Új privát üzeneted érkezett!

mielőtt elmennék a dokihoz...beugrom a diegóba...takarót venni babónak :D
igaz nem baba méret,de összehajtva tökéletes!!!
zöld,sárga,mályva,kék,narancs...és csak 695,-ft
veszek 2 színt :D

http://www.diego.hu/lakastextil_termek. ... 6285655910

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na megyek készülődni...hajszárítás...öltözés...és gooooooooooooo
majd jelentkezem!!!
Szurkolok akinek kell!!!Nem lesz semmi baj!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jajj, nekem is dzsungelharcot kéne ma vívnom...
Legkésőbb holnap... :-)
Vicces lesz... Vagy inkább siralmas... :-)

szilvás76

Én is MINDENKINEK drukkolok, akinek ma szüksége van rá!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

szilvás76

:D
Hol írtam én olyat h Ircsi töli ki a táblából?
Csak kerestem, h miért lehet, s azért kérdeztem rá, h gamailon csinálja-e...

:lol: :lol: :lol:

Jézus.....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok most tudtam jönni védőnőnél voltam holnap megyek cukor vizsgálat kontrollra és ha megint 7 fölött van az eredmény azt mondta dietetikus és szénhidrát számlálás.Kérdeztem tőle nem a 7.8-ig a normális erre ő nem 7 -ig :shock: és örüljek nem fektetnek be :shock: csupa jó nah ma este megyek nődokihoz kiváncsi vagyok ott mi lesz magzatvíz,szemölcs,méhlepény ügyben.Drukkoljatok majd nekem.
Évi:nagyon nagyon sokat gondolok rád minden rendben legyen veletek nem lesz semmi gond nagyon remélem,Tomika jó helyen van és nem lesz gond +++++++++++++++++++++++++++++++++++
Igaz én nem első perctől vagyok veletek később csatlakoztam,de sokat segítünk egymásnak szerintem és nem szabad veszekedni igaza van Szilvásnak nyugalom és nem lesz gond,fére lehet érteni a dolgokat de ez nem személyesen van így nem is tudjuk ki mire gondol,nem látjuk az arc kifejezést stb nem szabad meg mindenki ingerlékenyebb hisz kismamik vagyunk és érzékenyebbek is.

Kép
bévi

Bévi csak jókat a dokinál!

Évi!
Már nagyon várom, hogy jó hírekkel gyere mihamarabb!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Először is kezdeném azzal hogy én nem vádaskodom és nem is idegesítek senkit mert mindenkinek megvan a saját maga kis gondja baja én feltettem egy sima kérdést amit idézek :

lombikbaba[/b] már többször is átírtam az adataimat miért nem mutatja a táblázatod ?? mondjuk mindegy a lényegen csak megjegyeztem nem rosszból Embarassed
[quote]
írta:

szilvás76 figyelj úgy érzem ezzel senkit sem bántottam meg kérdeztem válaszoltak kész ennyi .Az hogy meg utánam Clárika mit irt vagy hogy és milyen stílusban semmi közöm hozzá az ő dolga lombikbaba nem az én kérdésemre sokalt be !!!!

Ennek ellenére csak azt olvasom hogy azt írod így vanilla úgy vanilla megkérlek ne vádaskodj mert folyamaba engem okolsz mikor semmi rosszat nem tettem és nem bántottam meg senkit főleg nem lombik babát nem tudom hogy milyen megfontoltságból vádolsz egyfolytában és miért szítod a tűzet ha problémád van velem kérlek mond meg de ne köss belém bűntelenül mert azt nem szeretem !!!!!! És most megint jól felidegesítettem magamat olyan dolgon ami teljesen felesleges lenne .

Vendég

Évik --> drukkok --> +++++++++++++++++++++++++
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kép
xtina75

Évi várjuk a jó híreket megy a drukkkkkkkkkkk

Szilvi35 anyakönyveztetés mihez kell vagy milyenre gondolsz mert valahogy elszakadt a fonalam ebbe a keveredésben apaságira gondolsz mert abban tudok segíteni most csináltattuk 1 hónapja .

Jézus most olvasom vissza hogy felhúztam magam és felcseréltem az idézetet a saját írásommal habár a lényegen nem változtat na mindegy én befejeztem ezt az ügyet és ki is törlök minden adatot g-mailról rólam és akkor nem lesz ilyen problémája senkinek velem .
Vendég

Komolyan mondom az is megfordult a fejemben hogy az oldalról is törlöm magam . Sajnálom én ilyen vagyok nagyon a szívemre veszek dolgokat főleg akkor ha nem vagyok hibás a kialakult helyzetért .

Sziasztok
Vendég

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok!

Hűha....mire jövök :shock:

Évi: ugyan már elmentél, de majd később elolvasod. Igen, nekem több volt a magzatvííz az átlagostól. De mi az átlagos? Múltkor nézte a saját dokim és rendben volt. Nagyobb gáz akkor van, ha kevesebb a magzatvz. DE! Neked Tomi szépen fejlődik, nem hinném, hogy gond lenne. Ne izgulj. Szerintem pont cserélődött és azért látszott kevesebbnek. Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen. Ne is gondolj semmi rosszra, Tomi még bentmarad legalább július közepéig!
Az viszont jó, hogy rögtön küldtek kontroll uh-ra. Bezzeg Pesten.....

Clárika örülök, hogy halad az autód ügye. Reméljük most már hamar készen lesz.

Táblázat: nem éreztem ki vádaskodást a leírtakból. Viszont az is igaz, hogy miután nem én csinálom és nem én "kínlódok" vele ezért a megjegyzések nem érintenek olyan szinten, mint Ircsit, akinek ez nem kötelessége, szívességből csinálja. És mi természetesnek vesszük. Én minden adatot látok, igaz nem szoktam minden alkalommal alaposan elolvasni, hogy ki hol fog szülni.

Ircsi köszönjük neked, hogy táblázatba foglaltad az adatainkat és kezeled azt. Szeretnélek megkérni, hogy továbbra is te végezd ezt a feladatot.

Kata üdv köztünk, gyere mesélj. Hogy fogják hívni a fiatalembert? Merre laktok? Stb....Kíváncsi társaság ez:lol:

Szilvi mondd meg a munkahelyen, hogy fontos neteznivalód van!

királylány

Évikék, nagyon drukkolok nektek!
Inkább az első babánál töltsetek időt kórházban, mint a másodikkal, amikor már otthon van egy kicsi. Első terhességnél még könnyebb megoldani a bent tartózkodást.

Évi, van, hogy a 32. héten fordul be a baba jó irányba. Ha kevesebb a magzatvized, akkor nincs könnyű helyzetben a baba mozgásilag. Köldökzsinór a nyakon akkor számít sima szülésnél, ha rövid a köldökzsinór, akkor nagy baj lehet. Császármetszéstől ne félj! Csak ne most kerüljön rá sor, ha erre van lehetőség! Én drukkolok, hogy minden egyes topiklakó a 35. hétnél hamarabb ne szüljön!!!

Gémélről annyit, hogy mikor Bmaas felrakta az írását doksiba, akkor én nagyobb betüre állítottam, hogy kényelmesebben el tudjam olvasni. Nem mentettem le, de visszaléptem csekkolni, erre ott látom az óriásbetűket... Visszaállítottam kicsire, lementettem, majd kiléptem-beléptem és még mindig nagybetűs volt. A guta megütött! Aztán hagytam békén, ha nem megy, hát nem megy.
Ördög bújt a gépbe :)

Szerintem a táblával is valami ilyen bebasz történt. Senki hibája sem!

maccs01

Csibucról tudok. remélem nem haragszik meg érte ha leírom. Jól vannak, lakást újítottak. Kislány lesz nekik. Most védte a diplomáját sikeresen, nagyon nem volt ideje netezni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára királylány 2010.05.11 10:31-kor.

királylány

Kata, üdvözlet a topikon!

maccs01

Évi sokat gondolok rátok remélem hamarosan jössz a jó hírekkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Sziasztok lányok.
Évi küldött sms- :(
Átlagosnál jóval kevesebb magzatvíz :arrow: irány fel a klinikára ( több mint valószínű hogy befektetik)...ezt az utasítást kapta...nagyon oda van szegénykém :(
Ha van valami fejlemény értesít és tudatom veletek is!
Reméljük nem lesz semmi baj!!!!!!!!!!!!!!!
ÉN NAGYON DRUKKOLOK NEKIK!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi! Várom én is nagyon, hogy mi volt az UH-n. Már annyian szurkolunk értetek, hogy biztosan nem lehet semmi baj!!! (jaj, elérzékenyültem)

Jut eszembe! Kedves Mindenki! Ne veszekedjetek már kérek szépen Mindenkit!!! Mindannyian előfordul, hogy érzékenyebbek, fáradtabbak, nyűgösebbek , ilyenebbek, olyanabbak vagyunk. Félreértés volt és érzékenyen reagált mindenki, kivétel nélkül. (Végig követtem az eseményeket) Nincs olyan, hogy kinek volt vagy nem volt igaza. Érzékenyek vagyunk és szerintem egyre érzékenyebbek leszünk.... Azt gondolom talán lezárható a történet.

Anyakönyvezés, hát igen. Az apasági meg ezekre gondoltam, mert jan. 1-től megváltozott a törvény és asse tudom mit tegyek. Na! De ma bemegyek az önkorihoz :D és értetlenkedem nekik egy sort :D

Nehogy aztán a megkésett papírok miatt kopjon fel az állunk!

Vanilla! Te/Ti, hogyan intéztétek?
szilvi35

Felújítás: jól állunk, bár még apróbb munkák vannak na meg a tapétázás, de alakulunk.
Emlékeztek még?
Ilyen volt:

Kép

Kép

királylány

ugye nem lesz semmi bajuk??????? :'(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

És a végeredmény:

Megmutatnám ha tudnék mellékletet feltölteni..... :twisted:

királylány

Hát, ez nem jó hír :(
De a kórházba legalább szem előtt vannak....
szilvi35

Csillag most olvasom amit írtál ez nem jó szegénykéim remélem nem lesz semmi baj és Csillag druk nekik ezerrel és ha tudsz valamit azt megköszönjük ha megírod ide és ha beszélsz vele mond meg neki nagyon drukolunk neki és ne aggódjon nem lesz gond nagyon sajnálom.

Kép
bévi

Jajj, szegény Évi! Jó, hogy meg van ijedve! Remélem nem lesz semmi gond velük. Még bent kell maradjon az a pici gyermek. Még jó, hogy a doki rögtön továbbküldte. Szorítok nekik!

királylány

Csillag szerintem nem lesz bajuk Évi erős csaj Tomika meg erős kis gyerkőc nem lesz gond,a kórházban pihen és rendeb jönnek nagyon szurkolunk nekik......++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
bévi

Átadom lányok az üzenetet mihelyt beszélek vele...én is nagyonaggódom értük,szegényem alig tudott beszélni a telefonba...próbáltam nyugtatni...de én is majdnem sírtam már-így elköszöntem tőle...és mondtam ne idegeskedjen...nem tesz jót a babának..és higyje el minden rendben lesz Tomikával.
Nagyon szurkolok nekik!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Annyira sajnálom szegénykét biztos nagyon megijed jaj lányok olyan nehéz ez,most már én is kezdek parázni nekem 2 hete mondták kevesebb a magzat víz,vajon mi lesz este velünk is :cry: :cry: :cry:
Csillag neked nagyon köszönjük,hogy tájékoztatsz minket Éviékről!!!

Kép
bévi

Bévi ez csak természetes....együtt jóban - roszban :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Az jó,hogy Tomika nem volt kisebb egy héttel sem minden rendben volt a növekedésével,szerintem még időben észre vette a dokija és így biztos nem lesz gond nem lehet gond senkivel,itt mindenki annyit szenvedett a picurjáért minden rendben lesz velünk,nagyon ezért imádkozom mindig!!!!!

Kép
bévi

Na szóval, a végeredmény:

Kép

Kép

királylány

Bévi! Lényeg hogy ne idegeskedj!!!Próbálj nyugodt maradni és nem gondolni a rosszra...
Rendben lesz minden...Éviékkel is .......

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Dia! Szuper jó lett!!! :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

CSillag: köszike a híreket, én is írok sms-t Évinek, bár nem tudom megnézi-e, de talán jót tesz neki, ha tudja, sokan gondolnak rá!!! És igen, rendben lesznek, máshogy nem lehet!!!

Bévi: remélem minden rendben lesz nálad dokinál ma!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csillag így lesz muszáj így lennie rendbe kell,hogy legyen minden mindenkinél,és most már nagyon kell magunkra vigyázni.

Kép
bévi

Kevesebb magzatvíz vesefejlődési zavarra utalhat... - most olvastam itt a babaneten a rendelőben.

királylány

Királylány!
Csúcsszuper!!!!!
szilvi35

én is most írtam neki sms-t....remélem jó híreket kapunk!!!
nálam a dokinál állítólag minden rendben van...jajj én is azt nézem hogy csak sima folyásom van-e? azt mondta a doki az normális,ha nem csíp,fáj és szagtalan....

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag köszi. Csak épp az időzítésem nem volt jó :? Van most ennél fontosabb is. Na meg még hiányoznak a fogantyúk (foggantyúk) is...Majd a többit akkor ha már Évi jól lesz.

királylány

én is imádkozom...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvi köcce :wink: Apáé a dicsőség, ő találta ki, hogy így legyen. Bence pedig nagyon boldog a kuckójával...

királylány

Én is küldtem sms-t, hátha jobb kedve lesz kicsit, hogy tudja mindannyian gondolunk rá és szorítunk nekik.

királylány

most hívott Évi!!!! :D :D :D

az egyik legjobb ultrahangos vizsgálta...(függetlenül attól hogy bunkó stílusa van)...állítólag nincs nagy baj! De nemsokára hazaérnek és majd ő leírja...

Lényeg hogy jól vannak!!! :D
Jól rájukijesztettek!!! :(

De jó hogy nincs nagy baj!!!!
HURRRÁ!!! :)
Most már én is nyugodtabb vagyok felőlük :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

...jajj de nagy kő esett le a szívemről!!!

Csórikámat nagyon megviseli...de kit nem viselne meg? :shock: :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Belépek ma és látom, hogy tegnap óta mennyi minden történt itt.
Először is Évinek szorítok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen. Ha másban nem (sajnos ilyenkor csak az orvosok az igazi fizikai segítség) abban tudunk/tudtok segíteni, hogy támogatjuk Őt és próbáljuk minél jobban felvidítani!!!
Másodszor teljesen meglepő volt, hogy most már Nekem is írtok. :D
Fél éves olvasó üzemmódból nehéz ilyen hirtelen átváltani aktív taggá. :)
Ami pedig a táblázatot illeti, hát igen, talán pont Évi írta, hogy ezért rossz a "levelezés" és nem a személyes kontaktus... Nincs mimika, hangsúly... Érzelem mentesnek tűnhet egy-egy hozzászólás. :? Ebben segíthetnek a kis hangulatjelek valamelyest.
v.kata29

Ó drága kenyér...

Évi drága, vigyázz magadra!! drukkolok naggggggyonnnnnnnnnn

------------------------------------

Dia, nagyon ügyesek vagytok! Szuper ötlet, szuper kivitelezés.

Kép
xtina75

Jaj, végre jó hír!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szupi!!!

VÁRUNK ÉVI!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Na, mire leírtam, jött a jó hír. Hurrrrrá!!!!

Kép
xtina75

Kata...így van ahogy írod...üdv még egyszer közöttünk..mesélj magadról...magatokról

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jujj de jó, hogy minden rendben van velük!

Tina köszi :D

Kata így van ez :lol: Sokáig én is csak olvastam a topicot...

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?