogy te tutira babás vagy, de én nem sajna.

Az én méhszájam kemény, de nincs annyira fent, azt meg, hogy zárt vagy nyitott azt nem tudom milyen.
Viszont ugye nekem a hcg-n tényleg semmi nem volt.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

nézd meg 231 en a Letti tesztjeit. Niki én tuti biztos vagyok benne hogy babás vagyok. A cicim 3 napja jelez. A te görbéd is egyértelműen az. Hány naposak a luteális fázisod?

Kép

Kép
anabana

NA MEK PIHIZNI APIHOZ

JÓ ÉJSZAKÁT

Kép

Kép
anabana

Mióta nézem 14-11 volt

Kép

nanicke
Székesfehérvár

JÓ ÉJT ÉN IS MEGYEK!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Reggelre a hőm igen visszaesett. :( Ezért csináltam azért tesztet is.Hát ma sem lett csíkocska és a jós teszt is jóval halványabb.

Köszönöm tőletek az eddigi bíztatást is, de már nem reménykedem.

És ezt olvastam a babatervezők.hu-n.

"Tévesen pozitív" jósteszt:
A ciklus végén az LH és FSH mennyisége újra növekedni kezd, bár ez csak minimális. Ezért lehetséges, hogy a tesztvonal intenzitása minimálisan nő, te mégsem vagy terhes. Általánosságban elmondható, hogy 12 nappal a tüszőrepedés után az ovuteszten a két csík általában már majdnem egyforma erősségű, ha sikerült teherbe esned. Ha a tesztcsík ezen a napon jóval halványabb, mint a kontroll, akkor tényleg csak az LH-t mutatja, amely már a következő ciklus tüszőinek növekedését készíti elő. A terhességi teszt negatív. :(

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Nanicke, sajnálom, ez valóban így van, megfigyeltem nálam is az LH tesztekkel, amit bemásoltál. De azért ugye nem adod fel? Maradj itt velünk, és reménykedjünk együtt a kövi ciklusod eredményességében! :wink: Fel a fejjel :wink:

Ana, ott bizony haloványan, de van zebra! :) Remélem, hogy ma reggel is ott lesz, és erősödik szépen!

Puszi a homlokotokra lányok, írjatok a fejleményekről légyszíves!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillag itt maradok veletek. Elmenni nem fogok.

Most viszont megyek vásárolni a hugommal. Majd du. jövök.

Kíváncsi vagyok Ana tesztel-e reggel?És ha igen milyen.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Jóreggelt LÁnyok!!

Korán keltem, hogy teszteket nézegessek, amiket TI csináltatok :D
!

Szóval gyerünk lányok, mert lassan indulok Fehérvárra, és szeretnék teszteket nézegetni!!!

TEgnap az M6-oson csodás teljes gyönyörű szivárványt láttam, ez csakis jót jelenthet!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Ana: Én is várom a tesztet!:-)A tegnapin van egy halvány csík,ez jóóóó!

Baba: AFP után egy héttel megyek uh-ra,25-én:-)

Maccs,Mares: Én lemaradtam ebben a krémes témában.Milyen krém az a milupa és mire jó???
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?