sziasztok lányok,
bocsi, csak az utolsó oldalt olvastam el.
Némóka: Réka nagyon szép kislány!! remélem, h még mindig szépen alszik éjszaka, és kiegyensúlyozott vagy. remélem, h meggyógyul gyorsan! nekünk a köptető segitett nagyon a szárazköhögéskor , plusz a kálcium (ampullában, doki irta fel) , ami segit a szűk torkot tágitani és segit a gyulladást csökkenteni.
Ditulika drága:
hajhullásra nekem a varga hajcsepp jött be, anyum is használta , tőle kaptam. babahajaim nőttek , és tök megállt a hajhullás! nagyon ajánlom. amikor felteszem kicsit fura szaga van, de elillan gyorsan.
remélem mindenki jól van!!
mi jól vagyunk. Nándus ügyes , okos , aranyos, nagydumás, be nem áll a szája. állandóan magyaráz. pl: apa, apa, auto, auto, magasan, hangos. elmondta, h apával ült az autóban és látott egy repülőt a magasban és hangos volt. ezt elmondta vagy 20szor és mondatba kellett neki foglalni az egészet. olyan édes!! és még rengeteg hasonló története van! és olyan memóriája, teljesen ledöbbenek, h hogy emlékszik történtekre, szavakra.
sajnos mostanában 6kor kel Nándi, pedig az eddigi 7 órai keléssel olyan elégedettek voltunk, pedig uakkor fektetjük. nem tudom, h mi lehet a baj, lehet, h éhes, de lehet, h a foga. a korai keléstől egész de nyűgös , fáradt. múlt héten leraktam 9,30kor aludni, aludt 2 órát, a legnagyobb melegben mentünk sétálni, és du aludt még 1 órát, felborult az egész napunk , borzasztó volt. akkor megfogadtam, h nem rakom le de, csak 12kor játszótér után. de van, h éjszaka is olyan sirással ébred, és csak a cumi és én kellek, apja nem tudja megnyugtatni. még van egy pár hónapunk, de nem tudom, h mi lesz, ha korházba megyünk szülni, és nem leszek, utána meg jön a kistesó, aki elveszi az időt Nándustól . pedig imádja az apját! alig várja, h hazajöjjön. lovagol rajta, rámászik és mondja, h birkó, és birkózni kell vele.
kisöcsi rugdos rendesen, minden jól van. sajnos a vitamintól rettenetes az étvágyam, hizom, mint a bolondgomba. utálom a vitaminokat!!!
nevünk még nincs, bár a Botond és a Csanád motoszkál a fejünkben.
mindenkinek puszi!! vigyázzatok magatokra!!!