Sziasztok!
Drága Csip!
Nagyon fogok Neked holnap szorítani, hogy ne legyen semmi baj, meg egyébként is sokat gondolok Rád, hogy min mehetsz most keresztül!
Hatalmas ölelés Neked, és mindannyian nagyon várjuk majd a híreket!
Henne
REmélem rendben lezajlottak a vizsgálatok, és a Babátok jól van, szépen fejlődik! Rád is gondoltam ám!!!
TEssék jönni és mesélni!! Sote II-n voltál vizsgálatokon?
Tyuntyi
HOgy vagy? Mi van Veled/Veletek? Ha jól emlékszem, Te is ma voltál dokinál, mégpedig az első vizsgálaton! Rád is gondoltam, már csak azért is, mert azt sem mesélted el, hogy múlt pénteken mit mondott a dokid a pánikbeteségedre! Biztos elfoglalt vagy, de ha időd engedi, gyere és mesélj, hogy mi újság Veletek!!!
Chrissyke
Biztos most Anyukáddal töltöd minden időd, használjátok is ki! Aztán ha elment, gyere és mesélj! REmélem Nálatok is minden rendben van!
Pinkiné
HOgy vagytok? Neked mikor is kellene nem megjönnie? A napokban nem? Nincs táblázat, és sajna én az ilyeneket elfelejtem!!!
DE szorítok Neked nagyon!!!!
Most akkor melyik munkahely mellett döntöttél?
Gabóó
Szegény kitartás Neked ehhez a munkához, hát én nem bírnám az biztos! DE sajna még időd sincs nagyon másikat keresni! A párod nem tudna ebben segíteni? Mert ezt nem lehet sokáig bírni! És sajnálom, hogy megjött, pedig már reménykedtem! Ettől a sok melótól nem is csodálom, ez nagyon stresszes lehet!! Sok kitartás Neked csajszi!!!
Csicsiy
Anyukád hogy van? Javult azóta az állapota? És Ti hogy vagytok?
Hkitty
Hogy telnek a napok! Kertészkedés helyett a rossz idő miatt lehet mással is foglalatoskodni, ha érted mire gondolok!
Remélem nem hagytam ki senkit!
Én megvagyok, ezen a héten a vérvétel után kutakodtam, de sajna el vagyok kenődve.
Amit a dokim ajánlott először megörültem, mert hétvégén is nyitva vannak (bár ez így hülyén hangzik). Megkérdeztem őket erre föl, hogy akkor hétvégén is tudnak-e vért venni,de sajna csak hétköznap!!!
Kérdem én, mit csináljon az a nő, aki szeretné kivizsgáltatni magát, de a doki által megadott napokon lehet csak (ciklus 4., 19. és 23. nap), és ezek majdnem mindegyike az elkövetkezendő 3 hónapban hétvégére esik!!!
Tovább már nem is számolgattam!! És gondolom annak lenne értelme, ha egy adott ciklusban lehetne levenni a vért! Meddőségi központot is próbáltam, különböző egészségközpontokat, laborokat, de sehol sem jártam sikerrel!! Más ezt hogy csinálja?
Úgyhogy nem érdekel próbálkozunk, és ha sikerült a baba, azonnal dokihoz megyek. Úgy látszik a közeljövőben más lehetőség nem lesz.
NO "röviden" ennyi, akkor gyertek és meséljetek mi újság Nálatok, mert egy kicsit elmaradoztunk az írással!