Sziasztok!
Torpilla azt tudom mondani amit Hangyamami. Valóban ne görcsölj, mert attól kúszik feljebb a vérnyomid, próbálj pihenni, lazulni, és figyelni a babádat, ha bármi gondot észlelsz azonnal ügyelet, ott ellátnak,ha kell bent tartanak és várjátok a szülést. Apás szülés lesz?
Valóban kevés sót fogyassz, vagy inkább ne is, de állítólag teljesen elhagyni sem szabad, s hasonló kérdés a vízfogyasztás is. Sokak szerint ilyenkor napi 1,5liternél többet ne, más szerint pedig maradhat a 2-3 akár 4liter is...
sajnos ebben még én sem tudok annyira állást foglalni, főleg hogy nagyon sokat iszom akár 5-6litert is naponta. De a normális 2-3liter tuti nem gond, mert állítólag a vízháztartás is úgy működik, mint az éhség, ha koplalunk (nem iszunk) akkor amint kap egy kis kaját, innivalót a szervezet rögtön raktározza... a kajától hízunk, az innivalótól vizesedünk. A só meg ugye vizeletmegtartó és sokat iszunk is rá, meg vérnyomit emel, ez egy amolyan körfolyamat.
Tényleg ne idegeskedj! Hol fogsz szülni?
Hangyamami
Hogy vagytok? Te mikorra vagy "kiírva"? Igen tudjuk, hogy kislány lesz én nagyon örülök, mert lányos vagyok nagyon, de igazából mindegy, a férjem fiút is szeretett volna, de az már nem lesz, ha ő valóban lány és hát 99,9%ra mondták. Nálunk is az a lényeg, hogy egészséges legyen.
Én is igencsak császárpárti lettem, ha lehet ezt így mondani. Kíváncsi leszek kedden mit mond a doki (császárra is), ő magánorvosod is egyben? Vagy sztk és ügyelet, vagy hogy lesz nálad?
Vízhajtónak mondták még: eper, dinnye, retek, zeller. Nyomom ezeket, főleg hogy kezd lejebb menni az eper ára. Képes vagyok 2kilót megenni egyhelyben
De miért is ne, ha ártani nem árt, szeretem is, meg mondjuk van hogy ez a vacsim, vagy "tízórai" szerűség.
Nem gond ha megkérdezem a súlyodat, mármint a fogyás előtt, meg után meg terhesség előtt, meg stb...a lényegesebbeket. Hát mert sajnos én is küzdöttem, meg még fogok is ezzel a dologgal. Én sem voltam sosem topmodell, de most majd duplája vagyok mint amikor férj megismert.
Ez van sajna. De most szülés után tervezek nagyot fogyni, csak induljon is meg, mert végülis szülni meg már nem tervezek többet. Csak azt nem tudom hova teszem azt a rengeteg bőrt, meg terhescsíkot, narancsbőrt vagy minek nevezzem(et)?!
Feltéve ha sikerül fogyogatni.
Na megyek. Alukálni, mert elég fáradt vagyok. Voltunk egy jó pár bababoltba körülnézni kéne egy pár dolog még majd, csak árfelmérésen jártunk
Szerencsére szinte minden megvan előzőről ha meg nincs akkor barátnőmtől. Így sokat nem kell költsünk babadologra.
Amúgy jól vagyok, vagyunk, 2hét múlva megyek dokihoz. Remélem addig sem lesz semmi gond. Illetve sajna egy kicsit emelkedett megint a vérnyomim. Inkább 120-130 körül van, eddig 120alatt volt úgyhogy hétfőn mondom háziorvosnak, valószínűleg megint emelünk 1-et a gyógyszeren. Csak sajna már 2szemet lehet emelni utána...
De még lehet mellé felírni
Jó éjt nektek. Boldogságos babavárást kívánok. Mindenkinek szép hétvégét, de benézek ám a hétvégén is.