Rodi,
jobbulást mára is!!! Sajnálom a fejfájást, tényleg biztos az időtől van!!! hányra mentek holnap???
Nagyon drukkolok, hogy megnyugtassanak a papa eredmény miatt!!!
Luczi,
Bogi akkor már meggyógyult??? mikor mentek újra orvoshoz???? jó lett a szopipárna méret???
Bazsa,
nagoyn jól összefoglaltad a drukkokat!!!!! Giga mega drukk neked is!!! Hányra mész??? pároddal mentek, vagy ő korábban megy?
Syl,
hogy érzed magad? tényleg, ahol az inszemit csinálták, oda nem tudsz visszamenni? én oda mentem vissza Bencussal!!
Ubi,
valóban minden terhesség már, de elhiszem hogy aggódsz!! Azért én még drukkolok!!! hátha...
miért jártok fejlesztésre a fiúkkal?
örülök, hogy jól sikerült a buli!!!!!!! korábban nem terveztetetek gyerekes bulit???
Babi,
sajnálom a cicust, de te most koncentrálj a jövő hétre!!!!!! holnap új hét kezdődik!!!
én most szedtem egy welness márkájú propolisz-méhpempő kapszulát, tegnap 11-es is lett a nyálkahártyám, ilyen már nagyon de nagyon régen nem volt..
jó kis vasárnapi ebédetek volt, nekem eszembe nem jutott volna
. fincsi volt, igaz?
Beze,
hogy van az epéd? voltál vele dokinál? hogy érzed magad? mikor mész legközelebb orvoshoz???
Kiki,
Te sem jöttél a hétvégén, remélem minden rendben veletek is!!!
S képzeljétek, szerdán én is találkoztam egy nagyon kedves ismerősömmel a kaáliban. gyönyörű göndör hosszú haja van és kismami
. nagyon kedvesek a férjével együtt, velünk izgultak még egy darabig, miután végeztek
.
Kiki, nagyon jó volt találkozni veletek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szóval, mikor és hol lesz topictali??????????
Bikfy,
csuriban az ujjam érted holnap és holnapután. Azért holnap este gyere és mesélj nekünk valamit!!!! minden rendben lesz, ügyes leszel!!!
Agassi,
küldesz nekem fotókat és történektet a gyerekeidről? hidd el, hamar egyenesbe jön minden és ahogy Kiki is írta ez a kötődés csak jó lehet később. Azért nekik is szőrnyű lehet valakiktől elválni, akiket eddig szerettek, vagy legalább is kedveltek.
DE biztos vagyok benne, hogy most már Ti vagytok a családjuk és ezt ők is így gondoják!!!!