Sziasztok!
Nanicke,
én a Premenst mindig csak pé-ig szedtem, most elfogyott, másfajta barátcserjét szedek. Görbéd nagyon szép. És ha az esésed tényleg beágyazódás volt,akkor meg korai volt a teszted. Még bármi lehet, ne add fel kérlek!
Bettike,
komolyan nem értem, hogy mit húzod az időt. Éveket vársz a babádra, amikor meg itt van, kísérted a sorsot. Mintha nem olvastál volna elég rossz példát itt a babaneten.
Princzike,
izgi napok! Kellemes készülődést és könnyű szülést kívánok. Párod bent lesz Veled? Várjuk a beszámolókat!
Hajni,
örülök a jó híreidnek! Ha nem vagy 100%-ig meggyőződve arról, hogy most kell menned a meddőségibe, akkor még -és ez az én személyes véleményem- ne menj. Ha úgy érzed, hogy most sok erő van benned és jobban fel tudod készíteni a szervezetedet, akkor várjál még 2-3 hónapot.
Bár az is igaz, hogy mire időpontot kapsz, lehet, hogy el is telik ez a pár hónap.
Engem személy szerint soha nem zavart a kismamik írása, tényleg pozitív példaként néztem és nézek rájuk és nagyon hasznos dolgokat tudhatok így meg... Szóval nekem sosem volt zavaró mások sikeréről olvasni, mert tudom, hogy nekem is lesz kisbabám, csak nem olyan könnyű, mint gondoltam...
Tűű dokis hírek miatt este nem tudom hányszor benéztem, de nem jöttél... Nagyon kíváncsi vagyok!
Mók,
fogadd gratulációmat! Nagyon örülök, és gyere gyakran, legyél Te is pozitív példa nekünk, akiknek még várnunk kell.
Syl, Neked is óriási gratula!
Monyó,
ne beszélj butaságokat! Gyere és mesélj!
Franci,
nagyon örülök Neked!
miért lettél zugolvasó?
Nekem mindig jól estek a biztató szavaid, amikor írtam az uh eredményeimet, mindig erőt adtál. Most Neked van szükséged biztató szavakra, szóval gyere és engedd, hogy segítsünk. Dokihoz mikor mész?
Az én görbém nem túl felemelő, pedig valahol érzem, hogy jól haladok, egyre vastagabb a méhnyálkahártyám, szép tüszőim vannak... Remélem hamarosan csatlakozom a zebrásokhoz. Futok hetente 3-szor, tök jól megy, érzem, hogy tele vagyok energiával, szóval mióta elkezdtem a hármas kezelést jóval egészségesebbnek érzem magam.