Hali,
mi csak ma jöhettünk haza Pestről. Úgy érzem, megérte.
Antibiotikumos kezelés kell, streptococcus vagy stafilococcus fertőzés miatt. A veséje megint balra fent van (?), az ekcémájára erősebb kenőcsöket kaptunk. Lépe, mája rendben. Fülkürthurutot is megállapítottak. Ételallergia valszeg fennáll, de nem lehet megmondani vizsgálatokkal ilyen idős korban, hogy mire. Majd kitapasztalom. A vérkép lezaljó fertőzésre utal....
Nagyjából ennyi. Izotópos vesevizsg. kell majd ősszel.
Nem hittem, hogy ennyire gördülékenyen és alaposan is működhet az eü., nagyon alaposak voltak, minden tájékoztatást megkaptunk.
Andi, boldog szülinapot kívánunk!!!!!
Jaimee, gondotlam ám Rátok is, vajon milyen hírekre jöhetünk haza!!!!! Még van esély a 15-i közös szülinapra
Rita, formás pocakod van, nyugi!!!!
Kriszta, grat. a kusfiúhoz, különleges nevet választottatok!! Becézni hogyan fogjátok?
Judit, de nagyot nőtt Leti!!!! Nagyon csajos csajok!
(42 pólóval...
Lehet a divatot diktálni!)) Visszataps.. hm, ilyen is kell....Enélkül nincs egyetem
Judit, örülök, hogy eljutottatok dokihoz, és remélem rendben alakulnak majd a dolgok... Ha évek, akkor évek, de rendeződhet minden, ez a lényeg!!
Katlina, már egy hónapos Vencel baba is!!
NAgyon édesek a képen a fiúk!!!!
Szami, megint nem unatkozol
KÖszi az érdeklődést, szemem javult, de nem okés teljesen még minidg. Új cseppeket, és egy szemgélt kaptam, a nagyfokú szárazság miatt. Ja meg hozzájuk kell mennem minidg kontrollra.... Remélem lesz még sasszemem egyszer....