Sziasztok Lányok!
Zsuzska, gyönyörűen felment a hőd!!!!
Szurkolok, h ott is maradjon!!!! (halkan súgok...2 nappal peteérés után hányingerem volt egy kicsit, ami magától el is múlt viszonylag gyorsan. Se előtte, se utána nem volt többet...
)
Youlcsi, tetszik az index-es vonalzód!
Majd kíváncsi leszek a másikra is...
Egyébként jól vagy? Görcsök?
Tigris, meglátjuk, h fogom bírni a tömény trutyit...
Azért az egy kicsit más lesz, mintha megennék egy fagyit...
Hihi, már most összeboronáljuk a bébiket????!!!!
Reggel voltunk uh-n. Ma nem megyek melóba, szóval a képet majd csak holnap tudom scannelni.
Hozzáteszem, olyan sz@r a kórházi uh, hogy gyakorlatilag semmi nem látszik rajta.
Ha a csaj nem mondja, h mi merre van, akkor nem tudtam volna megállapítani! De láttuk a mi kis ufó fejű gyönyörűségünket!!!!
Aludt éppen. Mondta is a nőci, h szép nyugis baba...
Szóval: látszólag és mérésileg minden oké nála! 6,7 cm, Down-kórnak nyoma sincs, arányos a kis teste. Törökülésben voltak a lábai.
Mondtam is Uramnak, h ez vicces, mert kicsinek mindig törökülésben ültem!
Hiába, anyja lánya vagy fia...
Nem tudom, h mit tudtok a dologról, de engem kb. 5 percig uh-áztak. (arról már nem is beszélve, ha nem szólok, akkor nem adtak volna képet egyáltalán!
) A nővérem állítja, h a magánkórházakban 45 perc! a 12. heti uh, hiszen ez az egyik legfontosabb!!!
Éppen ezért nem aprózzák el! Van benne valami... Most éppen azon filózom, h ott van meló mellett az a magánklinika, ahol csinálnak ilyet és nem érdekel mennyibe fog kerülni, de asszem benevezem magunkat rá! Fel is fogom ma hívni őket és megkérdezem a részleteket...