Baba, nem híztál sokat!
Kicsinek adnak a kórházban rucit vagy azt is vinned kell? Igen, mi is szeretjük ezeket a mini kiszerelésű szereket – DM-ben vásároltunk egy rahedlit. Nem tudom, hogy viszel-e be tejserkentő akármit, de ha elfogadsz egy tanácsot, akkor csak onnantól használd, hogy belövellt a tej, máskülönben nagyon rossz lesz. Ja, Medela bimbóvédőt vegyél (3méretben is kapható)! Segít a babának elkapni a cicit és megtartja a vákuumot és ez a típus szerencsésen nagy felületen tapad a bőrödre. Persze csak addig, míg bele nem tanultok a szopiba (nálunk cirka 1hét volt). Utána opcionális.
Szerintem, ha most mosol-vasalsz és elrakod a fiókba, nem kell újravasalni.
Betti, nekem is meg kellett várnom a szívhangot, hogy a védőnő kiállítsa a kiskönyvem. Furcsa, hogy csak a 12. hétre vagy visszarendelve. Bocs a milliméterekért, biztos benéztem valamit. A te dokidnál ezek szerint jó a berendezés.
A csoki sem hiányzik? Nyilván nagyon csinos lehetsz ezzel az étrenddel.
Ana, én is szoptatás alatt híztam… bakker, szánom-bánom ám. Erről jut eszembe, hétvégén megsütöm a tortádat.
Állati jól néz ki, a férjem a túrótortát a nap bármely szakában fogyasztja
Vérnyomás: azt mondják, ha alacsony, akkor a terhesség alatt normálissá válik a legtöbb esetben.
Mares, aki a 7. hónapban 7 kilónál tart, lehet, hogy nem olyan vékony, mint te
, hanem az ő feleslegéből alakul energiával a szükséglet. Kend a pocid napi 3x (Milupa terhességi csíkok elleni krém?) Na jó, tényleg nem fizetnek azért, hogy itt megírom a márkákat, de valóban csak azokat, amik nekem bejöttek.
Leti, megkérdezted a tornát? Én nem javaslom az első 12 hétben. Bár ha eddig tornáztál rendszeresen, akkor lehet, hogy a dokid megengedi, de nehogy most kezdjed el!
Felújításunkról annyit, hogy voltak – talán lesznek is – kemény, kapcsolatpróbáló időszakok. Nem csodálom, hogy sokaknál felépül egy ház x év alatt, aztán elválnak.
Nálunk volt segítség, vidékről feljöttek a férjem rokonai 2hónapra.
Nagy köszönet nekik érte.
Szivi, Gábriel teszt nálam felejtős. Aktuális mesi 2. napján egy pisiből 3különböző tesztet csináltam, a Gabriel az egyedüli volt, amin nem jelent meg a pozi csík.
Vegyél másikat, nekem is bejött a one step (mesi első napján csináltam pozira), meg a Coralline (patikai, 20-as… remélem, hogy jól írtam a nevét). Drukkolok neked is!
Bakker, nem tudhattad, hogy lekésed a mérést.
Mares, Baba, nagyon jók a babakocsik! Baba, nekünk is vázra pattintósunk van, Eninél vettük: Bebe Confort Loola - sportülés (sajna nem vízszintesig dönthető) - kagylóhéj autósülés (abban hordtuk csecsemőként) --- tökéletes volt. Mares, Ricskóval pedig olyan volt, mint a tiétek, csak elköltöztünk, nem volt tárolónk, macerássá vált. Tény, hogy a legtöbb ilyenben hegyen-völgyön átviszed vele a gyereket és fel sem ébred. Mindenképpen bolygókerekeset vegyetek, mert máskülönben – szerintem – egy-egy kanyar bevételénél anyázni fogsz.
Remélem, hogy ezzel a bazi nagy szövegeléssel nem riasztottam el senkit