Új privát üzeneted érkezett!

Baba, nem súlyzóval tornázom... csak emelgetem a karjaimat a súlyzóval. Meg amikor nincs súlyzó a kezemben, akkor akarok kicsit tornázni. A Réka tornája kimondottan az első trimeszterre való (3 részes) és nagyon laza! De megkérdezem a dokit úgyis!

Az a helyzet, hogy a melóhelyen egész nap ülök és már hányok a mozgásszegény napoktól! Igazán kívánok némi mozgást!

Szivi, a Gábriel 25-ös. Ha egyszer ott volt, akkor szerintem van remény! Csillag 1 nap alatt elküldi neked a 10-es érzékenységűt!
Vendég

Laptetűm van, rámfér így doki előtt... Izgulok azért - még messze avan az este fél 8. + a csúszás, ami mindig van, ugyebár :twisted:
Vendég

SZia SZivi! Én leginkább CSillag tesztjeit használtam, mege találtam a patikában kazettás, DEI tesztet, nekem ezek voltak jók, meg a GRAVI hcg teszt. A többit sajna nem ismerem. De a legérzékenyebb CSillagé! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Letti köszi ...... akkor lehet, h van még remény??? :-))
Drukk az esti randihoz.
Betti most van délelőtt dokinál, ugye?

Mares neked is köszi! (egyébként láttam a pocakfotódat, nagyon kis csinos vagy! :-))
szivi77

Szivi: köszike... de remény, na az hal meg uccsó alkalommal, tehát, nem feladni nálad sem

Baba: ennyivel korábban? Persze barinőm, akiről írtam, hogy korán készült, mintha érezte volna, mert Marci nála 3 héttel korábban jött!!! :D TEhát, apránként, pakolászhatsz, jobb ha kész, mintha akkor kell kapkodni!

Leti: este fel8, hát igen, az sok idő, de Babának igaza van, ne most akarj hősnő ( ahogy uram szokta mondani ) lenni, bár én örültem ha kicsit fent tudtam lenni az első 12-14 hétben, nemhogy tornázni akartam... szóval dokit várd meg! Rubint Réka meg sztahanov tornázó volt baba előtt is, ezer órával egy nap, ... koncentrálj a babóra, ha kint lesz, ne aggódj, majd ő megtornásztat téged :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Baba!

Ne foglalkozz az új időpontokkal. A legelső a tuti, 100%. Higgy nekem.

Dokihoz menők írjatok.

Kép

Kép
anabana

Kedden megszületett második kerifiam Márk. 3880 gr és 55 cm.

Úgyhogy van Ádámunk aki 9 napos meg egy Márkunk, aki 3 napos.

Tök buli.

Kép

Kép
anabana

ANa, gratula!

Már dögönyözted őket, vagy valamelyiket?

Betttttttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gyere máááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááár!
Vendég

Ana: akkor most te jössz!!! :D mármint bébike téren

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ana: gratulálok!

Csajok fontos kérdés: ezek a tesztek, amiket mutogattok, hogy mennyire erősödik a csík rajta, azok mind 10-es érzékenységűek?
Most nagy hirtelen csak a Letti fotóit tudtam kibányászni.......
szivi77

Szivi!

Igen, azok a vékony kék csíkok 10 es Csillag tesztek.

A hőgörbédet nem teszed fel? Vagy nem vezetsz?

Kép

Kép
anabana

Sziasztok! Este jövök és írok!
Leti és Betti, nagyon drukkolok és várom a dokis beszámolókat!
Ana, neked is megy a drukk, remélem, hogy csinálsz tesztet!
Pussz

maccs01

Hm, akkor tényleg lehet még remény.
Most nem vezettem görbét, idegesített. :-)
szivi77

Baba, 35. héttől "legyél" becsomagolva.
Na, most már tényleg lépek. Pussz

maccs01

sziasztok!

van egy 6mm-es petezsákom,minden rendben vele,jó helyen van és szép a mérete :) :) :) :) :) annyira boldog vagyok :) :) :)

KépKép
bettike83

Betti gratula! Olyan jó neked, hogy túlvagy rajta! És boldog vagy!

Most örüljél csak igencsak megérdemled! Látod, megérett a gyümölcs!
Vendég

Mást nem kaptál instrukciót? Nem mész más vizsgálatra?
Vendég

12.héten kell menni ujra uhra,meg mennem kell a védőnőhöz jelentkezni :) :) :)

KépKép
bettike83

Leti: Te mikor mész dokihoz?

Betti: Gratula! Örülök,hogy minden rendben.

Mares,Baba: Itt vagyok ám:-)kedden megyek AFP-re,attól kicsit tartok,mert sok rosszat hallottam róla,mármint nem mutat mindig jó eredményt. Mares,neked még nem jött meg az eredményed?Uh-ra 25-én megyek,akkor remélem kiderül a neme is.:-)
Hát Baba,már nagyon várom,hogy érezzem a mozgását.
Mares: Te meg már a 18.héten vagy.Rohan az idő.Nem szólva Babáról,aki jól előrehúzott :D
Vendég

köszi :)

KépKép
bettike83

Bettike!

Nagyon gratulálok!! Látod vannak még csodák.

Amúgy azon érzékenyültem el blogodban, hogy áprilisban azt írtad érzed hogy kismama leszel. Tisztába beleborzongtam mikor olvastam Valami súgta neked belülről...

Kép

Kép
anabana

Chris, ma fél8-ra, de tuti, hogy csúszás lesz...:(
Vendég

azt mondják sokan h némelyik anyuka megérzi ha kismama lesz,hát én megéeztem,talán már akkor is éreztem mikor készült,nem tudnám megmondani miből,de éreztem végig,és most is mikor mentem be uhra,abszolut nem idegeskedtem,nyugalom volt rajtam mert tudtam h ott van a baba...és ott is van,szép nagy,talán még az ilyekor megszokottnál is picivel nagyobb,az 5.héten 2-3mm kell h legyen a bébi,enyém már 6 :roll: :D :D :D

leti drukk estére :)

KépKép
bettike83

Letti!

Nagyon szorítunk, de feltétlenül írj este hogy mi volt. Kíváncsi vagyok hágy zsákod van!

Kép

Kép
anabana

Csak nem bírtam ki, hogy felnézzek ide... nálunk elvileg délutáni szunya van, gyakorlatilag pedig Enikőt már egy órája folyamatosan vadászom vissza az ágyába délutáni alvásra, mert szökik...

Betti, ó, nagyon-nagyon örülök Nektek!!! GRATULÁLOK!
6mm a petezsák, tehát abban lehet 3mm-es a baba..., azaz nem a petezsák 6?

Tényleg, ígértem a mi AFP-s leletünket, hogy beszkennelem, még nem tudtam megtenni, úgyhogy beírom:
Ricsinél: ......................................Enikőnél:
AFP: 32 ......................................39,9 ng/ml
wAFP: 36,6 .................................50,3 ng/ml
MOM: 1,1 ......................................1,4
Grav.s. 16. hét ...............................16. hét

Sima AFP-t és a MOM-ot nézik együtt.

Baba, fészekrakó ösztön, elég megmosolyogtató, de tényleg bekövetkezik. Szépen bevásároltatok babónak, ha már csak ez a pár dolog hiányzik :). Mi légzésfigyelőt a kórházból hazafelé menet vettük meg Enikőnek. Ricsiét pedig apa, amíg mi bent voltunk. Angelcare van nekünk és nagyon bevált (AC401), Ricsinek ugyanez a márka volt, csak régebbi modell. Kicsit tekerjétek érzékenyebbre, mert alapból közepesen van és az elég hamar becsipog. Nálunk nem volt téves riasztás, csak igazi..., de minden jól alakult, úgyhogy én esküszöm a légzésfigyelő szükségességére.

maccs01

Betti sárgatest vérvétel?
Uh a 12. hét előtt nincs is több?

maccs01

Betti: gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :D de tényleg, 12. hét előtt csak csinál még doki uh-t nem??? mármint ha mész hozzá vizsgálatra nem???

MAccs: ez jó, szökik a kis drága :D

Leti: izgi, na már csak órák kérdése és megtudod az igazságot : D( mármint hogy egy vagy kettő )

Chris: azt mondják hogy 2-3 hét az eredmény.. remélem meglesz június 1re , akkor megyek dokihoz

voltam védőnőnél, utálom a mérleget, itthon is reggel óta egy kilót ment fel.. én ezt nem értem... na mindegy, 61 vagyok a védnőnőnél, a vérnyomim meg 108/64, szinte alszok :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hello Lányok. Eddig elfoglalt a meló. Most, hogy leálltam, rámjött az igazi para. Tiszta ideg vagyok. Sose lesz 8 óra...
Vendég

Nem érdekel, hányan van(nak), csak jó helyen legyen és szépen fejlődjön.
Vendég

Mares, annyira sajnállak, hogy 60 kg vagy!!!!!!!!! Gondolom, ez mellé 175 cm... :?

Én 69 kg-t nyomok már a kezdetek kezdetén :oops: :roll:

A vérnyomid mennyi szokott lenni? Nekem alapban annyi, mint neked. Ennél még lejjebb megy? Az király.
Vendég

Letti!

Én is 69 vagyok 175 cm .
Az első terhességemnél 64 voltam és 8 kg híztam. De jó is volt.

Kép

Kép
anabana

Ana, csak én 9 cm-rel alacsonyabb :? :shock:
Vendég

De hát a fogyás most eltolódik 1 évet...
Vendég

ANa, Leti: lehet, hogy nem sok, de nekem magamhoz képest, igencsak fura.... nem akarom hogy a bőröm kirepedjen, meg ha már most híztam 4-4,5 kg-ot akkor a 10 simán meglesz, még több is.. ami nem lenne jó, mert hátul a védőnő is látott ilyen viszér szerű dolgot, és azt mondta hogy ha sokat hízok akkor az is rosszabb lesz.... :( talán a sok állás miatt jött ki, nem tudom, de csak egyik térdemnél hátul... de rendben nem panaszkodok, csak más a 7. hónapban 7 kilónál tart én meg már hol vagyok.. persze nem vagyunk egyformák, és mindenki másmennyit szed fel, de elcsitulok, megbarátkozok ezzel, mert kis cukorfalat ott dolgozik bent, miatta megéri!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

leti
rajtam is van elég felesleg sajnos.de majd ha szoptatok akkor biztos lemegy :D

maccs

én azt irtam h a petezsák 6mm-es.

KépKép
bettike83

Leti: vérnyomás múlt kedden a dokinál 120/86 volt, de ma egész nap assssíííítozok :D szóval változó, de az a jó ha nem magas

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bettike!

Én szoptatás alatt híztam.

Kép

Kép
anabana

mondjuk én nem ehetem a tejterméket,a cukrot,édességet,sőt még a cukros lötyiket sem,igy csak zöldségek maradnak meg a husik,terhesség alatt is meg szopi alatt is.ezektl meg annyira nem lehet hizni.tésztát is keveset eszem igazából,inkább jó kis főzelékeket.gyakorlatilag végig kell diétáznom,de nem bánom mert igy is megkap majd mindent a pici,mert nem az édességben van a vitamint.

KépKép
bettike83

Betti, ki mondta, hogy diétáznod kell? Elő van írva?
Vendég

Betti: hatalmas gratula a picihez! :-)
szivi77

allergiás vagyok a cukorra meg a tejtermékre,meg a finomitott lisztekre pl.de ez már régóta igy van.eddig is diéta volt,ezután is az lesz,muszáj.de hála az égnek nincs gond mert nem is kivánom az édeset :D a gyereknek a husok kellenek meg a zöldségek,még a gyümi sem nagyon :D

KépKép
bettike83

Betti
Gratulálok! Hatalmas a törpéd! :D

Leti
Kitartás,minden ok lesz

Betti nekem volt uh a 7.vagy a 8.héten is,akkor már volt szívhang,azzal a papírral mehettem a védőbe. Már nagyon várom a 25-ét,akkor lesz a 12 hetes. Kaptam ma kismamafarmerokat,de egy nagy még, egy rövid,úgyhogy fel kell tűrjem az alját,egy meg éppen jó hosszúnak is. Annyira kényelmesek!!!!!!!!!!! Egész más minta sima gatya,amit nem tudok begombolni. Az egyik pont kispocakra van,most ideális! :D

Kép
Kép
k_inga

Bettike: hogyhogy diétáznod kell? de jó neked hogy szereted a főzelékeket, sajna én nem nagyon :( rossz kislányka vagyok... és a zöldségek sem tartoznak a kedvenceim közé! :( és tejterméket sem???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bettike gratulálok, csudi jó :):):) Azt egyél amit kívánsz, jobb is ha nem kívánod a cukros dolgokat, én bepótolom! :lol:
Akkor csajok én meg se szólalok a 167 centimmel és a 73,5 kilómmal...
Szóval maradjatok csak csöndben :) Mondjuk én eleve súlyosabban kezdtem, mert 67 kilóval indultunk!!!! Remélem majd a szoptatás után vissza megyek arra a kilóra, mikor eldöntötük, hogy babánk lesz ( 55 kilós voltam kb ) Aztán jöhet a következő kisfiú :) :lol:
Leti lassan mész, izgulsz már? Fogadjunk már össze készültél!
Izgulok miattad én is, de annyira, hogy mondtam is Uramnak, megyek is, bevágok egy rákóczitúróst így vacsi után :P ( Legalább rád foghatom :P) nah gyere majd a fejleményekkel
Maccs ááá nem tudom, hogy bírom-e a 35. hétig... Biztos nem :P
Nem mindent fogok bepakkolni, de direkt vannak nekem ilyen kis kiszerelésű samponom, szappan, tusfürdő, ha elutazánk pár napra, azokat már beraktam, meg eldobhatós bugyikat vettem, meg kis krémeket... A főbb dolgokat majd, akkor! Dominikának meg összeválogattam miben hozom ki, azokat majd még hozzá csapom akkor...
Próbálok urrá lenni magamon, kevés sikerrel, főleg ha szakad az eső, mint ma!!!

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba, igen, izgulok, itthon rágom a kefét. NEM készültem össze, csak kikészültem mostanra. Remeg a gyomrom és sírhatnékom van...
Utoljára a műtétem előtt ultrahangoztak.

Mindjárt hazajön Api és együtt megyünk. 1/48-kor indulunk, mert 10 perc innen a dokcsibácsi.

A Rákóczi-túrós az jó stresszoldó! Rámfoghatsz bármit!!!!! Ez tetszett! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Leti: majd próbálok itt maradni amíg hazaérsz, de ha nem, majd reggel olvasom a jó híreket!!

Baba: nálunk itthon rákóczi túrós fagyi van :D majd azzal temetem a régi kilóimat :D apinak meg zöldséges tésztát csináltam meg kókuszos sütit....:D lesz még baba majd nálatok??? :D :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, az szerintem min. 1/2 9! Bariköztnek márvége lesz.
Vendég

uram és parancsolóm megérkezett, kell neki a gép, de visszatérek , addigra Leti te is hazaérsz :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Letti mindenképpen írj én még ma elolvasom...Légyszi

No para mert az most nem használ. Úgyis minden rendben van. Hát milyen tesztjeid voltak és vannak!? Ne parázz!!!!!

Inkább arra gondolj hogy végre megláthatod.

Puszi

Kép

Kép
anabana

Úristen Maresz mindjárt félidős leszel.!!!! Jézus

Kép

Kép
anabana

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?