Anyko!
Ugyan már ! Miből gondolod, hogy esetleg minket érdekelnének gyönyörű szalvéták, meg eféle nyalámságok!
Khm. A portálodon keressem???
Szokolka!
Én is nagyon sajnálom azt a boltot, jó volt a nyitvatartása, még meló után is oda értem.Azóta zargatom őket telefonon fakarikáért, persze ma is elfelejtettem hívni, most meg már késő van... A Csanádiról nem tudtam, két hete olvastam az indexen, oda mentem szombaton, de zárva volt. Egyszer majdcsak megnézem. Lehet hogy holnap?
Abby!
Ha ezt a tecso tudná!
Én direkt kiszedek többet a ládából, ha valami jó nagy van
Miszike!
Muszáj volt már megnéznem a kavicsaidat, mert mindenki elájult tőlle. Hát én is! Nagyon szépek, és nem is kicsik ezek nagyon úgylátom.
Kriszta!
Üdv itt! Ha velünk nem is Veronixal tudnál cserélni, rengeteg szalvija van, és neki úgy is jó, ha küldessz egy egész csomi bármien szalvit,a választottak helyett. Nézz szét nálla a portálomon, fent van az oldala.
A pannoncolornál van plextol is. De nagyon a világvége az
Aszontam többet nem túrázom ki oda
Mondjuk 1x érdemes, mert mindent megkapsz egy helyen, csak győzd kiválasztani, hogy mit is akartál...
Régen a Margithidfőjénél lévő boltban vettem plextolt, de akkor még azt sem tudtam mi az
Minimaxi!
Édik a mécsestartók! Olyan kis karácsonyi hangulatú a sötétkék.
Koda!
És akkor mi lessz a dekupált konyhabútoroddal? Kicsit előbb jut eszedbe, elhozhattam volna nyáron még a nénike lakásából egy halom motyót! Bár a nagymami így is megmentett egy szatyornyi horgolt csipkét
Még óriás függöny is vót belőlle, köpli csipke vagy mi, nagyon drága... Montam jó, de ez tökre nem kell nekünk mama, itt marad
Falvédőt ugyan nem láttam, a tejtartó köcsögökről lebeszéltek... De leginkább azt a konyhaszekrényt sajnáltam otthagyni, olyan aminek kis porcelán fiókjai vannak. És félkör alakú vitrinrésze+sok kis fiók . Nem tudnám hova tenni, de tök jól nézett ki!
No megszűntem.
krimo