Új privát üzeneted érkezett!

Gyerekek, csináltam egy Gábrielt, az is majd kicsattan! Most este!

Múltkor októberben ugyanilkyet csináltam reggel a 23. DPO-n és alig volt csík. Bedurrantunk én és a HCG-m... :lol:

Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Na, látom, sehol senki, jó éjt mindenkinek!

Ana, szorítok továbbra is
Vendég

leti

tök szupi :)

KépKép
bettike83

-köszi Lettike!

Majd reggel jövök, lehet teszttel.
Bírnám ha tényleg ikrek lennének, de ne felejtsd el hogy minden terhesség más és más.Majd akkor leszek én meg nyugodt, ha eljön a hétvége és piri sehol. Egyébként délután nézegettem a tesztet, tényleg ott van valami csík, de én mindig attól félek hogy azt a csíkot látom ahol lennie kéne a csíknak. Mert ott a papír beljebb esik. A lámpafénynél egyáltalán nincs semmi, de kint a napfénynél látszik valami valamiféle.

Na nem pofázok tovább, mert már kezdi lassan a barit.

Na jó éjt mindenkinek, és köszönöm a szorítást, itt tényleg mindenki egytől egyig aranyos. Ez egy SUPER TOPIK.........

:wink:

Kép

Kép
anabana

ana

az első tesztemen én is ugyanezt láttam,azt hittem csak vmi benyomodás :D :D és a második már milyen szép lett :)

KépKép
bettike83

Jó reggelt!
Most aludtam egyet és Ana igazad van, kicsit előre mentem és bebeszéltem magammal ezt az iker-kérdést...persze az ember lánya mindig reménykedik.

A csíkkal kapcsolatban a 9.DPO-n nekem is ilyen gondoloataim, kételyeim voltak. Majd legközelebbi tesztnél okosabbak leszünk.

MAres, jól teszitek, hogy sétáltok este! Nekem is kellene...

Csillag, felteszem a tegnap esti Gabriel tesztemet, direkt kevésbé érzékenyt vettem, hogy mit mutat. Az első Gábriel a tavaly októberi, 23. DPO-s, reggeli vizeletből.
A második a tegnap esti, 18.DPO-s, esti vizeletből. A csík a ma reggeli.
Kíváncsi lennék a véleményedre! Lehet, hogy már ott látszott, hogy abból a babából nem lesz semmi???? Kép
Vendég

A francba elszállt amit írtam.

NA jó reggelt!

A teszt teljesen negatív a hőm meg leesett. Sajna itt nincs baba, de sebaj majd talán legközelebb. Semmi bajom, ne izguljatok nem keseredtem el, talán egy kicsit most szünetet tartok, jön a jóidő és legalább 3-5 kg t le kellene adni. Majd eljön az én időm is és amúgy is itt van már nekem a cukorfalat Dalmám.

Letti: ez tényleg full ez a teszt. Nézd meg a neten hanyadik napon mennyi a hormonszint, mert egy nagyobb terhességnél már visszaáll a hormonszint.

Kép

Kép
anabana

Majd még benézek....

Kép

Kép
anabana

Ana, jó reggelt. Sajnálom. Ahogy elnézem, nem kell mondani, hogy fel a fejjel, mert ügyesen lerendezed magadban. Hamarosan úgyis siker lesz a vége! Dalma a lányod neve? Szép név.

De azért ne hagyj el minket!!!!!!
Vendég

Ja, a másik meg szerintem ez nem nagy esés...vagy igen? Csillag?
Vendég

Sziasztok!

Ana, ne legyél elkenődve! Nem tudom, hány napos szokott lenni a lutheális fázisod. Ezt még én sem mondanám óriási esésnek, ilyen akár terhességnél is szokott lenni. Holnapra kiderül minden, addig pedig kitartás!

Leti, csodaszép erős zebrák :) . Nos, 23. DPO-nál már atomerős pozinak kell lennie szerintem, de tudod, attól is függ, mennyire későn ágyazódott be a baba. Szóval igen, valószínűleg nem volt elég HCG akkor a szervezetedben, talán nem jól ágyazódott be a baba, vagy nem volt eléggé életképes. De most igen :wink:

Ma megyünk az iskolába szülői értekezletre, az első sulis ilyen "gyűlés". Úgy izgulok, hogy milyen az osztályfőnöknő, mert ha jót kaptunk ki, akkor sokkal nyugisabb leszek a nagyfiam miatt. :P

Amúgy meg tök ki van ezzel az esővel, állandóan csak esik, és esik... :roll:

Pintyeinknek van 3 tojáskája, remélem, lesznek belőle kispintyőkék :D

Puszi mkinek (ha vki kérdezett még vmit, és nem válaszoltam, tegyétek fel nyugodtan újra, nem direkt nem válaszolok ám :) )

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Na, Csillag, szorítok! A gyerek első tanárélménye meghatározza a további iskolához és tanuláshoz való hozzáállását. Nagyon le lehet lombozni egy gyerek kedvét, ezért nagyon szorítok nektek.
Vendég

Köszi Leti, bár a gyerek még nem találkozik az ofőjével, csak mi, szülők, mert szülőire azért nem visszük magunkkal. De remélem, minden jól alakul majd

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillag!

Nekünk volt nyíltnap, mindkét of jelölt órájára beülhettünk gyerekestől, és nálunk a gyerek választott.Szerencsére bejött, és nagyon jól sült el. tök jó volt az alsós tanárnéni.

Letti!

A lámpát úgy értetted, hogy a szemem és a lámpa között legyen a teszt, igen az lh t mindig lehet látni, a csíkot, de ezen nyista.

Kép

Kép
anabana

Igen Ana, itt is volt nyílt nap, csak sajna nem jutottunk el oda, mivel a másik iskolában voltunk nyílt napozni, akkor még úgy tudtuk, oda kell beíratkozni. De végülis szerencsére felvették oda, ahova szerettük volna. Na mindegy, bonyolult.

esthajnalcsillag

Csilag értem, de az a lényeg hogy úgy alakult ahogy nektek jó. Nagyon fontos a kezdet. Ez alapozza meg a későbbieket.

Kép

Kép
anabana

Ana, nagyon sajnálom :( Mind az Lh-n, mind a Hcg-n volt csík... Azért a piri esedékes napján is csinálj tesztet szerintem.

Ha nem sikerült, akkor majd legközelebb! Én nagyon-nagyon drukkolok a kistestvérhez!

maccs01

Leti, gyönyörűek a tesztjeid.
Igen, mondják, ha a baba későn ágyazódott be, akkor a vetélésnek nagyobb a valószínűsége.
Ikrek :) Azért az első hónapokban, mikor megszületnek, nagyon kemény, és a várandósság sem piskóta.

maccs01

Szia MAccs,
Nekem ikertesóim vannak, én segítettem sokat Anyukámnak anno, mert már 6 éves voltam. De annyira tetszik, hogy olyan szoros kapocs van köztük, szorosabb, mint velem pedig rengeteget foglalkoztam velük. Meg a párom is egy ikerpár egyik fele.

De most már leértem a realitások talajára, az fog tetszeni, amit / ahányat kapok csak 1 lényeg legyen: az egészsége.
Én nem félnék kettőtől. Megoldanám...
Vendég

ana

sajnálom,de tényleg ne kenődj el,lesz bébi biztos,csak valamiért késik.úgy látszik ezt ők döntik el kihez,mikor akarnak jönni.

ha 2 naponta erősödik a teszt akkor nem lehet gond nem?már csak azért mert az én tesztem egyik sem volt ilyen erős mint letié
végülis láttátok,hát nem tudom.remélem nem jelent semmit,szépen erősödik.ma ha megjön a teszt akkor csinálok,majd látom erősödött e.

KépKép
bettike83

20. dpo.

KépKép
bettike83

Bettike!

Szoktam olvasni a blogod, nagyon tetszik.

Kép

Kép
anabana

Bettike!

Te milyen teákat ittál?

Letti?

Nem kéne nekem is clost?,??????????????

Kép

Kép
anabana

ana

örülök neki :) gyere nyugodtan :)

a teákról:

dec óta ittam a cickafark,palástfű kombinációt,a péig kell a cickát,ha meg volt a pé utánna pedig a palástot.nekem nagyban hozzájárult a babához ezt merem állitani :!: :!: :!:
az első honapban 47 napos ciklusom volt,2.ban már 33,3.ban meg 35,a negyekiben pedig bébi van :)

KépKép
bettike83

Betti én is ezt iszom, de esküszöm egyre rosszabb a ciklusom mióta iszom..

Letti most olvastam a clostiról dehogy kell ez nekem.

Kép

Kép
anabana

pedig szerintem javitania kellene rajta.

mióta iszod?

KépKép
bettike83

Leti, Clostytól simán lehetnek ikreid. A lényeg valóban, hogy 1-2-3 v. akármennyi, de egészséges legyen.

maccs01

Asszem closty előtt van progeszteron-mérés. Vagy rosszul tudom. Nem adják bárkinek, és nem is mentes minden kockázattól. Persze a legtöbb esetben nem is okoz gondot.

maccs01

Januártól iszom.

Maccs igen én is ezt olvastam, hogy akár 6 pete is megérhet a clostitol, és elvékonyítja a méhnyálkát. Simán lehet lettinek akár több is. Na most nagyot mosolyogtam, már megint Letti, nem is ő lenne ha nem vele történne. Nem semmi csaj!

Szorítok nektek uj kismamik a dokihoz.

Kép

Kép
anabana

akkor nem tudom.és hány napsak voltak előtte?

semmi javulás tőle?

KépKép
bettike83

Hello Lányok.

Na, a Closty téma
- Ana, kérdezd meg az orvosod!
- Nekem azért adta (a csökkentett adagot!) , mert 26. napon volt a pé-m minden hónapban a vetélés után.
- Nem mért progeszteron szintet.
- Eldöntöttem, hogy többet nem fogok beszedni, ha ajánlja, akkor sem.
- a PÉ-met rendbe hozta
- a peteszámokat meg majd meglátjuk...:)
- remélem, ez a kis adag (a normálnál is alacsonyabb) nem vékonyította el a méhnyálkát.
- többet én se szednék
- az ikerterhesség "kockázatát" (kinek mi a kockázat;)) 30%-ra emeli.

Hát ennyi, lányok.

Sokat olvastam erről is, belenéztem ilyen fórumokba, nem láttam túl nagy problémákat. Ha a sors azt akarja, akkor jó lesz, ha még "tanulnom" kell az élettől, akkor meg úgy lesz...

Holnap okosabbak leszünk.
Vendég

mai teszt,második pisis: Kép

már előbb elöjött a hcg csik mint a kontroll :D

KépKép
bettike83

Na, Bettike, te is bedurvulsz!!!!
Vendég

Leti, általában az ikerterhességek anyai ágon öröklődnek. Clostyval meg akármi lehet:)
A lényeg, hogy jó helyen legyen a babuci!

Az egyik ismerősöm clostyval lett terhes 2alkalommal, mindkettő csodálatos, egészséges babaszületéssel végződött 9hónapra.

Ana, akkor ne igyad, de az is lehet, hogy mástól van. Menj el hormonmérésre, meg petekövetésre uh-gal (barátnőm a Mensmentisben volt ezekkel). Ez a cikluskövetés ott a 3. alkalom után ingyenes - legalábbis eddig az volt. A honlapjukon fent van az árlista. Nőgyógyhoz én is oda járok mostanság és meg vagyok elégedve. Első nőgyógyászati vizsgálaton totál átultrahangozott, megnézte a petefészkeket, petevezetékeket, méhet, volt vagy 15 perc minimum - mondjuk elveszítettem az időérzékem, mert egy örökkévalóságnak tűnt... olyan kényelmetlen a nőgyógy. vizsgálat :):):)

maccs01

leti

igen,mostmár nagyon szép a teszt,meghozta a postás és gyors el lőttem egyet :D

KépKép
bettike83

Betti, ez nagyon keményen néz ki :mrgreen:

maccs01

maccs

én is meglepődtem :D

KépKép
bettike83

Nekem egy nagyon idős nyugdíjas dokim van, de már szemeltem kis ujjat.

Maccs: Mi nov óta próbálkozunk, a pe t csak jan tól nézem. De félek hogy van valami gond, mert jjó időben voltunk együtt ha megnézed a görbüszt, és semmi. Na?

Kép

Kép
anabana

Betti, ez milyen teszt?

Én még 1 Clearblue-ban gondolkodom, bár az múltkor nem hozott szerencsét...:(

Maccs, igen, az a lényeg, hogy egészséges legyen és jó helyre tapadjon. Semmi más nem számít.
Vendég

csillagtól rendeltem kazettás tesztet.

KépKép
bettike83

Az első terhességemnél nekem is idős dokim volt, mikor mentem volna hozzá a pozi teszttel, kiderült, hogy elhunyt. A köv. dokit a barátnőm ajánlotta, kiderült, hogy ismerte az előző orvosom, országos cimborák voltak :) Ő is már olyan idős volt, hogy nem vállalt szüléseket. Ezután még nagyon sok ideig keresgéltem szülészt.

Mindegy, a lényeg:
Van úgy, hogy nem jön össze a baba, mégha jó időben és jó helyen is vagytok együtt... Nem feltétlenül jelenti azt, hogy valami gond van veled/veletek... ugye apát se hagyjuk ki a számításból!
Ultrahanggal elég jól lekövethető a petevezeték, nincs-e elzáródás, ciszták stb. Sokszor a méhnyak annyira hátrahajló, hogy kis rásegítést igényel - csípő felpolcolása 1órára "esemény után" - és ilyenek. Még ne vonj le messzemenő következtetést abból, ha mostani teszted nem lesz pozi a mesi napján. Szerintem egy jó ultrahang kell neked első körben - hogy megnyugodhass! Ha ovu napján mész, akkor azt is meg tudja nézni a doki, hogy mefelelő méretű-e a pete.

maccs01

Clearblueval én negatívakat teszteltem (nem a digitálissal), miközben már a one step jól kivehetően pozitív volt. Egyébként a sima Cb. 25-ös, ha jól láttam...

maccs01

Nekem kellene 50-es teszt. Kíváncsi lennék. Csillag, nincs neked olyan? A tegnapi Gabriel az 25-ös - azt megoldottuk..:)
Vendég

köszi maccs

Kép

Kép
anabana

50-es? Gyártanak olyat? :)
A Coralline 20-as (patikai), one step mellett azt találtam még nagyon jónak. Minek neked ötvenes?

maccs01

Ana, próbálj meg nem elkenődni, ha esetleg megjönne a piri... remélem nem fog... Ha sok teszted van, nyomj el egyet délután is!

maccs01

Mire a géphez ülök teljesen televan írva :D
Ana sztem ne keseredj el, mivel:
-1 nincs piri
-2 nem esett annyit a hőd
-3 még lehet atom zebrás pozi teszted
Nekem is ilyen volt, az lh már jelezte, de hcg-vel nem is teszteltem a 14 vagy a 15. napig.... huh már nem is emlékszem, majd elővarázsolom a tesztet, de azon fél óra múlva olyan haloványka csíkocska volt...
( Pedig ikerterhességgel kezdtem, a 7. héten is még két petezsákom volt) Szóval elég sokmindentől függ.
Megnéztem a 30. ciklusnapomon volt, de a 180.oldalon ebben a topikban megnézheted, mert feltöltöttem annó...
Szóval míg nincs piri ne keseredj el, closty meg csak akkor kell, ha egy év próbálkozás után sem jön össze, úgy, hogy semmi bajotok nincs, nekem legalábbis akkor írták fel, bááár már nem kellett :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Maccs, azért kell, mert már jó dolgomban nem tudom, mit csináljak. Tényleg: felteszem a kérdést magamnak: minek kell? Nem tudok rá válaszolni. Csak megnézném, hogy azon is erős-e a csík. De tuti, hogy az.

Na mindegy, igazad van. Nem kell az.
Vendég

Bettike, tyűazanyját, de szép zebrusod lett :D

Leti, hát mikőnemég, he? :lol: Ejnye! Még 1 db ugyanilyen kazis tesztem van, mint amit Bettikének küldtem, szívesen elküldöm neked is, de szerintem hót felesleges, nem? Nyugodj meg szépen, ott a bébi, és kész. De ha mindenképpen tesztelni szeretnél, inkább tényleg egy digitális tesztet ajánlok, életreszóló élmény :D

A gyógyteák, homeos szerek, hormongyógyszerek mindenkinél másképpen hatnak, másképpen reagál a szervezetünk, hiszen mind mások vagyunk. Az orvos is felír neked egy gyógyszert, de nem lehet tudni biztosan, hogy az éppen hatásos lesz-e, igaz? Nos, lehet, hogy 5 embernél beválik a gyógytea kombináció, és valószínűleg babához is hozzásegít (velem is így volt), de lehet, hogy a 6. emberkének teljességgel hatástalan lesz. Ekkor kell más hasonló szer után nézni, feladni nem szabad, csak éppen balra kell tekinteni a jobb oldal helyett, ha értitek miről fecsegek itt. 8)

esthajnalcsillag

Sziasztok!

Megkésve , de itt vagyok!

Ana: ne keseredj, mert igen, ahogy többen írták már, piri sehol, hődnél esés nem akkora, és lehet még várat magára a picike!!! Pisilj egyet este is!!! ÉS ne aggódj, nincs veled semmi gond :D ( senkivel sem itt a topikban )

Leti, Betti: duuuuuuuuurva tesztek, nagyon dúúúúrvák :D szépek és kész... akkor mindketten holnap mentek dokihoz?????

CSillag: hát igen, régi meg hülye duma, de ha a tanár vagy of olyan, akkor a gyerek szereti az órát és az iskolát, ha meg nem olyan, akkor nem... remélem tancinéni szimpi lesz!

Maccs: mizujs veled??

ma elmentem a védőnőhöz, csak éppen rosszkor, mert holnap kell mennem :lol: :lol: :lol: - hát rólam ennyit :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Ha már a homeós dolgoknál tartunk. Nekem ez az első hónapom, hogy ittam a cickafarkot szedem a Premenst és most iszom a palástfüvet.
Aztán majd meglátjuk mi sül ki!
Bár én nem tudom ti hogy vagytok vele,de a cickafark valami borzalom volt.Elég nehéz volt meginni.

Nekem a mai hőm megint feljebb kúszott egy pindurit.
Most még reménykedem kicsit. Mert én a pé-met május 1-re tenném.
Akkor éreztem igazán.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?