Új privát üzeneted érkezett!

Hűűűűű hirtelen mennyi kismami lett! :D :D Ez szuper! :)

Mók köszönöm a bíztatást! És még egyszer gratula a mostmár pici lánykádhoz!
Ettől tartok én is, hogy amit most leadok majd visszajön. Eddig soha nem foglalkoztam magammal és azzal, hogy nézek ki.
De mostmár egyenesen idegesít, hogy ennyi súlyfeleslegem van és meg akarok tőle szabadulni.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Syl, Mókica, Bettike,
íííííííííííííííííííííííííííííííííí de nagyon örülök!!!!! :D :D :D
Óriási gratuláció!!!!!!!!

Hajni, neked meg a jó eredményekhez és a zöld úthoz!!!!!!

:D :D :D :D

Hajni,
sajnos én az elhavazottság miatt jövök ritkábban... :(

Monyo,
dehogy vagy felesleges, sőt, törzstag a fórumon.
El ne menj!
Meg úgyis szeretem figyelni, hogyan fejlődik a pici leányotok. :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Második laptetűűűűűűűűűűűűűű pár nap alatt !!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Syl
Gratulálok!
A zebrák ezek szerint tényleg párban járnak :)
Duphastont a 12-ik hétig nekem szednem kellett, így én is azt javaslom, hogy szedjed. A metet is általában a 12-ik hétre építik le. Nekem az endos doki azt mondta, hogy a 10-ik héttől kezdjem csökkenetni az adagot, hogy a 12-ik hét végére kifusson. (bár a nődoki szedette volna tovább velem, de ugye nálam közbe szólt egy epekő műtét, így abbahagyatták)

Nanicke
Szerintem még ne add fel. Ez a kis leesés, akár beágyazódástól is lehet. Azért még drukkolok neked.
És hogy ennyi laptetűd van.... hát én bizakodnék :lol:

Mara
Te kis eltűnt. De jó, hogy téged is látni!
Milyen az új lakás? Megszoktátok már?

Franci
Gratulálok és szorítok!

Kép

Kép
princzike

Én napi 2x500mg metet szedek.Akkor lassan leépíthetném?
Nem szívesen szedném a terhesség alatt a metet,de nem tudom ,TANÁCSOKAT várnék! :!:

Kép

Kép
syl100

Syl!
A Mensmentesben a Major doktor nő a Met szedésről annyit mondott, hogy a 10. hétig rendesen, ahogy eddig. Utána csökkenteni, 12. hét után elhagyni.
franci

Franci,
juj téged kihagytalak!
Íííííííííííííííí :D :D :D :D :D
4 zebra!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Az 2 pár :lol: :lol: :lol:

Én szedem a metet végig, mint Juli tesója.
Nincs egységes álláspont ebben a tekintetben.
(2x500)

Eclipse
eclipse
Budapest

Princzi: Köszi a kérdést, mi nagyon jó érezzük ott magunkat. Persze van még mit csinálni bőven és bosszúságok is akadnak, de felejthető... :)
És most megint fel vagyok dobva, mert közeleg a BMC-s konzultáció... jót tett az egy év kihagyás, rendeződtek az eredményeim és beállt a ciklusom is. (Legalábbis úgy néz ki) Most már a metet is csökkentették...
Jönnék is szívesen hozzátok gyakrabban, de folyton rohanok... Normál tanítási időben se nagyon érek rá, de így év végén még kevésbé... érettségi... miegymás... és sajna nyáron se lesz jobb, már most látom, mert táboroztatni is fogok... :( Pedig annyira hiányoztok!!!!!!!!!!!!

hofeherke

Sziasztok! Húúúú, micsoda hírekre jövök ma!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Syl! Franci! Gratula a zebrához!!!! :lol: :lol: :lol:

Mókica! De jó, hogy előbújtál és mutattál egy csodaszép zebrát!!! :lol: :lol: :lol: Neked is újra gratula! És most hányadik napon vagy? Azt írtad, hogy a 36-on lettél zebrás.

Bettike! Na mi volt a dokinál?
Vagy csak én nem olvastam figyelmesen?

Mara! Szia! Üdv itt újra! Látom hamarosan ti is kezdhettek!!!! Dejódejó!!! :lol: :lol: :lol:

Syl! Az én dokim (Valicskó) a 12. hétig írta elő a metet, aztán el kellett hagynom. A 15-16. héten lesz egy kontroll terhelés, hogy mi is a helyzet.
Ja, és én a progit a 12. hétig mindenképp szedném!!!
Jaj, annyira örülök, hogy így elsőre sikerült nektek!!! :lol: :lol: :lol:

Hajni! Nagyon örülök a jó híreidnek!!! :D
Jó, hogy engedélyt kaptatok továbblépni!!!!
Te figyi neked már volt átjárhatóságid? Bocs, hogy nem vágom... :oops:
Ja, és röstelkedem, hogy úgy érzed nem vagyok eleget, és ha így érzed, akkor biztos így is van... Szóval nem is próbálok mentséget keresni, ha neked jöhet a kismamis sztori, akkor mostantól igyekszem többet írni!!!
Puszillak!!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Sziasztok!

Édesek vagytok hogy miattam jöttök páran.... :oops:

Nem számonkérés akart ám lenni az a hsz, csak ez bennem volt.. :) De jó, hogy sokan bejelentkeztek!!!!!

Monyo!
Jááááááj, majdnem mondtam valamit, hogy hova menj..... :D Miért lennél felesleges?????

Gratulálok az új friss kismamiknak!
Most akkor hogy is van? Ki kinek a párja?

Eclipse-Lucuzs
Bettike-Juli
Sly-Franci
Móki kié??

hajni...
Budaörs

Syl: szinten Valicsko doktorno a dokim es a 12. hetig javasolta nekem is, mert utana "felelseges". kb 14-15 hetig szedtem.

Gratula minden friss kismaminak!

Kép
deepgirl

Sziasztok
en is zugolvasó vagyok már egy jó ideje (1-2év), nem sokat írtam mert nincs mit. De izgulok értetek szorítós kézzel drukkolok nektek.
A neveket nehéz követnem, de a vonalzók segítségével mindig tudom ki hol tart. Én is Pcos vagyok, 2 éve jöttem rá, metformint szedek, a diétával nagyon küzdök mert nem igazán akar sikerülni. A ciklusomat probálom rendezni és kiismerni, babát még nem tervezzük, de ha jönne boldogok lennénk, de az én ciklusaimmal nagy csoda lenne....

gratula a zebrásoknak :lol: :)

nanicke, ugy emlékszem bettikénél is így kezdődött, legalábbis amikor laptetűje volt nekem megfordult a fejemben h ő lesz köv....
remélem most Rajtad a sor :roll:

szoval irjatok mert higyjétek el sokan vagyunk zugolvasok :roll: :wink:

puszi mindenkinek
napvirág24

Nagyon nagyon gratulálok minden új kismaminak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

remélem hamarosan minél többen lesztek!

Syl,

nekem Csóka azt mondta, hogy ha már sikerült teherbeesnem, ne kockáztassunk azzal, hogy abbahagyom a metet. én szülésig szedtem. a kockáztatást szó szerint mondta amúgy.

Kép
gota79

amúgy mi jól vagyunk. Rebeka baba szépen gyarapodik. tegnap este mértem a tiszta súlya 4,4 kg volt kb. a szopival van mostanában egy kis gondunk. néha ha rájön be sem veszi a szájába a cicit, néha kiszopizik 20-70 grammot mikor mennyit, és akkor jön rá, hogy nem kell neki. ilyenkor ordít, mintha fájna neki valami, és hiába rakom a cicit a szájába, rá sem cuppan. viszont a cumisüveget egyből beveszi. nem tudom mi lehet. a védőnő szerint lehet menstruálok (amúgy 2napja tényleg erősebb véres folyásom van), és ilyenkor a hormonok miatt nem ízlik neki a cici. fejni viszont még mindig nem tudok. nem jön ki sem az elektromos, sem a másik fejővel. de szerencsére még soha nem volt több a tápszer, mint a cici. általában 1/3 - 1/4 szokott lenni a táp. remélem átmegy rajta.

szorítsatok nekem, nemsokára jön anyósom vigyázni Rebekára. a múltkor anya maradt vele, a férjem ragaszkodott hozzá, hogy most anyós jöjjön. remélem kibírom az okoskodását agybaj nélkül. kérem az energiákat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
gota79

Sziasztok!

Nanicke,
én a Premenst mindig csak pé-ig szedtem, most elfogyott, másfajta barátcserjét szedek. Görbéd nagyon szép. És ha az esésed tényleg beágyazódás volt,akkor meg korai volt a teszted. Még bármi lehet, ne add fel kérlek!

Bettike,
komolyan nem értem, hogy mit húzod az időt. Éveket vársz a babádra, amikor meg itt van, kísérted a sorsot. Mintha nem olvastál volna elég rossz példát itt a babaneten.

Princzike,
izgi napok! Kellemes készülődést és könnyű szülést kívánok. Párod bent lesz Veled? Várjuk a beszámolókat!

Hajni,
örülök a jó híreidnek! Ha nem vagy 100%-ig meggyőződve arról, hogy most kell menned a meddőségibe, akkor még -és ez az én személyes véleményem- ne menj. Ha úgy érzed, hogy most sok erő van benned és jobban fel tudod készíteni a szervezetedet, akkor várjál még 2-3 hónapot.
Bár az is igaz, hogy mire időpontot kapsz, lehet, hogy el is telik ez a pár hónap. :roll:
Engem személy szerint soha nem zavart a kismamik írása, tényleg pozitív példaként néztem és nézek rájuk és nagyon hasznos dolgokat tudhatok így meg... Szóval nekem sosem volt zavaró mások sikeréről olvasni, mert tudom, hogy nekem is lesz kisbabám, csak nem olyan könnyű, mint gondoltam... :wink:
Tűű dokis hírek miatt este nem tudom hányszor benéztem, de nem jöttél... Nagyon kíváncsi vagyok!

Mók,
fogadd gratulációmat! Nagyon örülök, és gyere gyakran, legyél Te is pozitív példa nekünk, akiknek még várnunk kell.

Syl, Neked is óriási gratula!

Monyó,
ne beszélj butaságokat! Gyere és mesélj!

Franci,
nagyon örülök Neked!
miért lettél zugolvasó? :oops: Nekem mindig jól estek a biztató szavaid, amikor írtam az uh eredményeimet, mindig erőt adtál. Most Neked van szükséged biztató szavakra, szóval gyere és engedd, hogy segítsünk. Dokihoz mikor mész?

Az én görbém nem túl felemelő, pedig valahol érzem, hogy jól haladok, egyre vastagabb a méhnyálkahártyám, szép tüszőim vannak... Remélem hamarosan csatlakozom a zebrásokhoz. Futok hetente 3-szor, tök jól megy, érzem, hogy tele vagyok energiával, szóval mióta elkezdtem a hármas kezelést jóval egészségesebbnek érzem magam.

chrissy81

Már bocsánat,nem kéne cseszegetni azért mert nem mentem dokihoz tegnap.ha annyira kiváncsi vagy akkor elmondom miért nem mentem.tegnap nagyon rosz napom volt,egész nap marhára szédelegtem,hányingerem volt,majd elájultam.és mivel a párom nem tudott bevinni a dokihoz,igy úgy döntöttem hogy inkább pihenek,mert azzal többet teszek a gyerekem érdekében minthogy beszédelgek busszal a dokihoz,netán elesek vagy bármi....tudom h mindeki jó szándékból akar tanácsot adni de ha egyszerűen nem megy akkor ti sem mennétek be.ez tuti.ha nem érzem rosszúl magam akkor biztos lehettek benne h bemegyek,nem kockáztatnék,elhihetitek.sztem aki bolt babás az tudja h a terhességi tűneteket nem lehet irányitani,lehet h még reggel tök jól vagy,délutánra meg már full rosszúl..

megnyugtatásképpen,holnap bemegyek,ma már jobban vagyok hála az égnek.remélem holnap sem lesz baj,de valahogy mindenképpen bemegyek.mert kedden meg csütörtökön van doki.ma meg nincs uh sem,ugyhogy mindenképpen a csütörtök lesz a jó.holnap intézem szépen a dolgaimat,szoval ne aggódjatok :) :)

KépKép
bettike83

minden friss kismaminak grat!

Hajni, én azért nem jövök, mert felesleges vagyok és amúgy is megkaptam már a magamét egyszer.és most is dobálni fog mindenki, túl szókimondó vagyok.

Bettike védelmében:
mi a fenének kéne elmennie orvoshoz?minek kell a progipótlást ennyire erőltetni?egy terhesség nem (csak) a progipótláson múlik. egy pcos-nak a progipótlás ráadásul emeli az ir szintjét...az sem jó ám.sőőőt.
ha nincs semmi probléma, nem kell azonnal progit pótolni.csak ha feltétlenül kell. nekem sem kellett (10.héten a dokim mégis felírta, hogy szedjem 12. hétig, szedtem, de utóbb tudtam, minek, pláne, 10. héten elkezdeni) és mégsem volt semmi problémám, de régi kismamiknak sem kellett. a progipótlásnak vagy előzményei vannak, vagy jelei. ha Bettike nem pcos lenne, csak egy sima kismami, eszébe sem jutna progit pótolni és orvoshoz pozi teszt után 2 héttel elég csak elmenni.

nyugodtan lehet sárdobálni, de hozzátenném, én sem pikk-pakk lettem terhes, de nem is rohantam dokihoz azonnal.

a metet én végig szedtem, egy pillanatra sem max császár idején hagytam még abba immáron 4 éve.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.05.12 09:27-kor.
Vendég

sziasztok.

gota kepet nem kapunk?probalj meg kezzel fejni,a neten is van leiras hogyan kell.
szoritok anyoshoz:)

chrissy,drukkolok neked,lattam en mar nem tokeletes babas gorbet is,sot.a fertyn nezegettem oket meg mikor mertem es leesett az allam hogy milyen gorbekbol lett baba.
bettikevel kapcsolatban egyet ertek veled.

napvirag attol hogy nem probalkoztok nyugodtan irhatsz.

Mok gratula a kiscsajhoz,tenyleg sok a kislany es keves a kisfiu,itt asszem egyedul jucusnak van kisfia.

hofeherke,jo uton haladsz,remelem hamarosan neked is sikerul.spontan vagy inszemmel probalkoztok?

syl,en szules elott egy honappal hagytam abba a metet mert elfogyott es nem birtam rogton masikat venni.

Kép
monyo83

progi szintre az előző ciklusban sem mondott semmit a doki,az elvileg jó volt.21.napon 26.9nmol/l

a mostaniban elfelejtett a doki adni rá beutalót,és sajnos nem nézték meg.

gyakoralitalg a roszúléteken kivül sok bajom nincs,nincs barnázás,rozsaszines váladék,semmi,csak egy kis fehér van.igaz a hasam szokott görcsölni de ez terészetes és ha beveszem a mami vitamint akkor jobb.sokat pihenek és vigyázok a bébire.

de holnap mindenképen megyek a dokihoz,amúgy is holnapra terveztem végülis.5 hét 2 nap,hátha lát már valamit.

KépKép
bettike83

Hunci,gyere csak es mond ki a szot. :lol:

en sem szedtem progit rogton es vervetelre se mentem el,de nem is kertem ki masok velemenyet ezzel kapcsolatban,eldontottem hogy igy lessz es kesz.

bettike,nem miattunk kell elmenj dokihoz,es nem miattunk kell a vervetel sem.csak te kikerted a velemenyunket mi meg elmondtuk,aztan te ugy csinalod ahogy akarod,senkinek sem tartozol elszamolassal ez a te dolgod a te eleted.

Kép
monyo83

na de pont erről volt szó a napokban h mindenki elmegyek innen,és nem meséli el dolgait,na én nem mentem el és kikértem a lányok véleményét,de ha már ez is baj akkor legközelebb nem kérem.végülis még egy emberrel kevesebben lesztek,ha már az is baj h kérdezek...na mindegy,nem idegesitem magam,mert az árt legjobban a babának nem az h össze vissza roangálok orvoshoz,és majd azt mondj h i a fenét akar mikor még túl korai...

de holnap mindenképpen doki,és ha valaki kiváncsi még ebben a topicban rá,akkor leirom a mi volt..

KépKép
bettike83

Sziasztok Lányok,

hú Gota, előre részvétem az anyós miatt. :( Én nem tudok pozitívan hozzáállni a témához... ha bele vau-vau én GRRRRRR
Kitartás!

Vannak szoptatási tanácsadók, hívd fel a La Leche Ligát, keress rá a neten, tartanak telefonos, e-mailes segítségadást, szükség esetén nemzetközi laktációs szakértő IBCLC is házhoz megy. Drukkolok hogy minél tovább menjen a szopi!

Bettike,
tényleg, nem miértünk mész vagy nem mész dokihoz.
Abban is van igazság, amit Hunci mond!
De nem mellékesen, ha sokszor hoztad a kérdéseidet, amit mi soksor megválaszoltunk, kimerítő módon, bár volt olyan, amit a neten meg tudtál volna nézni, de tőlünk gyorsabb és egyszerűbb válasz érkezett, akkor véletlenül se sértődj meg rajta, ha a dokijárással kapcsolatban is leírjuk, egyébként eltérő nézeteinket.

:wink: És mi mind nagyon örülünk a kisbabádnak!!
Ezért szeretnénk sokan, ha megosztanád velünk az örömöt, hogy igen, "jó helyen megtapadva ott egy petezsákocska, benne emriócsomó, legközelebb már szívhangot nézünk" :)

Eclipse
eclipse
Budapest

eclipse

nem sértődtem meg rajta,igazatok van persze.aggódtok miattam és ez jó esik :)

holnap kikérdezem a dokit mi a teendő most.

és persze örülök is h mindig segitettetek bármilyen bajom is volt :)

KépKép
bettike83

eleinte a ti görbéitek is hasonlóak voltak?

http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nummer=2/userid=80280
horibol

Sziasztok!

Nanicke
remélem, a laptető szerencsét hoz!

Hófehérke
drukk a konzihoz!

Horibol
én nem vezetek (még) görbét, így sajnos nem is értek hozzá.

Gota
anyóshoz kitartást!

Napvirág
látom kecskeméti vagy. Én nem messze vagyok tőle. Vacilláltam is, hogy oda, v. szegedre menjek-e endokrinológushoz, de végül Szeged lett belőle.
Vendég

mai teszt,második pisis: Kép

már előbb elöjött a hcg csik mint a kontroll :D pé után 20nappal

KépKép
bettike83

Hunci,
én szeretem a szókimondást, nincs vele bajom. Jobban szeretem, ha valaki elmondja a véleményét őszintén! És persze, abban is van igazság, amit Te mondasz... Ezt mindenki magának érzi, nem vagyunk egyformák. Én azért mertem véleményt formálni Bettike ügyében, mert állandóan írta, hogy megy már megy, de úgy tűnt, mindig csak halogat. És akkor olvastam Őt egy másik topikban, ahol meg azt írta, hogy nem is megy most, majd csak a jövő héten, hogy hallja a szívhangot. Erre reagáltam csak. Nem akarok én pálcát törni senki felett, miért is tenném?

Amúgy meg egyazon ügy érdekében vagyunk itt, ez tart össze minket és az csak jó minél többen vagyunk, minél több véleményt hallunk, a saját életünk és dolgaink felett csak nekünk kell döntést hoznunk... Ha meg kikérem valaki véleményét azt azért teszem, mert őszintén érdekel. Amit meg nem osztok meg nyilvánosan, az az én ügyem marad. Ezért is szeretem jobban a szókimondó embereket, mert ha már véleményt akarok hallani, akkor az legyen őszinte, mellőzve mindenféle sallangtól.

És Bettike, nem akartalak én megsérteni! Magyarázkodnod meg főleg nem kell... :wink:

Horibol, az én görbém nem tipikus PCO-s görbe, nem tudok segíteni...

chrissy81

nem sértődtem meg chrissy :) semmi baj :) sokat agyaltam rajta mikor menjek az tény,a keddig nem jött össze mert rosszúl voltam,de a holnapi az össze fog jönni,megyek.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Bettike! Én is csak azért kérdezlek, mert szorítok neked, hogy minden rendben legyen! :D De természetesen nem számonkérés, csak érdeklődés.
A mai tesztet csodaszép!!! :lol: Olyan jó zebrát látni, bármikor, bármilyet, szívmelengető. :D

Gota! Sajnálom, hogy anyós így kiidegel, én is átéltem anno hasonlókat. A tejem is kezdett elfogyni látszani, aztán apa a neten kezdett kutakodni, és ő is a La Leche Liga oldalán kötött ki (amit Eclipse is említett), és rengeteg hasznos, használható segítséget szerzett nekem onnan. Az ún. 3 mellből szoptatás módszerével sikerült újra lendületbe hozni a tejtermelés, és végül a 14. hónapig szoptattam, és nem elapadt, hanem Bogi elhagyta. Érdemes beleolvasgatnod!.

Princzike! A pelustémához még hozzászólnék. Nekem lányom van és a Libero vált be, se a Pampers, se a Huggies, se a DM-es. Szerintem is inkább a gyerek adottságaitól függ. Bogi erős baba volt, és olyan combjai voltak, hogy mindenki megbotránkozott, ha meglátta. :lol: Neki ez volt leginkább formakövető. Majd te is meglátod, mi lesz a tuti! :lol:
Olyan jó, hogy hamarosan tényleg meglátod!!! :lol:

Mi tegnap megtartottuk a vásárlós napot! :lol: De nem csak Bogival ketten, hanem apával 3-an, Szombathelyen, jártunk Metroban, Dechatlonban. Vettem magamnak papucsot, nyári inget ami kismaminak is tuti. Boginak gyereknapi ajándékot, szandit... egyszóval elvertünk egy csomó pénzt. :oops:
Mikor hazaértünk még el kellett menni tesónak is vásárolni, mert bár Bogi hulla volt, de hiszti lett volna, ha nem megyünk. Végül egy bodyt vettem elsőnek. Zöld, hogy akár fiúnak akár lánynak is jó legyen. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

lucuzs

tudom én,és nagyon örülök is neki :) :) :)

KépKép
bettike83

hkitty22: én is szegedre jártam endokrinológushoz. Te kihez mész?
Amugy köszi a választ
crissy81: neked is köszi a választ
gota: én anyósommal lakom egy házban szóval kitartás. A férjem aki mindig az én oldalamra áll néha azt szokta mondani hogy ne is szóljak már egyszerűbb nyelni egy jó nagyot.
horibol

Csajok!

Látom a szokásos hidegfrontos hepaj megvolt. :)

Bettike!

A csajok csak jót akartak.

Hajni!

Ez egy nehéz kérdés, mert amikor terhes voltam én is jöttem lelkesen tartani a lelket a többiekban, amikor viszont a kistesóra vártunk, akkor sokszor nekem is fájt, amikor mások előbb zebrásodtak, mint én.
Szóval nehéz eldönteni, h. mi a jobb.

Viszont ami annó nekünk nagyon jó volt, az a Táblicsku.
Jelenleg azt hiszem Anyoooka vezeti, de mivel ide nem nagyon jár már, nem hiszem, h. tiltakozna, ha vki átvenné.
Talán jobb ötlet lenne a régit átvenni és bővíteni, mint újat csinálni. Azért, mert akkor nem azt látnátok, h. mennyi babára váró van és zebrás ahhoz képest mennyire kevés, hanem azt látnátok, h. már mennyi embernek sikerült.
Persze ez meg neked lenne vacak érzés, h. akikkel indultál, azok már mind babáznak esetleg. :(
Nem tudom.
De szerintem mindenképpen csináljatok egy táblicskut.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

Napvirág úgy legyen ahogy mondod! :D

Princzike, Chrissy még nem adom fel! Amíg pirit nem látok! :)
Chrissy te most milyet szedsz?

Horibol valami ilyesmi volt az enyém is!

Bettike ez ám az erős csík!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Rambóka a múlkor Meli csinálgatott, javítgatott táblákat itt.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Nanicke,
ha a metre gondolsz akkor Meforalt 2x850 mg-ot.
Most lesz hónap végén kontrollom, az első. Nagyon kíváncsi leszek, hogy mit mutat majd, aztán hozom, hogy mi a véleményetek.
Ahogy nézem a görbédet, lehet, hogy 21-22 körül volt pé-d, nem gondolod? Még tojásfehérjéd volt 21-én, és a hőd is akkor kezd igazán emelkedni. Ha meg így nézem, akkor 6.dpo-n a hőesés ideális lenne... Szerintetek?

Az én görbém is csal egy napot szerintem. Nekem is később lehetett egy-két nappal, szerintem.

chrissy81

Take it easy csajok!!! :lol: Tényleg front van!

Hajni!
Hát még én is elérzékenyültem,hogy micsoda "szurkolótáborod" van! :wink: :D

A kismamis-gyerekeseknek ezért volt jó régen az eggyel fentebbi topik.Aki kíváncsi volt,olvasgathatott ott is(én mindig követtem,jóval zebra előtt is már)és fordítva,kismami-anyuka is jöhetett bátorítani ide.
De mára olyan nagy a pangás :( és ez olyan rossz.

Terhesség-met:Én végig szedtem,csak a 3x850-em helyett 2x850-et.Szerintem 12.hétig mindenképp jó(ezt már szerintem majd minden orvos elismeri)ha meg addig szedi valaki,akkor utána meg miért kéne abbahagyni???Addigra a babának megvan mindene,ha addig nem lett baja tőle,utána miért lenne?Szerintem a met jó kis védelmet nyújt,én szinte bármit ehettem,semmitől nem szállt el a cukrom.Egészen a 30.hétig.Onnantól kordában kellett tartanom magam tényleg.Met nélkül lehet,hogy nem sikerült volna.
Nekem eszem ágában sem volt abbahagyni,aztán ha gáz lesz inzulinozni :?
Aztán majd meglátjátok,még érdekesebb lesz a szoptatás-met téma,de ebbe nem megyek bele,mert a hócipőm tele vele. :evil:
Kistesó érdekében muszáj volt elkezdenem lesz,ami lesz alapon,de nagyon pocsék így szakember segítsége nélkül kísérletezgetni,hogy vajon mi a jó.Majd bele pusztultam sokszor (szó szerint :shock: )mert a régi adagomat próbáltam felépíteni,de ha a fene fenét eszik sem bírok 2 félnél többet szedni :shock:
Viszont baromi hosszú ciklusban egyből lett tőle pé-m,most meg egy 34 napos ciklusom!Nekem ilyen SOHA nem volt!!!És tejem is van még,nem lett kevesebb sem.Szóval minden doki elmehet a fenébe,hogy saját felelősségemre se mondhatom azt,hogy szedni akarom,lesz ami lesz.Ha rájuk hallgatok,el kellett volna választanom Larát(nem voltam hajlandó)és most itt tartunk,csupa pozitív változás,és a szoptatással sincs semmi gáz!

Kép
Kép
zazzy

Chrissy,
ezen kezdtem én is agyalni.
Még írtam is május 1.-én, hogy iszonyatosan szúrt a jobb oldali petefészkemnél. Még ülni is alig tudtam. Akkor azt mondták nekem lehet, hogy pont a pé-t éreztem.
Mert nem tartott tovább 1-2 órán át és ilyen hullámokba tört ki.
Aztán mint amit elvágtak azóta semmi ilyen nem volt.

Most ebbe reménykedem, hogy most volt még csak a beágyazódás.

Nekem 1 hét múlva van kontrollom az endokrinológusnál.
Majd aztán én is jövök az eredményekkel, ha addig nem történik más.

És te mióta szeded a metet?

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Princzike!
Nekem pont most mondta egy gyerekorvos,hogy ha beválik egy pelus,akkor ne váltsuk le!!!Olyan érzékeny ezeknek a pindúroknak a bőre,plusz a testalkat meg minden,szóval reméljük,minél hamarabb meglesz az "igazi",ami beválik!
És márka ide vagy oda,nekem a Liberonál is jobban bejön a DM-es.Azt meg csak mellékesen jegyzem meg,hogy árban talán 300 Ft különbség van köztük!Szerintem drogériában nem lehet rossz pelust venni amúgy,minőségre biztos mind jó,csak nem mindenkinek ugyanaz válik be! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Horibol
Domokos Istvánhoz megyek. Te kihez jársz?
Vendég

hkitty22: Csajbók Évához jártam az I.Belklinikára de őt nem ajánlom. Akihez te mész nem ismerem
horibol

Horibol
én egyiket sem ismerem, őhozzá volt legelőször időpont. Neten néztem utána, de csak annyit találtam, hogy ő a főorvos.
Vendég

tudom h csak jót akartak a lányok és hálás is vagyok ezért :) holnap jövök a hirekkel :) :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

hűűűűű de beindult itt az élet. :D

Zazzy!
Elérzékenyülés: :oops: 8) :wink:
Skypon is vagyok ám csak láthatatlanban. :D

Chrissy!
Röviden írtam Tűű-s konziról a 972.oldalon, nem sokkal 10után.... :)

Meddőségi:
Sok érv van mellette és ellene (leginkább a pénz...de tudom hogy egy baba is mennyi kiadással jár) is.....Most nagy erőt érzek abban, hogy jelentkezzek, szeretnék is, telefonáltam is, de nem tudtam hogy csak 4ig vannak.... :?
Meg amit nem tudtam, hogy a Kaáli magán és csak a lombik ingyenes, a többiért fizetni kell. Akkor ezek szerint egy inszemért is.....Nem igazán értem hogy ennek mi a lényege, hogy miért pont csak a lombik ingyenes..... Mi pedig első körben ugye inszemre szeretnénk menni, mert lehet csak egy icipici rásegítés kellene, nem feltétlenül lombik.......
Ezért meg igazándiból nem szeretnék fizetni....lehet keresnem kell másik intézetet??? :shock:

hajni...
Budaörs

hkitty: ez érdekes most néztem meg tényleg ott van de még a nevét sem láttam kiírva a földszinten. Ha az sztk-ra mész jó ha tudod hogy csak egy kis lyuk a váró ami színültig van de mindenképpen menj be mert a "recepción " oda kell adni a papírokat elvileg 11 óráig. Időpont nincs mire oda adod a papírt számolj kb. minimum 40 percet. Nem érkezési sorrend van senki nem tudja ki mikor következik aki kijön mondja a nevet. Ja igen és érdemes éhgyomóra mened mert vérvételt szoktak csinálni amit ott helyben mellette megcsinálnak nem kell időpontot kérni rá. Beutaló minden féle képen kell de gondolom ezt mondták.
horibol

rambóka: tábla szerintem is jó ötlet
horibol

Nanicke,
hát akkor részemről egyértelmű, hogy akkor volt pé-d. Nem is kérdéses. Szóval ennek tükrében a görbéd naggggyon szééééép.
Én a metet 2010. február elejétől szedem, kb 3 hónapja. De rögtön az elsőben csinált pé-t, előtte sosem volt... Azóta minden hónapban járok uh-ra, csekkoljuk a tüszőimet, szépek! :)

Hajni,
bocsi, azt olvastam... Csak vártam az inzulin eredmények kiértékelését. :oops:

chrissy81

Chrissy!
Nem volt csak éhgyomri inzulinom, ami magamhoz képest jó és lesz még jobb is ha megy még lejjebb az éhgyomri cukkeróm, ami eddig mindig jóval 5 fölött volt, mostmeg 4,9.
A 2-es tesztoszteronomra azt mondta, hogy azért magas, mert pé előtt vagyok és közeleg, amit szépen mutat a növekvő ösztrogénem és az lh-m. A lh csúcsa meg akkor van amikor pém van, szóval az is jó hogy emelkedik.
A progeszteronomra annyit mondott, hogy valószínű volt egy nagyon gyengusz pé-m, ezért is volt a 31.napon és utána pár napig barnás rózsaszínes izém. Hát ez volt a mensi, szóval 30.napos ciklusom volt. :D

Összességében azt mondta hogy naggyon jól nézek ki, jó lenne még fogyni, ezért vessek be mindent mint pl. a Bio-Cla+T. és hogy a laborom is jóóó.
Azért is kaptunk zöld utat meddőségis bejelentkezésre, mert most látja hogy stabilak a hormonjaim és hogy szépen tudom tartani a lefogyott súlyom, és nem lesz gond ezzel.

Csak most kicsit elkeskenyedtem, mert valamiért azt gondoltam hogy a Kaáli az állami. Erre most jöttem rá, hogy neeeeem, ők magán és csak a lombik ingyenes, minden másért fizetni kell. És most hiába is tudnék kifizetni egy alkalmat, de ha nem sikerül akkor a következőt/következőket nem....... Így inkább nem áltatom magam, mert tudom hogy nagyobb törés lenne az hogy nem tudom folytatni......

Szóval vagy várok tovább a nagy semmire (ami valószínű) vagy keresek másik helyet (BMC, Sote I.) Ezek közül sote rossz tapasztalat miatt nem szimpi, a Bmc meg nem is tudom.... nem nekem volt rossz tapasztalatom a vezetőjével, hanem anyámnak mikor 30évvel ezelőtt velem terhes volt. konkrétan az hogy engem rosszindulatú daganatnak nézett és még gyógyszert is kapott anyám rá, amit ha beszedett volna, akkor én most nem lennék.....
Tudom ez 30évvel ezelőtt volt, sokminden változott, de akkor is......

Úgyhogy most abszolut nem vagyok pozitív....de majd biztos lesz jobb is.......Hisz délután fél 5ig pozitív voltam, mert még telefonáltam is mert elhatároztam magam, de szerencsére vagy szerencsétlenségemre ugye már nem volt rendelés (4ig volt amit nem tudtam, mert mondjuk nincs feltüntetve a honlapon....vagy csak én nem találtam)
:cry:

hajni...
Budaörs

Chrissy én annó mikor legelőször voltam endokinál már egy éve nem volt mensim. De még barnázás sem totál nulla.
Csak én sz.. bele,mert épp nagyon depis állapotba voltam és azért nem mentem dokihoz egy évig,pedig az inzulinom is 175ös volt.

Aztán amint el kezdtem szedni a 3. napon napi 500mg -tól rögtön megjött. De nekem nem ált be tőle ilyen 60 nap körüli ciklusaim voltak.
Aztán a doki le is állított róla, mert még nem akartunk babót.
Ez volt 2008. elején.

Most meg endokinál nem voltam még (jöv.héten megyek), de a nődoki szedeti velem november óta. Kiváncsi leszek majd mit mond rá, hogy szedem.
Nekem pé-im vannak, legalábbis mióta a hőmet mérem biztos.
No meg azért az sem mindegy, hogy már 12kg-ot fogytam.A tavaly ilyenkorihoz képest meg 16-ot.
Úgyhogy elmondhatom szépen alakulgatok. :)

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Hajni!

Mi ez a sz....ság, én is úgy tudtam ingyenes a Kaáli. A konzultáció is pénzbe kerül? Csak mert ha legalább arra elmentek megtudtok mindent részletesen anyagiakról is meg minden. Biztos ez az infó a fizetősdivel?Én ezen most fennakadtam, bocsi...
Nem is értem!

Nanicke!
Te egy csoda vagy a fogyiddal, pont tegnap néztem a vonalzódat, nagyon irigyellek, és ez sima diétával elérhető? Ja igen, én éreztem mikor volt peteérésem, mármit legutoljára amikor újra kezdtük a clostit, bár tudom itt nem túl sok esálye van a clostinak. Nekünk bejött. Igaz több mint egy év , és mínusz 10 kg után.

-J-!
Nem akarok személyeskedni de ugye nálatok is clostival jött össze babókátok?

Bettike!
Mennek a drukkok hogy megérje holnap dokihoz menni /hátha láttok valamit már az uh-n/!!! Az tényleg nagyon klassz lenne.

Lányok!

Köszönöm a gratulációkat kislányunkhoz!

Kép
mók

Horibol
köszi az infót!
Éhgyomorral nehéz lesz menni, meg negyed ötre van időpontom :lol: Beutalót mondták, az lesz is, ha jövő héten meg lesz a hormoneredményem, akkor azzal együtt megyek a házidokihoz.

Hajni
nehéz jó dokit, jó kórházat választani, de talán Pesten nagyobb a lehetőség. Sajnos itt vidéken nem sok választási lehetőség van, vagy rossz doki, rossz kórház, vagy vállalni kell a több órás kocsikázást :?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?