Új privát üzeneted érkezett!

Bettyke hurrá,de jó......Remélem most már tényleg összejött,annyi hasonló dolog történt már veled,én szurkolok.

Kép

Kép
kistörpe

Sziasztok!!!!!!!
tegnap haza engedtek minket de Máté állapota változatlan.talán annyi hogy tegnap éjjel nem hányt...de ez az 1-ső éjszaka........
Máté a korházba 3 infuziót kapott!
még vizsgálatok sorozata van hátra..nagyon sokat fogyott..szó szerint csont és bőr!!!!!!!:((((((

Barninak kibujt 2 napja a 2. foga:)))

Ildi szerintem ez nem calici volt.mert nekünk semmi bajunk.ez valami már vírus......

Sucer remélem beugattál annak a kikent ribancank??????????én leüvöltöttem volna!!!!!!!

Szisz nem hagytuk ott Mátét a korházba..nappal én voltam ott éjjel meg az apja........

Betti itt is GRATULA A POCAKLAKÓHOZ!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

kistörpe

nagyon ugy néz ki a dolog :wink: :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Zuzmó, Kistörpe
köszi, biztos rendbejön, mamámnak is volt, mégis lett gyereke, anyunak is volt, mégis lett gyereke (igaz, rám két évet vártak), meg keresztanyunak is volt, nekik is a kisebbik gyerekükre kellett éveket várni.
No de (még!) türelmes vagyok!

Betti
is is gratula!
Vendég

Betti ahogy mondják a türelemnek meglesz a gyümölcse!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita

valahogy úgy van,bár én erre a honapra egy forintot sem tettem volna h sikerülhet.szoval full meglepiklént jött :)

KépKép
bettike83

de édes a meglepetés nem?! :lol: :lol:
annyira örülök hogy sikerült neked végre!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita

tényleg édes meglepetés,kis meglepi lurkó,nagyon jó érzés :)

bár még félek,de azrét titkon tudom h minden rendben lesz vele,jó helyen van és szépen nővekedik,mert ha igy váratlanul kopogtatott nálunk akkor tudta mikor kell jönni :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Sziszkó: anyunak nőgyógyászati műtéte volt. Kivették a miómáit És vele együtt minden mást is.
Ma jöhet haza a kórházból.

Jeanner: Üdv köztünk!
Anyós jelenleg megint nem dolgozik. És most így nagyon rá ér velünk foglalkozni, Tiltakozik Most minden ellen.
Ti hogy vagytok ? Látom rajta vagytok a baba projecten.

Bettike: ennél jobb meglepi gondolom nem kell. Tudja ő mikor kell jönni-e.

Nitácska: adjak pár kilót Máténak?

Kép
zuzmo4
Érd

zuzmo

hát igen,tudta ő :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Bettike
Emlékszel tavaly együtt lett pozitív a tesztünk. :( Nem gondoltam, hogy ilyen sokat kell várnod, de gondolom ez már nem is érdekel, a lényeg, hogy ott a picike a pocidban és én szívből (halkanm) gratulálok hozzá.

Én még egyben, fájások jönnek mennek.

Kép
Kép
susytunder

susy

igen,emlékszem. :) és te már lassan babázol ujra :)

de nem baj ám,mindegy h mikor jön csak jöjjön még ha meglepiként is de jött mert akart minket,és boldog vagyok :)

persze félek a vizsgálatoktól,de bizom benne,tudom,minden rendben lesz :)

KépKép
bettike83

Sziasztok csajok!

Nitácska, jobbulást a kicsi fiadnak... :(

Zuzmó, gondoltam, h anyósod megint bealakít vlmit... mi ellen tiltakozik? mi az a minden?

Én most nem vagyok túl jól, eléggé fáj minden ott lenn, de remélem, csak meg fog jönni... amúgy még csak készülgetünk :) már a babára..

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Bettike: nem lesz semmi baj most már.

Jeanner: Tiltakozik az esküvő ellen. Az unoka ellen. De szerintem még ellenem is. Semmi nem jó neki amit csinálunk. Próbáltam neki munkát találni. valamelyik nagy áruházban, de közli hogy neki az nem jó mert ő azokhoz a pénztárgépekhez már nem ért. Anyós 45 éves, anyukám 47 volt mikor elment a Tescoba dolgozni még is sikerült megtanulnia.
Láttam hogy csak készülgettek a babára. Én most már második éjszaka álmodom hogy terhes vagyok.

Kép
zuzmo4
Érd

Sziasztok!
Betti nagyon jól mondod hogy minden rendben van!!!!!!!!!és lesz is!!!
Zuzmo jöhetnek azok a kilók Máténak!!!!!!:)))
ugye nem hagyjátok magatokat hogy anyósod beleszoljon akár a babába akár az esküvőbe???
Susy egy utolsó pocakfotó?hmmmm:))))
Jeanner köszönjük:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zuzmó, anyósod erősen hasonlít anyumra... na neki szerencsére az esküvővel semmi baja, de unokát az istennek nem akar... hát most erre mit mondjak? így járt? nem számítok senkire, csak magamra és a boldog apukára, így azzal sem lehet zsarolni, hogy mert ő nem tud foglalkozni az unokával... nem kell, ha nem akar... nagyon szeretem az anyukámat, de ebből nem engedek...!!! te se tedd, ha teheted...

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

[quote="sziszkó29"]S írta:sziszkó29ziasztok!

Köszönjük a dicséreteket Lányok! :oops: :oops: :lol: :lol:

Hékás!
Hát igen,gyorsan megy az idő! :roll: A Te csajod is már 4 hónapos! :wink: :lol: nekem nagyon gyorsan elment ez a fél év! :shock:

Bree!
Kész a csodaszép babaszoba :lol: ,mostmár tessék pihenni! :wink:
6 hónapos terhesen már nem olyan izgalmas a sok mozgás! :oops:
Lehet,hogy a csodaágynemű is feldobja majd az öreg ágyikót,de legjobban Luca baba fogja feldobni! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
úristen!Már 12 éve vagytok együtt???Nem semmi! :roll:

Nita!
Jobbulást a srácoknak! :lol:

Zuzmó!
Csatlakozom Hozzád vasalás ügyben!Úúúúútálom!!!! :twisted:
A jegyes oktatás hogy zajlik?Mit csináltok?

Kistörpe!
Nekünk is a tápszer van,ami Nektek.Martin egyetlen egyszer se hányta ki.Ízlik neki is.A múltkor megkóstoltam,hát bizony tényleg sz@r! :? :shock:
Ki lesz a keresztszülő?Nálunk párom nővére volt,meg neki az élettársa.
Martin is már hónapok óta nagyon nyáladzik.Sokáig gyanakodtam a fogacskára,de nem volt.És tegnapelőtt megtört a jég!Kibújt az első foga! :lol: :lol: :lol: Igaz,még csak a hegye,de már kinnt van! :)
De ne hidd,hogy 3 hónaposan nem jöhet a fog! :roll: A védőnőm is azt mondta,hogy 3 hós kortól bármikor jöhet! :roll:

Szilvike!
Szia újra! :lol: :lol: :lol:
Drukk nagyon Nektek a babásodáshoz!!!!!Ne add fel! :roll: :wink:

Bettike!
Igyekszem többet jönni! :wink:
Neked is kícvánok gyors babásodást már! :roll:
Megérdemelnéd már Szilvikével együtt!

Sucer!
Biztos édes volt Ilang az anyák napi ünnepségen! :) :D :) :D
én is gondoltam már arra,milyen lesz,ha megyek az oviba és Martin verset fog nekem mondani!Egyértelmű,hogy bőgni fogok! :oops: :oops: :wink:

Május 1-én hova mentek Csajok?Program?Vagy otthon lesztek?

Köszi, de sajnos továbbra sem találnak semmit...kezdek belefáradni.
Minden uj és régi topik, minden fórumon tele van babásokkal, már nincs sok hangulatom fórumozni.
A masszázs bizniszem jól megy, sok a vendégem, 1-2 uj és különleges masszázst csinálok, ami érdekli az embereket:)

Néha azon gondolkozom, hogy szakitok a párommal, most juni 18 leszünk 5 éve együtt, de valahogy belefáradtam abba, hogy ő nem akar semmit.
Sem inszem, sem lombik.

Kezdem magam elidegeniteni tőle, hogy kb 2 év mulva egyedül, donor spermával vágjak neki az anyaságnak.
Addig viszont mindent anyagi feltételt meg kell teremtenem.
És viszont a jól beinrult masszázs vállalkozásom sem hagyhatom majd veszni, ugyhogy még nagy pocakkal is masszirozni fogok:D

Olvasgatlak benneteket.

babatszeretnek_972

Szilvi nem mondja a párod hogy mért nem akar inszemet vagy lombikot?
jó anyagilag piszok drága azt megértem de akkor is.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Szilvi!

Nem akar???? :shock: De miért nem????

Nitácska, szerintem az nem érv, h piszok drága, ha valaki nagyon szeretne babát, akkor előteremti rá a pénzt... ez csak hülye kifogás, a fő ok tuti nem ez...

Nagyon sajnálom, azért remélem, hogy mégis jobb belátásra tér valahogy... nagyon megértelek, hogy szomorú vagy :(

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

csajok ha van pár percetek szavazzatok a kisfiamra
www.kisalföld-gyermekszépségverseny-nicsak ki beszél.Csordás Bálint -köszi csajok.

Kép

Kép
kistörpe

Sziasztok!

Szilvi
szomorúan olvasom soraidat, sajnálom, hogy így áll a helyzet :(

Kismamik? Bree?
Vendég

Jeanner én nekem akkor nem lenne babám. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Benéztem Nitacska, bocsi... :oops: :roll: nagyon korán volt még...

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

holnap leszek körülbelül 5 hetes az én számitásaim szerint,szerintetek engedjek hűvelyi uht?félek tőle,nehogy baj legyen belőlle.

KépKép
bettike83

Betti-beszélj a dokiddal,vérvétel is kimutatja a terhességet(hcg emelkedése ha jól tudom).Baj szerintem nem lenne ultrahang során,én már ma elmentem volna dokihoz ,hogy birsz ennyit várni??-én megörülnék biztos...

Kép

Kép
kistörpe

végülis hivatalosan még csak ma késik a mensi,addig mig nem késik ugysem törödnek az emberrel.

KépKép
bettike83

Bettike, azért egy vérvételre el kellene küldjenek, de azt a háziorvos is megteheti, úgy tudom (engem ő küldözgetett még anno...)

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Semmi gond lányok, én ezt már tudom, mióta ismerem...
21éves a nagylánya, valószinű már nem akar ujabb gyereksirást, aggódást, valahol megértem...

Ha a JóIsten mégis ugy akarja, akkor lesz közös gyerekünk.
Ha nem, akkor lesz majd donoros babám.
Én nem leszek boldogtalan, az biztos.
Nekem csak a baba számit!:)

babatszeretnek_972

Betty-ha ma kellene megjönnie akkor nem lehetsz 5 hetes.mert kb fél időtöl van az ovuláció nem?-legalábbis én igy tudom.oké nem tudom hány napos a ciklusod.....de jobb lenne ha elmennél minél elöbb dokihoz,megnyugszol te is....ne agyalj dolgokon,nyugi van most.
hidd el minden oké lesz,és Suzy anyuka lesz lassan ,te meg a következő kismamink....

Kép

Kép
kistörpe

ma vagyok 36.napon,és a 17.napon volt pé.szoval már bőven késés legalább 3 nappal.

és ha elmegyek a háziorvoshoz akkor mit mondjak neki?

KépKép
bettike83

Hogy késik és pozi lett a teszt... szeretnél egy laboros vérvizsgálatot, ha lehetne, és nem kerülne sok tintába, írjon már egy beutalót :)

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Betti
hüvelyi uh nem okoz bajt a babánál, nyugodtan engedd meg. Meg ilyen fiatal terhességet csak ott tudnak rendesen megnézni.

Szilvi
ez a beszéd, és lesz babád :wink:

Törpe
láttam iwiw-en Bálint képeit, nagyon édi nagyfiú. Ide is tehetnél fel képeket.
Vendég

Betti a 12.hétig általában hüvelyi uh van................

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

eldöntöttem,csütörtökön elmegyek a dokimhoz és majd ő megmondja mi ilyenkor a teendő.meg azért 2 napja megint elég jól görcsölök,jobb azért elmenni biztos ami biztos..

KépKép
bettike83

Bettike,
én dokim csak akkor csináltat hcg vizsgálatot, ha probléma merül fel a babával, nekem sajnos volt ilyen is, így én csak uh-t és problémamentes terhességet és egy gyönyörű kisbabát kívánok Nektek!

KépKép

KépKép
beneildi

Betti
holnap várunk ám a hírekkel! Te amúgy Kecskemétre jársz nődokihoz? én vacilláltam, hogy Kecsó v. Szeged, mert távolságra kb u.az, de Szeged lett végül az endokrinológus miatt.
Vendég

kecskemétre járok a kórházba,izsáki utira.gondolom nekem is csinálnak labort mert ugye gondom volt a prolatinnal,aztán jobb megnlzni,vagy épp a progit is,de sztem azzal nem volt bajom,az előző ciklusban elég jó volt a progim pé után.

KépKép
bettike83

Bettike várjuk a holnapi jó híreket!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mai teszt,második pisis: Kép

már előbb elöjött a hcg csik mint a kontroll :D pé után 20nappal

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Bocs, hogy rátok rontok!
Csajok, a segítségeteket szeretném kérni.
Terjesszétek az igét, ha van rá lehetőségetek, hamarosan megjelenik a könyvem: Zahiromka lombiktörténete címmel.
A következő lombikomra gyűjtök...

Részletek róla itt:

http://www.babaterv.hu/wordpress/?p=798

Csóközön!
babe9

Ildi a nem terhes nőknél a hcg szint nagyon alacsony,ha terhes leszel akkor szépen napról napra emelkedik.....nem akkor nézik ha gond van a babával.....(kaáliba is ezt nézték nekem a beültetést követő 14.dik nap.
Betty GRATULA gyere a hirekkel
BREE???????????????????
Suzy????????????????????

Kép

Kép
kistörpe

nekem is szépen erősödött a csikocska,igaz h csak 2 naponta volt kb teszt de olyan jó volt látni h erősödik :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Én egy másik topikon létezem, de remélem nem baj, hogy kérnék egy kis segítséget!?

A fiaim részt vesznek egy babaversenyen és szeretném ha szavaznátok rájuk. Persz, csak ha nincs más ismerős, aki ezen részt vesz.

Az alábbi linken lehet szavazni:

http://www.delmagyar.hu/jatek/nicsak-ki ... how_vote=1

Köszönettel!

Odry

Kép

Kép
odry

Kistörpe, igen tudom, csak ezek szerint nem pontosan írtam.
Tudom, hogy miért van ez a vizsgálat. De azt is tudom, hogy jól induló, spontán terhességnél nem nézik a hcg szint emelkedését vérből, higyj nekem.
Nyilván más a lombik vagy az inszemináció ill. ha terhességnél probléma merült fel (mint pl. nálam).
Én csak azért írtam Bettinek, hogy alapesetben (és ezt kívánom neki), ne számítson erre a vizsgálatra.

KépKép

KépKép
beneildi

http://www.kisalfold.hu/jatek/gyereksze ... 20B%E1lint

Csajok aki eddig nem szavazott kérem kattintson ránk.puszi....

Kép

Kép
kistörpe

Ildi én ezen nem akarok vitázni,ahány doki annyi szokás....

Betti-gyere a hirekkel,nagyon várunk-ezerszer bekukkantok,hátha voltál már.
Bree-múltkor te inditottad a fenékbe rúgást,most ez vissza is indul....HOL VAGY????????
Nita pici fiad hogy van?-ugye már jobban??szegény gyerkőc mit élhetett átt ......
kitty-szoritok neked,hidd el akkor jön majd amikor nem is számitasz rá,annál nagyobb öröm lesz majd.........
Suzy egyben vagy még???kitöl kapjuk a hirt???Olyan csodálatos és könnyű szülést kivánok neked,mint nekem volt.

Kép

Kép
kistörpe

Betti
szép teszt :wink:
Ismerem nagyjából a kórházat, innen sokan szülnek ott.

Törpe
köszi, nem idegeskedek rajta, most még, mert nem lenne jó terhesen itthon maradni, párom nélkül. :roll:
Mindjárt szavazok.
Vendég

Kistörpe, szerintem nincs vita, mert leírtad mire való a vizsgálat, így is van, nem véletlen, hogy az otthoni pisis hcg tesztek is emiatt működnek...
Amiben viszont nekem is igazam van ha megnézed akár itt, akár a környezetedben, hogy béta-hcg vérvizsgálatot hányunknál csináltak (itt vegyük le a monitorozott ciklus, inszeminációs, lombikos érintetteket ill. akiknél méhenkívüli terhességet vagy missed ab-t kellett gyanítani), meglepően alacsony, véleményem szerint 0-hoz közeli számot fogsz kapni. Pedig nem lenne hülyeség, úgy ahogy pl. a kombi teszt sem, mégsem csinálják ingyen mindenütt.

KépKép

KépKép
beneildi

sziasztok!

van egy 6mm-es petezsákom,minden rendben vele,jó helyen van és szép a mérete :) :) :) :) :) annyira boldog vagyok :) :) :)

KépKép
bettike83

GRATULA KISMAMA -de örülök neki..............

Kép

Kép
kistörpe

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?