Barbcsi, nagyon sok boldogságot szeretnék én is kívánni! érezzétek magatokat nagyon jól holnap, ez a Ti napotok! és ne is foglalkozz azzal, ha éppen nem lesz banánérlelő, hidd el, Ti ebből semmit sem fogtok észrevenni, mert mással lesztek nagyon is elfoglalva!
Évi, nagyon szép poci! remélem, hogy Tomival minden okés, látam a magzatvíz mizériát! remélem, hogy hétfőn legkésőbb kiderül, hogy csak vaklárma volt!
lányok, próbálok lépést tartani még most is a fórummal, de bevallom töredelmesen, hogy ez nem nagyon megy!
Beni iszonyat energiákat köt le bennem, amit nem bánok, csak éppen akkor ilyen kedves dolgokra, mint veletek csevegni, nem marad, bár igaz, sok okosságot úgysem tudnék mondani, meg én most még csak nagyon az elejét taposom, így nem is azonosak a problémáink!
pedig lehetett volna...
látom, hogy Maccs is előkerült, nagyon örülök ennek!
na meg Tina, hogy nálatok is szerveződik az esküvő! örülök nagyon! cukorhoz meg drukkolok, majd írj már pár sort, hogy mi lett az eredmény...
nálam képzeljétek, hátha nem gond, hogy elmondom. voltam terheléses cukin, mert, hogy ugye van ez az IR mizéria, vagy mi... tesztreggelis volt az első trimeszterben ezt kérte az endós dokim... az éhgyomri 4,8 lett (tökéletes!), a tesztreggeli (1 db vízes zsemle, 2 dl tejcsi) utáni meg, 90 perces 5,3 (szintén tökéletes!), erre az endós doki azt mondta a telefonban, hogy jó, ha 6,5 fölé megy, akkor szóljak neki, de ezt a vizsgálatot akkor hetente...
full ki vagyok akadva, mert tudom, hogy fontos, meg ilyesmi, de ezt kb. fizikai képtelenség egy lassan 2 évessel, na meg dolgozó férjjel... mégis hogyan!? meg nem is hiszem, hogy ezt ennyire szigorúan kellene csinálni, mert, ha még közel vagyok a 6-os határhoz, amit a labor ráírt a papírra, de még ez sincs...
Ircsi,
Tina, és a többiek, akik küzdötök ilyen problémával, Ti hogy gondoljátok? mit csinálnátok a helyemben? mindenki elmenne a heti vérvételekre!?
köszi, ha hozzáfűztök pár mondatot, vagy leírjátok a véleményeteket!
még mindenképpen jövök, gyönyörködöm a sok baba és pocakfotóban!
jó éjt!