Nem tudtam hamarabb jönni, mert most kezdődött a déli alvása a Kölöknek... amit 12-től szokott megejteni
Na mindegy, érdekes délutánunk lesz
Baba!
Az nagyon alacsony, hipózol is mellé? Túldiétázod magad te lány
Huhh, most látom, hogy alma és a csoki jól meglökte
Következtetés
ne egyél almát
Bezony 10 kiló, ezért mondtam, hogy ha akartad volna, akkor sem adtam volna a kezedbe, mert ő már rég nem "kismama-kompatibilis"
Részemről, a szoptatós melltartó a leghaszontalanabb dolgok egyike volt, amit sikerült vennem. Béna és felesleges egy találmány szerintem. Simán lehet szoptatni normál melltartóban is.
Méretre nekem jó, amit terhesen hordtam. Én tuti nem vennék előre nagyobb méretet.
Skrisz!
Akkor nálatok is beindult a "birodalmi lépegető" ? Eleinte tök olyan, szerintem, most is elég mókásan csinálja, nekünk a felállás hozta meg, most már gyakran csinálja, ha messzire indul, akkor is csak a végén vált át megint kúszásba, de néha még akkor sem.
Angel!
Ezen az oldalon alul találsz jó kis videókat
http://www.mei-tai.hu/mei-tai-megkotese-videon/
Még abban is van cukor?? De mi a rossebnek??
Rani!
Asztalt meg a tárolókat olyan hozom-viszemnek szánom a nappali meg a gyerekszoba közé, mert szép törekvés, hogy majd a gyerek a szobájában játszik, de úgysem ott fog
Nekem ez annyira hihetetlen, hogy a vajúdásra ennyi mindent ráfognak.. ...
Létezik ez??
Szöcske!
Tök jó ez a tárolórendszer, az emeletes-ágy meg irtóra tetszik
(le is mentettem ezt a képet) De az nem ikeás, ugye?
Barátnőmék most váltottak emeletesre (2-4 éves fiúk), de még mindig fel és lemászás gondok vannak, ezt hogyan akarod megoldani?
Keny!
Jó neked ott benn drága, nem kell pattogni, 21 mm azzal én szülni mentem
Én nem kórházasan is csomó mindent a netről vettem, meg fogsz találni mindent, sokkal nagyobb választékban, mintha a boltokat járnád
Kornél-baba óóóóriási