Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Előbújok a zugból...

Sajt, hát nem semmi amin át kell menned, de remélem, hogy hamar túl jutsz rajta!

Eszter, nekem mindig lapaljám volt, amikor sikerült a lombik... :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Na látjátok, megy ez (fórumtali), csak kézbe kell venni a dolgokat :lol: Viszont megszervezni nem fogom, mert nem vagyok pösti jány :lol: Azt sem tudom, mi merre... na jó ez egy kicsit túlzás, de Ti azért jobban képben vagytok!

Eszti, h. mit jelent a lapalja? Hát jót!!!! :D

Zsu, halihooo! Időpont megadás??? Hosszú v. rövid protkód lesz?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!!

Tali helyszínre szerintem készülni kéne jó és rossz idő esetére is.

Navikám!!
nem csinálnál egy táblicskut,amibe beírod,Kinek melyik időpont jó a talira??? :wink: :P :)

Pancsi!!
már megint eltűntél!!Tessék életjelet adni!!

És ez szól a zug olvasóknak is!!!! :lol: :) :D

Béku!!
Hajrá kezdés!!!!!!!

Judit!!
Délután doki????Majd gyere és mesélj!!!Ne dolgozz sokat!!

Én elvagyok keseredve.....
Ma 26.napom és elkezdtem barnázni... :cry: :oops: :cry: Leletem meg még a habokba.Lehet úszik a májusi kezdés,De akkor hagyom az egészet. :cry: Majd szeptemberben belekezdünk. :cry: Szóval most kaki kedvem van...
csucsu99
Budapest

Eszti, igazad volt... rá kellett jönnöm, h. a Noa az lánynév :oops: :D (Biztos emlékszel, h. írtam annak idején, h. nekünk is teteszik és ha fiú lesz....bla-bla-bla...) Nem tudom hol olvastam fiúnak... de a kukis változat a Noel! Remélem, nem baj, ha kislányunk lesz, akkor nagy valószínűséggel a 2. neve Noa lesz, ha pedig kisfiú, akkor... Noel :D Ez a Zuram mániája, de az első nevek az enyémek!

Amúgy az eddigi statisztikák alapján úgy nézem, h. vagy május uccsó hétvégéje (még csak Kispataknak nem jó eddig, ill. Eszti nem preferálta - ez nem szemrehányás, csak a jelenlegi állás!!!) vagy inkább június lesz a nyerő a talihoz! Amúgy én is inkább a nyarat választanám, de még a csapat kevesebb, mint fele jelezte igényét!
Gyerünk lányok, még a végén őszre tolódunk! :shock: :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Csucsukám.... :( szegényke! Ezt most nem vágom... miért baj, ha most megjön... már azon kívül, h. nem kellene neki abszolút?

Kis hamis, szóval gyártsak táblát, mi? :lol: Úgy látom, nem menekülök a táblázatoktól :D
Ja Pancsi nagyon eltűnt, remélem, jól vannak!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Hát azért,mert Szűcs,azt mondta,mindenképpen megkell várni az eredményt,hogy inszemmel vagy lombikkal indulunk.Szóval ha nincs eredmény,nem tududnk indulni,de lehet megcsörgetem a BMc-t.
csucsu99
Budapest

Navi, ha minden jól megy, akkor péntek és rövid protkó.

A talival kapcsolatban azért nem írtam időpontot, mert a férjem az elkövetkezendő hétvégéken dolgozni fog... :cry:
Vendég

Na lányok, megszerkesztettem egy kis kezdetleges táblázatot, de talán a célnak megfelel :lol:
Ha vmit elrontottam, nyugodtan szóljatok, javítom, ill. ha vkit kihagytam, ezer bocs, nem volt szándékos!!!

Fórumtali

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok,

Macs,
Úgy várom hogy jelentkezz a jó hírekkel.

Domi,
Értettem, csak magunkkal foglalkozom.
Pihi pihi és nyugi és magnézium !
Anglia: sőt nem is szülésszel találkozik a kismama hanem a szülésznővel a terhesség idején :shock:

Mieza,
Wellness jó volt ?

Zsuzsó,
Jó hogy jelentkeztél.

Judit,
Nem tudtam annyit tanulni mint amennyit kellett volna. Huh akkor Te leszel most nekem a példa, tudom hogy menni fog, csak neki kellene állnom. Gondolok Rátok ma naon naon. Jó híreket tessék hozni !

Nava,
Örülök a kissé fárasztó, de szép napnak.
Szupi hogy gyomorsav sem rendetlenkedik.
Tali:
29-én családi progink van
5-én öregebbedésemet ünnepeljük talán (csak tudnám kivel, mert család kilőve :?
12-én 2 után jó, előtte vizsgázom
Ősszel csak oldalkocsismotorral tudnék menni :lol:

Csucsu,
Állatkertért irigy vagyok :lol: túl leszek a vizsgákon én is menni akarok a fiúkkal.
Ne légy elkeseredve lécci, mindenképpen hívd BMC-t, nehogy már ezen múljon !

Kisbeeka,
Jó kezekben vagy.

Angi,
Kezdjetek minél hamarabb !

Sajti,
Rengeteget gondolok Rád !

Lukácsné,
El kell menned az eredményért ? nem mondja meg telefonon a dokid ?
Megértem Filipet hogy örül hogy du otthon lehet.

Eszter,
Evidens hogy a lapalja még jobbat jelent mint a laptetű, csak az annyira nem szembetűnő :lol:

Zsu,
Jó hogy jöttél, látom mindjárt kezdés.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Csucsu, értem... :( kár lenne, ha ezen múlna!

Zsu, hát sajnálom, de majd alakul, aztán csak lesz neked is megfelelő időpont! A férjedet otthon hagyhatod :lol:
Akkor mindjárt kezdés! És júniusban már babásan jössz a talira :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kubu, okés, akkor javítottalak eszerint, de nem csatolom minden hsz-hoz azért :D
Hát majd ünnepelsz Marcival, meg pároddal, ill. barátokkal?!
Nekem majd csak 20-án lesz a szülinapom!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi, igen gondoltam már rá, hogy az uramat itthon hagyom, de majd ha meglesz az időpont, akkor lehet, hogy tudunk varilálni, de arra is gondolok, hogy ha elkezdődik a lombik akkor 2-3 hét múlva beülti lesz, és akkor nem tudok menni sehova.
Az én szülinapom 25.-én lesz! :D Éljen május! :D
Vendég

Sziasztok!

olyan jókat írtok a lap aljáról, hogy már mindjárt elkezdek arra hajtani :D ...bár ennél jobban nem kell igyekeznem, mert eddig is magától sikerült így :D

Navi!
tali: Nekem jó az összes hétvége, csak az államvizsgára tanulás miatt írtam a júniust, mert júni 10-én megyek vizsgázni! :shock:
De természetesen kell olykor pihizni is, így majd max az lesz a szünnapom a tanulásban, mikor tali van :)
Ne viccelj már! Szép név a Noa! Jól fog állni a kislányotoknak!
Én megértem a férjedet, mert nekem a lánynevek közt a Zoé után egyértelmű volt, hogy Noa a második befutónk, fiú nevekben pedig a Noah, Noel és a Noé volt a dilim :D ...vagyis még mindig az!
Ha Noel lesz a befutótok, maximum lesz némi névbeli átfedés a gyerekeink közt :D :D :D
(nekem te olyan fiús anyukának "tűnsz" elsőre :D lehet hogy kis kukis lakik odabent? :D )

Tényleg! A talit férjestől tervezitek, vagy csajbulit akarunk?

Zsu!
Tök szupi, hogy már mindjárt kezdtek :)
Szóval akkor a spontán babásodásomnak szól a sok lapalja??? :D :D :D
mert más siker most nem valószínű :?

Sajt!
Nagyon várom, hogy jelentkezz amint tudsz! Nagyon izgulok érted!
Majd írj, hogy mi újság!

Macs!
Itt a nagy nap! :)
nagyon nagyon várom, hogy haza érjetek az uh-ról a jó hírekkel! :)
Majd tegyél képet is :D (mármint dinnyebelsőset)

Lányok!
Valaki tud valami bládi meghozó trükköt?
a szülés után 4-6 héttel kellett volna bekopogtatnia, de ma van éppen 6 hete, hogy szültünk és sehol semmi jele hogy jönni akarna :oops: :oops: :oops: :oops: Ilyen sem volt még, hogy a mensit vártam volna, de most mindennél jobban szeretném már :D

Csucsu!
Telefonon csak elárulják hogy mi az eredmény! Ne kenődj el, még simán beleférhettek ebbe a hónapba!!! :) Telefonálj! Reméljük azt mondják, hogy minden lelet ott van már és akkor nem állíthat meg titeket senki :)

Kubu!
Ha szeretnéd, banzájolhatunk együtt :D nekem 7-én lesz...de már olyan sokadik :oops: :shock: :roll: :oops:

puszi

eszter82
Budapest

[quote="navared"]A írta:navaredngi, köszike!
Persze, h. a zugovasók is... micsoda kérdés :shock: :lol:
Na, akkor alakultok ti is, szuper!

Breki, a longnál 2 hétig csak a Decapeptyl megy regelenként, ettől simán melózhatsz, aztán utána megnéznek uh-n és talán vv-n, hogy állnak a hormonjaid (nekem nem nézték...) és onnantól jön a többi szuri esténként és kb. 2-3 naponta uh! Akkor már neccesebb a meló. Aztán ha jól növögetnek a tüszők, akkor kb. a stimu (Deca-n kívüli) 7. napján, de ha nehezen, akkor akár a 14. napjáig is elhúzódhat a leszívás időtartama... Lányok javítsatok, ha nem jól írtam :oops: A Decapeptyl végig megy!
Sajnálom, h. ez a kurva endo megint ennyire durva, de hidd el van remény!!! Valszín te is majd lóadagokat kapsz majd hormonból, de Sz ügynök tudja mit csinál!!!!! :wink:

Írom, a statisztikát, kinek hogy jó a tali! :D

Köszönöm,annyira tündér vagy!!
el is pityeredtem.... :oops: :(
folyamatosan zakatol az agyam...
Vendég

Szóval ahogy olvasom,többnyire úgy vagytok vele,hogy szúrkálás mellett még tudok dolgozni,csak leszívástól nem...

most már bele kell kezdenem az öngyógyításba,úgy látszik ez az egy esély van...

ha ilyen durva endó-mértéknél sikerül a babó,akkor is javít a dolgon,vagy csak nem romlik még tovább??
Vendég

[quote="eszter82"]
írta:
eszter82Lányok!
Valaki tud valami bládi meghozó trükköt?
a szülés után 4-6 héttel kellett volna bekopogtatnia, de ma van éppen 6 hete, hogy szültünk és sehol semmi jele hogy jönni akarna :oops: :oops: :oops: :oops: Ilyen sem volt még, hogy a mensit vártam volna, de most mindennél jobban szeretném már :D

A cickafark tea kiváló regeneráló, ciklus rendező hatású, ráadásul gyulladáscsökkentő. 1 csészére 1 tk füvet forrázhatsz le, 20 perc múlva ihatod. Szelíd gyógymód.

Szurkolok, hogy minden rendben legyen!
szép napot Mindenkinek, megyek dódozni...

Verka
wikka
Miskolc

Sziasztok!

Leendő BMC-ként új vagyok itt,bár a problémám már másfél éves, hogytudom csak lombikkal lehet babánk.
Egy másik intézetből jövök át ide, több okból is.
Választott orvosom Szűcs lesz.
Tudnátok róla infót adni? Jó és rossz is jöhet :)
Köszönöm!
renna77

Zsu, jaja, igen neked ezért is lenne jó vmi június közepe táji időpont…
Bocs, azt nem írtam, h. június 20., nem május :oops:

Eszti, értem, szóval a tanulás… na hát azt tényleg nem lehet egyfolytában! :D
Szerintem is nagyon szép név mind a Noa, mind a Noel, de nekem nem jutott volna eszembe… nem tudom a Zuram honnan szedte :lol:
Én is inkább érzem úgy, h. kiskukis, de csak találgatás! És te honnan szűrted le? A hsz-aimból? Majd gondolom, ha legközelebb megyek… jó sokára, akkor már tudni fogja a doki!
Amúgy a fiú befutó név: Titusz Noel, a lány: Larissza Noa, a fiú az tuti, a lány kicsit képlékeny még :roll: Mivel a vezetéknév elég rövid, azért is gondolkozunk két keresztnévben!

Én csak bládi meghozó talpmasszázst tudok: a talp sarki részén, az Achillestől 1-2 cm-re középen lehet nyomigálni, dörzsölni, ill. a belső, külső bokavilláktól hátrafelé (Achilles-ín felé)! Próba cseresznye :wink:

Én eredetileg csaj-bulinak képzeltem, de ahogy gondoljátok!!! Nem rajtam múlik! A Zuram szerintem szívesen eljönne, mert tegnap kérdezte, h. akkor én most képes vagyok egyedül menni Pestre, mondom, nem, te viszel… Biztos ellennének a srácok is!

Kisbeeka, szívesen! Az öngyógyítás sosem árt!!! Ne izgulj, sikerülnie kell!

Szia Renna! Nekem is Szűcs volt a dokim, szerintem jó fej! Lényegre törő, lelkiismeretes, de nem túl szószátyár… Ha kérdezel, mindenre válaszol, ill. 2x is elmond mindent, de ha nem olyan passzban van, nem mondja mindig a dolgokat magától!
Sok sikert a mielőbbi babásodáshoz! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sajti, :cry: :cry: nekem nem tecc ez az injekciós sztori. Bár ha K ügynök rendelte el, akkor bizti ez a legjobb megoldás. Azt hiszem Oroszlánnak volt ilyen, és elég sokáig kapta :( . Nagyon sajnálom ami veled történik, remélem hamar rendbejöttök! Puszillak!

Zsuzsikám, mindjárt itt a kezdés, drukkolok! :lol:

Béku hajrá! :lol:

Kedveseim! Köszönöm az aggódásokat és szorításokat! :lol: :lol:
Megvolt a 12. heti UH! :D :D :D :D

Minden rendben a tökmagokkal! :lol: :lol: Csodálatos volt őket látni, már kész babák! :D :D Nagyon élveztem, sajnos a Zuram nem volt bent velem :( . A különbség megvan kettőjük között továbbra is, de a dokim nem tekintette rendellenesnek. :lol: Megvolt a tarkóredő mérés is! :lol: :lol: :lol:

Naptár és valóság szerint 11 hetes 5 naposak vagyunk (pont középidőben volt az IVF)
A baba CRL 58 mm - 12 hetes 2 naposnak megfelelő
B baba CRL 47 mm - 11 hetes 4 naposnak megfelelő
Tarkóredő mindkét kicsinyemnél 1,6 mm! :lol: :lol:

Tehát a kisebb babucim is szinte korának megfelelő és az elsőszülött lesz egy kissé óriásbébi:-) :lol: :lol: :lol: :lol:
A B babucika most is nehezebben látható, de nála is minden okés! Ez még hüvelyi UH volt. A doki átváltott 4D-re, úgyhogy a nagyobbik drágámat úgy is jól megnéztük, elképesztő volt! :lol: :lol: :lol: Tündérfalatkák. Imádom őket! :lol: :lol: :lol:

Aztán dokival átbeszéltük az aktuális dolgokat, legközelebb a 16. heti UH-ra :shock: kell mennem ( :?: :?: ), akkor lesz majd az AFP is és akkor mutat meg a genetikusnak. Sokallottam :oops: , de majdnem leharapta a fejem. :oops: Mondtam neki jólvanna, nem voltam még terhesgondozás alatt. :roll: :roll:
Vérvételekre mondtam neki, hogy hozzánk vidékre az ő kollégái járnak ki, pl. SZ. G. és elhajtottak a helyi terhesgondozásról, de azt mondta menjek nyugodtan ahhoz a dokihoz, ő meg fogja vele beszélni és csinálják meg szépen a laborokat.
Írt levelet a háziorvosnak, hogy kiemelten veszélyeztetett terhes vagyok.
Panasz esetén hívjam, menjek be.

Terhes vitamint maximum heti 1 szemet szedhetek és nagyon megijesztett, hogy mivel túlsúlyosnak, hízásra hajlamosnak lát, nem ehetek. :roll: Azt mondta felejtsem el a nagy kajálásokat, a klasszikus zsíros, fűszeres magyar konyhát. :shock: Csak fűszermentes, sótlan sovány dolgokat, zöldséget, gyümölcsöt ehetek, mert egyébként az ikerterhességgel, az IVF-fel, az ICSI-vel, a korommal egyébként is többszörösen rizikós a terhességem és el kell kerülnünk az esetleges magas vérnyomást, toxémiát, cukorbetegséget. :shock: Tényleg jó megrémisztett, bevallom egy kissé rosszul is esett, mert vannak nálam sokkal kövérebb nők is, de be fogom tartani, mert a babácskáimért mindent megteszek! :lol: :lol:
Majd rakok fel képet, csak lemerült a fényképezőgép.

Szia Renna! KépVan itt egy pár csajszi a Szűcs Fan Clubból, majd mindjárt mesélnek! Sok sikert!

Maccs
vörösmacska

Bekukk az ENSZ ÉS A NATO tanulása között :-)

Macs,
ej de nagyon örülök, lényeg a lényeg h jól vannak bébicik, jaj de jó !

Renna,
üdv itt.
A lehető legjobb kezekbe kerülsz, Marcikám és a hugicám 13 hetes terhessége is Szűcs dokibá áldásos tevékenységét dícséri.

képzeljétek ma reggel: kikészítem a reggelimet, kakaó, szendvics, koktél paradicsom, majd azt veszem észre hogy eltünt a paradicsomom, naaaa szerintetek hol volt ???? Marci becsempészte a kakaómba :lol: :lol: :lol: :lol:

kubuspace

Macs!

:D :D :D jajj de jó!
nagyon örülök, hogy minden rendben van :D
és nagyon várom a képet majd ha a gépről le tudjátok varázsolni!
Akkor ma csuda jó nap van, hogy 4D-ben is meg tudtad kukkantani az egyik Picúrt! 4 D-s képet is nyomtatott neked a doki? :)
A pocifotód alapján egyáltalán nem láttam úgy, hogy hatalmasra nőtt lennél! Lehet hogy a doki túlaggódja ezt a hízás kérdést! De igazad van, a babucikért bármit :)
Szuper a tarkóredő is :)

Kubu!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kakaó koktélparadicsommal?!?!? :lol: :lol: :lol: :lol: fini lehetett :D

Navi, Wikka!

köszi a tippet! megpróbálom, mert nem veszíthetek semmit :)

Navi!
nem a hozzászólásaidból gondoltam, hanem megérzés volt. Rodival kapcsolatosan is olyan fiús érzéseim vannak már az elejétől :)

eszter82
Budapest

[quote]p írta:aradicsomom, naaaa szerintetek hol volt ???? Marci becsempészte a kakaómba
ez csúúúúcs :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Nyomtatott egy 4D-s képet is, de nem tudom mit kell rajta nézni :oops: :oops: :oops: :oops: pedig a kivetítőn olyan szép volt a Drágám :D

Maccs
vörösmacska

Szia Macs!

Fantörpikus hírek!
Nagyon édes lehet A és B babóca! :lol:

A pocakos képed alapán abszolút nem vagy dunduj :?
Akkor mit mondana nekem :cry: Az elmúlt 1 1/2 évben 18 kg híztam :cry:

Nem kell mindenre azonnal ugrani!
Éld úgy az életed, ahogy jól esik!

Pusz

Kép
avarka

Macsesz, ezek fantasztikus hírek!!! Jajj, de jó, h. jól vannak a pici macsik :lol:
Hát én én élőben is láttalak és a kövértől igen-igen messze állsz! Kissé túl van ez reagálva úgy sejtem... ennyire fosnak a dokik a lombikos ikerterhességtől...? :shock: Jó, nyilván nem kell egész nap zabálni, de szerintem edd, ami jól esik!

Eszti, szóval megérzés :lol: Hát már nagyon kíváncsi vagyok!

Kubu, paradicsomos kakaó, nyami-nyami :D
Miért ti nem így szoktátok? :shock: :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Bocs lányok, tudom nagyon rég nem voltam, ég is a pofim miatta. Elég sok minden van körülöttem most, más topikokba is keveset tudtam menni.

Judit!
Nagyon drukkolok nektek.S ügynöknőnek a magánrendelésére mentek? Most hol tartotok?

Eszter!
Hogy vagytok? Dolgozol már?
Nálunk a másik topikban a lapalja is szerencsét hozott! Bládi meghozó: Jó forró vízű kádba beülsz és iszol egy kis rövidet! Attól kitágulnak az erek és a forró- meleg víz meg meg tudja indítani. Vagy Aviva torna, ha minden nap csinálod a meghozó gyakorlatokat 3-4 napon belül megjön. Vagy menj el egy brutálisat futni, ha lehet. Én ezeket csináltam és többnyire bejött!
Hát a babánk nemének kérdése még kérdéses. Tegnap a genetikai uhun, inkább lánynak látták, de nagyon kétesélyesnek mondta a doki. Szóval még nem dőlt el semmi. Hétfőn megyünk S ügynöknőhöz, kíváncsi leszek, hogy ő mit lát!

Csucsu!
Nem tudod a leleteidet egy kicsit megsürgetni! Hátha mégis neki tudtok menni a májusnak! Annyira szurkolok! Sajnálom a barnázást!

Navi!
Hogy vagy? Én is mennék a talira! Nekem csak a június vége a nem jó!

Zsu!
Mennek a drukkok!

Kubu!
Úristen, már csak 12 hét és szülni fogsz! Hihetetlen, hogy rohan az idő! Mekkora pocid lehet már!

Vörösmacs!
Itt is gratula nektek, és örülök, hgy minden rendben van!

Domi!
Gratulálok! Vigyázz magatokra!

Ágica!
Nagyon sajnálom! Hidd el sikerüli fog!

Kispatak, hogy van a hátad, derekad?

Sajti!
Nem hiszem el! Ez nem lehet! Nagyon sajnálom! Nagyon nagy ölelést küldök neked!

Kisbeeka!
Szurkolok, hogy 2 hét múlva tudjatok kezdeni!

Lukácsné!
Hú, már te is 25 hetes terhes vagy! Milyen lett a terheléses vércukor eredményed?

Avarka!
Te most hogy állsz? Váltottál dokit? Bocs, de az utóbbi időben elmaradtam, és most nem tudom mi történt veletek!

rodina74

Nagyon fényes papírra lett nyomtatva és visszatükröződik a fény, így nem olyan szupi, de a lényeg látszik. :lol: ( :roll: most nézem a dátumot a fényképen :D :D :D )

A
Kép
B
Kép

Maccs
vörösmacska

Macs!

Nagyon szépek a babák! Hát igen, a dátum! :lol: Akkora majdnem 20 évesek lesznek ezek a csöppségek! :lol:

rodina74

Sziasztok!

Összekanalaztam magam mára végre - tegnap még nagyon fáradt voltam... Pétek este még a Délpestibe is berongyoltunk, mert elkezdtem barnázni és nagyon be voltam ijedve, de semmi más bajom nem volt. Női nődoki volt ügyeletben, le a kalappal előtte, rém türelmes volt és mindenről folyamatosan tájékoztatott, mutogatta az uhu gépen, h. mi micsoda, aztán még kézzel is megvizsgált. Végül fel kellett ajánlania, hogy feküdjek be - nekik ez kötelező - persze én "visszautasítottam". Ezt írták a papíromra, de minek maradjak ott, ha amúgy semmi indok nincs rá. Ezek után teljesen megnyugodtam és egész jól telt a hétvégém. Palántáztam egy csomót, persze anyukám és a Zuram ásókázott, vizet hordott, én meg csak bedugtam a palántát, trágyáztam és ültettem. Remélem jó sok paradicsomunk lesz! :)
Egyébként kutya bajom, kivéve a lelkem, de majd az is helyrejön. Asszem most érzem az űrt, amit Eszter is írt anno, pedig neki azért sokkal súlyosabb lehetett, az enyém "csak" hajazhat rá. Furcsa ez az injekciózás is, mert kicsit olyan gyilkolósdi... Ezt nehéz megemésztenem. Tudom, most mégis az én egészségem a fő és ezzel remélhetőleg nem kell majd nyiszázni, mert "rendbetesz" :? .
Örülök hogy spontán (igaz Mieza? :D :wink: ) összejött és inkább most menjen el a baba, mintsem később; vagy éppen megszületne, csak nem egészséges, azt nem akarom. A mi picikénk elindult a nyócker felé - apucihoz és anyucihoz, csak éppen rossz volt a GPS-e, eltévesztette a beágyazódás helyét. :cry: A következőre már biztos sikerülni fog ez is!
Sz ügynök végtelenül rendes volt, iszonyat hálás vagyok neki. Véleménye szerint ez semmiképp nem volt normális terhesség, egészséges baba biztosan nem született volna belőle akkor sem, ha méhen belül lett volna. A HCG normál terhességnél nem stagnál egy hétig... K ügynök is kedves volt, vele az uhun találkoztam, amikor megvizslatott. Azt mondta, h. tuti mk, mert egy terhes méh nem így néz ki. A HCG liftezésére Hilda azt mondta, h. ilyen simán előfordulhat, még sokkal brutálabb eltérésekkel is. Elég érdekes ez a terhesség, maga az állapot is miket tud produkálni. Sz kiírta az injekciókat, amit 2 naponta kell kapnom, holnap megyek a másodikért, majd megint tartom a popómat. A nővérke aki beadta, olyan sajnálkozós arcot vágott (ő mérte az első szép HCG-émet is), hogy mondok itt közönség van, + együttérzés, akkor sírjunk máá! Tartottam magam és azért sem csurrant ki a szememből a könny. Aztán felmentem az emeletre, ahol ott volt a barátnőm-kolléganőm, akinek aznap volt a beültije és várta a záróját. Meglátott és kérdezte, hogy vagyok, aztán kirohantam, mert nagyon eltört a mécses. A folyosón kibőgtem magam, aztán irány a mosdó, ott is elszórakoztattam az egereket. Lehiggadtam picit és aztán megkaptam én is a papírkám Sz-től.
Nem fáj semmim, ma már picit vérezgetek is, talán elindul lassan a mensi. Már nem émelygek annyira, nem is szédelgek, biztos dolgozik az injekció. :roll: :? Pénteken is megyek bökőre, lesz még vv is, úgyhogy ki tudja mikorra végzek... Vasárnap pedig a szülészetre kell bemennem a szurka miatt.

Csajok! Folyamatosan csak ezt tudom nektek mondani: KÖSZÖNÖM!!!
Ti is tartjátok bernnem a lelket, nagyon megható, hálás vagyok nektek!!!
Kép

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Vicky:
Gratulálok Loránd baba világra jöttéhez! :)
A vesemedence tágulatról nem tudok semmit, kívánom, hogy minden rendeződjön izibe!

Mieza:
Hurrá stimu!!! :lol:
Neked is long lesz, ugye?
Ne szontyolodj el a sok rossz hírtől, ez is benne van sajnos a pakliban, ez most ilyen vacak széria VOLT! VÉGE és punktum!!!
Mostantól jó híreknek kell következni! Felőled is jó híreket szeretnék hallani, bízom a sikeretekben, te is tedd azt! :)
Tacsina sok-sok szeretethullámot küldök, legyen minden a legnagyobb rendben vele!
Milyenre sikerált a hétvégi pihi?

Kubu:
Durva lehetett a mk/vakbél/szalmonella trió, mire eldőlt. :evil: Még jó, hogy nem vagdostak össze feleslegesen!
Marci mekkora fazon! Honnan vette a kakaós paradicsom receptjét, a vacsoracsatából netán? :lol:

Macs:
Huhh, megnyugodtam! Gratula, hogy minden rendben! :) A sztárfotók csodásak, mindkettő babácska gyönyörű!!! :)
Szerintem is túlaggódja a doki a súlyodat, kíváncsi lennék, volt-e már ikerterhességgel dolga? Nézd a jó oldalát, törődik veletek. :)

Domi:
Örülök, hogy már nem görcsölsz, nekem is egyből a MagneB6 ugrott be. :)

Navi:
Jó kis hétvégéd volt, kevés pihenéssel, de legalább jól érezted magad. :)
Találkozó ügyben nekem jó május 29-től bármi, aklalmazkodom hozzátok.

Csucsu:
Mi is készülünk az állatkertbe, van vmi újdonság?
Leletedre rákérdeztél? Szorítok, hogy időben meglegyen!

Kisbeeka:
Nagyon jó fejek voltatok, igazán összeilletek a pároddal!
Azon gondolkodtam, hogy annyi kórházi "élményt" kitárgyaltunk, h. tisztára olyanok lehettünk, mint a vénasszonyok, akiknek nincs más témája csak a kórház, az SZTK! :lol: :lol: :lol: Szegény párod már tuti unta a banyadialógokat! :lol:
Ne szomorkodj! Inkább tessék örülni, hogy gyorsan kezdtek, annál hamarabb lehetsz kismami! :)

Angi:
A prolaktint asszem Bromocripynnel jól lehet kezelni, no para!
A talira meg naná, hogy a zugosoknak is el kell jönni!!! :)

Lukácsné:
Filip - simi :arrow: ez nagyon édes volt, jólesett, köszönöm! :)
Cukrod milyen lett?

Judit:
Hajrá dokilátogatások! Kívánom, hogy jó hírekkel térjetek vissza! :)

Renna:
Nemton honnan, de olyan ismerős a nickneved... :roll:
Üdv itt nálunk, mielőbbi peluscserélgetést!!! :lol:
Én is Sz-hez járok, nagyon alapos, emberséges orvos, én mást nem is tudok mondani, csak dícsérem... :)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt!
Nagyon bátor és erős vagy! Hatalmas ölelés neked!

rodina74

Ja!
A kórházban ügyelő drnő ajánlatosnak tartotta a hematológiai, genetikai és trombózisveszély (remélem jól emlékszem) - vizsgálatokat, talán immunológiait is mondott... :roll: Mit tudtok erről, mikor célszerű meglépni ezeket? Minket még ilyenekre nem küldtek, talán a leleteim nem indokolták...

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Macs!
Gyönyörűek a babák! Egyél, hogy nőjenek!

Rodina!
Várom az időt, hogy menjek konzultációra a Kaáliba.. június 3 után okosabb leszek!

Drága Sajt@!
Megrigattál basszuuuuuuus! Óriási ölelés és puszi! Erős vagy és kellően derűs, hogy uccu gyorsban túl legyél rajta!
A GPS-es dolog nagyon muris! :lol: A következő spontánkodásnál ne felejtsétek a pontos koordinátákat közzétenni!

Kép
avarka

Sajti megkönnyeztelek :cry: :cry: jó, hogy kijött a feszültség, bár szerintem kell egy kis idő mig könnyebb lesz. tényleg jobb a szuri mint a műtét és a lényeg h korán felfedezték h baj van. biztos ez a legjobb választás ebben az esetben. erős ügyes csajszi vagy ám. és legközelebb jó helyre megy a bébi meglásd

háttérből továbbra is szoritok mindenkinek!

fórumtalira én is igyekszem majd elmenni, előreláthatólag bármikor jó, alkalmazkodom

Kép
vayacon

Kubu
Én mentem érte mert csak 17-én megyek a dokimhoz addig meg tudni akartam,
Igazából akit javasolt maga helyett 1.alkalomra a dokim ahhoz járok azóta is és meg akarom majd most kérdezni tőle, hogy hol szül úgy tudom a Szent Imrében, és megkérdezem hogy aug végén itthon lesz-e, ill. hogy az első császár után mit javasol?

Rodina
Kösz az érdeklődést, jó lett a cukor eredményem a terheléses 5,32.
Megy az idő nagyon, már csak 14-15 hét és kint van Hanna.
De ti is haladtok úgy látom már túl a 12 héten.

Macs
Örülök hogy minden rendben van a macsekokkal… cukik a kép alapján nagyon.

Sajti
Örülök hogy már kicsit jobban vagy, remélem a kicsi lelked is hamar készen lesz egy jó GPS koordinátákkal megáldott babára.
Jó lett a cukrom hála Istennek, kicsit paráztam mert mikor megittam az a cukrot töményen azt hittem viszont látom, aztán mégse.

Renna
Üdv nálunk a csapatba, mielőbbi babásodást kívánok neked, a mi pocaklakónk is Szűcs doki bácsi szakértelmét dícséri…. Én csak ajánlani tudom őt neked, fiatal, kedves , rendes és minden kérdésre válaszol. Természetesen neki is vannak nehéz napjai ,de én ritkán találtam ilyenben.

Mako
Veletek mi van?

Eszter
örülök hogy lelkileg kicsit jobban vagy , a forró vizet tudom én is javasolni neked.

akit kihagytam bocs , mindenkinek drukkolunk mindig.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Drága Sajt,

könnyeimmel nem küzdök tovább, hatalmas ölelések Neked.

Ahogy Avarka is mondja legközelebb pontosan adjátok meg a koordinátákat.

kubuspace

Sziasztok!
Bocsi, hogy eltűntem. De nővérkémék megérkeztem Amerikából a gyerekekkel. A kicsi fiút még nem is láttam, most 6 hónapos. De folyamatosan vigyorog rám. A kiscsaj meg 2,5 éves és folyamatosan rohangál, beszél (1 percre sem ülne le). Én sajnos már nem bírom vele a tempót. :) Mindig mondja, hogy Lili baba van a pocakomban és még puszit is kaptunk. :D :D :D

Sajti, nagyon sajnálom ami történik veled. Hatalmas ölelés neked.

Macs, szuper, hogy minden ok volt az uh!

Lukácsné, örülök, hogy minden oké volt nálad is a vércukornál.

Kubu, lehet, hogy a végén egy szobában leszünk. Az vicces lenne. :D

Rodina, kiváncsi vagyok mi lesz a végén. Barátnőmnek Zeke a 15. héten fiút mondott, utána meg már lányt. Most lányra készülnek. :)

A talira az időpontokat én is leírom, de még nem tuti
-május 29 v. 30 ott talán a vasárnap jó, mivel az unokatesómék jönnek valamelyik nap
- június 5-6. ott minden jó
- június 12-13,19-20 és 26-27. sajnos nem jó
utána már minden jó, ha még tudok mozogni :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sajt!

Én még az inszem előtt megcsináltattam ezeket! Nekem sem indokolták, de sok későbbi dologtól meg tudnak kímélni. Pl. ha valaki sorozatos elvetél, annak lehet immunológiai és trombózisos oka. Mondjuk a hematológián megcsinálják a hemato, trombózis és immunológiai vizsgálatokat is. Nekem így volt, az ÁEKben csinálták meg, és vérvételből csinálják. A genetikát az Istenhegyin csináltattuk meg. 3 hét-re rá volt az eredmény, és talán 15 ezer volt.
Ha mondták, hogy érdemes megcsinálni, akkor szerintem meg kellene!

Avarka!
Kaáliba kihez mész? Tudod, én onnan jöttem át, azért kérdezem!
Június 3. pedig nemsokára itt van!

Lukácsné!
Örülök, hogy jó lett a terheléses eredményed! Hát igen, Hanna hamarosan a kezedben lesz!

rodina74

Judit!

Na, mi volt S ügynöknőnél?

rodina74

Macs,
jajj, de örülök hogy rendben vannak a gyerkőcök. jól ránk ijesztettek a huncutok...

Sajti,
de jó hogy előkerültél. kitartást, remélem nem tart sokáig az injekciókúra.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Csucsu,
Na beszéltél BMC-vel ?

Eszter,
Mától kívánom hogy az összes lapalja a Tiéd legyen ! .-)
Mensimeghozó tea, de egyszerűen nem találom a receptet. Aham Wikka meg is írta.
Szerintem én is csatlakozom az olyan sokadikhoz :lol: :shock:

Nava,
Milyen érdekes, annak ellenére hogy személyesen nem találkoztunk még de hasonlóan mint Eszter én is fiús anyukának tudlak elképzelni (mondjuk Vayát is).
Paradicsomos kakaó: aham lehet korábban kellett volna próbálni és akkor Vuk nálunk sem lett volna vendég ilyen sokáig :lol: )))

Macs,
Nem mondod hogy hüvelyi uhut kaptál, nem is gondoltam volna hogy azt csinálnak még ilyenkor.
Tarkóredő zupper.
Rendes volt a doki, szupi.
Hízásra hajlamosnak lát ??? Úristen engem meglátna simán mától koplalásra ítélne a szülésig.
Képek nagyon cépek, minden jól látszik.
Dátum :lol:

Rodina,
Jó hogy jöttél.
Hétfői uhura kivi leszek.
Bizony még 12 hét, be is vagyok tojva rendesen, elsőnél minden úgy jött, most pedig azért tudom hogy mi lesz (persze nem elijesztés !!!).
Ja és jön a szokásos para: nagytakarítást kellene csinálni, de ki legyen a szerencsés aki vállalja ? Átpakolni az egész lakást és az egyébként is precízen 1 cm-re elhelyezkedő összes vállfát a ruhásszekrényben, "lomtalanítani"stb. stb. talán majd csomagolni kéne a kórházra is valami cuccot, még jó hogy Liza ruháit már kimostam (vasalás kimaradt, második gyereknél tényleg igaz hogy csak úgy történnek a dolgok :lol: )))) gyerekszobát átrendezni……
Pocakom brutál de komolyan, mindenki azt hiszi hogy kb. holnap szülök, Marci is nagy volt 57 cm 4300 gr, doki szerint most is hasonló méretekre készülhetek.

Sajt,
Ígérem ha talizunk Marcit elviszem bemutatni Neked. Hátha megsúgja hogy Jamie Oliver fan és az ő főzőműsorait nézegeti mostanság 8)

Lukácsné,
Szupi lett az eredményed.

Woody,
Jó kis mozgalmas napjaitok lesznek akkor :lol:
Simán lehetünk egyszerre bent :lol: :lol:

kubuspace

sajt: Köszi, én is remélem hogy nem lesz gond az uncsi veséjével. Nagyon sajnálom ami veled történt.

Szerencsére én még sosem vesztettem el igazán gyereket (az ikreimből a másik petezsák már az első ellenőrzésen üres volt, tehát sosem gondoltam bele igazán hogy két gyerekem is születhetett volna), de borzasztó lehet. :( És Eszter esete még szörnyűbb. Minden tiszteletem azoké, akik egy ilyen helyzetből épp ésszel túl tudnak jutni. Anyukámnak a 20. héten kellett az öcsémet elvetetnie, mert súlyos nyitott hátgerinccel született volna és nem is biztos hogy túlélte volna a szülést. Nem lehetett volna egészséges. De sosem beszélt róla igazán. Hát én nem tudom hogy bírta tartani magát egy 6 éves gyerekkel (ez voltam én). Mondjuk én csak később tudtam meg hogy lett volna testvérem és azóta én is azt az elvet vallom, hogy ha jön a tesó, akkor Barbusnak a 18 hetes genetikai uh-ig nem nagyon fogom mondani. Legalábbis ez a cél. Ha vigyázni kellene magamra jobban, mint a mostani terhességemnél meg injekciózni kéne magam, akkor persze nem nézhetem hülyének. De nem szeretném, ha a kicsi lelke sérülne, hogy várja majd a tesót és az mégsem jön. De a bmc-sek közül remélem mindenkinek lesz alkalma átélni ezt a csodát. Pedig a szülés rohadtul fááááájjj. :lol: De majd megtudjátok ti is. Mi drukkolunk a háttérből mindenkiért.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2010.05.12 09:11-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Rodina:
Krizsa dokihoz megyek!

Kép
avarka

Sziasztok!

A tali szervezését akkor vállalom Navival  Nav, a táblát nézem, ha hazaértem :) Eddig azért nem forszíroztam, mert nekem pont akkor lesz eredményhirdetés, de ha már így belepörögtetek, akkor legyen, legalább izgibb lesz a tali  Max ünnepelünk vagy ölelgettek engem, az eredménytől függően  (De ugye tudom, hogy most csakis sikerülthet)

Megint eltelt egy hét, holnap megyek vissza. Csak ne legyen endo, csak rendben fejlődjön a mhnyhártya, a tüszikék.

Persze, a talira minden zugolvasót, bmc-st, és nem bmc-st, lombikost és inszemest, meg bmc-s dolgozót, meg mindenkit szívesen várunk, aki valaha is beleolvasott ebbe a topikba, szorított nekünk, vagy csak hasonló cipőben jár 

Long. Nekem most ez van, én is Navitól kérdeztem. Elkezdtük az előkészítést Decapeptyllel (vagy hogy hívják) ami nagyon csíp. Ezt 2 hétig kaptam. Most kezdődött a stimulációnk, A Deca megy folyamatosan, Merionallal reggel, Gonal este. Szóval napi 3 injekció. (vannak rosszabb esetek, akkor emelik az adagot). Csütörtökön megyek vissza. A stimuláció a tüszők érésétől függően a stimu kezdetétől számított 10 és 21 nap között van a leszívás. (Kb. 14…). Ilyenkor az utolsó napokban 1-2 naponta kell menni a bmc-be. A leszívás beavatkozás, egész napos. 3-5 napra van a beülti, ami szintén beavatkozás. Onnan pedig 2 hét várakozás az eredményhirdetésre.

Domi, nagy gratula!

Endo, ez már keményebb kérdés. Nekünk az inszem alatt volt, hogy endot látott a doki, elindította az inszemet, de mivel nőtt az endo, le is állította, mentem műtétre. Szóval, egy endos kezdésnél benne van a leállított stimu, ezt tudni kell 

Csucsu, kitartás, kitartás. Tudom, hogy csapnak feletted össze a hullámok, de ha pozitivan állsz hozz, pozitiv engergiákat vonzasz be. Látod, hogy nekem is a kirúgás után hogy összedőlt a világ, előtte 2 nappal volt negatív eredményhirdetés. De fentről nagyon ügyesen megoldották… Persze könnyű mondani így utólag 

Csajok, nem tudok többet visszaolvasni, mert indulnom kell. Jövök majd du vagy holnap, ahogy lesz gépem. Ma megyek (most) végleg lezárni az ügyet a céggel!
A wellness szuppppert volt, voltunk thai masszázson is :)
mieza

Szép reggelt minden mindenkinek :)

Bocsi, de most először csak magunkról írok, aztán majd visszaolvasgatok :oops:

Jupppíííí, most látom csak, laptetőm lett :lol:
Akkor ezért volt tegnap olyan sima ügy a dokiknál :wink:

Párom eredményei sokkal jobbak lettek az eddigieknél, 28,9 millája van, és ebből 48% jól mozgó :!:
Ezt mi a FER 14 hatásának tudjuk be, amit most már 2 hónapja szed.
Eszter, tömjed vele Lacidat, látod, segit :!: :!: :!:

Nekem is eltűnt a cisztám amit a sikertelen inszem után áprilisban látott S. ügynöknő.
Most pedig, spontán ciklus 6. napján látott egy szép 12 mm-es tüszőt, és 7mm mny-t, tehát jövő héten hétfőn vagy kedden csinál nekünk egy inszemet, mindenféle stimu nélkül :D
Még holnap kell menni uh-ra a BMC-be, és hétfőn reggel már cuccal érkezni, ha repedt a tüsző, akkor hétfőn inszem. Ha nem, akkor valszeg kedden, mivel minden számításom, és a méretek alapján is kedd lenne a napja.

Komolyan csajok, nagggyon boldogok voltunk tegnap, és valami kellemes bizsergéssel koncentrálunk a jövő hétre. Valamiért úgy érzem, ez lesz most a tuti :oops:
Persze tovább is gondoltuk a dolgot, S. ügynöknő azt mondja, hogy a sikertelen februári túlstimut is betuszkolja valahogy az eredményeimbe, és akkor ha most nem jönne össze, a következő már lehet lombik.

Szóval csupa-csupa jó hír, lallalla :D :D :D

Kép
judit0713

Csucsu,
azóta már remélem telefonáltál az eredményeidért!
Hátha mégiscsak indulhat a dolog májusban…de jó is lenne!

Zsuzsi,
látom ti is mindjárt kezdtek.
Hajrá csajok, itt a jóidő, babaérések ideje :wink:

Navi,
köszi a szorgos közreműködést a taliszervezésben! Szupi gondoskodó csajszi vagy, jó helyen lesz az a baba, akár Noa akár Noel :)

Renna,
üdv a csapatban! Mihamarabbi babásodást!
Én csak egyszer taliztam Sz-szel, ő vette észre az első stimumnál, hogy kicsit túl lett lőve. Korrekt volt, bár nem az a bratyizós típus. De a dolgát jól érti, pikk-pakk rendbe tett, a köv. hónapban már kezdhettük is a következőt.

Macsi,
de jóóóó neked! Nagyon aranyosak a babáitok!
Annyira azért ne görcsölj a kajálás miatt, ha valami jól esne egyél, max kicsit kevesebbet.
Jó módszer, ha mindent kis tányéron eszel, így nagyobbnak tűnik az adag…tehát becsapod magad, de pont anniyt eszel, amennyi kell :wink:

Rodi,
végre te is jelentkezel. Örülök hogy minden rendben a babácskátokkal :)

Kubu,
remélem megkínáltad Marcit a saját fejlesztésű kakaóból :lol:

Sajti,
hát nem semmi amit most végigcsinálsz!
De tényleg az a lényeg, hogy az egészséged rendbe jöjjön, hiszen egészséges anyuci kell majd a helyes gps-t megtaláló babónak :!:

Zsuzsó,
jól látom, holnap már konzi a köv. inszemhez?
Gyerünk csajszi, gyűlünk most itt egy páran májusi-júniusi kezdéssel, ez lesz a nyerő széria :wink:

Kép
judit0713

Mieza,
pont keresztbe írtunk, így te kimaradtál :oops:
Szóval te is a májusi csapatot erősíted! Remélem a talin azért fogunk ölelgetni, mert sikerült :)

Kép
judit0713

Jó reggelt kedves Lányok!

Nagyon köszönöm mégegyszer a nyugtató és biztató szavaitokat!!!!!!!:)

Mostmár kicsit könnyebb, de tegnap is láttam egy szép kismamát és elírtam magam, no meg egy édes 4 hetes kisbabát, hát nagyokat sóhajtoztam, míg simiztem a picike lábacskáját.

Holnap megyek a BMC -be, azért mert megjött, meg kell nézni a HCG szintet. nekem amikor pozitívat mutatott a teszet a kórházban, akkor 119-es volt a szint ( 3.hetesen) , amikor mentem a 4. hetes Uh-ra , nem találta a babát....... akkor már 1000fölött kellett volna lennie, nekem 96 volt, ezért azt mondta, hogy kezdett felszívódni és jobb így, mintha tényleg nem lett volna egészséges. Hát igen , mint Sajtinak, majdnem ugyanazt éltük át. Nagyon rossz érzés, de az jár az eszemben, amit mondott, hogy mostmár tudjuk, az inszemmel sikerülhet a babab, de most valami rossz biokémiai folyamat miatt, a természet úgy döntött nem maradhat így meg a szíve,m alatt........ Meg is jött rendesen,jó nagy görcsökkel, de ez van, akkor ha minden rendben lesz a következő hónapban megcsinálja a doki a következő inszemet.

Mindenkit puszilok, szép napiot nektek!!!!!
Ági
ágica37

Sziasztok!

Macs!
nagyon szépek a babók :D (végig mutogattam őket a családnak nagy örömömben, mikor megláttam :D ) Gratulálunk :)

Judit!
csupa csupa jó hírek!
Nagyon örülök Nektek is! És persze hogy ez lesz a befutó hónap!
És köszi a Fer referenciát :lol: Tömöm bele ezerrel! De nem csak azt... :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: tutira megyek! és majd beszámolok az eredményről! A héten érkezik postán egyébként is az itthon végezhető spermateszt, úgyhogy majd jól lecsekkolom és közzéteszem az eredményt :D

Mieza!
A talin majd a jó hír ünneplése miatt ölelgetünk :D Ne is gondolj rá, hogy vigasztalni kell majd! Miért kéne? Csak a gratulációkat kell fogadnod! :)

Vicky!
kb 2 hetente mindig megnézem Barbus lapját :) Olyan kis gyönyörű :D próbálom "levenni" a mintát :)

Lányok!
Köszi a mensi meghozó tippeket! Lehet hogy csak az ösztönzésetek hiányzott Pirinek, mert ha még nem is jött, de legalább már készülődik :D Asszem ma adok neki egy nagy kád forró vizet és lehet hogy egy felest is :wink: hagy táguljanak az erek :lol: :lol: :lol:

Woody!
de jó hogy írtál! :D
(írtam neked mailt pár napja! :) )
Tök jó lenne, ha tudnál jönni a talira :D
Simi Lilinek, és azért ha kifáraszt a sok program, pihizz is!

Lukácsné!
Örülök a jó cukornak :)
olyan izgi lehet már, hogy lassan Hanna kibújik :)

Rodi!
Köszi a tippet, ma mindenképpen kipróbálom ezt a felest a kádban :)
Kíváncsian várjuk, hogy mit lát majd S ügynök :) Gondolom ha lány, ha fiú, mindenképpen boldogok vagytok, de ha kiderül, kíváncsi vagyok, milyen nevekben gondolkodtok :)
Nem dolgozom, mert az államvizsgára tanulok még egy hónapig, aztán majd lehet hogy már fél állásban visszamegyek, de mellette beiratkoztam angolra, úgyhogy nem vesztegetem az időt :)

Vaya!
Írj magatokról is :)
Régen hallottunk rólatok! :)

Sajti, Drága!
Jó, hogy jöttél!
Jól megsirattalak Titeket ahogy olvastam a soraidat...
Nagy erő kell és sok pozitív gondolat, hogy az ember ezt fel tudja dolgozni, de menni fog nektek is, csak kis idő kell hozzá!
A spontán terhesség lehetősége nagyon szuper, ez mindenképpen nagyon jó hír, csak hát ezek a koordináták!!!! De legközelebb majd pontosan adjátok meg és akkor nem lesz gond!
Borzasztó ez az injekciózós megoldás, de sokkal "kellemesebb" mint a műtét lenne! De értem amit írtál...pocsék érzés, hogy tenni kell azért, hogy ne legyen...ahogyan írtad, olyan gyilkolósdi! :( és ilyenkor az ember tehetetlen, de fontos, hogy hamar egészséges legyen a tested, hogy mihamarabb be tudja fogadni a következő apróságot! És utána már csak a lelketek határozza meg hogy mikor álltok készen! Remélem már rátok is csak jó dolgok várnak, és nem kell sok idő már hozzá, hogy végre azokat éljétek át! :)
Ölellek és nagyon sokat gondolok rátok! (az egész család folyton extázisban van reggelente nálunk, mikor bekapcsolom a gépet, hogy na, mi van veletek :) drukkolnak ők is a mielőbbi sikerhez )

Kismamik! ha vannak sztárfotóitok pociról, babákról, tegyetek fel néha! Olyan jó látni! :)

Puszi Mindenkinek

eszter82
Budapest

na ez ám a fejlődés lányok! :lol: :lol: :lol: :lol:
lap alja gyűjtésből lap tetejére váltottam!... tuti sikerre gyúrok! Nem is tudom, hogy ez a mensinek szól, vagy a spontán babás terveinknek :D

eszter82
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?