Új privát üzeneted érkezett!

Évi!
Cukoreredményt holnap tudom meg!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagfeny1976 2010.05.12 14:02-kor.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szia Meli.
Nem duzzogni ám!!!!
:-)

Pörgés van, sokszor mire géphez jutok este, végigfutom a napi dolgokat (mert azért kíváncsi vagyok), de általában csak másnap reagálok, és sajna van, hogy kifelejtek valakit... :-)

Ne viccelj, gyere, mesélj... :-)

Egyébként velem is volt már úgy az "elején", hogy írtam valamit, (már nem tom, hogy mit, de számomra fontos volt) és senki nem reagált rá. És rosszul esett, és dulifuliztam, szerettem volna hisztizni egy sort, hogy senkit sem érdekel, aztán nem tettem. Másnap semmi bajom nem volt. Így van ez, érzések, érzelmek jönnek-mennek... :-)

szilvás76

Sziasztok!

Csak gyors beköszönés, látom Melisch érdeklődött felőlem. Köszi,jólesett! :roll:
Évi,örülök,hogy minden rendben, a 4D nagyon jó,hidd el, egyszer érdemes rá elmenni, hatalmas élmény, nekünk is az volt. Kicsit közelebb hozta Bencét mindkettőnkhöz, értem úgy, hogy így még jobban el tudjuk képzelni a kis pofiját,testét,kezeit,lábacskáit. :wink:
Néha, ha még van időm, próbállak olvasgatni Titeket, de őszinte leszek: iszonyatosan fáradtak vagyunk, az egész nap abból áll, hogy felkelünk,eszünk,rohanunk ahová aznap kell (minden napra van kis listánk, amin pipálgatunk),hazajövünk ebédelni, megyünk vissza, aztán este hazaesünk, csináljuk az itthoni dolgaink :arrow: tánc gyakorlása, ültetőkártyák, megbeszélések a családdal, másnap tervezése, aznapiak átbeszélése, eszünk és alszunk kb ennyi... :shock: :?
Nagyon feszült vagyok, izgulunk nagyon, mindenen elsírom magam, mert nem marad szinte időnk egymásra, a kisfiúnkra. Én kb. mosott sz@r leszek szombatra! :shock: :cry: :cry:
Az időjáráson már szétidegesítettem magam, illetve anyának is sikerült felhúznia, hogy minden nap kb. így hív fel: rossz időt mondanak hétvégére,jaj mi lesz. Ma reggel úgy döntöttünk, nem érdekel az idő, úgysem tudunk rajta változtatni, és ha jégeső is lesz, akkora jégdarabokkal,mint én vagyok, akkor is boldogok leszünk és összeházasodunk!!! :wink: :) :roll:
Tina! Ha gondolod, elküldhetem neked, milyen zenéket választottunk, mire lesz a nyitótáncunk, vagy bármi segítség ha kell, szívesen válaszolok neked! :roll: Nektek is már csak 1 hónap! :wink: Nekünk meg 3 nap!!! 8) :shock: :D

Bocsi, hogy most másra nem reagálok, de még tanulnom is kéne... :?

Kép

Kép
barbcsi

SZia CSajok, most mennem kell.

szilvás76

Barbi.
Még egy megjegyzés, egyszerre írtunk:

Akármilyen idő lesz hétvégéen, az a TI napotok lesz, rólatok szól, a boldogságotokról. Ne hagyd magad elszomorítani! :-)
A szeretetetek attól nem múlik el egymás iránt, hogy esik az eső vagy süt a Nap... Élvezzétek a nagy napot, a helyzetet, az alkalmat. Elvileg ez egyszer adatik meg egy ember életében!

a többi nem számít! :-)

szilvás76

Melisch, örülök, hogy jöttél és jól vagy. A szülés miatt idegeskedsz? Az ember egyre nagyobb frászban van, ahogy múlnak a terhességi hetek :):):)

maccs01

Szerintem (szintén csak egy vélemény...-nem megsértődni senkinek) az van,hogy el vagyunk foglalva az aggájainkkal,félelmeinkkel,bajainkkal és mindenkinek a sajátja a legnagyobb. De odafigyelünk a másikra is!!! Tökéletesen igaz az,hogy akár a hormonok miatt akár egyéb dolog miatt is hamarabb felkapjuk a vizet,vagy félreértjük a másikat,holott szerintem egyikünkben sincs rossz szándék.Nem akarjuk a másikat megbántani,mégis olyan mintha azt tennénk.Annyira személytelen az irogatás :( ,mert valóban nincsen benne hangsúly-(ezt pedig az alapján szűröm le,hogy pl: a személyes találkáinkon már ki kellett volna derülni ki mennyire "agresszív,sértődékeny vagy érzékeny").Persze nem mindenki találkozott még a másikkal,ezért nem lehet 100%-os véleményt alkotni az emberről! Javítsatok ki ha tévedek.Vannak nagyon jó pillanatok és vannak hullámvölgyek is a topikban.Mindenkinek mások a tapasztalatai,mindenki máshogy éli meg a dolgokat és máshogy fogja fel őket.Álltalánosságba véve szerintem ez egy nagyon jó kis csapat és sok mindent meg lehet beszélni,le lehet írni.
Legyen az pozitív vagy "negatív" dolog.Szerény meglátásom: -az írja le a "gondjait-bajait" aki fontosnak tartja az itteni emberek véleményét.
Sajnálom azokat akik elmentek(bár nekem is volt anno egy ilyen gondolatom :( ),de beláttam, hogy nem ez a módja annak,hogy "helyrehozzuk" a félreértéseket.
Szerintem nyugodtan írja le mindenki a véleményét,kérdését...maximum ha valaki nem tud,vagy nem akar hozzászólni...az átsiklik felette.(nem mindenki tud hozzászólni mindenhez).

Bocsi mindenkitől :) ezt már le szerettem volna írni pár napja.
Remélem nem sértettem meg senkit!!! :D NEM ÁLLT SZÁNDÉKOMBAN! :)

Hiszen ha jól emlékszem az elején megbeszéltük,hogy bármiről lehet írni. :oops: :oops:

Én szeretlek benneteket :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barbcsi... én jó időt rendeltem hétvégére :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

És hétfőn mi is voltunk vizsgálaton, azt még nem mondtam.

Bencével minden rendben, szépen nődögél, mindene olyan,amilyennek lennie kell,magzatvíz rendben, koponyavégű fekvésben van még mindig :wink: . Mondta a doki,hogy jó lenne, ha kinyitná a kis száját, mert akkor látnánk, hogy nincs-e ajakhasadéka. Bencének mondtam magamnak, hogy na kisfiam,fogadj szót :), erre: KINYITOTTA A KIS SZÁJÁT ÉS 3SZOR KORTYOLT,NYELT A MAGZATVÍZBŐL!!! :roll: Azt hittem,megzabálom! :wink: Megnéztük a veséjét,tüdejét,szívét,mind rendben! A kis kezeit,lábait is, megnéztük nincs-e donga lába, de a mi kisfiúnknak olyan szép focista lába van! :lol: :lol:
Doki levette tőlem a hüvelykenetet, amit ilyenkor kell :wink: , amivel azt a bacit szűrik ki, ami ha most pozitív, akkor kapok antibiotikumot és szülésnél is kapok, ha negatív, akkor minden oké. Csak nem szeretjük ezt a bacit, mert koraszülést okozhat, és a baba is károsodhat tőle súlyosan,ha bejut. Na de 2 hét múlva kiderül, remélem nem lesz semmi baj!
Mondtam neki, hogy terhelésre keményedik a pocim, és az éjszakai vádligörcsök is utolértek, megvizsgált, mondta is, hogy keményedett,ahogy hozzáért, ezért felírta a magnéziumot, napi 3x1, 36.hétig szabad szedni, 32.hétig no sex :( (de Bence a legfontosabb!!! :) ). Magnesii citrici-t kaptam.
Vasat is írt fel, mert a vasat szállító fehérjéim száma alacsony, viszont a vasam még a jó tartományban van, abból meg a Maltofert írta fel 2x1. Legközelebb a 32. héten kell mennünk.
Körömvirág krémet mondta, hogy nyugodtan, és ő a szivacsmatracot ajánlotta a babának. Mi is azon nőttünk fel, ő is a gyerekeinek azt vett, sőt az asszisztensnője is mondta,hogy jó lesz, és adtak még tippeket! :wink:

Na jól van, elköszönök, ha nem bánjátok, vinnünk kell a községházára a zenét, aztán virágos,aztán vizsgázom,aztán templom gyónás és főpróba és mise, s utána haza. lesz megint fél 9,mire hazaérünk. :( És ma még a táncot is szeretnénk gyakorolni... :P

Vigyázzatok magatokra és a babákra nagyon, pihenjetek sokat!!! Pussz mindenkinek! Lehet már csak esküvő után jelentkezem, majd gondoljatok ránk! :wink: :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi!
Nagyon édes volt az uh-s történet...aranyos lehetett Bence :D
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!
Szép időtök lesz-meglásd!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barbcsi, hűűű de izgi, mindjárt eljön a nagy nap!! És igazi jó buli lesz, gyönyörű esküvőd lesz ha esik, ha fúj!!!! Elég sok csapadékot ír az előrejelzés arra a napra, azt kívánom, (ha már muszáj esnie) hogy akkor kezdje csak el, amikor már bent ültök az étteremben, meg amikor már megy a tánci!!! :!: :!: :!:

Igen, lszi írd le, hogy mit választottatok, kíváncsi vagyok, biztosan szépeket - én még csak most megyek majd az esküvőszervezőhöz (itt nálunk a mini-esküvőért is oda kell menni, mert ők foglalkoznak a zenékkel, pezsgővel, szülőköszöntővel...) :x

Meg még a virágoshoz is el kell mennem, fotóssal beszélni (csak pár képet szeretnénk magáról a házasságkötésről)

Kép
xtina75

Évi! Képeket kérünk majd a 4D-ről :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Melisch...mesélj...mi a baj? :(
Bévi... Milyen volt a terhelés?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

bocsi...csak mostanra sikerült végigolvasnom :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag tökéletesen egyetértek veled. A múltkor Szilvi 35 írása első olvasatra nekem is rosszul esett, pedig semmi bántót nem írt csak épp ballábas napom volt, de megharagudni nem haragudtam meg rá. És felnőtt, kultúrált emberek módjára mindent meg lehet beszélni. Szerintem.

Barbi tudjuk, hogy ezen a héten el vagy havazva. Tarts ki. Náliunk is esett anno az eső, igaz ettől még kisütött a nap, nem volt ennyire borongós, mint most, de Szilvinek igaza van, nem az idő számít. És hiába idegeskedsz rajta, változtatni nem tudsz. Különben is, azt tartja a mondás, hogy az eső szerencsét hoz - no meg nem szűz a menyasszony :P :lol: Ne hari, vicceltem :wink:
Bence uh bagyon aranyos! Bencék jó gyerekek majd meglátod. :wink:

Tina te is bevetheted magad a teendőkbe lassan....

No kilépek virágért az anyukámnak, mert Apukám későn ér haza nem lesz rá ideje.

királylány

Tina, a zenék:

Násznép gyülekező: Enya - Caribbean blue
Enya - Only time

Bevonuló zenénk: Shrek - It is you

Szöveg nélküli zenék: Richard Clayderman - Ballade pour Adeline
- Love story
- Mariage d'amour

Szülőköszöntés: Yiruma - Moonlight

Pezsgőzés: Rómeó és Júlia - Szívből szeretni

Kivonuló zenénk: Moulin Rouge - Come what may

Ajánlani tudom Yiruma számait, szöveg nélküliek, nagyon szépek. :wink: Azért választottunk 2 db násznép gyülekezőset, mert mire mindenki leül, tanúk adatait is beírja az anyakönyvvezető, velünk megbeszéli ott akkor, hogyan lesz minden, az idő. Meg inkább legyen 2, mint hogy kevés legyen. Fel van írva hányas szám mi, és van,aki kezeli a CD-t, így figyelni tud mindenre! :wink:

Na Tina, gondolom nálatok is már nagy az izgalom! Van dolgod neked is! :wink:

Ja, a nyitótáncunk zenéje:
http://www.youtube.com/watch?v=Bnt2M8N0 ... re=related

Bécsi keringőzni fogunk! :wink: 3x60 percet alatt tanultuk meg a 3 és fél perc koreográfiáját! :shock: :D 8)
De bármi másban még segítsek,szólj ám nyugodtan! :roll:

Csillag! Köszönjük szépen, legyen igazad, és érjen ide a jó idő! :roll: Hát apukája is el volt olvadva, milyen édes volt Bence! :wink:

Szilvás! Igen, mi is fogjuk már fel! Ha rossz idő lesz, akkor az, de a Mi Napunk és csak egyszer van az életben!!!

Na most már tényleg megyünk! Olyan jó,hogy vagytok lányok!!! :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Sziasztok!

Sucer, jobbulást! Remélem, minden oké már és sikeres volt az otthonléted!

Barbcsi, nagyon hangulatos lesz a szombat a zenéket elnézve. És le van ejtve az idő. Nekünk augusztus 5-e volt a nagy nap, ami utóbb kiderült számomra Havas Boldogasszony. A legenda szerint Rómában aznap esett a hó, és ez volt a jel, hogy hová építsenek templomot. Szóval, jól kiválasztottuk a napot :lol:

Évi, ugyanazt éreztem, mint Melisch: a hülye körülmények miatt lett rossz az érték. :? Sajnálom, hogy így kikészítettek Titeket, tudom, milyen rossz ez :cry:

Bévi, veletek mi újság?

Maccs, milyen lett a házatok? Már teljesen kész vagytok vele? Raksz föl képeket?

Dia, tök jó lett a szoba, meg az egész. Bár nekem nem tiszta, mi is volt a cél. Azt hittem, a gyerekszobát akartátok bővíteni, de most úgy érzékelem a képen, hogy a nappali térkihasználása lett "bölcsebb". Meg persze Bence ágyával a szobája :) Mindegy, szuper lett!

Szilvás, holnap mész uh-ra Vácra? Nekem is kellene már, több hete nem látott a doki, mert egy potya uh-ra máshová mentünk az előző hónapban. És így kicsit sok lett volna anyagilag a dolog... :oops:

Claire, mekkorák a babák? A többi gyermeked is a Jánosban szülted?

Bmaass, hogy vagytok?

Ircsi, nem semmi, mennyit úszol... Én alapjáraton se tudnék ennyit... Pedig elvileg szeretek úszni, csak ritkán teszem. És bizony a fertőzésektől is tartok. Aztán lehet, nem kellene. :roll:

A gmailes táblázat néha nekem is csinált furcsaságokat, de hát van ilyen :roll: Meg sem fordult a fejemben, hogy valaki direkt machinálna az adatokkal :roll:

Még az jutott eszembe, hogy ha már most ilyen érzékenyek vagyunk, akkor mi lesz az első pár hónapban :?: Még jó, hogy ilyen sokan vagyunk, és mindig van valaki, aki elkiáltja magát, hogy PEACE :lol:

Még annyit, hogy jól vagyunk, nátha elmúlt, van megint munka, ezért tudok kevesebbet jönni, de olvasni igyekszem naponta. Most is el vagyok csúszva, rohanok is tovább. Mindenkinek nagy puszi és nyugi!

bekri

Hát múlt héten kicsit megijedtem, mert rosszul láttam olyan 10 percig, írtam is nektek de biztos nem vettétek észre. Egyedül voltam itthon és pár vigasz akkor sokat segített volna. Na de nem ez az én igazi nagy gondom, hanem a hülye eszem :cry: :oops: na majd nekiülők és megírom gmailre, bár bevallom csak én vagyok depressziós, mert igazi okom nincs csak én nagyon pánikoló vagyok és mindig mindenben először csak a rosszat látom meg és szétszedem a legapróbb részletekig és a nagyon minimális esélyű rosszat is megtalálom.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

CSillag: brrrrr, lötyike a cukros nem lehetett valami jó, de kívánom, hogy most ne legyen magas, 12es az eredmény!

Évi: váááááárunk a képekkel hírekkel, mindennel!

Barbcsi: bár csak olvastalak, de gondoltam most reagálok neked, mert mi múlt év júniusban házasodtunk össze 20án, előtte pénteken olyan meleg volt, hogy a fiatal papunk azt mondta hogy nem lesz templomi próba és a templom árnyékában beszéltünk meg mindent. Másnap: jött a felhős idő, majd szélvihar, majd a polgári esküvő után úgy esett hogy a pár száz méterre lévő templomba alig jutottunk át urammal, szép templom előtti képek persze a szakadó eső miatt nem lettek, a köszöneteket is a templom falába ágyazódva fogadtuk :D És tudod, nagyon boldogok voltunk akkor és azóta is!!! Nem érdekelt a zene, a kaja, az idő, a vendégek jóléte, csak mi ketten voltunk fontosak egymásnak, az egész napot végig vigyorogtam!! Ja, úgy, hogy előtte hét pénteken kezdték a fogam gyökérkezelését ( a lánybúcsúmra totál begyógyszerezve mentem ), 3X1 Dalacint szedtem és az esküvő hetén csütörtökön feldagadt az arcom a fogamnál! Szóval nyugi, rendben lesz minden!!!!!! Szorííííítok!!

Dia: a lakáska nagyon pöpecke!!!! :D

Csudijó, kisütött a nap, ugye pécsiek ?? :D

és mivel az idő dilis ( egyszer esik egyszer majdnem 30 fok) ma elmentem 3ra védőnőhöz, vittem a kis pisikémet, erre nem holnap kell mennem???!!! De igen, ez persze ott derült ki!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Végig olvastalak titeket,hát nem volt egyszerű :lol: :lol: :lol:
Évi örülök a 4D-nek majd hozzad a képeket kiváncsian várom.
Melisch ne légy szomorú ne írd le mi bánt hátha segít egy kicsit,és jobban vagy már a szemed????
Barbi SOK BOLDOGSÁGOT NEKED!!!!
Dia a szoba nagyon jó lett gratulálok még egyszer!!!
Csillag drukkolok a cukor miatt ne legyen gond!!!
Berki majd írok neked privit!!!!
Kata nekem a Lili névre sokan úgy reagálnak háttt engem nem érdekel nekünk tetszik és kész.És olyan gyönyörű a kislányod én is így képzelem el a mi Lilinket!!!!!!!!
Én most jöttem nem régen haza a terhelésről megvártam az eredményt éhgyomor:4.6 egy óra múlva 6.2 két óra múlva 6.4 :lol: :lol: :lol: de vigyázzok továbbra is se cukor se liszt de legalább nem kell számlálnom a szénhidrátot és néha belefér egy kis édesség.

Kép
bévi

Csillag tudom mit éreztél a löttynél hát képzeld én meg nem vittem citromot fuuu és Lili lába ugye a gyomromnál van és rugdosot folyton mert szerintem,éhes volt,majdnem kijött :? de kibírtam ismét 3 szor szúrtak de most nem féltem nagyon :lol:

Kép
bévi

CSillag: azt elfelejtettem hogy "pici" fiad igencsak jóképűűűű :D

BÉvi: gratula a jó eredményekhez!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares köszi bár az első az nem lett jó de pont egy teljes egységgel lett most jobb ennek örülök.Persze vigyázni fogok most is,de így nyugodtabb vagyok......,nem bántam meg elmentem még egyszer!!!!!

Kép
bévi

Mares, nagyon jól érezhettétek magatokat esküvőtökön :). Ez a lényeg!

Barbcsi, ne aggódj, minden rendben lesz, szépek lesztek, imádni fog titeket a násznép, ügyesek lesztek! Reméljük, hogy a nap is kisüt addigra, de úgysem ezen fog múlni. Szeretitek egymást és végre eljött a Ti napotok akár esik, akár fúj!

Melis, el fogom olvasni a gén, hogy mi történt veled. Én nagyon sokszor csak kutyafuttában olvastam az utóbbi időben, mostanában jövök gyakrabban, biztos átsiklottam a helyzet felett, nem direktből. Van, amire meg nincs időm reagálni, és el is felejtem, mire géphez kerülök újra. Erről jut eszembe, a kiságyadra emlékszem, amit felraktál, szerintem állatira jó! Mifelénk nem is láttam hasonlót. A zöld szín meg kifejezetten a kedvencem.

Nekem ma jó napom van, egyfolytában vigyorgok, hogy olvaslak titeket. Enikő (1hete először), önszántából (mivel már ki-be mászik) bent maradt az ágyában délután és alszik. Reggel nagyon korán kelt, mert náthás és állandóan bedugul az orra, úgyhogy most még mindig alszik.
Tegnap este leszállt a biliről, elkezdett rohangálni a lakásban, egyszercsak megállt az előszobában és lepisilte a bátyja cipőjét...
Pár napja a wc-kefével rohangált és kiabált, hogy "takarít", előtte a wc-t már felsúrolta vele (a padlót). Tökre nem vettem észre, mert Ricsivel hülyéskedtünk a lakás másik sarkában és hangosak voltunk. Bakker, nagyon oda kell rá figyelni. Mindenre felmászik és most az ablak a dilije, tehát állandóan úgy szellőztetünk, hogy strázsálunk vagy az ablak, vagy Enikő mellett.

maccs01

BÉvi, ezek nagyon jó cukor-eredmények! Ügyes vagy! Tényleg! Kemény munka gyümölcse, csak így tovább, aztán lassan meg lehet szokni, hogy figyelsz arra mit és mennyit eszel.

Házról majd rakok fel képet. Költözés augusztusban... reméljük. Előző időpont múlt év karácsonya volt... kicsit eltolódott :):):)

maccs01

Maccs várjuk a képeket kiváncsian,köszi a dicséretet nagyon örülök az az igazság én kicsit megijedtem,hogy számolgatnom kell a szénhidrátot stb de így jó mert azért ehetek mindent mértékkel rosz kenyerek korpás zsölét szeretem,cukrosat meg nem eszem és iszom,esetleg ha megkívánok egy fagyit akkor egy gömböt!
Haza jöttem és megjutalmaztam magam 2 cikk diabetikus csokival :lol: :lol:

Kép
bévi

Évi alig várom,hogy gyere.....

Kép
bévi

köszönöm lányok,annyira örülök :)

KépKép
bettike83

Bettike tudtam kifelejtettem valakit gratulálok nektek minden jó eredményt kívánok!!!
Évi gyere várunk :lol:

Kép
bévi

Lombikbaba te merre vagy mi újság veletek?????????????

Kép
bévi

No megjöttünk.
Hát,nem jó hírek. Továbbra is kevés a víz,de van ahol tényleg alig van,pl.fenekénél. Szóval nem a dokim pörögte túl...azt is mondta(Dr Várnagy Ákos)hogy nem érti miért mondták nekem h.OK a 8 cm mert egyáltalán nem az. Nagyon szoros kontrollt igényel,mert min.12 cm kéne legyen. Baba jól van,minden mérete jó,a veséje jól működik,lepény I.fokban érett. Nem látta okát miért kevés,de azt mondta ez MINIMUM hetenkénti UH-t igényel. Egyenlőre a baba jól van de ha romlana az állapota vagy a köldök áramlás akkor be kell avatkozni,nem feltétlen a szülés de valamit tenni. Attól függ mi hogy alakul,
Fel kell arra is készülni hogy császár lesz mert faros,és kevés vizben nem tud forogni.
A kevés víz miatt a babamozi elmaradt,össz.10 percet voltunk bent,mert hogy értékelhető kép legyen elég viz kell legyen.Próbálta mutatni de nem igen kivehető képek,nagyjából az arca de alig felismerhető.Édesem az egyik kezét az arca elé tette hosszában a másikat ökölben a combja közé.Pedig ettem csokit is hogy fickándozzon :)) nem jött be.Azért kikandikált egyszer egy fütyi féle a keze mögül egyszer mintha herék..tehát szinte biztos hogy fiú.
Fizikai kimélet javasolt és sok folyadék,többit a kezelőorvos eldönti. Szerintem ha a dokimon múlt volna(és hogyha jó lett volna a gép a megyeiben)már bent figyelnék...

Képek miatt visszamehetünk ingyen a 32 hétig ha javulna a viz mennyisége.
Hát,nem tudom,sokkal nem lettem nyugodtabb.Miki azt mondja ő igen,mert a baba jelenleg jól van. Ja mondom,jelenleg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.05.12 17:11-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Bévi szuper a cukrod,örülök neki!! Látod mit tesz a diéta.Én is tartom ám azért,de pl tegnap bevallom nem sikerült össze vissza ettünk a nagy rohanásban..ma meg csokit hogy jó legyen az UH.

Melisch,sajnálom amit írtál,nem figyeltünk rád,sajnos igazad van és tényleg sajnálom.
Azért ne durcizz be. Szerintem nyugodtan írd le ilyenkor még egyszer,ha nagyon be vagyunk merülve más témába...

Ircsi merre vagy?Elmaradt a reggeli kép is.

Dia a bútorok gyönyörűek.Érdemes volt.

Hozok képet mert azért kaptunk 4-et de megnézzük előbb a dvd-t. Mi érdemes belőle. Miki most porszívózik bevallom azt se merek.
Van egy kép az arcáról de olyan kis nyomottnak látszik :cry:
Miki szerint bebeszélem h.gond vaN VELE DE TÉNYLEWG OLYAN FURA...caps lock bocsi...

Új billentyűnk van és szűkebb mint a régi :) folyton benyomódik a caps lock de nem mindig van kedvem javítani.

És én is szeretek ide járni,tök jó hogy vagytok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.05.12 16:53-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi annak nagyon örülök,hogy Tomika jól van és ha kell akkor menj minden héten uh-ra és pihenj nagyon sokat és folyadék ahogy a doki mondta,de lehet a te dokid be is fektet,tudom nem lenne könnyü ott bent de Tomika miatt kell.Sajnálom,hogy nem lettek nagyon jó hírek,de annak én is örülök Tomikánál minden rendben és a doki azt mondta ha be kell avatkozni nem feltétlenül szülés magyarul lehet azért segíteni.Tudom most nem könnyű de nyugalom,sok-sok pihenés,és nem lesz semmi gond!!!

Kép
bévi

Évi tényleg bebeszéled szerintem mert képzeld én már kétszer voltam 4D és Lilink mind a kétszer olyan kis nyomot arcot mutatott,ez attól is függ mennyire bujik a lepénybe stb,nem nyomot az arca ne idegeskedj minden rendben vele,megláttod nem lesz baj,porszívózás most pihened kell és Miki rendes és segít szóval ez természetes feküdj kicsit mozogj de feküdj és fog a víz is termelődni,én is sokat feküdtem az elmúlt napokban 2-3 nap mert muszáj volt.Figyelj cukor diéta oda figyeltem roszkenyeret ettem vagy korpás zsömlét,nem ittam cukrosat de ettem egy gömb fagyit,és ittam Cappyt és ettem tésztát és mindenféle húsit és örülök,hogy így alakult.

Kép
bévi

Bévi én is kb ennyit teszek(diéta)
Köszi a jótanácsokat :? összeszedem ám magam.

evilany

Ja a baba súlya 1100 gramm.

Barbcsi de izgi,csodás hétvégétek lesz!!

evilany

Ó drága Évibaba, vigyázz magadra, pihenj sokat és feküdj!

Bévi, nagyon szuper cukor! Ügyes vagy!

Kép
xtina75

Köszönöm Tina!!
És neked is és Ircsinek is mert sokat segítettetek nekem aranyosak vagytok :lol:
Nálunk dörög és villámlik és szakad az eső :? :? :?
Évi most már szem előtt leszel tartva pihenés és kész!!!!

Kép
bévi

Állítólag itt Pécsen is pótolnak vizet,csak ha ilyen seggfejek mint aki tegnap hazaküldött...!!
Csak hát tudjátok,az ember retteg,koraszülött baba,annak ezer baja lehet,hosszú távon is,a császár se jó hír,inkubátorban a baba egyedül hetekig,kötődés kialakulása,és hát amikor a falat festegettem nem erről álmodtam.
Na megint bőgök inkább hagyjuk.
Csak miért nem mehet ez simán, hízni megy mint a disznó és még ilyenek is.

nekem ez se megy....

evilany

Évi baba nem szabad Tominak nem lesz baja és koraszülött sem lesz anyukája nem stresszel és nem idegeskedik pihen és hidd el fog termelődni a víz,nem szabad rosszra gondolni ilyenekre tudom nem könnyü mert mindannyian arra várunk megszülesen rendesen a babánk és ne legyen semmi baja.és ez így is lesz.És ne okold magad emiatt nem a te hibád,hízás én is sokat híztam és mindig az legyen az eszedben Tominak semmi baja nem lesz mert ő erős kis fickó és már milyen nagy 1100dgk a én képzeld mikor születtem 2650dkg voltam nah most nem panaszkodom nem vagyok egy pici alkat.Tomika szépen fejlődik és nincs vele gond,Lili például két hete nem hízott ha a doki jól mért ez sem jó,és a szemölcseim sem de próbálok nyugodt maradni tudom nem egyszerű meg ilyenkor rosszra gondol az ember de nem szabad,nem lesz baj!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Remélem Évi nem értesz fére és nem haragszol meg rám,mert ha uitt laknál én minden nap ott lennék nálad és elterelném a figyelmed,táppénzen vagyok rá érnék :lol: Csak erőt akarok neked adni és azt szeretném ha nem idegeskednél mert nem lesz baj veletek!!!!!

Kép
bévi

[quote="melisch"]H írta:melischát múlt héten kicsit megijedtem, mert rosszul láttam olyan 10 percig, írtam is nektek de biztos nem vettétek észre. Egyedül voltam itthon és pár vigasz akkor sokat segített volna.

ha minden alkalommal bedurciztam volna, amikor nem reagáltatok egyes hozzászólásomra, akkor már rég nem lennék itt! de tekintettel vagyok arra, hogy ez valóban egy "más állapot" és leginkább magával van ilyenkor elfoglalva az ember...
illetve azt is meg kellene értened, hogy rengeteg hozzászólás születik itt egy nap folyamán, és aki nem ül egész nap a gép előtt, egész egyszerűen nem tudja követni...
nekem pl legtöbbször nincs időm végigolvasni... képtelenség... általában szúrópróba szerűen bele-bele olvasgatok... és ha van időm, reagálok egy-két dologra, ha nincs, akkor nem...
ennek ellenére tök jó, hogy van ez a topik, és imádom...
és ezúton kérek mindenkitől elnézést, akit bánt, hogy nem szólítom meg személy szerint egy-egy hozzászólásomban... :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Évi most már marha kíváncsi vagyok, hogy holnap mit mond a dokid!
az igazság az, hogy nincs olyan ember, aki egyszer sem hibázik... az Arany jó szakember, de korántsem isten...
ugyanez vonatkozik a Várnagyra is, bár én személy szerint sok rosszat hallottam róla!
na mindegy, nem ez a lényeg, hanem az, hogy tényleg pihenj, és ha fontos, és javasolja a dokid, feküdj be megfigyelésre...

hagyd a házimunkát, a főzést!!! feküdj és igyál sokat!

hányra mész holnap a Borsaihoz?

Kép
gtunde75

Barbcsi, alig vártam, hogy hazaérjek melóból, végighallgattam a youtube-on a zenéket amit választottatok, kikerestem mind, nagyon jó kis összeállítás lesz! :D A Shrek zene nagyon jó, szép romantikus, illik hozzátok.
http://www.youtube.com/watch?v=HrWviWkap-Q
A Szívből szeretni mindig is az egyik kedvencem volt.
Jó ez a Yiruma, nem is ismertem, hallgattam tőle több számot is, de ha tényleg ilyen marad az időjárás, lehet, a Kiss the Rain kellene oda :D De mint 'elrendeltem', csak este eshet, vagy legalábbis, amikor már elvonult a násznép az étterembe. :D (Amúgy az is egy gyönyörű szám, most is hallgatom) Egyes-egyedül a Come what may tűnik kicsit depisnek nekem, amíg a csaj, Nicole Kidman el nem kezd énekelni... http://www.youtube.com/watch?v=-YsMvzgeSuI
Egy bulizós zene majd az estére: http://www.youtube.com/watch?v=ZW0QLWiG ... re=related
Bevonulózenének maradok Ronan Keating - When You Say Nothing At All c. számánál: http://www.youtube.com/watch?v=AuJrEBtmM1Q, egyéb zenének (még nem tudom, mit hová) tetszik a POUR QUE TU M'AIMES ENCORE - Celine Dion, meg tetszENE a Beauty and the Beast zenéje, dehát én nem vagyok Beauty, Zsolti meg nem Beast :-))), meg nem is tudom, mi minden, mert megint nem találom a jegyzeteimet :evil: :evil: :evil:

Kép
xtina75

Reggel megyek,ambulanciás lesz.
Hát most saját szememmel is láttam a méréseket,és tényleg max 8 cm.De egyenlőre nincs vész.
Megnéztüka dvd-t és nem is nyomi
:lol: láttam egész jó pillanatokat mindjárt csinálunk képet és elnézést Tomi babától

evilany

Tényleg Tina ti hogy álltok a szevezéssel?

evilany

még jó, hogy nem nyomi!!! :) várom a képet!

Kép
gtunde75

Bévi rendes vagy :oops: :D köszi.Majd elfoglalom magam ám hamarosan...jövő héten meg tali :lol:

evilany

Ja és az Arany doki se nézte félre,mert tényleg 8 cm,csakhogy az kevés.

Na,és nem úgy nyomi,csak fura feje volt elsőre,nem volt orra stb...de van neki :lol:

evilany

Évi láttod Tomi baba szép csak kicsit ráncosak még de majd itt kint sima lesz Lili is ráncos de hát kis öreg még :lol: :lol: :lol: de majd kint királyfi és királylány lesz belőlük :lol:
Tina esetleg tudnál nekem abban segíteni,hogy az inzulin szintek milyen esetben a normálisak ez most csak azért kérdezem mert van egy barátnőm annyira aggaszt rég óta babát akar és most úgy érzem hatnom kell rá nem veszi komolyan ezt a dolgot,fogynia kell nem jó az inzulin szintje sem,és a cukor terhelése sem éhgyomora jó de terhelésre 9.9 egy és két óra múlva is és azt mondja az inzulinja valami százzal haladja meg a normálist terhelésre aggódom érte túlsúlyos is de lehet csak én vagyok ilyen túl reagálok mindent,de annyira zavar nem törődik magával,előre is köszi a választ TINA!!!
Többiektől bocsi,hogy ide írtam ilyet!!!!Ircsi majd ha olvasol minket a te véleményedre is kiváncsi lennék köszi!!!!!

Kép
bévi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?