2010.02.26 18:48
2010.02.27 13:52
2010.02.27 14:04
2010.02.27 14:08
2010.02.27 14:14
2010.02.27 14:23
2010.02.28 13:48
2010.02.28 14:02
2010.03.01 18:37
2010.03.02 21:07
2010.03.02 21:08
2010.03.12 09:39
2010.03.12 09:41
2010.03.12 09:44
2010.03.12 09:45
2010.03.12 10:15
2010.03.12 10:18
2010.03.12 10:22
2010.05.13 16:39
2010.09.24 11:09
2010.11.27 15:36
2010.11.27 16:12
2010.11.27 16:19
2010.11.27 17:07
2010.12.01 10:39
2010.12.10 10:37
2013.12.12 23:57
@talinn: "Felteszem a kedvenc levesemet. Olyan ember még nem járt nálunk, akinek ez nem ízlett volna Ezt nem nagyképűségből írom, nagyon jó a recept. Én nagy kukoricaevő vagyok, így nagyon örültem, amikor hozzájutottam ehhez a recepthez. Tök egyszerű: Kukoricaleves: 4 adaghoz: 1 fej vöröshagyma 2 dgk vaj 2 doboz konzervkukorica 3/4 liter tyúkhúsleves ( 2 leveskockából) 2 dl tejszín őrölt bors 1 csipet reszelt szerecsendió 1/2 kk szárított rozmaring A hagymát meghámozzuk, nagyon apró kockákra vágjuk, és a vajban üvegesre pároljuk. A kukoricát a szűrőbe öntjük, jól lecsepegtetjük, majd az 1/3-át félre tesszük, a többit pedig a hagymába keverjük. A húslevessel felöntjük és lefedve kis lángon 10 percig főzzük. A levest pépesítjük és a tejszínt belekeverjük. A maradék egész kukoricaszemeket hozzáadjuk, sóval, borssal, szerecsendióval és a rozmaringgal ízesítjük. Nagyon-nagyon finom "