Sziasztok!
Nagyon ritkán van időm olvasgatni bennetket,írni meg aztán pláne...De most én is Kenynek szeretnék még egy kis kitartást,biztatást adni,hogy maradjon és ne akarjon hazamenni!
Én is láttam,hallottam dolgokat míg bent voltam az ikrekkel,sajna csak 2 hetet bírtunk egyben maradni.Mondjuk semmi bajuk nem lett,de ez Isteni szerncse volt.
Szóval,kitartás,napról napra erősebb és fejlettebb lesz a babád,ez mindent megér!!!
Szüléshez:Én nem tudok tapasztalat hiányában ehhez hozzászólni.Az ikreknél épp hogy megkezdődtek a fájások és vittek a műtőbe,most Rasi-Sárinál meg ugye programozott csaszim volt.De valószínű én nagyon kínlódtam volna,elég kicsi a fájdalomküszöböm.
De ki tudja...mindegy,most már nem is tudom meg.
Ha már bejelentkeztem picit rólunk:
Jól vagyunk,Rasikám egy tündérke.Már 7 hetes korától átalussza az éjszakát,állandóan vigyorog,gőgicsél,néha sikkantgat is.
Nagyon szépen alkalmazkodott a családhoz,semmi gond nincs vele.Húzzuk,nyúzzuk mindenhová,már 4 hetes korában a 3 gyerekkel utaztam le 220 km-t a szüleimhez.
A nagyok is szeretik,simizik...igaz Pannikám néha túlringatja a hordozóban,majd kiesik a kicsi.
Az ikrek heti 2x CSANA-ba járnak,nagyon élvezik.Ma aludtak ott először,tetszett nekik.
Szóval ez van,éljük a mozgalmas nagycsaládosok életét.
Ha van kedvetek és időtök,akkor a képeinket megnézhetitek.Irtó büszke Anyuka vagyok...de persze melyik Anya nem az?
Mindenkinek kívánok minden szépet és jót!
Pussz
Ági